Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Dreptatea nu se face cu bâta, ci prin lege

Dreptatea nu se face cu bâta, ci prin lege

În urma celor două sesizări oficiale făcute, CNA l-a amendat pe Radu Moraru cu 100 de milioane de lei vechi (10.000 RON). Nu mă interesează suma, ci decizia în sine. Pentru că, dacă trăim într-un stat de drept, iar eu mă iluzionez să cred că aşa este, s-ar putea preîntâmpina instituţionalizarea unui precedent periculos.

Nu-mi fac iluzii asupra conduitei lui Radu, mă aştept să urmeze un jihad, dar vreau să-i asigur pe toţi cei interesaţi de persoana mea (indiferent dacă mă respectă sau mă detestă) că, de fiecare dată când îmi va mai fi terfelit public numele, nu voi ezita să mă adresez instituţiilor. Fiindcă dreptatea nu se face cu bâta; nu încă…

UPDATE: Evident că pentru profesioniştii ştirilor de la Antena 3 informaţia de mai sus nu reprezintă o ştire. Fiindcă nu-i priveşte personal.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

151 thoughts on “Dreptatea nu se face cu bâta, ci prin lege

  1. Și pe mine mă bucură decizia în sine, dar nu știu dacă mai pot să sper în statul de drept. M-am iluzionat și eu cândva și aproape m-am îmbolnăvit încercând să demonstrez că am dreptate. Nu am reușit să-mi rezolv în justiție problemele generate de greșelile funcționarilor nici în șase ani.

  2. oare pusculita de labe1 (scuze)are bani sa plateasca amenda?
    eu in locul tau nu l-as lasa doar cu atat…
    si nu in ultimul rand multumesc pentru toate comentariile pe care le faci in emisiunea ta cat si la cele in care esti invitat!

  3. Preş. vs. Firea, Gâdea, Stan, Ciutacu

    Dacă Preş, avea un STAN
    n-ar fi fost un mitocan;
    era om în toată FIREA,
    preţuind corect iubirea.
    Altfel GÂDEA şi CIUTACU-l
    vor expedia la Dracu’…

  4. Victore asta este apa de ploaie frate 10000 Lei stii si tu ca se fac in cateva secunde de publicitate asa ca nu i-au facut aproape nimic.Mai bine mergi tu in instanta sa-l parlesti bine pe maimutoiul asta de Moraru care mai are putin si o ia pe urmele lu’ Diaconescu.Dracu sa-i adune de dobitoci si pe ei si pe retarzii si redusii care stau sa beleasca ochii la emisiunile lor umplandu-le buzunarele la gunoaie.

  5. Faceti o cautare a numelui Bogdan Petrescu ( informator SRI, nepot si sponsor al B1 TV prin firmele MAS MED, TRUMP INVEST si MAR TRADING,asociat cu securisti de-ai lui Basescu precum Alexandru Iordache si Ion Chirita, pe baza investigatiilor intreprinse de Adina Anghelescu si veti intelege de ce s-a simtit calcat pe coada Radu Moraru.

  6. Mestere, daca esti nevinovat, ceea ce eu nu cred, de ce nu mergi mataluta la emisiunea celui care te acuza? Dovedeste-ti nevinovatia, si jos palaria.

    P.S.: Sunt curios daca ai cenzura ca pe blogul mascariciului de Badea.

  7. Iata vine Mircea Badea
    Facand spagat intre doi cai
    Base privind la dansul
    Se cruci si spuse : Vai !
    -Tu esti Mircea ?
    -Da Mateloate.
    -Am venit sa mi te-nchini
    De nu schimb a ta emisie
    Intr-un tv show cu caini.

    Orice gand ai Mateloate
    Si oricum vei fi sosit
    Cat mai e pan’ la alegeri
    Eu iti spun sa stai chitit
    Despre partea cu TV show-ul
    Insa Base sa ma ierti
    Tu ai vrea sa iti pup dosul
    Precum Nasul si-alti baieti ?
    Sau ma lasi sa-mi vad de treaba
    Sa te-ntep sau sa te tai
    Cand faci gafe una-ntruna
    Pe al nostrum mandru plai ?

    Cum cand tara mi-e supusa
    A privi gandesti ca pot
    Ca intreg PDL-ul sa se-mpidice de-un ciot ?
    O , tu nici visezi frustrate cati in cale mi s-au pus:
    O tiganca imputita cand la shoping eram dus
    Tonomat cu vorba dura
    Ce-i curgea scuipat din gura
    Altul ce avea trei oua
    De le da la numarat
    Toti m-au cocosit pe mine
    Si-au facut doar un rahat !
    Si de crunta-mi vijelie tu te aperi cu-n spagat ?
    Si purtat de biruinta sa ma-n piedic de-un frustrat ?

    De-un frustrat da mateloate
    Dar frustratul ce-l privesti
    Face kick box si carate
    In gura presei romanesti

    Si abia pleca frustratul
    Ce mai freamat ce mai vuiet
    De s-a zguduit Olimpul
    Si-n final iesi tot Base
    Caci traim in Romania
    Si asta ne ocupa tot timpul

  8. Radu Moraru este cel mai mare pupincurist postdecembrist.
    Un om fara colana vertebrala, un om fara caracter, un om care nu a facut nimic in viata lui, un om care sta la mila unora ca Becali, Paunescu, Talpes.
    Un personaj de care imi e sila, asta e Radu Moraru. Felicitari si multe multumiri domnule Ciutacu pt ca ati luat atitudine. Nu sunt un mare fan al dumneavoastra dar pot sa spun ca in sfarsit cineva sa gandit sa scoata la iveala minciunile nerusinate ale acestiu personaj nerusinat.

    Ps: Audientele emisiunii pe care o modereaza domnul Moraru sunt de toata jena.

  9. Felicitari,oricare ar fi adevarul in povestea asta , cine acuza sa aduca si dovezi ,iar daca nu are atunci …,,ciocul mic ” 🙂 .

  10. Astept ca institutiile statului sa se sesizeze pt toate informatiile eronate pe care le-a facut si le face in continuare acest pupincurist.
    Ma-m saturat sa vad ca ne minte in fata, ca ridica mingi la fileu unor personaje care din cate se pare vor fi urmarite penal. Ma-m saturat sa vad ca pur si simplu ne ia la misto si face acuzatii nefondate cand si cum vrea el.
    Amenda data de CNA este f mica comparativ cu aberatiile si tampeniile pe care le debiteaza acest personaj, seara de seara.
    Lasa-ne MORARULE, lasa-nu tata. Ne-am saturat de tine…. Dute canta la alta masa, la a mea nu mai ai cum…

  11. @EDY: stiam ce m-asteapta. sunt previzbibili 🙂 sigur ca-i ideal sa fiu intr-un concediu perpetuu, da’ grupul de interese al Estului a carui rotita sunt nu ma plateste suficient ca sa-mi permit asa ceva.
    @anti badea: mai usor cu epitetele, ca-ti iei urgent viteza. eu inca astept sa-mi probeze el vinovatia. cred c-o sa imbatranesc in asteptarea asta. poate-n republica pe care o visati voi isi demonstreaza oamenii nevinovatia.

  12. Cum s-au legat lucrurile. Acum cateva zile mitomanul ii crerea lui Boc sa-l aresteze pe Ciutacu si ieri Base catre CSM “V-AS ARESTA PE TOTI” !

  13. Salut Victor,mi-a placut aseara Vorbele tale.NasUl ieri a inceput sa abereze dupa care incet incet o schimba,cred ca incepe sa i se surpe pamantul in jur.Securistii lui nu-l mai tin nici pe asta in brate.Oricum trebuie dat obligatoriu in fapt de 1 bulion de euroi sa simpta.Ai vazut la amenda mica cum a facut ,dar la o suma consistenta cred ca face pe el indirect,sa-l vada toata tara LABEUNU a lui si a Securistilor.

  14. Ma bucur ca macar un ziar central a scris despre hotararea CNA-lui impotriva lui Radu Moraru. Reproduc cat am citit si eu: “CNA a decis: Victor Ciutacu rupe lanturile lui Radu Moraru”.
    Cred ca tacerea Antenei 3 este ceva reprobabila. Un inceput firav, dar se pare ca totusi ‘roata’ se misca. Bravo D-le Ciutacu! Oare daca CNA-l ar fi avut un ATV performant nu ar fi dat comunicatul mai repede? O, fi mai bine, sau mai rau pe un ATV? Ramane de vazut

  15. Off topic:
    Mi-a placut articolasul despre atitudinea ‘eleganta’ a lui Base fata de Mona Pivniceru; dansa in ‘picioare’, iar dansul ‘sezand; “invitat de magistrati sa se puna in locul lor si sa pregateasca o sedinta de judecata, Basescu a dat masura capacitatii sale de a fi un judecator echilibrat: ‘V-as condamna imediat’; sentinta data intr-o fractiune”
    Fereasca sfantul pe d-l Ciutacu sa ajunga pe mana lui!!!

  16. 1 egal (Antena – B1TV) daca luam in considerare ca ieri a luat Badea amenda tot de 10 000 lei =))

  17. Dacă ar fi prezentat ştirea cu VICTOR CIUTACU, colegii de la Antena 3 ar fi trebuit să prezinte şi ştirea cu Mircea Badea. Care a păţit exact acelaşi lucru. Adică a fost amendat cu aceeaşi sumă de către CNA, pentru că l-a jignit pe Patapievici.

  18. @ anti badea :

    Imagineaza-ti ca o persoana caruia nu-i place de tine sau te invidiaza iti face o plangere la politie sau in instanta. Ca ai violat-o sau
    i-ai dat una in cap sau mai stiu eu ce alta tampenie. Evident, tu habar n-ai despre ce e vorba, fiind complet nevinovat. Ce zici, ti se pare normal sa-ti probezi TU NEVINOVATIA??? Adica, in loc sa-ti vezi de traiul tau in continuare, sa mergi sa te dai de ceasul mortii pentru a explica oricui ca tu, de fapt,
    n-ai facut nimic?

    Eu atat am avut de zis.

  19. De vreo 3 zile plec de la birou cu diverse dureri de cap provocate in mod egal de posturile ciutacesti cat si de comentariile voastre..Victor e un tip inteligent, care “a citit/citeste mult” (nu neaparat si bun) si care stie multe cuvinte, prin urmare poate sa dezvolte un discurs coerent. Eu, si multi altii ne distram la aparitiile acestor astfel de domni pe ecrane si ce-i drept, ne distram copios. Si atat! Nu veneram, idolatrizam, nu ne scandalizam !nu e cazul…

  20. Victor Ciutacu, nu-s intamplatoare atacurile pupincuristului de la B1; azi, Cotroceniul a comunicat faptul ca, a dat verde in dosarul Musetescu. O adevarata goarna a puterii….

  21. @polbac: stiu, e un joc de imagine. coruptu-n instanta, rezulta ca a avut un consilier bandit. raspunderea penala e, insa, individuala. din nefericire, insa, s-ar putea sa fie prea tarziu. motivele afirmatiei mele de acum nu le detaliez; deocamdata…

  22. De aceasta data CNA-ul chiar a luat o masura corecta.

    Ma intreb insa ce l-a schimbat in acest hal pe Radu, cum a ajuns din jurnalistul la care ne uitam cu drag si interes la sustinatorul fatis al unui partid politic.

    E trist! El e dovada vie ca orice om are un pret. Dar cand ai un pret nu mai conteaza care e acesta, te transformi in ceva tranzactionabil, daca ai un pret poti fi nu numai cumparat ci si vandut!!!!!

  23. Da Victor, stim ca Musetescu este grav bolnav si s-ar putea sa nu mai apuce plimbarile la DNA ce trebuiau facute daca erau dovezi clare anii trecuti nu in prag de Prezidentiale.Dar vor mai aparea dosare multe in perioada urmatoare ca doar PORCUL se ingrasa in 70 zile pentru CRACIUN.Esteimagine si ticalosie mare care din fericire se va intoarce impotriva lor.Era bine sa te vedem si diseara la Vorbe G..

  24. @anti badea
    Citez din clasici ai literaturii: “mon cher, esti idiot!”. Eu cred despre tine ca esti un idiot (adica – poate nu intelegi – ai capacitati mintale reduse). In cazul in care te consideri lezat, te invit sa demonstrezi contrariul. Cam asta e logica ta (scuze Victor pt. limbaj).

  25. Amenda de 10.000 lei?
    Asta nu este amenda este restul de prin buzunare lasat bacsis ospatarilor, televiziunile ar trebui amendate cu cel putin 50.000 lei pentru fiecare greseala.

  26. Buna ziua.
    Am si eu o intrebare pentru toti cei care il acuza pe Morar(Nasul)de pupicurism. Sa zicem ca daca exista o televiziune sau un trust care ii tine partea lui Basescu(PD-L), nu exista si o televiziune sau un trust care tine partea lui Geoana(PSD)? EU sincer nu ma mai uit la Antene pentru ca toata ziulica numai Basescu incolo…Base incoace sau se vorbeste de PD-L. Voi chiar nu vedeti asta!! Nu conteaza stirea ca e buna ca e rea…insa modul in care este comentata este partinitoare.

    P.S. eu nu tin cu niciun partid politic,asadar nici cu base..nici cu geoana.
    Mai trist e ca mancati gogosi de la TV si nu va dati seama. Cel mai bine controlezi omul cu televizorul.
    Noi astazi asistam la o piesa de la un teatru de papusi. In spatele lui Ciutacu e Voiculescu ..in spatele lui Voiculescu e Iliescu…in spatele lui Morar e Paunescu…in spatele lui Paunescu e Basescu …etc blaballs

  27. moraru e ca un poltician,o zdreanta si un lingusitor, eram fan al lui pana acum 1 an cand a inceput sa i-o suga lu’ basescu si clica lui.prea pe fatza da-o dreaq.sper sa nu vina alyu’ la rand

  28. Vai , dar ce-ati mai sarit baieti! Sunt si zoofil si idiot. Inca nu ati dat cu laptop-ul de pamant?
    Va recomand ceva: aruncati o privire pe mesajele de pe acest blog (si a lui Badea dealtfel),si observati limbajul pestrit folosit. Trageti voi concluzia.

    Un zoofil idiot.

  29. Am uitat sa va spun ca sotia mea are perisor pe brate, eu am burta, imi place berea, nu ma uit la filme cu karate, sunt ciumpalac, imi port parul in dezordine, pronunt ‘ASA’ nicidecum ‘ASEA’…
    Nu stiu cand am afirmat ca mi-ar placea de Moraru ; am spus doar sa se inarmeze cu hartii Ciutacu si sa demonteze acuzatiile.
    Capisci?

  30. Azi a fost ziua sanctiunilor. BNR a sanctionat Romexterra bank si ING fiindca n-au mai pus banul la emisiunea de obligatiuni a guvernului.
    Nu mai are balta peste. Nasol. Durere mare.

  31. Dle Ciutacu, imi cer scuze ca vin cu un subiect care e pe dinafara complet insa e o intamplare nefericia care s-a intamplat in Romania asta in care noi traim. Mama mea lucreaza intr-o primarie in care nu s-au mai acordat salarii din luna iulie. Cu ce traim? CU CArtofi. Insa nu asta e problema. Angajatii primariei au incercat din rasputeri sa il determine pe primar sa le dea salariile, insa in zadar. Desigur, bani au fost la buget dar primarul pdl ist a preferat sa organizeze o foarte frumoasa sarbatoare a teiului (teiul are o sarbatoare?! n-ar trebui, daca nu e vorba despre teiul lui eminescu, in opinia mea), pentru ca mai apoi sa le ofere surpriza anului: nu mai aveti salarii pana in iarna! Asa cum noi ne-am confruntat cu probleme, banuiesc ca la fel au facut si ceilalti angajati ai primariei. E greu sa nu ai pe ce sa iti cumperi de mancare, cu ce sa iti platesti banca, facturile, etc. Ideea e ca astazi dimineata colegul mamei de birou a murit. La serciviu. Infarct. Poc ! Mort. Asta dupa ce saptamana trecuta omul glumea spunand ca primarul ii va ingropa pe toti. E bineinteles foarte trist. insa nu e asta tot… astazi, dupa ce a murit inginerul cu pricina, domnul primar i-a inmanat sotiei acestuia salariile pe ultimile luni + sporul de dispozitiv pe care i-l luase. Ba, vrei ma salariul?! Mori, ba si dupa aia mai discutam… cam asa e si suna a banc prost.

    Imi cer scuze. Stiu ca sunteti intr-un fel foarte strict cand vine vorba de subiectul dezbatut, dar sunteti singurul caruia mi s-a parut ca i-as putea prezenta acesta intamplare foarte trista, cum spuneam si in partea de inceput. Si mai grav e ca nu cred ca asta ar fi singurul caz in tara unde oamenii nu-si primesc salariile si se confrunta cu sefi bolnavi psihic si plini de autoritate.
    O seara buna !

  32. ”Ciutacule impreuna cu Badea sunteti modelul la multi tineri,chiar si al meu”

    zicea unul mai sus

    hahahahahahaha felicitari ciutacule, ai discipoli

    hahahahahaha

  33. radu moraru,patapievici sau pora andreea,k sa enumar numai trei exemplare, fac parte dintr-o specie aparte dintre “vietuitoarele” cu care (inca) impartim gaura din stratul de ozon. eu chiar i-am clasificat (k unul cu minte putina ce ma aflu,adik un tampit,vb prezidentului partzescu) precum fac entomologii pe discovery chanel cu fluturii, viermii, libarcile si mustele de fecala, dandu-le o denumire care sa sune cat mai latineste posibil: le spun ~pupincuristus ferventus~. trebuie sa mentionez totusi k in cazul patapieviciului mai adaug si extensia ~sinistrus~, deci ~pupincuristus ferventus-sinistrus~, el fiind, nu-i asa, un tip mai special. primul indiciu dupa care-i puteti deosebi este culoarea limbii lor: maronie. nu cred k mai trebuie sa va explic aici de ce tocmai aceasta culoare. raducu-naucu’ si-a luat de la cna ceea ce merita,cu toate k suma mi se pare mica fata de gravitatea minciunilor spuse la adresa lui victor.imi pare rau insa de mircea badea… seara aceea in care i-a demonstrat patapieviciului k,intr-adevar,este un prost,o sa-mi ramana mult timp in memorie.
    victor, este o vb care spune k “nu mor caii cand vor cainii”. atacul gingiu-mingiului de radu moraru demonstreaza k le starnesti spaime si sughituri.tine-o tot asa tata: capul sus, erectie maxima, penetreaza-le plamanii si pune-le inca vreo 32514537 de pete pe ficat acestor bajbui nesatui!
    respect!

  34. @noade
    “De vreo 3 zile plec de la birou cu diverse dureri de cap provocate in mod egal de posturile ciutacesti cat si de comentariile voastre.”

    Esti bugetar? Ca sa nu te mai doara capul ia-ti cele 10 zile de CFS, faci o pauza si te lasa si durerile de cap, daca vezi ca persista ia-ti concediu medical, daca insa tot nu te-ai vindecat da-ti demisia 😉
    Aaaaa, si sa nu uit, ultima solutie: reziliaza contractul de internet 🙂

  35. Buna domnule Ciutacu,va urmaresc emisiunile de pe antenele 2 si 3,imiplae stilul dvs acidulat,tine-ti-o tot asa.va rog sa-mi comunicati daca stiti care este posibilitateda de a vizualiza pe YOU TUBE emisiunea presedintelui,am incercat dar n-a iesit nimic,va multumesc

  36. Am vazut emisiunea “Nasul” (nu in integralitate, evident, are si masochismul in cazul meu o anumita limita) in reluare, atunci cand a fost invitata Elena Udrea. Nu am mai vazut de mult atata slugarnicie, madam Udrea ii deschidea si arunca pachetelul cu hrana umeda, lui Moraru lucindu-i ochii de bucurie.

  37. Victor esti arogant si genial si imi placi enorm. Bravo! Imi plac oamenii care stiu ca-s destepti si care o si demonstreaza, iar tu esti unul dintre ei. Faci o treaba excelenta. Bravo! Bravo! Mai rar ca tine 🙂

  38. Imi place de Radu Moraru,il inteleg. Imi place cum faci si el imisiunea aia lui micuta si face comentari despre “ziaristul vopsit”Victor Ciutacu. O sa se duca naibi ca si teliviziunea aia a lor de… Singurul lucru placut de acolo e codul lui Oreste,doar el mai face putina audienta si ii tine in spate pe “justitiari lingatori”. Bafta Victori si ai grija ca lipitorile astea sapa pe langa tine.

  39. Victor,am vazut astazi dimineata(14/09),o reluare a emisiunii”nasul”,in care Radu Moraru prezenta niste imagini cu tine,prezent la semnarea actelor referitoare,daca nu ma-nsel,la privatizarea “Sidex”!….. Te aflai langa domnul Musatescu,in timp ce acesta semna. Radu Moraru facea caz de pozitia ta”incovoiata”!…”CEL INCOVOIAT”!
    Acum ceva ani in urma,mai precis prin vara anului 2000,ma aflam la piscina “Papparazzi”,din statiunea Olimp! La aceeasi piscina ,pe doua sezlonguri alaturate,se aflau Radu Moraru si Liana Stanciu. Intamplarea a facut ca la un moment dat,sa intre si Dl.Nicu Ghiara,foarte relaxat,in short si slapi. La vederea domnului Gheara,Radu Moraru a sarit in pozitia de drepti si cand domnul Gheara i-a intins mana s-a “incovoiat” si asa a ramas timp de aproximativ 30″,cand a plecat domnul Gheara!…timp in care a ocupat umil un colt din sezlongul Lianei,deoarece al lui fusese ocupat cu dezinvoltura de Dl.Gheara!….DECI,stie cum e “cu-ncovoiatu”!!!…
    Aceasta nu este o barfa,este un fapt relatat,pe care l-am vazut cu ochii mei!!!…La momentul respectiv,mi-am adus aminte de o faza din filmul”SECRETUL LUI BAHUS”,in care “nea’Bahus”,insotit de ziaristiul”Mirea”,au facut o vizita la restaurantul”Pajistea Bujorului”!…Resposabilul restaurantului a avut aceiasi pozitie si atitudine pe toata durata vizitei lui”NEA’BAHUS”!!!
    …..si uite cum s-a trezit acum ala…”VERTICALU”!!!

  40. Va felicit pt prestanta de la “Te pui cu blondele”…vad ca nu ati omis sa postati pe blog ceea ce ati promis in emisiune…
    Vreau sa va mai spun ca pana acum nu v-am vazut zambind la dvs in emisiune, ci doar la emisiunea “Te pui cu blondele” si vreau sa va rog sa o faceti mai des ca aveti un zambet foarte frumos…Succes pe mai departe !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.