Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Domnule Băsescu, vă rog să mă scuzați!

Domnule Băsescu, vă rog să mă scuzați!

În memorabila conferință de presă de trei ceasuri susținută pentru a-și proba onestitatea, Monica Iacob Ridzi ne-a îndemnat să cercetăm cheltuielile de zece ori mai mari făcute de alte ministere pentru organizarea de evenimente publice. Cum președintele în exercițiu al României ne-a îndemnat consecvent, de-a lungul istoriei recente, să punem mare preț pe spusele pedeliștilor, că-s cei mai onești din politică, ne-am conformat cu celeritate. Și ne-a ieșit ancheta cu Elena Udrea. Care se dezvoltă și e pe cale să genereze încă o comisie parlamentară de anchetă.

Domnule Băsescu, doresc să vă prezint, pe această cale, scuze că m-am luat după Monica Iacob Ridzi. La momentul respectiv, nu știam că (așa cum scriu recent lăudații premianți ai anticoruției europene transfrontaliere, doamna Kovesi și domnul Morar) șefa tineretului PD-L, susținătoarea publică a candidaturii fiicei dumneavoastră (și mentorul ei politic, în același timp), este delapidatoare, falsificatoare și instigatoare. Dacă măcar aș fi bănuit asta, zău dacă o ascultam.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

140 thoughts on “Domnule Băsescu, vă rog să mă scuzați!

  1. Cum subiectul zilei este ELENA UDREA , doresc sa fiu si eu lamurit cum totusi a fost completata declaratia de avere, declaratiile de avere??? Asta daca, evident, mai are timp sa treaca si pe la minister in multele sale drumetii.
    DECLARATIE DE AVERE ELENA UDREA
    http://www.turism.gov.ro/ro/download/15/

  2. Am si eu o mare nedumerire. Citeam comentariile pe posturile anterioare si nu inteleg ceva: Udrea e un subiect foarte bun, tinem de el, insa mi se pare mie sau eviti o pozitie transanta in ceea ce-l priveste pe Mazare doar pentru ca e prea mare in PSD? Nu de alta, insa ce a facut el nu e o gluma sau o replica in timpul liber, ci intra exact sub incidenta legii. Mi se pare interesanta pozitia ta, Basescu a dat dovada de rasism cu o ziarista, insa Mazare doar a gresit abordarea in timpul lui liber. Culmea, in afara tarii nimeni nu a zis nimic de Basescu atunci, insa acum o organizatie foarte puternica evreiasca i-a cerut lui Mazare sa isi prezinte scuzele si apoi si demisia. Insa sunt convins ca opinia internationala greseste si tu ai dreptate, nu?

  3. D-le Ciutacu, de ce va mai cereti scuze de la D-l Presedinte, din moment ce editorialistul JN, cel care este de neinlocuit la Intact, acuza pe jurnalisti – inclusiv pe jurnalistii care au blog -(adaugarea mea), de complicitate la infractiunea de risipire a banului public la Ministerul Turismului, fiind si dansii ‘beneficiari ai contractelor de publicitate’, dupa ce in prealabil subliniaza: “exclud din start acuzatia, ca prin asigurarea deplasarilor in strainatate pentru jurnalisti si prin contractele de publicitate, Elena Udrea si-ar fi cumparat bunavointa presei”?
    Indrazniti sa-l contraziceti pe ‘maestru’?
    Categoric, ca DA!,, dar ma intreb ‘aia’ de la Trust ce castiga cu un jurnalist atat de controversat, fata de acei care lupta cu indirjire sa trezeasca poporul la realitatea dura , ca de fapt ‘paravanul hotiei’ este insusi seful statului cu guvern cu tot, ca sa nu se mai lase mintit, si prostit nici de hahait, nici de zambete.

  4. multi nu cred ca in rezolvarea in justitie a cazurilor Ridzi si Udrea.in primul rand important e sa plateasca politic, pt ca il trag inevitabil si pe Zeus dupa ele. apoi vine si justitia. poate ca pe viitor vor fi politicieni care se vor gandi de doua ori la ce fac cand sunt in functi publice?!

  5. SUNT CONVINS CA NUMAI UN TRIBUNAL SUPREM
    ESTE IN STARE SA CURETZA ROMANIA DE ADUNATURA DE
    BORFASHI CARE CONDUC(JEFUESC) ROMANIA.
    UNICA PEDEAPSA,CONDAMNREA LA MOARTE,CONFISCAREA AVERILOR.
    O NOUA CONDUCERE A ROMANIEI,COMPUSA DIN TINERI INTRE 25-35 DE ANI CU STUDII SUPERIOARE IAR TZARA SA FIE CONDUSA DE UN CONSILIU DE OAMENI DE SHTIINTZA SUB PATRNAJUL REGELUI MIHAI I AL ROMANIEI!!

  6. Domnule Ciutacu, in ce continent ne aflam si pe a cui planeta? Pe zi ce trece se duce dracului programul de guvernare cu fonduri cu tot si Basescu minte cu nerusinare si se imbogateste la fel ca toate hienele din guvern si chiar din administratia prezidentiala! Cine nu stie cine e E. Udrea, ce rol Binefacator a avut asupra sanatatii dereglate mental tot de ea? Si ce? Lumii noastre a treia ca educatie si simtire se bucura ca un capcaun tunde oi, ca altul scrie pe dealuri cu trupuri de animale, unde o sa ajungem? Chiar mai avem unde aluneca? Mai sunt bani de stors? Basescu le-a infiintat ministere pentru a le rasplati nu pentru ca tara asta nenorocita avea nevoie de ele. S-a trezit Morar? Chiar si Chovesi? Minunat dar daca numai dupa o zi adorm din nou si somnul e mai dulce dupa o zi de munca? Ce nu inteleg e faptul ca exista o mancatorie subversiva intre trusturile de presa care, in aceasta situatie grava, ar putea sa se uneacsa in cuget, sa caute modele de oameni pregatiti nu facuti si mai ales sa lanseze pentru tineret programe de viitor. Nici nu stiu cum sa-mi mai gasesc cuvintele de atata indignare! Daca ar fi dupa mine as matura la gunoi pe toti acesti politicieni care de 20 ani sug si sug precum capusele si tot nu se satura!

  7. Partea proastă este că nu ştiu dacă acest buget, care este pur şi simplu mizerabil, va avea de “suferit” în vreun fel, după aflarea tuturor detaliilor.
    Poate doamna Udrea va pleca(deşi mă indoiesc), însă ce facem cu acei bani pierduţi în hârţoagele angajaţiilor M.T.?
    Cum putem recupera banii aruncaţi pe fereastră de doamna Ridzi?!
    Iar dacă vor urma alte şi alte anchete cu rezultate dăunătoare scaunelor unor miniştrii…ce vom face după aceea?!

  8. 1)buna idee: ma gandesc ca ar trebui “studiati” si pe boureanu, pt insistenta cu care o apara pe ritzi.iar daca va fi gasita vinovata, ar fi cazul sa dispara si el din viata politica.
    2)in fata lui base toti jurnalistii vorbesc si stau de parca ar fi Isus. chiar e asa de impresionant? daca ar fi intrebat ceva cu forta,clar, tare si raspicat nu ar mai putea sa o dea “cotita” cum face de obicei.
    3) ce se intampla cu presa de e asa de dezbinata,mai ales cei, sa zicem, anti basescu.toti se cearta intre ei de nu mai intelege nimeni.or fi interese financiare, dar interesul national unde e ?

  9. Nu stiu de ce dar parca nu are acelasi impact campania de dezvaluiri care o privesc pe prima blonda a Romaniei si catwalk-ul sau, ministerul turismului. Cred ca se face simtita lipsa dezbaterii in intervalul 22:00-23:00 de pe A3. Tot respectul pentru Dn. Gadea, dar cred ca putea “delega” pentru o scurta perioada statutul de moderator al emisiunii fara sa-si fi pierdut notorietatea. Sa nu se fi gasit nimeni destul de capabil pentru onorabila pozitie???

  10. Am asa o impresie ca don Basescu nu va avea nicio retinere cand va veni vremea executarii doamnei Udrea.. All in good time.

  11. @zdringhi_zdringhi: oare fiindca Udrea a cheltuit mai mult ca Ridzi? nu-i normal ca Gadea sa-si delege atributiile de moderator, dar mie mi s-ar fi parut firesc sa se acopere golul de dezbatere cu altc(in)eva. da’ cine-s eu?
    @Sergiu: vi se pare ca Geoana, care-i disperat de la cate a luat de la mine, e din alt partid decat Mazare? nu evit nici o pozitie transanta, mi-am spus-o si aseara: e neghiobie extrem de costisitoare politic, nu antisemitism, ca nu s-a dus la oameni pe strada sa-i faca jidani imputiti; asta daca tot vrem sa facem o paralela cu clasicii

  12. Am citit si eu declaratia de avere(tampit site au astia de la turism) si am facut o constatare de fond care o consider importanta;
    Doamna Udrea are un pasiv de 3.287.000 euro, sub forma unui credit luat in 2007 de la BRD.
    Pasivul asta nu se poate regasi ca activ decat in valoarea(nedeclarata) a celor doua terenuri achizitionate in Bucuresti, strada Neajlov, in acelasi an in care a fost contractat. creditul.
    Doamna Udrea, ca si alti “oameni de afaceri”, actualmente faliti, a facut idiotenia de a achizitiona aceste terenuri, in 2007, in plina “bula” imobiliara, in scop pur speculativ, crezand probabil ca “o sa-i creasca”.
    La ora actuala, preturile la imobile sunt mai mici cu 50% decat in 22007, cand au cumparat majoritatea papagalilor, iar pretul terenurilor mai ales, nici nu poate fi stabilit, deoarece nici nu se mai tranzactioneaza.
    Asa ca doamna Udrea, nu este altceva decat un “imobiliar”, ca majoritatea membrilor “de vaza” ai PDL. Este falita, nu poate vinde terenurile fiindca nu are cui, iar BRD nu-si poate executa ipoteca la pretul la care a fost evaluata in 2007. Solutia rationala din punct de vedere al bancii a fost…rescadentarea.
    Ori asta e un exemplu tipic pentru explicatia deosebitei grij a guvernului Boc, pentru “reluarea creditarii imobiliare”.
    Sunt multi papagali in situatia asta, iar guvernul asta patriot, spera sa-si scoata clientii din belea provocand o crestere artificiala a preturilor la imobile prin programul “prima casa”. Prin programul asta,in plina criza economica, se incurajeaza indatorarea romanilor in EURO, chestie absolut iresponsabila.
    Tocmai aceasta indatorare, bazata pe cresterea aberanta si speculativa a preturilor la imobile, a determinat hotarator actuala criza economica. Guvernul Boc vrea sa reia premisele negative care au deerminat intrarea Romaniei(si nu numai a Romaniei) in criza, pentru a-si salva papagalii care n-au iesit la timp din speculatia imobiliara.
    Adevaratii profitori ai acestei speculatii au fost anume fonduri de investitii, care stiau insa ce fac, si au “iesit” inca din 2007, lasandu-i pe fraierii gen Becali si Udrea cu ochii in soare. Aia aveau cap si stiau ce urmeaza, astia ai nostri sunt pur si simplu fraierii de serviciu.
    Iar guvernul Boc este penibil si iresponsabil, incercand sa reinvie “vremurile bune” din 2007.
    Reamintesc faptul ca fara masurile de prudentialitate si de marire a dobanzii de referinta practicate de BNR in 2008, ne-ar fi luat dracu’ pana acum, iar sistemu;l bancar ar fi fost falimentat in intregimea lui.
    Da pogeabocii au alte interese. Pe ale lor.

  13. Domnule Ciutacu , sunt un cetatean onest si interesat de ce se intampla in tara asta
    si din ce cauza se intampla . Deasemenea sunt cititor de Jurnalul National si privitor constant al emisiunilor – “Vorbe grele” ,”Sinteza zilei” , “In gura presei” si “Stirea zilei” . Am insa o nedumerire crunta care m-a facut sa stau treaz pana la 3 si ceva noaptea pentru a ma edifice asupra ei si tot nu am reusit .
    Conform articolului – “Cheltuieli halucinante la Turism – 75.000 de euro, perdele pentru
    Udrea” din data d 24.07.2009 semnat de Dl. Vali Blanaru , Ministerul Turismului are
    prevazut pentru achizitia de perdele si jaluzele suma de 75.000 .
    In emisiunea Dnei. Gabriela Vranceanu Firea de pe Antena 3 din data de 23.07.2009 unde sa discutat acest subiect , dumneavoastra fiind invitat in studio ati facut urmatoarea afirmatie :
    “Domnule Munteanu i-mi insultati inteligenta , sunt din bugetul dumneavoastra , de pe situl institutiei pe care o reprezentati” .
    Scrupulos si “deontolog” ( de la “Taranu’de Badea” citire) , curios si apropape negru de furie intru pe http://www.turism.gov.ro/ro/anunturi-achizitii sa vad MAGARIA . Cand – “Surprize , Surprize” pe situl Ministerului Turismului nu am gasit date referitoare la cele relatate de “J.N” .
    Zic – ba poate sunt eu bou si nu stiu sa caut , dau pe “harta site” ( asa cum reiese din Print Scrinul trimis pe mail) nici un capitol , link sau referire la capitolul buget ( fie ca se refera la „achiziţia de bunuri şi servicii” fie ca se refera la „Cheltuieli de capital”) sau la “Planul de achiziţii pe 2009”.

    Ma gandesc ca exista mai multe posibilitati , astfel :

    1. Eu sunt bou ,chior si analfabet si nu stiu cum si unde sa citesc pe situl Ministerului
    Turismului (cea mai plauzibila);

    2. Informatia a fost publica pe site si ulterior din cauza dezvaluirilor “J.N” au fost scoase – in acest caz cred ca un profesionist ar fi trebuit sa faca un Print Scrin (cum am facut eu si vi le-am trimis pe mail pentru a vedea ca m-am documentat) pentru a prezenta oricand dovada , incercuit cu rosu si publicat ;

    3. Sursa de informare a “J.N” este un act oficial parvenit in copie la redactie din partea unui anonim si atunci publicarea unui facsimil ca in cazul Ritzi ar fi fost bine venita ;

    4. In calitate de redactor sef al “J.N” va-ti propus sa ii aratati colegului de trust “deontologul” “ Tolo” ca ceea ce a realizat el e cu demisia prietenei lui EBA este vax pe langa demisia “sexy buzoiencei” pe care o ve-ti determina dumneavoastra si echipa pe care cu profesionalism o conduceti .

    Uneori sunteti arogant si bine faceti – platiti cu aceasi moneda cu care vi se plateste , ca un adevarat “ derbedeul dracului” ce va aflati .
    Sunt perfect de acord cu dumneavoastra si cu colegii dumneavoastra Gadea , Badea , Radu Tudor ca jaful este in toi pentru campania electorala .
    Dar dumneavoastra si numai dumneavoastra. sunteti de vina ca a-ti ridicat stacheta jurnalismului atat de sus si v-ati obisnuit cititorii de ziar si de blog cu lucruri facute temeinic si profesionist .
    Sincer nici nu vreau sa ma gandesc ca varianta 4. ar putea fi adevarata .
    Daca si dumneavoastra ajungeti sa apelati la dezinformare si trunchiere a adevarului , nu ne-a mai ramas nici un reper in tara asta .

    Daca ve-ti publica acest mesaj precum si o lamurire cu privire la sursa de informare despre bugetul Ministerului Turismului voi aprecia si mai mult decat acum profesionalismul si deontologia dumneavoastra .
    Va doresc success in continuare si nervi de otel – ca lupta cu supusii “ asimertricului “este dura .
    Cu stima , Catalin Mosgoreanu .

  14. Eu intreb: oare papagalii astia isi dau seama ca producatorii de perdele impreuna cu delegatiile straine, cu fotbalistii spanioli, cu soferul lu’ Sarkozy… toti astia rad cand aud nume de genul Basescu, Udrea & Co.?
    “Iar aia ma, pe care i-am tepuit la perdele?”,
    “Despre cine vorbesti, despre papagalul ala din Romania? HA HA HA”
    Acum ma gandesc cum isi frecau mainile aia care i-au vandut tonerele lu’ Udrea… si dupa ce au inchis usa au spus: “YES! Sucker!!!!”

  15. Pariu ca nu se va intampla nimic.Traim in tara lui papura voda, in care se taie sporuri si ale beneficii celor de la stat pentru a avea ministeriabilii cu ce sa se plimbe prin tara.Sa munceasca ei pe 400-1000 de lei/luna fara alte stimulente.Dau tunuri prin achizitionarea de “perdelute”si alte chestii si prostimea se milogeste pe la banca sa prelungeasca cumva datoriile de la banci.

    PS Domnule Ciutacu, va rog verificati si RAT Craiova: acolo s-au dat bonuri la un magazin din oras, in contul banilor de salarii.

  16. Hip-Hop a la Raku: “De cand la TV e promovata curva din femeie, pustoaice cu acnee se sparg noaptea pe alee.” Putem intelege cu adevarat versurile astea?

  17. @Catalin Mosgoreanu: nu-i nimic necurat, ci doar o neintelegere ce va fi remediata azi. sumele, cat se poate de reale, fac parte din planul anual de investitii al MT, parte a bugetului institutiei. fiindca nu e, inca , pe site la MT, asa cum e normal, vom publica noi facsimilul si i-l vom trimite pe mail secretarului de stat; care l-a semnat si el, da’ vad ca nu-si mai aminteste 🙂

  18. Ciutacule,

    1. Tu esti ing. de treaba, dar de ce arunci tu primul cu piatra ? Ziceai la Firea ca “portal = un site de site-uri, cum dreaqu sa coste 250,000 euroi”. Orice portal serios costa mult peste 250,000 daca are o baza de date in spate, motor de cautare, vreun sistem distribuit, ceva calcul GRID, generare documente, comunicare criptata on-site (ex: aplicatii e-banking, portalurile companiilor aviatice, sisteme de informare gen skyscanner). De unde stii tu ce portal va face Duduia ? Lasa-o sa faca si dupa aia evaluam. Ai indus ideea ca e smen cu portalul, fara sa stii despre ce va fi. Acuma eu daca fac un portal unui client, o sa imi citeze din Ciutacu ca “nu se face”. Dar tu stiai ca un portal poate valora (nu neaparat costa) mult peste 250,000.

    2. Ia zi repede la baiatu’: te furat din privi blonda aia Dobre ? Spuner repede ca e prima data cand te vad nepregatit in emisiune: israelienii nu au dat-o pe antisemitism din cauza ca s-au dus actorii (mascaricii) la ceas de noapte peste ei cand se jucau cu ovulele (asa cum ai zis tu). Israelienii s-au atacat pe ce a zis Astarastoae – ceea ce faceau aia e cam ca la Auschwitz pt. ca si aia se jucau cu viata. Israelienii au speculat la speculatie zicand “ca la Auschitz se jucau de-a moartea iar la Sabyc de-a viata, deci nu e tot aia”. Speculatie la speculatie, deci nu se pune. Deci ? Te-a furat blonda,nu ?

    Si ca a inchei nu din Dan Iosif: “n-o lasa in sange”

    Fiara dezamagita.

  19. as vrea ca urmatorul tau articol sa se intituleze “Dupa Ridzi, Nutzi” . Ca fapt real. Zi buna!

  20. de ce are elena udrea fundul mare?
    pai unde credeti ca a bagat basescu flota?

  21. @Fiara: hai s-o luam metodic.
    1. toate site-urile institutiilor publice din .ro nu fac un sfert de milion. da-mi voie sa ma indoiesc ca face Nuti, care are mari probleme cu orice cheltuiala care nu se inmulteste cu doi si crede ca Net e un tip dubios, acel site
    2. nu m-a furat nimeni, ci m-a scarbit tertipul ieftin al evreilor de a-si scoate ciorditorii de la beci mizand pe coarda sensibila a persecutiilor de rasa

  22. PD-L in permanenta avea cate un ministru de serviciu care sa stranga banii pentru basescu, pentru familia basescu si pentru partid! Anul asta toti ministrii sunt deserviciu sa stranga si ei cat mai multa lova atat lui basescu cat si partidului. Sume incredibile au iesit la iveala numai la ministerele lui udrea si ridzi, are cineva impresia ca la adrian videanu, vasile blaga, radu berceanu si la ministerul lui pogea e alta situatie??? Va asigur ca nu!!! Trustul intact este cea mai tare in Romania, va rog sa faceti anchete si la celelalte ministere condus de PD-L ca veti da de aceeasi hotie si jigodie

  23. Ciutacule,

    Cum crezi, eu n-as fi aruncat piatra. Poate face Nuti un portal cu rezervari, cu newletter-uri automate, baza de date interactiva , eventual conectata la sistemele MAE, cine stie (ceva ce face EADS cu portalul Militiei de Bordura – Border).

    N-ai raspuns castigator. Israelienii s-au atacat pe Astarastoae, nu pe bagatul la beci. De fapt scandalul porneste de la clincile de IVF din Israel (e scump rau aici asa ceva) si de aia folosesc offshore-uri din Romania / Ucraina. Baga-te in goagal si ai sa vezi ca f. putine clinici ofera ovule “de firma”. Majoritatea recomanda ovule de la tinere studente din Kiev / Bucharest. Dar tu n-ai zis asta. Tu nu poti gasi vreun nene care sa stie sa citeasca de la dreapta la stanga la JN ca sa vezi ca nu s-au legat de beci ci de Astarastoae gaoazarii derbedei imputiti ai lor ?

    Fiara.

    3. Inca mai sustii ca Dobre “e un profesionist” dupa goanga de aseara a blondei: “cand am fost in Israel si am stat 2 saptamani si ma uitam pe TVurile de stiri INTERNATIONALE si am vazut…”. Ca sa ma uit pe canalele internationale, nu tre sa ma duc in Israel. Ar fi fost mai marfa sa zica ce zic TVurile locale, nu ? Nu asta e profesionalismul ? Corecteaza-ma daca gresesc

  24. @Fiara: da, e un profesionist desavarsit. voiai sa se uite la tv in limba aia imposibila? crezi ca eu, in Coreea de Sud, m-am uitat pe statiile nationale. hai sa n-o dam in diverse, ca stim amandoi, la fel de bine, cum isi maximizeaza prin PR israelienii imaginea de unice victime mondiale. cat despre infractorii lor, ca om care a scris despre Shmuel Beraru pana si-a luat 7 ani de parnaie, da-mi voie macar sa par priceput la ce magarii fac ca sa-si scoata din rahat lotrii de prin toata lumea care le mananca din palma…
    P.S. noi n-avem integrate intre ele circile financiare si-o sa faca rapid Nuti niste interconect turistic cu MAE prin EADS 🙂

  25. @ Fiara

    Ca sa faca un asa portal cum zici tu, era nevoie anterior de:

    O cercetare aplicata finalizata cu un set de specificatii tehnice care sa descrie aplicatia/serviciul.
    Un studiu de fezabilitate.
    O analiza cost-beneficii.

    Ca in Romania se cam sare prima etapa. Ca firma care face caietulm de sarcini executa o copie dupa o aplicatie existenta in alta parte si favorizeaza tehnologiile stapanite de catre viitorul client (din care s-a desprins canva, sau cu care se afla in cardasie) … Este si asta drept.

    @Victor
    Stii cat a facut eRomania umpluta cu copy-paste si platita de tehnologul relaxa ministrul PDL?

    In IT se supraincarca fara numar! Pentu ca prea putini pricep smecheriile!

  26. M-a surprins ce ati spus aseara,in legatura cu mesajul meu:conteaza foarte mult pentru Base parerea mea?!!!Vreti sa-mi sara in cap Elena Udrea?O banuiam de geloasa,acum am si o confirmare.De la Irina 2 a lui Antonescu(dupa fiica sa)catre Elena 2 a lui Basescu(dupa fiica sa)-e o exagerare ,dar n-am ce face:Draga ,stai linistita ,Base al tau ma lasa indiferenta!Dar daca imi face si mie reclama din bani publici ,poate ma razgandesc.Dar sa fie din bani publici ,ca altfel ma supar.@Fiara:sa inteleg ca printre evrei nu sunt si uscaturi?Cata perfectiune!Nu inteleg ce legatura are profesionalismul cu tv-urile internationale si cu ce urmareste lumea la televizor.Bati campii cu gratie!

  27. Acu am si io o curiozitate cu Aia Mica si relatia ei speciala cu Voltaj!

    1. Cine este relatia speciala?
    2. Cine a platit clipul Voltaj$EBA?
    3. Nu cumva clipul o promova tocmai pe EBA pe 2 mai.
    4. Daca EBA nu a fost decat la concert, de ce 20% din stirile cu Ridzi erau si cu EBA?
    5. Pe 2 mai ce cauta acolo si Roberta? Cauta sa se imprieteneasca cu EBA sau cu Ridzi? Sau fusese adusa de umplutura ca concertul sa para organizat de MTS si nu de catre MTV?

    Apoi,
    Noi nu o banuim pe EBA ca a deturnat 2 maiul. O banuim pe Ridzi ca a deturnat ca disperata banii de 2 mai pentru campania EBEI. Pe EBA o banuim numai ca a beneficiat. Pe tasu il banuim ca a plutit inspirator si simbolic protector deasupra tuturor porcariilor lui Ridzi, Udrea si tuturor PDListilor suzerani.

  28. @ Ciutacu / Irina,

    Dupa mine un profesionist, ar fi tocmit unul / una care sa ii citeasca de la dreapta la stanga. Asa la TV internationale ma pot uita si eu si imi dau cu parerea de la Bucuresti (si sunt profesionist). La fel cu Placinta: profesionistii se uita pe google maps si vad ca nu e nici o casa. Dupa mine, ar fi trebuit hopa sus in avion, stat la Montreaux cateva zile sa vada la fata locului, nu via google. Nu sari Ciutacule la mine , ca nu te invat cum sa va faceti meseria. E parerea mea, cum o sa fac eu cand o sa am gazeta mea. De apreciat ca publici:)

    2. Harry Miron e roman de-al nostru si e frustrant pt. mine ca nu avem si noi infractori mai cu staif, de firma. Uite, Shari Arison (cu apa la BZ – la Nuti) e un inceput promitator. Pieleanu stie mai bine, dar eu cred ca procentajul de infractionalitate e cam la fel (grobian vorbind) peste tot: romani , israelieni, francezi, germani, turkmeni, palestinieni.

    @ Fuxi / Ciutacu: Portalul facut de Nuti o sa aiba si suport WAP. O sa aiba capacitati VPN (criptate) pt. salariatii care lucreaza off-site. 2 servere de backup (din care unul in locatie confidentiala).

    Fiara.

  29. Scenă şi perdele, nu vi se pare interesant?

    “Lumea-ntreagă e o scenă şi toţi oamenii-s actori” ~ Shakespeare

  30. @FuXi: indraznesc sa cred ca pe ce avea de vandut clientul partidului 🙂
    @Fiara: de ce n-as publica? doar nu m-ai injurat de neam si tara…

  31. Off topic.
    N-am mai auzit asa comunicat ca asta de la Spiru haret din 21 dec 1989!

  32. @ Ciutacul / Irina,

    Acuma cred m-am facut suficient de explicit cand am afirmat ceeea ce inteleg eu prin “profesionalism”. Mai departe, fiecare pt. el / ea.

    @ Fuxi:

    Dle, ma uit mai cu atentie, portalul o sa mai aiba si sisteme de aparare (anti-spam / anti-virus, suita anti-DDoS), conectare remote la statia de lucru proprie, accesare si monitorizarea resurselor diponibile (imprimate, scannere, etc). Portalul implementeaza inteligent si serviicle de auditare a folosirii resurselor. Se va folosi un sistem de tip GRID pt. o cat mai buna optimizare a incarcarii de procesare pe computere pt. a se evita concetiistiile. Evident, o sa fie si o solutie de congestion-control atat la nivel hardware (in router) cat si la nivel software.

    Fiara.

  33. @ Fiara

    1. Cine a ajuns la specificatiile astea si cum? A pre-existat o cercetare independenta facuta de o terta parte?
    2. S-a facut o analiza cost-beneficii?
    3. Ai auzit de bune practici si buna guvernare?

    4. Las-o cu GRID-ul ca nu tine!

  34. @ Fuxi:

    1. Eu. Nu stiu.
    2. Nu stiu.
    3. Nu stiu.

    4. GRID-ul e o chestie misto (cloud computing / cluster computing, etc). Nu te lega de conceptele GRID. N-ai idee ce procesari de date stiintifice se fac la MT si e reala nevoie de GRID pt. ca abia abia se mai poate lucra in mono. S-a mai rezolvat ceva prin thread-uri, dar nici asta nu mai tine mult.

    @ Ciutacul: tu incurajezi google-jurnalismul la
    tine in ograda ?

    Fiara.

  35. Buna ziua d-le Ciutacu,

    A fost o emisiune extraordinara aseara!Eu va felicit!
    Ma intreb de ce “Fiara” are ceva cu d-ra Dobre?!Mie imi place,e informata,foarte inteligenta si are domnule,zvac,cum zic oltenii!
    Eu va rog sa-l invitati pe”fiara”intr-o seara in emisiune,cu numele adevarat,ca sigur ne vom da seama ca e dansul-e toba si dansul de informatii si inteligenta!

    Va doresc un week-end frumos si liniste!
    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  36. Nu înțeleg tot acest deranj iscat în legătură cu dl. Mazăre. Domnia-sa este un personaj histrionic și nonconformist, căruia i se fâlfâie de conveniențe și convenții desuete. Abilitățile manageriale au fost validate de însuși electoratul său și de statutul de „perlă a litoralului” redobândit de Mamaia, în ultimii ani.Să ne reamintim de aparițiile vestimentate ale d-lui Mazăre în parlament sau în diverse ocazii mai mult sau mai puțin oficiale. De ce nu s-au ofuscat puritanii când a apărut îmbrăcat în sacoaiele (sau sacourile?!?- de când cu Eba am început să încurc „pruralurile”) înflorate și strident colorate și a dansat cu braziliencele, că doar nu se cade un asemenea comportament la un primar? O prezentare de modă este un act artistic, ea exprimând viziunea unui regizor și a unui scenograf.Dl. Mazăre a făcut parte din acest spectacol și am înțeles că și-a luat toate precauțiile necesare pentru a nu induce un mesaj fals în ceea ce privește rolul său și al fiului domniei-sale în acest act artistic. De ce puritanii de aici și de aiurea nu s-au sesizat în legătură cu celebrul de-acum ponei roz, cu svastica pe crupă, expus într-o galerie de arta, la New York? Nu țin minte ca autorul „capodoperei” respective să fi fost obligat să ceară scuze, în mod public, niciunei asociații sau organizații deranjate de antisemitismul explicit al acelor producții artistice. D-lui Mazăre i se poate imputa un anumit tip de frivolitate, iar în cazul în speță, o regretabilă neglijență în a inlătura acele simboluri care, iată, au suscitat atâtea comentarii. Dincolo de farmecul personal al d-lui Mazăre, exprimat prin vestimentație, limbaj, lipsa oricăror inhibiții, pare a fi un personaj foarte eficient, care -atunci când e cazul- pune osul la muncă și conjugă verbele la timpul trecut.

  37. @Fiara: hai sa nu facem chat din blogul meu. daca vrei sa afli ce jurnalism incurajez eu, vorbeste cu Haaretz sa-mi ia un interviu. aici vorbim/scriem despre cheltuilelile Elenei Udrea, nu despre simpatiile mele profesionale si/sau pasiunile mele. apropo, Oana pleaca-n Irak 🙂

  38. @ IoanaP:

    Stimata Dna, eu n-am nimic cu Dna Dobre. Cititi cu atentie posturile mele. Eu doar l-am intrebat pe Ciutac (deoarece el a invitat-o pe Dna Dobre in emisiunea lui , si de asta ii scriu lui pe blog si nu lui Badea) ceva. Am zis si cum o sa fac cand o sa am gazeta mea si gaoazarii mei. De ce de fiecare data trebuie sa se considere ca “avem ceva cu cineva” daca intrebam si ne dam cu parerea ?

    Va doresc un week-end frumos si liniste!
    Cu acelasi respect,
    Fiara.

  39. Are vreo legatura Base cu scandalul “Spiru Haret”? Vad ca ne orienteaza bine spre acest scandal, atacand inclusiv sindicatele, astfel incat problema “Udrea” nici nu se simte in media. Va trece probabil neobservata, in ciuda eforturilor JN. Iar d-na va toca banii publici, in continuare.Insistati, poate se autosesizeaza DNA-ul, si se va trezi si opozitia. Care opozitie? Cred ca e de la caldura…

  40. victor: vad ca si prietenu’ nostru comun, tolo, publica selectiv mesajele primite pe blog. si zau, doar l-am intrebat cum ar trebui sa reactioneze dupa ce badea a maturat pe jos cu gsp-ul.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.