Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Doi tâmpiţi…

Doi tâmpiţi…

Motto: “Eu o propun pe Elena Basescu pe post de ambasador al ajutorarii copiilor, intrucat ati vazut ce treaba buna a facut cand s-a ajutat singura” (Mircea Badea)

…vă dau întâlnire deseară, de la ora 21, pe Antena 2, la Vorbe grele. A avut dreptate şeful consumatorilor. Victor e un tâmpit că n-a plecat dracului din ţară când era tânăr şi putea căra lăzi cu banane prin portul Anvers, iar Grigore-i tâmpit fiindcă, pe lângă fapul că n-a făcut şcoala de lăcătuşi-cofetari, se mai şi ambiţionează să scoată tâmpiţi pe bandă rulantă la Conservator (Nuţi, atenţie comanda la mine, nu-i vorba de fabrica de conserve). Dacă nu eram tâmpiţi, terminam Româno-Americana pe puncte şi ieşeam europarlamentari, trăgeam linii pe asfalt şi tăiam chitanţe ori faceam rost de câte un doctorat pe sub mână şi organizam cântări pe banii statului pentru triumful suprem al marijuanei şi al obrăzniciei asupra bunului simţ.

P.S. Un ceas mai iute, ne vedem la Ştirea zilei; împreună cu Tăriceanu, alt tâmpit

Comentarii

comentarii

Similar Posts

98 thoughts on “Doi tâmpiţi…

  1. Cand va saturati de tampeala,
    sa-mi spuneti, ca-mi deschid un cabinet stomatologic
    pentru executat lobotomii prin ceru’ gurii.

  2. Victore, esti prea rãu cu Nutzi! Pãi ea stie cã pestele e o foarte bunã sursa de fosfor. Si mai stie ea cã are maaaare nevoie de asa ceva. D’aia i-a si lãsat sã mai creascã pân’ sã-i haleascã. Vezi, tot intelectul, tot encefãlushu’ primeazã…
    😉

  3. Ma unge pe suflet aceasta melodie. Eu sant din Bucovina. Felicitari domnule Ciutacu pentru ceea ce faceti. Acelasi lucru il simt si eu referitor la subiectul postarii.

  4. Tot respectul pentru domnul Grigore Lese. Cat despre plecarea lui Victor din tara… mai are inca timp, dar ar fi pacat… Cine le-ar mai da “unora” batai de cap si motive sa uite de mastile afisate cu nesimtire, doar pentru atingerea scopurilor proprii si personale?…

  5. mie imi place d victor ciutacu k se ia de comunistii tarii:d base si d boc “boboc”…bravo d-le,tineti-o tot asa.

  6. Hotărăşte-te! Care e parola verii: derbedeu sau tâmpit? Tocmai am început să-mi brodez pe tricou derbedeu, am ajuns la “derb” şi-acum urmează să descos, să scriu “tâmpit”. Şi nu e nicio literă comună, să mai economisesc tâmp. Timp.

  7. Invitat la o emisiune la realitatea si intrebat fiind despre afirmatia lui Base -“Şcoala scoate tâmpiţi”, Liiceanu a fost de părere că există “un soi de obsesivitate în jurul persoanei preşedintelui, un sistem de colportare a bârfelor, iar microfonul tv care a mijlocit dezvăluirea discuţiei private i s-a părut ceva “monoton, care scade nivelul presei”.
    Liiceanu : “l-am aplaudat pe Traian Băsescu pe 18 decembrie 2006 pentru că a fost singurul sau unul dintre puţinii preşedinţi care au condamnat infernul comunist; i-am aplaudat şi consecvenţa în această condamnare”

  8. Pentru renata de la 6:46
    Korekt este derbedeu tampit sau tampit de derbedeu
    deci brodeaza in continuare numa’ sa nu apara ceva nou pana termini,sanatate va urez “tampitilor”!

  9. @roxana: are dreptate, e ospatarul de serviciu al presedintelui 🙂

  10. Doua intrebari fara legatura cu subiectul.
    1. Victor , tu cand citesti sms-urile din emisiune te uiti in calculator. Exista un program anume care ti le afiseaza? cum s enumeste? ce programe folositi pentru contabilizarea sms-urilor
    2. Victor, Obama ca si ceilalti presedinti ai americii de ceva vreme au in dreapta si in stanga puiptrului, sau ce o fi, de unde vb ceva. Ce sunt alea? si ce rost au? (uite despre ce vb http://lh4.ggpht.com/_w_m1d7N579Y/SjpkASNcW0I/AAAAAAAAAHA/mT9l_yFcPwk/s400/pt%20Victor%20Ciutacu.JPG )

  11. Imi doresc : Calin Popescu Tariceanu sa revina la conducerea Partidului National Liberal
    si vreau sa si candideze pentru presedentie. Daca citeste mesajul il rog eu, sa revina in poziita de unde a plecat, doar el poate sa aiba sanse la Prezidentiale.

  12. M-a dezamagit profund cu afacerea cu petrolul de la Marea Neagra, suprafata castigata la Haga.
    Sper din tot sufletul sa aiba dreptate si sa nu se fi implicat in furtul acesta.
    Sper in acelasi timp sa putem sa recuperam ce am pierdut din nou.

  13. Vezi tu Victore , tariceanu nu este un tampit sarac ca tine…poate cu duhul …tu in schimb esti un tampit premiant !

  14. buna seara domnule ciutacu,va urmaresc(citesc) zilnic blogul si va urmaresc si pe antena 2.Ma bucur ca mai sunt oameni cu coloana vertebrala in tara asta care au curajul sa i-a atitudine,insa nu sunt de acord cu ceea ce spuneti despre facultatea la care vara asta intamplator sau nu imi dau licenta,din pacate aceiasi pe care a terminat-o eba,insa nu e corect ca toata lumea sa aiba impresia ca facultatea de relatii se termina pe spaga si pe ;numele tatalui’,spun asta pt ca sunt in febra examenelor si nu este deloc usor.O spun ca o absolventa de liceu cu profilul matematica informatica la unul din cele mai bune licee din Onesti,Bacau si nu ca un fotomodel sau pusti din Dorobanti care cheltuie pe o cafea sau iesire in oras salariul mamei mele pe o luna. Cu mult drag

  15. Grigore Lese nu-i tampit da-i musai sa mearga pe bulevard in straiele-i si cu palarie? Cu graiu-i verde parca-ar fi un cowboy la oras!

  16. v-am spus c-o am pe mama internata in spital…cata bataie de joc,cata umilinta,cata degradare n-am loc sa scriu aiaci. e o mizerie criminala sistemul nostru public de (ne)sanatate. ar trebui desfiintat. la fel & tara noastra criminala ar trebui desfiintata cu poporul ei ticalos & netrebnic cu tot.

  17. Toata povestea asta cu tampitii imi aduce aminte de un banc:
    Un tip care doar ce terminase programul de dezalcoolizare se duce la oficiul fortelor de munca sa-si caute de lucru si intreaba ce este disponibil:
    – Pai avem un post care nu este foarte bine platit dar e putin de munca.
    – A nu, nu e bine, daca am timp liber gasesc eu bani de undeva si ma apuc iar de baut.
    – Atunci avem un post care este bine platit, dar e foarte mult de munca.
    – Nu nici asa nu e bine, ca daca am bani imi gasesc eu timp sa beau oricum. Un post prost platit si unde se munceste mult nu aveti?
    – Da ba avem, dar pentru acela va trebuie studii superioare.

  18. Tariceanu??? Sper ca nu o sa aveti manusi.Nu de alta dar oamenilor politici trebuie aratat ca exista si altceva,daca nu incep sa se creada unici.(de altfel le prinde bine).Cum sa se justifice altcumva decat infata syticlei.Iar profesionisti se remarca cand ii prind cu cureaua-n vine.

  19. Minunat om Grigore Leşe!Ne mai dai un pic de linişte şi o “oază de bun simt”….

  20. Nu am crezut că vor veni vreodată timprile în care să regret un “nimeni” ca Emil Constantinescu, dar Traian Băsescu m-a ajutat să le prind şi pe astea. Mulţumesc.

  21. Tocmai am văzut clipu’ (ăla nou) cu eternii şi (pare-se) unicii Nadia, Ilie şi Hagi… revin după ce vomit!
    ………………………………………..
    Ok, m-am întors!
    Concluzie: tâmpiţii de noi am învăţat carte ca să putem trăi de azi pe mâine iar ăştia care nici după zeci de ani de trăit prin Americi n-au învăţat engleza ca lumea fac prezentarea României (probabil) la iniţiativei ministresei şi (la fel de probabil) pe bani grei.
    Şi o fac foarte prost cu toate că nu pot fi acuzaţi că i-a tâmpit prea tare şcoala românească, pe nici unul dintre ei!

  22. 2tampiti…si cu mine 3( prelucrator prin aschiere…altfel spus, Turner din Romania?!)

  23. Bravo Ciutacu`le, te urmaresc de mult , dar abia azi m-am hotarat sa postez, intr-adevar omul asta ne incarca pe toti si tu sti cum sa-l faci pe el sa faca treaba asta. Mii de felicitari, tine-o tot asa. ( e vorba de intreaga ta coloana vertebrala, in toate emisiunile, inclusiv antena3).

  24. bai frate nu mai pot cu astia care ne fak cum vor ei,trebuie sa faceti ceva sa scoateti oameni in strada cu miile ,si tu si mircea faceti o chemare la o miscare contra statului dar dedata asta chiar pe bune .Amintiti-va de fabricile inchise din cauza coruptiei si incompetentei, de batranii care mor ca nu au medicamente in timp ce ei ishi construiesc vile peste vile si ishi schimba mashinile ca pantofii.
    Amintiti-va de scolile in care va trimitetzi copii care seamana mai degraba cu rampe de gunoi, scolii in care actul educativ este imposibil de practicat.
    Amintiti-va de minciunile care v-au fost servite in tot acest timp.
    Amintiti-va de proiectele nerealizate sau prost realizate in care s-au investit sume enorme.
    Amintiti-va de spitalele in care va este frica sa va internati.
    Amintiti-va de felul in care suntetzi tratatzi ca si oamenii in tara voastra.

  25. Am urmărit o parte din emisiune. Se pare că Dl. Tăriceanu vrea să tragă-n jug, cel puţin pentru PNL. Să se fi maturizat au ba, nu ştiu. Dacă i-o fi căzând şi D-sale ceva DACĂ Dl. Antonescu devine şefu’ Cotrocenilor, iar nu ştiu, şi NICI NU MĂ INTERESEAZĂ!
    Cât despre afirmaţiile Băselului referitoare la produsele şcolii româneşti, mi-e prea greaţă să comentez! Afirmaţia în sine dezvăluie cu prisosinţă un singur lucru: atât de mult iubeşte făcătura asta, de-i zice preşedinte, ţara asta şi poporul pe care le conduce! Cine nu s-a prins încă de treaba asta, să-i fie de bine!

  26. Osana voua celor ce ati ramas , osana voua celor ce mai visati . Sper ca nu o sa fiu exagerat in a compara ceea ce face domnul Lese cu o actiune de misionariat , asa cum se facea pe vremea lui Petru si Pavel , si da eu cred ca este o misiune , un apostolat actiunea de a-i invata si pe semenii tai ce inseamna bunatatea .

    Daca vrei sa ai acces mai rapid la acest blog descarca noul toolbar antena3 , aici :

    http://antena3.media-toolbar.com/

  27. @ horya
    Pe domnul Tăriceanu nu îl votează nici Călin Popescu Tăriceanu…ce să mai spunem de alţii!
    Sorry!

  28. Ce parere ai despre cunostintele dl. Basescu privind cresterea din 2008 si recesiunea din 2009, care este diferenta(crestere de 8% si -4% producem mai putin cu 4%) ? Unde a facut scoala Tim…….. asta, pardon filozoful asta?
    Radu Moraru: Anul trecut a fost o creştere de 8%, să zicem.
    Traian Băsescu: Da.
    Radu Moraru: Anul acesta, faţă de acele 8 procente, e scăderea sau faţă de un zero?
    Traian Băsescu: Faţă de acele 8 procente.
    Radu Moraru: Asta înseamnă că dacă vom avea recesiune, putem să spunem că vom atinge, să zicem, un zero faţă de anul trecut ?
    Traian Băsescu: Nu. Atingem -4% faţă de anul trecut. Deci, producem mai puţin cu 4% decât anul trecut.
    Cu zice ca vor veni ministrii sa zica? si cui?
    Radu Moraru: Dar au redus sau nu? Că de spus au spus, dar au şi redus acele cheltuieli fantastice?
    Traian Băsescu: Unele ministere da, altele nu. Dar nu voi trece la nominalizări, pentru că acesta a fost unul din motivele pentru care eu am dat mesajele pe care le-am dat la şedinţa de guvern, legate de salarii. Am atenţionat că sunt ministere care n-au înţeles să se încadreze în previziunea bugetară până la 31.12.2009, ceea ce înseamnă că în luna octombrie sau noiembrie or să vină să spună: „Domnule prim-ministru, n-am respectat bugetul de stat, dar nu mai am bani să dau în nu ştiu ce sector, deci daţi-mi bani”. Un asemenea mod de a lucra nu este posibil.

  29. Am o idee nastrusnica:D in mod normal dc cineva te face tampit, derbedeu, whatever…asta nu se cheama calomnie in Romania? ce-ar fi noi, astia tampiti sa depunem plangere impotriva desteptaciunii sale?

  30. Nici macar nu se mai prefac ca le pasa… e prea complicat! Cata prostie inmultita cu hotie domneste in tara asta, mai ca nu mai e loc de noi, ce bine ca mai cotizam pe la un impozit doua, altfel eram deja in lagare de exterminare a tampitilor! Offfff!

  31. Trebuie sa luam exemplu de la d-l Grigore, care se concentreaza doar pe gandurile benefice, frumoase, vesele si nu-si consuma toata energia acumulata (sursa de baza fiind laptele de mama), pe un lant intreg de reactii negative, care la randul lor duc la frustrare, dezamagire.

  32. Buna seara!
    Ma hranesc cu muzica lui Grigore Lese. Toti din jurul meu fac asta, mai ales atunci cand stau in preajma mea. Mi-ar placea sa il vad intr-un concert chiar in orasul meu natal, Ramnicu Valcea, si sa ii spun ca este pentru mine un reper. Va multumesc frumos, domnule Ciutacu, pentru faptul ca mi-ati facut o mare bucurie in seara aceasta.
    Cu respect,
    Corina Bedreaga
    Ramnicu Valcea

  33. cheama-l si tu intr-o emisiune pe Cedry2k sau pe cineva din brigada Facem Records..merci mult

  34. Buna seara d-le Ciutacu,

    O superba seara cu d-l Grigore Lese!
    Felicitari,felicitari!!!

    Cu tot respectul,
    IoanaP

    P.S.La sinteza Zilei n-a fost d-l Tariceanu;a fost Ministrul finantelor(prietenul meu vechi) si Dvs.nu ati fost…

  35. Ei,iertati-ma,iar am gresit la adresa expeditorului!Imi cer mii de scuze1
    Cu acelasi respect si iertaciune,
    IoanaP

  36. Victore!!!!
    Nu vad eu bine?
    Azi e joi si base e iar la TV?
    Da-o-n… ce face presedintele ma nene? E platit sa fie vedeta TV cumva??

  37. Domnule Ciutacu
    In conditiile in care am vazut ca nu v-ati scos ochii cu Tariceanu la emisiunea Gabrielei Vrinceanu Firea, de ce nu il chemati si pe dinsul la “Vorbe Grele” ? Dupa cum s-a vazut are in continure multe de spus in ciuda tuturor celor care au crezut sau mai cred ca pentru el viata politica s-a terminat.

  38. D-le Ciutacu,
    Am gresit ceva grav cu primul mesaj,in afara adresei?!
    Cred ca m-am zapacit-iertatui-ma!
    Cu aceleasi sentimente,
    IoanaP

  39. Pe ecran e o intrebare care se tot misca: Vreti sa candideze Traian Basescu? trimitei SMS pe bani si votati….
    89% da, 11% nu.
    So, 11% din papagalii care se uita la Nasul au votat nu… e bine.
    Dar intrebare fundamentala: campania lui Basescu e stil OTV??

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.