Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Dincoace de carapace-i absoluta linişte

Similar Posts

63 thoughts on “Dincoace de carapace-i absoluta linişte

  1. in zadar striga-mparatul…
    asta e ..cum am mai zis vom defila cu domn presedinte inca 5 ani.auzim ,vedem,ni se deschid ochii si de catre altii ,dar ne incapatanam sa ramanem orbi si surzi.asta e..nu ne ramane dacat sa aiba coasa mai aproape..

  2. SALARIILE VOR SCADEA CU 50% !!!!!!!!!
    TREZITI-VA , OAMENI BUNI !!!!!!!!!!!!!!

  3. Regimul basescu (Securismul)se zbate in ghearele mortii. Sobolanii portocalii sunt disperati. Se vede din declaratiile celor din guvern:

    ” Şeitan: Salariile ar putea fi reduse cu 30% în 2011″

    ” Videanu: Economia are şanse de relansare în 2010″

    Ajunge! Jos cu ei!

  4. ce fac astia care ne conduc mi-au sugerat imaginea unui chirurg care nu stie sa opereze un pacient (cel mult sa amputeze diverse), nici nu vrea sa admita asta, si tine bolnavul cu forta pe masa de operatie, desi sunt si spitale si medici mai buni .. oricum, atata impotenta intelectuala si practica n-am crezut sa existe, si cred ca doar frica ii face sa stea acolo asa cum stau , agatati.

  5. E liniste si azi, in ziua “grevei generale”. Multimea nu mai asculta de sefii de sindicat si nu mai vrea un protest controlat?
    Un singur lucru nu-l pricep: de ce personalul cu salarii mari(“nesimtite”) nu sunt afectati: Metrorex, CFR, Tarom ? Ca banii tot prin “via- buget de stat” vin si tot “gauri bugetare” fac…

  6. E liniste?,,Eu imi caut cuvintele sa-mi ingrozesc presedintele,,Nu ma intereseaza ca ceilalti sunt fricosi nu imi cereti mie sa fiu solidar,nu voi fi niciodata solidar cu voi ca nu m-am plimbat cu voi in bmw-eu si nu am furat cu voi din painea amaratului. Daca va intalnesc pe strada am sa va crap capul cu un pietroi guvernanti de rahat. Vreau sa ii spun lui cap patrat asta Boc,daca acum sunt cca doi pensonari tinuti de un muncitor cati vor fi la anul dupa ce in urma acestor masuri va mai pleca un val masiv de medici si alti lucratori. Noroc ca acum avem aceasta sansa pe care nu am avut-o pe vremea lui Ceausescu a pleca,iar voi lichele ce ne conduceti nu mai pacaliti lumea nu exista tara in UE in care sa o duci mai rau decat in Romania.Suntem condusi de niste excremente.

  7. Dupa prea multi ani…am plans dintr-o stare de bine. Mereu cu ochii pe nenorocita de politica, aia de ne face sa nu mai vedem cine suntem, mi-am amintit cate lucruri frumoase sunt in viata. Multumesc, Victor Ciutacu!

  8. ..”cântecul lebedei”, Victor? NICIODATĂ!! Scopul Chiorului este acela de-a ne “termina” psihic..Acestei șlehte ordinare i-a sunat ceasul! Am același ‘feeling’ ca-n ’89..

  9. Frumosii mei nebuni,ascultati linistea ,frumosii mei nebuni,cei ce n-ati furat si n-ati intins nicicand mana spre a cersi mila cuiva,cei ce v-ati sculat in fiecare zi a vietii voastre,cuminti si optimisti,cei ce v-ati iubit familia si tara mai presus de interese meschine,ascultati acum linistea,dar nu va resemnati cei ce mai aveti timp sa faceti ceva.Nu asteptati,ci faceti,orice stiti sa faceti mai bine,ascultati linistea cat poate sa fie de trista uneori.Din pacate,eu nu mai amtimp prea mult,mi-au scazut puterile,desi sunt la fel de “nebuna”,iubesc la fel de intens,sufar la fel de mult pentru idealuri ce nu le voi atinge pe asta lume.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.