Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > Dezbrăcaţi, pe caloriferul rece…

Dezbrăcaţi, pe caloriferul rece…

Recenta criză televizată a gazelor a demonstrat încă o dată, dacă mai era nevoie de asta, că România este, instituţional vorbind, realmente dezbrăcată, legată de mâini şi de picioare, în cazurile de urgenţă. Indiferent de culoarea politică a guvernanţilor, n-avem reacţie, n-avem logistică, n-avem rezerve strategice, n-avem coerenţă.

N-avem de nici unele, în general, fiindcă e o păcătoasă obişnuinţă românească să trăim din cârpeli, de pe-o zi pe alta. Şi să ne rugăm la milostivenia Celui de Sus, să fie boier, să nu dea cutremure/inundaţii/incendii şi să nu bage-n termometru prea frig/cald. Când ne bucurăm de clemenţa Divinităţii, ne descurcăm. Asta ne defineşte: suntem descurcăreţi. Ar fi ideal să fim determinaţi, aplicaţi şi serioşi, da’ tot Dumnezeu s-a ocupat, de-a lungul facerii şi evoluţiei fireşti a lumii, de împărţirea caracteristicilor specifice pe fiecare popor. Deci n-avem noi nici o vină, aşa ne-a lăsat pe Pământ, aşa ne comportăm.

Mai mult, aici

UPDATE: Poate ca extaziatii de oferta economica televizata si irezistibila a lui Putin catre Basescu ar trebui sa fie informati ca noi luam gazul de la rusi cu 450 de dolari, iar ucrainenilor li se pare prea mult sa dea 250 de dolari.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

45 thoughts on “Dezbrăcaţi, pe caloriferul rece…

  1. Bine, unii au fost nevoiti sa traiasca de pe o zi pe alta, nu a fost neaparat ca asa au vrut, asa au avut ei sansa de cand s-au nascut sa creasca din carpeli.
    Obiceiul prost sta in faptul ca indiferent daca a mai urcat o treapta a piramidei, obiceiurile de odinioara raman langa bibeloul si macrameul de pe televizorul plasma, evident.

  2. Salut,
    Scuza-ma ca sint offtopic (nici nu e nevoie sa aprobi mesajul acesta pentru publicare) dar vreau sa te rog ceva.
    Vreau sa-i transmit lui Mircea Badea ceva si am cautat tot netul si nu am gasit nici un email valid. Nici pe blogul lui nu are o adresa de contact (il cam inteleg de ce). Am incercat sa-i scriu, tot asa, comentariu dar e imposibil sa-l citeasca… sint sute de mesaje.
    Asa… ce te rog eu este sa-i trimiti poza asta : http://i44.tinypic.com/slsg7a.jpg. E facuta de mine; m-am chinuit mult la ea, sper sa-i placa.
    Sint mare fan al grupului Badea, Ciutacu, Gadea 😉
    Numai bine.

  3. Sunt total de acord cu ce ati spus,si mai presus suntem si luati la misto oridecateori se poate.Rusia isi bate joc de noi oridecateori are chef.In declaratia lui Putin,pe langa faptul ca nu a rostit numele presedintelui Basescu,ci a zis doar “presedintele vostru”,s-a vazut cu cata usurinta se fac glume pe seama tarisoarei noastre.

  4. Mascarada cumularzilor

    Indelungata criza politica s-a transformat intr-una financiara sadea,
    adusa in sfarsit “la vedere” de iluzionistul academician Mugur Masonescu.
    Acadelele electorale costisitoare acordate in 2009 de fostul guvern artificial,
    la indemnul perfidului sustinator politic-PSD, cu o justificare de „gradinita”
    au ajuns la…”scadenta”.
    Guvernantii de azi n-au alta solutie decat sa administreze saracia cu dibacie,
    dupa criterii scoase şi din lada roşie a unui socialism nematurat aflat,
    din pacate, in adormire.
    Emisiuni mucegaite ale unor antene, se straduiesc sa determine pozitia
    politica cu un sextant decalibrat recuperat de la casare si un „astru” care s-a
    mătuit de vr-o 30 rotatii ( sa-i zicem aletS ). Cumplita prblema !
    Cele şase milioane de pensionari isi ronţăie placile de frica pierderii
    cumulului. Sa fim seriosi…
    De ce nu e dat ca exemplu actorul de 66 ani, cel care a intrerpretat in
    specatacol unic, la balcon, rolul uriasului trezit la viata (acum 19 ani)
    in timp ce astrul folosit ca exemplu poate se afla la Samurcasi, dupa
    norul rosu indecis ?
    Ce face guvernul acum este » un rau necesar » ; trebuie lasat in pace
    …sa munceasca.
    Personal as fi dorit, la vedere, mai multa rigoare matematica , şi
    după tipicul problemă-efect.
    P.S. Faptul ca bo(boc)ul Prim ş-a anuntat oficial disponibilitatea
    pentru “sfaturile profesionistilor de valoare” e o manusă aruncata si unor emisiuni tv decedate odata cu inegalatul ardelean Octavian Paler.

  5. mda, putin l`a invitat pe baselu` sa`si traga propria conducta pina in siberia 🙂 pe sub lacul rusesc marea neagra, probabil :)))

    @Marus: foarte tare poza 😀

  6. Nu stiu de ce va mirati… cine dracu il mai baga in seama pe Marinar ?? Poate doar Nuti..
    Ca sa capeti respect trebuie mai inatai de toate , sa respecti tu lumea si sa te comporti civilizat.
    Lucruri total straine de Matroz.
    Pai daca el nu a citit o carte in viat alui , Nu s-a dus la teatru .. cum sa fie civilizat..
    Desi e mare regretul….DL. OCTAVIAN PALER est emai bine ca Nu a mai apucat vremurile astea.

    Felicitai Marius ptr poza.. in curand toti ROMANII ne vom costuma asa… ca altfel Nu se mai poate trai in Romania lui Traian.
    Aici numai camarila lui are drept la trai bun si de huzur, Vuttoane si X5… restul e tacere..

  7. Caracal-Ultima Frontiera
    Caracal-Ultima Frontiera
    Stau si ma minunez, facindu-mi cruce si scuipindu-mi in sin, in acelasi timp, cind vad cita prostie poate sa existe in Romanica basesciana si cum se incearca prin toate mijloacele transformarea acestei “maladii personale” in epidemie.
    Spun acest lucru ca urmare a modului in care a fost comentata de catre stiristii variilor televiziuni mioritice, “oferta” tarului Putin, transmisa printr-un ziarist (sic!), sefului statului roman cu privire la afacerea gazelor.
    Daca la posturi TV, precum Realitatea, ma asteptam ca aceasta sa fie considerata o “oferta” serioasa si drept urmare un nou si stralucit succes personal al Alesului, surpriza mi-a fost furnizata de d-na Stoicescu la Antena 1, care desi oscila intre seriozitate si ironie, pina la urma a trimis in timpul stirilor si trei domnisorele carora le inghetase si organul de reproducere, in asteptarea unei reactii la propunere, fie in fata la Cotroceni , fie de la B.O.R.D.E.L.
    Care reactie nu a venit si nici nu cred ca va veni.
    Si cum ar putea sa vina in conditiile in care, la momentul live al “ofertei”, Putin se abtinea cu greu sa nu rida in hohote, iar o participanta la conferinta de presa, aflata la masa, in stinga sa, ridea de-a binelea.
    Chiar formularea raspunsului denota clar faptul ca Putin are simtul umorului si ca i-a placut la nebunie Marlon Brando in Nasul, iar pe de alta parte ca nu l-a uitat pe razboinicul din Carpati, care de-a lungul timpului, ba a transformat Marea Neagra in lac rusesc, ba a campat armata sovietica vreo 30 de ani (de unde o fi scos-o?) pe teritoriul Romaniei si cite si mai cite, toate indreptate haotic si irational catre Puterea de la Kremlin.
    Ei bine, Kremlin-ul nu si-a trimis Katiusele la Bucuresti, nici macar nu l-a bagat in seama la momentul respectiv, insa cind i-a fost lumea mai draga romanului, l-a trimis sa faca jogging pentru a se incalzi.
    Tot de comedie de Oscar pe scenariu de fimle cu prosti si pentru prosti, tine si ingrijorarea unor analisti romani cu privirea la capacitatea tarii noastre de a depozita gazele care se vor buluci prin gazoducte in urma propunerii Putin-ului, cu destinatia finala Ucraina.
    Bre analistilor si stiristilor, opriti bre caruta ca ati ajuns la Caracal, sinteti aproape de granita, coboriti naibii din ea, ca riscati ca din eppidemie sa transformati prostia in pandemie.
    Pupinbasism, pupinbasism dar mai “rasfirat” ca prea bate la ochi fratilor!
    Umilinta mai mare nici ca se putea pe capul chelului, iar voi vindeti castraveti boborului, rusinica neicusorilor, ca nu inghite pelicanul!

  8. mai,mai…in citeva zile o sa-l propuneti pe “tzaranoi” sa candideze in toamna la prezidentiale.Putin le-a aratat pisica celor din Ucraina.Trebuie odata si o data sa-i termine.Iar,propunerea cu 270 a fost,fix,citeva ore,apoi oferta s-a dus in sus.Acum este pe la 470.
    Numai ucrainian sa nu fii.
    Va asigur ca din toata “gluma” lui gospodin,de la Kremlin,singurul care se va hlizi, va fi tot el.

  9. Iata increngatura care a dus la intrarea gazului rusesc prin Wintershall şi Conef , in care Gazprom are o anumită parte , companiile care intermediază importul de gaze din Rusia , contracte ce expiră în 2011 . Faptul că în 2002 s-a negociat astfel măreşte preţul gazului . Conef si Imex Oil, case de comert cu sediul in Bucuresti si in Cipru, aflate in proprietatea omului de afaceri rus Vitali Matsitski, controleaza jumatate din gazele naturale pe care Romania le ia de la gigantul rus Gazprom . Proprietar al unor exploatari lemnoase din Siberia, dar si al unui studio rusesc de film, Vitali Matsitski era patronul casei de comert Conef si al producatorului de aluminiu Alro Slatina . Distrigaz Nord si Sud, Romgaz si alte mari firme au contracte cu Conef. Vizita in acea perioada a vicepresedintelui Gazprom, Alexander Medvedev, la Bucuresti a avut drept scop impunerea unui partener local drept principal importator de gaze naturale, adica a actionarului majoritar de la Alro Slatina, grupul Marco Industries , actual Vimetco , condus din umbra de catre oligarhul rus Vitali Matsitski. Acesta controla, prin mai multe vehicule financiare dintre care cel mai important era Marco Group, industria de aluminiu din Romania, mai precis Alro si Alprom Slatina si Alum Tulcea.

    Eu nu consider ca este o caracteristica romaneasca cele spuse de d-nul Ciutacu. Eventual a unei mari parti din populatie. Insa la cat de mare este Romania asta, sigur sunt si oameni capabili in ea. Dovada chiar dansul. Necazul sta in CASTA CONDUCATOARE a acestei tari.

  10. Cum sa suspectezi un fost sef KGB, un fost presedinte aproape comunist, un actual premier cu atributii dictatoriale, de milostenie divina pentru un popor care de cativa ani i-a tot dat usor peste nas cu aderarile minune la toate comunitatile economice din lume! Cum sa ai naivitatea infantila de a crede ca acest titan al ultimului deceniu poate sa cedeze o faramita din afacerea LOR, ar trebui, cel putin sa fii suspectat si de cretinitate.

  11. @ionut,
    El uraste doua chestii:pe cei din Georgia si pe Presedintele Ucrainiei@Co,acum il mai suspectezi de cretinatate ?
    Nu se rezuma,totul,neaparat la banutzi.
    Apoi,daca te uiti dintr-un alt unghi,s-ar putea sa observi ca nici vorba sa piarda ceva.Inca nu este atit de batrin incit sa inceapa sa faca greseli.Si-a facut calculele foarte atent,este mult mai pragmatic decit iti inchipui !

  12. Ecuatia este simpla:
    1. Videanu decreteaza stare de urgenta ( adica fara licitatie): curs leu/euro aproximativ 4lei/1 euro
    2. “Avem nevoie de pacura!”
    3. Pretul pacurii creste cu 50 de dolari pe tona.
    4. Cei care vor sa cumpere pacura, au nevoie de euro, asa incat e “foame de euroi” pe piata:curs leu/euro aproximativ 4,2 lei/ 1 euro
    Mugurel Isarescu stie de ce euroiul trebuie sa fie 4,2 lei. “Ce, vi se pare mult?”
    Salutare taica si noroc

  13. Pt.Marus. Foarte buna fotografia ! Felicitari ! Cit despre gaz – ramine cum am stabilit…Vom trai si vom vedea …Eu stiu un proverb romanesc foarte valabil azi : “Sa-ti faci vara san ie si iarna car “…Nu te da mare fata de rusi, fii diplomat, si DESTEPT, asta, daca poti !

  14. In urma cu cativa ani ni se spunea ca scopul Romaniei este sa intre in Nato si UE. Scopul trebuie sa fie intotdeauna sa faci viata oamenilor mai buna, mai suportabila indiferent de vreme si vremuri. E clar ca “sistemul” din Romania functioneaza doar pentru o parte privilegiata.
    Eu nu am simtit niciodata ca Romania are vreo strategie sau vreo viziune. De aceea este clar ca nu stim unde vrem sa ajungem. Nu sunt modele, nu sunt valori, iar presedintele este un exemplu extrem de prost pentru societatea noastra din orice punct de vedere privim.

  15. asa am fost de cand ne stim.. carpeli peste carpeli.. eu nu inteleg..domne daca tot suntem un popor atat de critic cu noi, de ce nu am evoluat vizibil? sa nu mai fim asa luati de prosti,, pe unde ne-am duce.. a? sincer nu inteleg..cred ca nu se vrea ca noi sa evoluam..poate de involuat mai degraba.. sistemul educativ s-a dus dracu.. relatiile cu occidentul s-au dus dracu.. tv ne prezinta numai magda ciumac si alina plugaru.. libertatea de exprimarea s-a terminat.. ce dracu.. ne mai ramane sa ne imbatam si sa intram in coma..o sa visam frumos atunci?

  16. Teamă mi-e că, unii dintre guvernanţii noştri au luat ironia lui Putin drept propunere pe bune. Dispreţul cu care i-a spus reporterului român “notează!”, spune totul.

    Marus, tare fotografia!

  17. Toata lumea porneste de la ideea ca l-a sunat pe problema gazului. Aiurea ! De fapt intrebarea era: Vladimire, cum ai facut sa devii prim ministru dupa ce ai fost presedinte ?

  18. reactia autoritatilor romane ma face sa fiu ingrijorat la ce alte ‘decizii bune’ vor mai lua in continuare..mai ales acum, cu toata criza economica, cand e nevoie de intelepciune… 🙁

  19. Ce nu îşi permite Putin
    îşi permite Zeus

    Cică Rusia nu are o democraţie reală, că ei sunt conduşi de nişte băieţi bine înfipţi în bani şi în toate celea… Şi totuşi spre comparaţie, în Românica e… altfel! Dacă Dl. Năstase avea o problemă cu număratul ouă(le)lor, io unu’ am o problemă cu număratu’ funcţiilor preşedintelui- jucător. Iată doar câteva funcţii pe care, le-am aflat, pe căi oficiale, sau indirect, de pe surse:
    1. Preşedinte al României
    2. Premier
    3. Preşedintele CSM
    4. Şeful serviciilor secrete
    5. Preşedintele I.C.R.
    6. Preşedintele Sindicatelor din sectorul bugetar
    7. Preşedintele a cel puţin două partide parlamentare (PD-L şi PSD, eventual şi PC?)
    8. Preşedintele a cel puţin trei partide neparlamentare (PRM, PCMaghiar şi PNG)
    9. Preşedintele televiziunii publice şi radioului public
    10. Procuror-şef la DNA
    TOATE ACESTE FUNCŢII SUNT ÎN SPAŢIUL PUBLIC!!!
    Dar în domeniul privat…
    1. Director la Trustu’ Vântu’
    2. Director la EVZ şi Cotidianul
    3. Şeful ONG-urilor “de bine”
    4….N (unde N tinde spre Infinit)
    Aşadar, parafrazându-l pe S. Oprescu, Zeus este: “PREŞEDINTELE PREŞEDINŢILOR ÎN ŢARA PREŞEDINŢILOR”
    Cât despre Putin, când şi-o fi adus aminte cine e barosanu’ în ţara lui Liviu Iurea şi-o fi zis: “Hai să-i zic una fără replică lu’ ăla chel şi cu faţă de beţiv nereuşit”! Şi a zis-o!

  20. In afara de cateva gaste din presa nu cred ca cineva a pus botul la vrajala tovarasului. Este o declaratie din ciclul “ma pish contra vantului”. Acum pare o utoptie,dar am impresia ca Maika Rusie o sa aiba ceva surprize neplacute in 5-6 ani in legatura cu santajul asta gazos.
    In legatura cu gazele,Gaza,razboiul,etc:vad ca de ceva timp (3-4 ani) aceeasi oameni dau zilnic lectii poporului incepand de la tampoane de dama si pana la bombe nucleare.
    Nu crezi ca a sosit vremea recuzarii din cand in cand de pe ecran a unor “mafalde” si ca fiecare sa-si dea cu parerea NUMAI pe domeniul lui.

  21. @Victor

    Sa vedem si jumatatea plina a paharului!

    ”e o păcătoasă obişnuinţă românească să trăim din cârpeli, de pe-o zi pe alta.”

    Capacitatea de a carpi orice se cheama ingeniozitate.

    Concluzia. Ceea ce avem acum este un guvern ingenios instaurat ca un ciorap de dama pus in locul curelei rupte de ventilator la masinile vechi. Iti ofera si spectacolul, mai mult sau mai putin sexi dar oricum memorabil si plin de haz, al dezbracatului gagicii la cracii goi și te duce pana la un service unde, chiar daca n-ai bani, poti gasi si o curea de transmisie uzata cu care sa continui calatoria cu harbul. Ingenioasa a fost si re-instalarea de pe o zi pe alta a Vulpii la interne. Cat de uzata o fi cureaua asta? Ciorapul Oprea a devenit deja nefolositor. Si-a facut misiunea.

  22. M-a amuzat teribil comentariul lui Boc care spunea ca “oferta” lui Putin (facuta la cea ma imare caterinca) se datoreaza faptului ca l-a sunat baselu’.

  23. Scuze pentru off-topic, dar sa mai si ridem!:
    Realitatea tv zdrangane lantu’ lu’ basescu
    Ce criza economica, ce criza a gazelor, ce ordonante de urgenta timpite, ce leu in cadere de sport extrem, toate astea palesc pe linga lantu’ lu’ basescu, care lant ajuns temporar in custodia postului Realitatea TV a facut stirea saptaminii in Romania basesciana.
    Mai intii Dragoteasca (cum care?-aia cu canceru’!) si apoi accidentul genetic eufemistic denumit Andrea Pora au tinut sa-l “disculpe” public pe Ales, pe motiv de purtat ditai podoaba cu iz de salba tiganeasca la gitu’i prezidential si sa ne induioseze in acelasi timp cu trimtere la dragostea celor doua mostenitoare ale tronului, dragoste manifestata sub forma de cadouri ce trebuiau musai aratate natiei romane.
    Ba Mutanta a mers si mai departe cu pledoaria pupinbasista, altoind la scrot firava Opozitie cu papion, cu argumente de genul ca acestia chiar daca nu-si etaleaza “bijuurile”, pe fond sint niste mitocani, in timp ce Alesul, impodobit mai dihai decit imparatul Iulian, este un model de comportament civilizat (sic!).
    Dupa aceasta demonstratie de dragoste fara frontiere, tot romanul asteapta acum, cu sufletul la gura, prezentarea pe postul respectiv a izmenelor domnului presedinte, cu un comentariu adecvat din care sa rezulte ca, albul imaculat, neintinat in tur de produse rezidual-bashite, este datorat folosirii pentru spalare a produsului autohton Bonux 3 in 1.
    Quo vadis, Romania?

  24. @marcus: ce legatura are boala grava a Corinei cu subiectul facil al lantului?

  25. Domnule Victor,
    Nu sint eu badaranul (proslavit acum de d-na Corina) care pe postul Dvs. de televiziune i-a dorit ce i-a dorit in direct distinsei doamne, care doamna, acum, in bataia vintului, vine (profesionista pina la Dumnezeu si o palma mai sus)si da cu lantu’ lu’ basescu in amarastean de bobor roman, caruia nu i-a plcut look-ul prezidential. Eu personnal ii doresc tot binele din lume distinsei doamne, insa am incercat un remember Darie!
    cu respect
    sa fiti iubit
    marcus

  26. e doar problema Corinei cum se raporteaza si reactioneaza la badarania aia. nu vreau ca boala oricui sa constituie subiect de dezbatere pe blogul meu.

  27. Domnule ciutacu, ati scris un articol excelent…era si daca nu va spuneam eu, desigur…Dar, m-am simtit cumva obligata sa scriu asta, macar si din spirit de fronda, fata de toate mizeriile cu care va improasca cei care vad in base un zeu cel putin…!

  28. Ca vazui ca va dadurati in vorba despre madam corina dragotescu, n-am nimic cu dansa, n-o urmaresc fiindca nu urmaresc postul tv la care s-a dus, dar eu sa fi fost in locul ei, dupa ofensa incalificabila adusa de marinar, vorb-aia, in direct, la ora de maxima audienta, pe post vizionat, nu ca n-as fi calcat in veci de veci la realitatea, nu ca nu l-as mai fi slabit pe marinar cat as fi avut suflu-n mine, dar l-as fi urat din toate micile mele puteri de femeie, cum numai o femeie stie sa urasca, pt totdeauna si mereu! Acu’ nu stiu, poate doamna are probleme materiale si si le acopera ciugulind scame de pe reverul prezidential, pe banuti frumosi, la aceleasi ore de relativa maxima audienta, dar la alt post. Oricum, mi-e mila de ea.

  29. Buna,

    Poate am gandit pripit.Nu-l vad pe Putin,scolit la KGB, facand glume.Ar trebui vazut si istoricul Rusiei. Tot timpul a avut grija, cum e si normal, de interesul propriu.
    Din punctul meu de vedere ar trebui cautat interesul. Ce a obtinut Putin cu acel comentariu si de nerefuzat oferta?
    Le-a agitat foarte tare spiritele celor din Ucraina! A fost un gest facut in fata unor ziaristi si transmis pe multe canale.
    Ceva de genul: Nu vreti sa cumparati de la mine cu 250? Ce ziceti daca va oblig sa cumparati de la romani cu 500? Repet, nu-l vad pe Putin glumind.

  30. Io stiam ca luam cu 550usd… Da’ na… poate tu stii mai bine…
    Si eu sunt ” extaziat” pe chestia asta…
    Si cred in continuare ca urmatoarea mutare tre s-o faca Basescu…

  31. @freenolf

    Putin, cum se zicea intr-un comentariu la un post anterior, vrea sa vanda gaze cuiva care plateste…
    Pentru ca indiferent cat faci pretul la gaze( poat sa-l fac si 1000 usd/1000 mc) daca cine-l ia nu-l si plateste… e frectie…
    Romania, spre deosebire de Ukraina, nu-si permite derapaje de genul asta…ca suntem sub umbrela UE, si nu de capu nostru ( ca daca am fi de capul nostru, probabil ca am face derapaje mai multe si mai mari)

  32. @geretus: eu stiu ca 550 USD e “propunerea” Gazprom, prin intermediari, pentru 2009. poate gresesc la cifre, da’ esenta tot ramane

  33. Prietene…nu mai pot cu România. Ce-i de făcut, amice????? unde dracuţ sunt…OAMENII din ţara asta??? sau..mai sunt?? Intelectualii..profii..medicii…potentaţi ai serviciilor secrete şi foarte secrete, care..deţin informaţii teribile şi care au cap, logică, raţiune…ei bine, DE CE DRACU NU SE ÎNTAMPLĂ NIMIC???? E incredibil, amice…Nu eşti tu în măsură să..poţi răspunde la cretinele mele „de ce-uri”..dar tu eşti cetăţean..io la fel. Şi işi bate joc de noi Popey-delirium ăsta. De mine..de tine..de toţi. Şi cică//Mircea Badea incită le revoltă….pe dreaq.Ar trebui să izbucnească pur si simplu o revoltă teribila, în proporţii de masă. Crudă şi rea. Degeaba se miorlăie toţi pe blog-uri./..mail-uri…telefoane…comentând cât de greu este…cum şi ce face shogunuţ de la Cotroceni. Vorbe. Unde-i reacţia de masă?? Unde-i unitatea? Ai vorbit…şi tu..şi Gâdea..şi Badea…şi STAN ..CIUVICĂ..BODGAN TEODORESCU…aţi luminat masele..aţi dat probe..aţi dezvăluit…aţi spus. Ei bine…sunt cretin şi nu pricep de ce nimeni, absolut nimeni, nu face nimic. o ţară moartă, umilă şi umilită. Cu oameni umili şi blazaţi, care fac maţu cât parizeru, cheltuie de sărbători în neţtire şi demenţă, apoi urlă că-i rău. Care îşi iau maşini în rate ..şi nu orice..apoi zbiară ca statul..etc. Ptiuuuu ,drace. Am o ruggăminte..deşi nu am nici o certitudine că vei citi ce am scris eu pe aici, dar..sper: AI O EMISIUNE. INVIT-L , AMICE, PE PAVEL CORUŢ. CHEAMĂ-L. VORBESŞTE CU GÂDEA SĂ ÎL CHEME ŞI EL…FACŢI O EDIŢIE SPECIALĂ…E..TERIBIL OMUL. CALIBRU 45. AR MERITA ÎNCERCAT. În loc de toţi cretinii care se dau în stambă, unii dintre ei, ar fi extrem de interesantă prezenţa domnului Coruţ. crede-mă. Încearcă şi…vei vedea. Tu postezi comentarii la..comentariile ce se fac aici, oare? mi-ar place măcar..ştiu eu..3 minute să pot vb direct cu tine. Cum ar fi posibil, oare?

  34. Domnu’ Ciutacu… daca ai vedea pe cineva la TV, la fel ca tine, ce parere ai avea, dar sincer?…Crezi ca unui om normal, ii plac oamenii aroganti, mandri, laudarosi si “prea” destepti asa ca tine? Eu cred ca nu… Eu n-am sa-ti spun ca esti cel mai bun, pentru ca nu imi lasi impresia de nici o culoare… Poate in sinea ta esti un tip ok… dar arata-ne asta. Ocupi un spatiu si un timp in televiziune, asa ca doleanta mea (si poate nu numai)ar trebui luata in calcul…oricat de mic ar fi procentajul. Daca ai sta in banca ta ai fi mai agreat… E pacat ca Romania s-a umplut de prea multi destepti in absolut toate domeniile… E pacat ca romania a devenit o tara plina de snobi, printre care si tu si e pacat… pentru toate… Faptul ca stergi comentarile injurioase sau mai degraba…putin sau prea deloc favorabile tie nu arata decat ca tu esti cel mai “jmeker” din parcare;). Daca ai sange in tine, lasa toate comentariile… sa vada toti ce cred romanii despre domnia ta. Te salut si iti urez numai bine…si “minte la cap”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.