Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Proba traficului cu sexul oral. Depinde…

Proba traficului cu sexul oral. Depinde…

Faimosul pornet postat de Ioska pe blogu-i propriu a incins tarata-n blogosfera si-n societatea de consum media. Lumea traseaza scenarii si da verdicte. Hai sa scriu si eu vreo cateva vorbe pe tema data.

– Avea bloggerul Ioska dreptul de a pune filmuletul pe blogul lui? Categoric, da. Singurul care-si face “politica editoriala” pe un blog personal e bloggerul insusi. Care-si selecteaza publicul dupa cum crede de cuviinta.

– E legala gazduirea filmuletului? In functie de regulile asumate cand iti faci blogul pe o platforma gratuita, da sau nu. Oricum, doamna cu sexul oral nu pare excesiv de minora. Iar daca, in plus, vreunul dintre ei este politician in tara lu’ Big Brother, atunci e inconstient sa nu-si tina chilotii pe el/ea in afara propriei case.

– Daca nu aparea pe blogul lui Ioska, inseamna ca filmuletul nu se mai posta nicaieri? Ba da, va spun eu ca era trimis intr-o sumedenie de locuri si exista cel putin cativa bloggeri de trafic mare care-l aveau deja si acum tac filosofic; plus niste ziare care au negociat pretul nedifuzarii. Nu baga Ioska, baga altul in maxim jumatate de zi.

– E legala inregistrarea? Uite ca asta nu se mai intreaba nimeni. Sunt trei variante de “regizor”. Domnul care-i aranja tacticos parul prestatoarei (ca s-o aiba la mana), doamna cu pricina (ca sa-l aiba pe el la mana ori sa-si produca niste notorietate ieftina de femeie dezinhibata) sau un tert care-l fila pe unul dintre protagonisti (iar camera sta al dracu’ de fixa pe tot parcursul executarii lucrarii). Legala-i doar in cazul in care amorezii s-au filmat de bunavoie; in rest, pauza.

– Rar am vazut atata revarsare de ipocrizie. Oameni care au vazut si re-vazut filmuletul cu atentie, in cele mai mici amanunte, ridica intelectual din sprancene, a greata existentiala.

– Sigur ca violarea intimitatii unui om, politician au ba, e o mizerie, iar sexul oral nu-i nici imoral, nici ilegal. Dar, lua-l-ar dracu’ de vesnic dar, n-am citit atatea ingrijorari si revarsari de furie in cazul “profesoarei porno din Zalau” si sexul oral in masina zau ca excede definitia intimitatii.

Am fost intrebat (si m-am intrebat si eu) daca as fi postat respectivul film in cazul in care l-as fi avut inaintea lui Iosif Buble. Raspunsul e simplu: DEPINDE. Si depinde de o gramada de lucruri. N-am toate datele, asa ca mi-e al naibii de greu sa dau un raspuns ferm. Motiv pentru care nici nu-l injur, nici nu-l felicit pe om. Doar iau act de toata povestea…

P.S. Nu va mai obositi sa-mi postati link la editorialul de azi al lui Marius Tuca si nici sa-l comentati. L-am citit deja si am luat act…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

89 thoughts on “Proba traficului cu sexul oral. Depinde…

  1. Spun ca nu trebuia postat urmatorii:
    1. Cei care-l au un ghimpe contra lui Bubble de mai demult.
    2. Cei care sunt atacati in amorul lor pentru PSD.
    3. Cei care sunt gelosi pe traficul lui Bubble.
    4. Lupii moralisti (altii decat cei de mai sus).

    Ioska, mai ai ? 😉

  2. nu pare 100% , A.B.,sunt diferente la par (lungime ,culoare ,volum …..)forma nasului , gura si fruntea sunt putin diferite .sa nu se faca un rau ireparabil, ar trebui mai multe detalii .

  3. Din punctul meu de vedere Ioska a procedat cat se poate de corect. Asa este: blogul este proprietatea pesonala a celui caruia ii apartine – ca atare face ce vrea cu el. Nu esti obligat sa-i faci trafic. Mi-e greu sa cred ca ea si-a facut-o singura cu manuta ei. Cred ca exista doar celelalte doua variante. Mi-e sila sa-i vad pe toti lupii moralisti ca sunt scarbiti pana la extrem de ce a facut Ioska!….Mor de curiozitate (si ca mine sunt toti cei care il scuipa pe Ioska)sa vad ce se va intampla pana la congresul de sambata….

  4. nu, nu avea dreptul moral sa posteze acest clip. orice , dar nu chestii d-astea. parca este prea mult. Am vazut ca Iosif Buble a fost exclus de pe trafic.ro, nu-l mai contorizeaza.

  5. Ma intreb daca filmuletul era dat de CanCan, ce reactie ar mai fi avut Tuca. Din filmulet nu rezulta cu siguranta protagonistii, dar nu e Ioska primul care foloseste “se pare ca, se aude, se zvoneste sau cine o fi?”, multi ziaristi se folosesc de aceste tertipuri pentru a nu putea fi dati in judecata. Dar cum ramane cu mine, cititor, care vreau stiri, informatii, certitudini si nu barfe de pe malul santului?
    In concluzie e prea multa lipsa de responsabilitate si de OO in presa romaneasca.
    Si macar de ar fi doar in presa…

  6. @everybody: aici nu discutam despre editorialul lui Marius, ci despre Ioska. dupa cum Tuca nu comenteaza editorialele lui Ciutacu in public, nici Ciutacu nu le comenteaza pe ale lui Tuca. si nici voi la mine pe blog…

  7. Nu ma avant sa analizez eu daca trebuia sa nu publicat filmuletul. Asta decide fiecare. Nu sunt nici impotriva lui Ioska, nu sunt manat nici de grija pesedeului, iar lup moralist nici atat nu ma consider. Dar imi este scarba de toata clasa politica. mai sunt unii pe care ii apreciez personal, dar asta nu schimba datele problemei.

  8. Din pacate pentru Buble, cred ca n-a inteles la timp un lucru: in timp ce dadea “enter” la postul cu filmuletul, nu-i schimba doar statutul public al doamnei, ci si propriul statut de jurnalist. Daca doamna va fi de acum incolo “femeia din filmul postat pe bloguri”, Iosif Buble va ramane, pentru multa vreme, doar “ziaristul care a raspandit pornetul in blogosfera”. Ceea ce nu stiu daca era visul lui profesional cand a intrat in meseria asta.

  9. @Nea Victore,

    Asa, sa discutam despre Ioska. Din punctul meu de vedere Ioska a facut bine ca a pus filmul, dar a facut rau ca nu a spus concret, in cazul in care stie, cine sunt protagonistii. Daca nu stie cu siguranta protagonistii, trebuia sa nu puna filmul. O femeie care face sex oral, nu inseamna ca in domeniul ei de activitate nu poate fi un bun profesionist. Cand e vorba de cineva care detine o functie in stat sau candideaza pt asa ceva, e bine sa vina persoana in cauza si sa spuna: am facut asta, asta si asta, lucruri cu care puteam sa fiu santajat(a). Spunandu-le devine nesantajabil(a) si eu, mai mult sau mai putin turmentat, ii dau votul meu, dar in cunostintza de cauza. Mai repede il votez pe unul care isi recunoaste faptele, decat pe unul care si le ascunde. M-am saturat de politicieni perfecti care nici usturoi n-au mancat, nici gura nu le miroase.

  10. Doamna este chiar proasta ca noaptea, daca s-a lasat filmata asa ca …
    Nu merita de loc sa aibe calitati de ministru sau deputat/senator .. daca e PROASTA de maniera asta.
    Sau ne ia de prosti.. a mai vrut ea sa ne ameteasca ca fortele diavolului (din partid) au vrut sa o divorteze.
    Dar e prostia ei… in care se impiedica … Chiar NU stie cu CINE sa se incurce ? Si mai ales ca exista stabilimente numite HOTELURI ?

  11. Buna amiaza
    Se pare ca vechiul “ce-si face omul cu mana lui…” s-a transformat in “ce-si face omul cu gura lui filmulet se numeste”.
    Cand faci chestii din astea prin masini, nu inseamna decat:
    a) esti innebunit dupa lucruri trasnite;
    b) te doare la basca daca te surprinde cineva;
    c) esti santajat si pus mai mult fortat sa faci asa ceva;
    Daca nu te incadrezi in nici o categorie de mai sus, atunci faci sex oral pana ti se inflameaza amigdalele la tine in dormitor – daca nenea e cumva sotul – sau intr-o camera de hotel – daca nenea e “bibicu”.
    Mi se pare simplu, foarte simplu, iar moralistilor lui peste prajit(care sunt convins ca s-au belit de le-au sarit ochii din cap la filmulet!)le spun urmatoarea pilda:
    “De ce ţin femeile ochii închişi cînd fac sex oral? Pentru că nu suportă să vadă bărbatul fericit…”
    Hai sa aveti O’zzy buna

  12. @Adriana Popa,

    Eu incerc sa inteleg ce legatura are sexul oral cu profesionalismul unui om si de fiecare data ajung la concluzia ca n-are nici un fel de legatura. Spre exemplu Stefan cel Mare a fost un mare curvar, dar asta nu l-a impiedicat sa fie si un mare domnitor. Nichita Stanescu a fost un mare betiv, dar asta nu l-a impiedicat sa fie si un mare poet. Si exemplele pot continua…

  13. Pe prestatoarea o banuim cine e… Pe destinatarul prestatiei il intuim…. Regizorul si/sau scenaristul ar fi interesant de identificat ….

    Ioska e doar o veriga dintr-un lant cinematic care-si face bine treaba… Fiindca nimic nu e intamplator…

  14. …personal nu cred ca este Ana Birchall.(Sotul acesteia,insa, si-ar da seama cu usurinta, identificandu-i ceasul)Delicatetea mainilor, intr-adevar, corespunde, dar nici parul si nici gura nu ma conving. Si in alta ordine de idei, ce Doamne-iarta-ma sunteti atat de scandalizati?!Are dreptate “Cetateanul turmentat”…In ceea ce o priveste pe EA, daca se verifica veridicitatea filmului, ceea ce in opinia mea, va fi foarte greu, va avea probleme mari cu sotul, iar cariera politica..PA! Ceea ce vreau sa spun este, ca doar in acest context si in altele similare acestuia, sexul oral poate dauna.Asadar…Doamnelor si (mai putin)Domnilor, na va mai “aratati” atat de scandalizati, zau! Inca nu am auzit un barbat care sa spuna ca ii repugna sexul oral..In ceea ce ne priveste pe noi, femeile,suntem impartite in mai multe ctegorii, si anume: acelea care o fac, o recunosc, le place; acelea care o fac, nu o recunosc, le place; acelea care nu o fac, ar dori insa, si nu recunosc…s.a.m.d. si bineinteles, acelea care nu o fac, nu ar dori sa o faca si striga in gura mare: “Doamne fereste!!” Ma adresez ultimei categorii: Doamnelor, nu stiti ce pierdeti!

  15. Iosif Buble a procedat corect(…) N-am văzut de demult atâta ipocrizie ca în ultimele zile.

    EDITAT DE MINE: Am anuntat ca nu comentati editorialul lui Tuca. Acum editez, de la urmatorul dau direct deny!

  16. Important este faptul ca cineva si-a asumat responsabilitatea in a publica ceva ce daca doamna in cauza ajungea ministrul educatiei nu mai era publicat niciodata.Este mai bine sa tai raul de la radacina decat sa ajungi sa te inconjoare.Nu putem sa ne afundam in atata cinism incat sa o aratam cu degetul pe Udrea in timp ce croseteaza si sa inchidem ochii la poate Birchall in timp ce feleaza!

  17. @cetateanul turmentat

    eu nu am spus ca nu e profesionista (doar se vede pe film ca este ) eu am spus ca ESTE PROASTA CA NOAPTEA … Asteptam mai mult de la femeie instruita cum se pretinde .. la mult mai mult BUN SIMT (ca despre asta este vorba ).

    Ea ca femeie trebuia sa aibe BUN SIMT , nu masculul caruia ii “presteaza” sa aiba dibacia sa nu se lase PRINSA.

    Abia ast ama face sa ma indoiesc despre capacitatile ei intelectuale….

    Pacat……sint o mie de metode sa faci fara sa te stie vantul si pamintul…..

    In rest despre Nichita Stanescu nu-mi aduc aminte sa fi tinut lectii de nici un fel nimanui .. ba mai mult era si ca om fermecator..
    ceea ce in cazul de fata NU este cazul…

    Poti avea si altfel o cariera politica… sau poti sa o faci cum bine spunea LUDOVIC ORBAN…

  18. Intr-o foarte dorita “republică semiprezidenţială temperată” (Geoana dixit) si-n care barosanii politichiei de Dambovitza se inghesuie la candidaturi in colegii satesti pentru a da un semnal de genul “diferente intre rural si urban nu’s si nu vor mai fi”, cred, santajul nu poate sa (mai) fie decat pozitiv :))
    In mod logic, supararea invartitorului de cuvinte Tuca e putin redundanta. Cel putin in aceeasi masura cu indignatii care se grabesc sa-i comenteze articolul cand, tot in mod pozitiv, puteau pur si simplu sa il ignore.Si in acelasi timp, ca sa-l fericim pe nea Funarele, stirea aparuta pe blogul salariatului de la Intact, nu-i asa, e profund pozitiva
    La fel ca si noua abordare a santajului mioritic

  19. @Alexandru,

    De Udrea suntem siguri ca stie sa croseteze, dar pana acum nimeni nu a zis clar si raspicat cine e doamna cu felatia. Doar se banuieste si se zvoneste ca ar fi… Asa cum ar fi posibil sa fie, e la fel de posibil sa nu fie.

  20. Ii propun acestui Larry Flynt mioritic daca tot s-a apucat de pornografie sa satisfaca toate poftele publicului sau. Aceia care nu se pisa nu se kk si nu se fornicheaza(de felatie nici sa nu auda ca te vor blestema in biserica) poate vor sa vada si o productie gay. Stim toti ca se barfeste ca ar exista un “filmulet” cu niste politicieni care se iubesc pe la spate. Pe surse ar merge zic eu si un anal dupa un oral. Si cred ca atunci toti cei ce il lauda pe popa ala mediocru vor reusi sa penetreze in grup intimitatea pana cand acest act nu va fi declarat viol.

  21. @oana dobre : poate e mai onorabil statutul “jurnalistul care l-a santajat pe x” ? (unde X = o gramada de politicieni) Sau nu exista asa ceva printre ziaristi ?
    Ioska a cazut intr-o cursa smechera pe care astia care se dau acu’ fecioare indignate au evitat-o salivand la secventa aia cu mult inainte sa i se dea drumul pe net. Sau poate clipul era facut special pentru ziaristi si omul si-a “tradat” breasla ?…

  22. “Este mai bine sa tai raul de la radacina decat sa ajungi sa te inconjoare.” by Alexandru
    exact! sa-l taiem, traiasca Ciomu, sa-l ciopartim mama lor de indivizi care prin sex duc tara de rapa.
    propun ca la validarea ministrilor sa se dea un test de felatio integrum, sa-i numaram eventual si corect oualele lui Bombonel, ziaristele sa i-o masoare cu gura lu domn Mitica de la Liga, iar PC sa demonstreze c-o are mare cat Tancul lui Codrin; in plus adeptii Sodomei sa nu depaseasca stadiul de secretar de stat. Iar curvele sa plateasca impozit.
    Mi se pare mie sau am nimerit pe un blog de calugari si maici?

  23. I.B. are o mare problema .a lansat un filmulet porno .daca actorii sunt persoane publice ,trebuie sa spuna cine sunt ,altfel poate fi banuit de santaj .daca nu sunt persoane publice (despre care trebuie sa fim informati )acest om nu e ziarist si trebuie sa suporte rigorile legii .cine face lumina : ziaristii , procuratura , CNA ?

  24. Nimic nu e intamplator. Nici faptul ca cei de la Cotidianul scriu doua articole pe tema asta. Numai ca dorintza nu este si realitate. Nu e AB. In rest fiecare decide dupa caracter. Cum bine zice Oana Dobre. Dar daca tzinta nu e dansa ci dansul ???! Cai se pare ca dansa stie de existentza camerei….Daca dansului i s-a aratat pisica prin acest filmuletz ?? Si , daca nu iese la interval, maine ii vom vedea si fatza ???!!!. Pentru ca AB , in mod sigur , nu e .

  25. @constantin
    Tu vrei sa zici ca daca o persoana este publica (ma rog, ce inseaman asta) noi trebuie sa avem o inregistrare cu ea la dus?

  26. Later edit: am citit acum si eu editorialul lui Marius Tuca. Oare suntem frati? Gandim atat de asemanator. Deci mai exista OAMENI in tara asta nu doar hahalere.

  27. da ,daca stapinul(a) dusului (50% din el) ,din inregistrare ,nu e sotul(ia), folosesc aceeasi apa ,si sunt cam dezbracati trebuie sa stim ce apucaturi are persoana respectiva . cine fura azi un dus …..

  28. a ajuns filmuletul asta subiect de dezbatere nationala. ca indivizii aia sunt niste idioti pana la urma cand vezi cata agitatie produce acest subiect, cel mai prost jurnalist daca ai fi si tot ai da filmuletul indata ce ti se ofera ocazia. n-ar fi riscat niciunul dintre noi sa asocieze numele unei persoane cu aceste imagini daca nu ar avea certitudinea ca e persoana respectiva. probabil doamna si-a luat nasul la purtare si cineva a pus-o la punct!si e cam aiurea sa invocam aici violarea intimitatii si lipsa de legalitate a inregistrarii caci daca le-ar fi pasat celor doi de asta s-ar fi dus naibii intr-o camera de hotel. asa.. n-au decat sa-si asume ipostaza ridicola in care s-au pus, cu toate consecintele. iar cei care se declara dezgustati ar fi mai bine sa se abtina, parca ar fi un cor de babe scandalizate. oamenii fac lucruri si mai urate insa cata vreme au grija sa le tina ascunse e ii priveste, cand se comporta ca niste catei in calduri in mijlocul strazii, asta e, sa/si aduca aminte ca exista si riscul sa se vada la televizor intr/o zi

  29. @ Mos Califar: probabil ca exista si ziaristi-santajisti, pentru ca in breasla au aparut al dracului de multe semnale care duceau spre concluzia asta. Habar n-am daca Buble a intrat in mizeria asta cu sentimentul ca da lovitura vietii ca ziarist sau acceptandu-si conditia de instrument in reglarea scarboasa de niste conturi prin PSD. Ce stiu, insa, cu certitudine e ca de acum incolo fiecare aparitie, fiecare material semnat de el va fi asociat, cel putin de catre colegi, cu povestea asta obscura, in care un ziarist care isi doreste credibilitate si longevitate in meserie nu ar fi intrat niciodata.
    Ce mai stiu, insa, cu la fel de multa certitudine, e ca exista ziaristi care isi respecta credibilitatea lor si a institutiilor in care lucreaza, care isi iubesc meseria si care nu si-ar fi compromis niciodata statutul de dragul unui trafic efemer- pe blog sau de influenta.

  30. @constantin
    Nu vad unde este legatura intre prestanta profesionala a unui bugetar si viata lui strict personala. Atata timp cat nu incalca legile, chiar morale, nu ar trebui sa te intereseze ce face le in timpul lui liber, in spatiul sau privat.

  31. @ Cetateanu Turmentat ,

    Indiferent cine este acolo… nu se deosebeste prea mult de animale….dragostea parca Nu inseamna sa te lasi prada pe loc insteinctelor.. chiar asa la prima intersectie …

    Unde nu e cap , vai de picioare….

  32. @ oana dobre. am si eu o curiozitate.. pe cine a santajat iosif buble? si de cand presa e monument de moralitate? in situatia in care tu ai detine o dovada compromitatoare impotriva cuiva care iti da lectii prin ziare si pe la tev ce anume ai face? te-ai duce direct la persoana care si i-ai spune: uite domnule ce caractare am eu, ia de aici si distruge aceasta proba a falsitatii dvs? ma indoiesc. cred ca pe toti ne apuca lehamitea cand suntem mintiti, cand apar tot felul de figuri si ne spun ce sa facem si ce anume sa nu facem … ei sunt elita iar noi…bataia lor de joc. nu cred ca e cazul sa-l linsam pe iosif buble in piata publica. daca vrei, el si-a asumat roul pestelui sanitar 🙂

  33. @everybody: de unde si pana unde ati ajuns la concluzia ca Iosif Buble ar fi implicat in vreun santaj? ori mi-a scapat mie sirul, ori fabulati voi.

  34. booghi, crezi ca e sotul ei , altfel ,a gresit , cum ai da-o .
    MOSULE ,daca s-au difuzat materiale pornografice si nu in scopul de a informa opinia publica ,conform legii ,e bine ca institutiile statului sa intervina .

  35. @Victor Ciutacu : am “fabulat” eu cu Oana nitel,scuze, dar IN NICI UN CAZ despre Buble era vorba. Si-am updatat lamine, nu stiam care-i politica sitului alora, multam de info :)Parerea mea (chit ca nefiind ziarist mi-e mai usor ) : dadeam clipul daca puteam sa dau identitatile AMBILOR cu precizie 101%

  36. @victor. pai uite ce zice oana, ca exista in presa ziaristi santajisti, ca buble a devenit un instrument al psd si bate campii ca daca iti iubesti meseria nu iti sacrifici credibilitatea de dragul unui trafic efemer pe blog. cred ca in capul ei e un talmes/balmes ca nu vad de ce sia- afectat iosif credibilitatea cu filmuletul asta, ca doar nu el e protagonistul (sau mai stii :)) ca tot suntem in faza de speculatii aiic. eu cred ca, dimpotriva, daca iti iubesti meseria, dai tot ce poti da, inclusiv mizeriile care ii privesc pe aia de se dau reprezentantii natiunii.

  37. Nu am spus nici un moment ca buble a santajat pe cineva. I-am raspuns doar lui Mos Califar, care ma intrebase cam asa: “poate e mai onorabil statutul “jurnalistul care l-a santajat pe x” ? (unde X = o gramada de politicieni) Sau nu exista asa ceva printre ziaristi ?”

    In ce priveste rolul de “sanitar” al lui Iosif Buble, nu pot sa fiu de acord. Exista pesti sanitari si exista sacali. El isi hraneste acum traficul pe blog din cadavrul politic al unei femei care a fost expusa public intr-un moment intim, pentru care nu trebuie sa dea socoteala electoratului. Cu toata parerea de rau, asta nu cred ca e comportament de peste sanitar.

  38. @rachelle: crezi gresit. si te rog, la fel ca si pe ceilalti care scriu aici, sa pastrezi masura dialogului. chiar daca parerile voastre nu coincid, incercati sa nu va mai jigniti.

  39. @Adriana Popa,

    Daca vorbim despre “indiferent cine este acolo” pe mine, ca barbat, nu ma deranjeaza ca o femeie face sex oral unui barbat in masina. Nu e nimic senzational. Singura problema sau parere pe care o am e ca locul e cam stramt pentru a te desfasura in voie, atata tot.
    Din ce spui, habar nu ai ce e dragostea. Zici asa “dragostea parca Nu inseamna sa te lasi prada pe loc insteinctelor” – ba tocmai asta inseamna, dragostea nu are legatura cu rationalul, e dragoste si atat. Daca te apuci sa faci socoteli cu dragostea, atunci se cheama prostitutie. Si oare ce e mai grav, sa te iubesti intr-un loc unde poti fi vazut sau sa te prostituiezi o viata in dormitor?

  40. @constantin
    1. Chiar daca nu era sotul ei nu are relevanta.
    2. Nu iti permit sa mi te adesezi cu apelativul “mos”; atata timp cat am incercat (cred ca am si reusit) sa dezvolt o polemica pe un ton respectuos, te rog sa procedezi la fel.
    3. Daca s-au difuzat materiale pornografice se pun, cel putin urmatoarele probleme:
    i. sa vedem daca postarea era protejata astfel incat minorii sa nu o poata vizualiza in mod direct (ar trebui dat un accept);
    ii. sa cercetam daca persoana in cauza si-a dat consimtamantul intrucat, in caz contrar, fapta este infractiune.

    Multumesc pentru intelegere.

  41. Sunt convins ca Ioska nu e santajist e doar un mic profitor libidinos …pentru santaj la asemenea nivel nu il duce capul. Nu il mai acuzati degeaba.

  42. @ Cetateanu Turmentat ,

    Abia acum sint de acord cu Dvs.
    Ce face doamna …. cam aduce a prostitutie

    E doar dreptul ei….doar sint miliarde de situri

  43. booghi , scuze ,m-am referit la “mos califar “. vezi ce mi-a raspuns mai sus .scuze ,din nou .

  44. n-am avut intentia sa jignesc pe nimeni si nici nu cred ca am facut-o. doar ca mi se pare ca suntem prea idealisti in ceea ce priveste profesia asta. rolul nostru este ingrat pentru ca, desi nu suntem niste inocenti, ne vedem pusi in situatia de a smulge masca celorlalti. noi nu trebuie sa judecam, ci doar sa aratam lucrurile asa cum sunt ele. in ceea ce priveste cazul aflat in discutie, nu sunt convinsa ca jurnalistul s-a descalificat cata vreme nu e o facatura iar persoana din imagine e chiar deputata noastra. odata ce a intrat in posesia acelor imagini, el avea de ales intre a deveni complice la o mascarada in ajun de alegeri, cand doamna se fatzaie pe toate posturile si de a-si elibera constiinta, chiar si cu riscul de a starni furia publicului pudibond. politicienii nostri ar trebui sa se invete sa se respecte mai mult pe ei pentru ca noi sa putem avea pretentia sa ne respecte pe noi. asta gandesc si daca va deranjez, promit sa nu mai postez nimic.

  45. Rachelle: daca jurnalistul are un material de interes public (ceea ce eu cred ca filmuletul asta NU E), normal nu ar fi sa-l difuzeze prin institutia la care este angajat sa presteze? Din puctul meu de vedere, atata vreme cat ai legitimatia de presa atarnata de gat, meseria ti-o faci acolo unde esti angajat. Acolo predai “exclusivitatile” si “scoop-urile”. Blogul personal tine, asa cum ii zice si numele, de sfera ta privata- unde poti avea opinii, poti aduce chiar noutati, dar unde nu poti avea pretentia ca desfasori un act jurnalistic.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.