Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Daţi-vă câte două palme şi dispăreţi…

Daţi-vă câte două palme şi dispăreţi…

Tocmai ce am avut oroarea să văd mesajul prezidenţial antigrevă. De unde cică Jucătoria Sa îşi asumă greşeala promulgării majorării salariilor profesorilor în campania electorală. Şi cică nu chiar de unul singur, ci – exact ca un ONG-ist de bine – alături de clasa politică. Dat fiind că nu ne-a spus şi cum se va petrece concret asumarea asta, o îmi permit eu să-i sugerez succesiunea paşilor de urmat.

Bre, nea Trăiane, îi iei mătăluţă de mânuţe pe alde Emil, Stolo, Mircea şi Cati, îi bagi cu de-a sila-n cinematograful ăla boieresc de la Foişor, vizionaţi împreună imaginile de mai sus, vă daţi câte două palme de căciulă şi, după aia, demisionaţi în bloc din toate funcţiile publice deţinute. Înainte s-o tăiaţi, vă juraţi pe portofele că nu mai candidaţi vreodată la nimic; nici măcar la preşedinţia scării de bloc, da?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

80 thoughts on “Daţi-vă câte două palme şi dispăreţi…

  1. Emil – pitic impotent
    Stolo – bolnav, nu se pune
    Mircea – prostanac, n-ai cu cine
    Cati – abramburita saraca
    Deci sa-si dea demisia Bazac, fiindca inca n-avem gripa porcina.

  2. Hai buna dupa amiaza la Tonomatu’
    Manipularea ordinara cu “nu trebuie sa sufere copii” este de domeniul sovietic, acolo unde grevele erau interzise si orice miscare in front era catalogata drept ” sabotaj impotriva oranduirii socialiste si a poporului muncitor”.
    Si eu am copil care trebuia sa dea maine teza unica, dar sunt alaturi de profesori care, nu-i asa, vorba lui Emil Boc, au ajuns un fel de “carpa de sters pe jos”
    Salutare taica si noroc
    PS. Pe mail va trimit un mic filmulet despre angajatii guvernului:)

  3. Adevarul zice(referitor la Nistorescu):

    “Dacă nu ar fi purtat semnătura lui Cornel Nistorescu, textul ar părea desprins din paginile revistei „România Mare”. Este greu de imaginat cum ziaristul care a creat o şcoală de presă, făuritor (cum se spune) de gazete, un model pentru mulţi tineri, a putut să se coboare în subsolurile urât mirositoare ale scrisului, acolo unde băltesc Corneliu Vadim Tudor şi Victor Ciutacu.”

  4. Bre nea Victore, pe capusele astea pun pariu ca`i doare fix in cot de ce`au promis ei in campanie. Asta cred ca o stii si tu.
    Si`au vazut scopurile atinse, si dupa ei, potopul. Acu incearca sa dreaga busuiocu pentru viitoarele alegeri.
    Ceea ce au facut ei in ultimele luni l`ar faca si pe tatucu Stalin sa paleasca de rusine si sa ia lectii de la Base & CO.
    O singura dorinta am: sa la fie tarana usoara. †

  5. ATENŢIE d-na Coman (dacă nu a primit acest comentariu vă rog să-i transmiteţi): chiar vrînd să provocaţi “indignare” (şi comentariile aferente), prezentarea unor “regurcitaţii intelectuale juvenile” pe post, în direct, deşi liberă (ca orice exprimare nu?) poate aduce în consecvenţă, legitime, şi fireşti consecinţe asupra imaginii postului… Totuşi am încredere că veţi prezenta şi părerea mea, (sau nu…?): Cine a vrut (putut), vrea sau va vrea să înveţe a învăţat, învaţă şi va învăţa… oriunde şi oricînd. Învăţămîntul din totdeauna şi de oriunde are TRIPLĂ DETERMINARE: ( în ordinea cronologică a “intrării în scenă”): PĂRINŢII, ELEVUL- PROFESORII. Niciunul din aceşti factori NU ESTE FACULTATIV ba mai mult: ACEASTA ESTE ŞI ORDINEA RESPONSABILITĂŢII ÎN REUŞITA PROCESULUI DE FORMARE SAU “DEFORMARE”… Problema învăţămîntului românesc este PROBLEMA ATITUDINII ELEVILOR (care ajung la vîrsta scolară REFLECTÎND ATITUDINEA PĂRINŢILOR ŞI A SCĂRII LOR DE VALORI care se “eshală” şi din “monstruozitatea de societate” (citeşte “mocirla de rahat”) pe care o edifică. Şi dvs. pe ei (pe elevii care nu vor să înveţe) îi citaţi pe post ? Vă miraţi de atitudinea acestor oameni (da am zis oameni ca noi toţi cu imperfecţiunile şi problemele pe care le implică orice grup social NUMEROS…) care sunt la capătul acestui adevărat “efect de bici” social, îngrădiţi pînă la umilire, pe de o parte, de limitarea uneltelor pedagogice (şi de corupţia acestui adevărat flagel al societăţii româneşti POLIŢIA ROMÂNĂ care folosindu-se de copierea tîmpită a unor modele psihologice tîmpite s-a “spălat pe mîini” DE PROBLEMA INFRACŢIONALITĂŢII JUVENILE ca şi de mai toate problemele la care EI trebuiau să fie în prina linie…) iar pe de altă parte de însuşi guvernul României care, uitînd că ŞI EI “ÎNSELE” sunt rodul (sigur eşuat…) al unei şcoli,(sau poate tocmai de aceea…?), desconsideră MUNCA DE ÎNALTĂ CALIFICARE ŞI MARE RĂSPUNDERE a unor oameni, la rîndul lor taţi şi mame de copii, ÎN MAJORITATE oneşti şi cu o profundă vocaţie. Mai ştie cineva ce înseamnă VOCAŢIE în ziua de azi? Dacă nu să se uite la aceşti oameni care, comparaţia nu-mi aparţine,”stau cu toţii pe capacul cazanului (numit România..n.n.) în care fierbe “cîcatul” opintindu-se să nu-l lase să dea p-afară….(“afară”=viitorul României n.n.)”. Cu deosebită consideraţie pentru tot grupul dvs. de la “Sinteza zilei” + Mircea Badea.

  6. Dat fiind că nu ne-a spus şi cum se va petrece concret asumarea asta

    Concret, asumarea inseamna ca doarme linistit noaptea.
    Tinea doar sa stim si noi.
    Sigur, eu n-am nimic impotriva faptului ca doarme linistit,
    ma deranjeaza doar ca se trezeste tot in functia de presedinte.
    Inca.

  7. N-ai cu cine, ba, n-ai cu cine! Astia au glanda rusinii extirpata, ii doare-n motu’ bastii de ce crede omu’ de rand ori analistu’, ei stiu doar sa ia! In urma lor ramane ca dupa invazia lacustelor si dupa ciuma, pustiu si jale!

  8. bre victore, stiu ca ți cu dinamo…da` nu se poate asa fratele meu ! sa-i dai lui tamas doar o etapa dupa ce s-a strans de gat cu kone…mizerie mare !

  9. @un stelist: habar n-avem de nedreapta decizie, da’ nu cred ca Tamas e de vina pentru salariile mici ale profesorilor
    @Gabriel: arat eu cumva a secretara Mariei Coman?

  10. deci,eu,in locul profesorilor,as continua greva pana cand Basescu,Boc,Geoana & Co. isi dau demisia in B(l)oc. nu se mai poate asa ceva! ticalosii astia,in frunte cu tiv. Basescu,si-au dat suprema dovada a incompetentei lor. daca lucrau la vreo intreprindere,erau dati afara demult,chiar daca patron era tac’su.

  11. Haideti in strada fratilo! Sa-i alergam pina la Targoviste pe baietii astia, acolo unde si-a gasit sfarsitul “profesorul” lor!

  12. PNL nu trebuie decat sa dea in emisiunile electorale acest clip si vor urca peste ce au cu 300 % decat s-ar chinui sa bata tara,sa faca adunari populare,sa sufoce orasele cu banere si panouri.Sa lucreze cu materialul clientului si s-au scos.Dupa aia un mic colaj cu “omul in eroare” pentru la toamna…Elegant,fara nervi,relaxati…

  13. Sunt absolut de acord cu johnson!!!!

    Cum si-o asuma? Pai, cum nu va permite si nu stiu ce nu-i va mai…permite lui Voronin si
    Puterii de la Chisinau. Tot asa.

  14. Ai brea nea Victore, chiar crezi ca portocalii vor parasi puterea asa usor?! Sunt flamanzi rau si ii asteapta si doua campanii electorale! De unde le vor finanta?!
    Boc pleaca de la putere doar cu picioarele inainte!
    Sa moara Nuti daca te mint! 🙂

  15. Problema este daca se mai poate repara ceva dupa ce pleaca incompetentii astia !

  16. Mie imi place cum o tot dau inainte cu solidaritatea.Pai ,daca nu au bani sa mareasca salariile,dece nu micsoreaza preturile(adaosurile)si tarifele?!Sau nu-i lasa comerciantii si distribuitorii?(Cotizantii!)

  17. Încă unu’ subscrie.
    Vă puteţi face fanclub domnule Ciutacu. Bravo! Bine spus! Bye-Bye Zeus! Bye-Bye (&)co!

  18. 1.Sa-si ceara public scuze fata de Tariceanu.
    2.Sa-si ceara public scuze fata de cetateni, ca s-a jucat de-a “uite legea, nu e legea” si “o s-o aplice Guvernu’ cand oi vrea eu”.
    3.Sa ne explice cum respecta legea, presedintele Romaniei.
    4.Sa ne explice cum respecta hotararile judecatoresti.
    5.Sa ne explice cum functioneaza imixtiunea puterii prezidentiale in treburile judecatoresti.
    Scuze d-nule Ciutacu dar m-am suparat.

  19. incearca sa le transmiti baietilor care se ocupa de promo-uri la A3, sa reia intr-un colaj toate secventele in care Basescu spune: “am o rugaminte..” (de data asta catre sindicatele care deturneaza scopul legitim al grevelor catre o razbunare impotriva parintilor si elevilor). Eu unul sunt satul sa ii aud tonul parintesc si intim cu care imi spune mie ca are o rugaminte.. Auzi bai boule.. Marsh in cacat! sa cresti tu un copil cu 8 milioane jumate in mana plus o idemnizatie de somaj de 3 milioane, stand in chirie!!!
    ps. nu am avut parte de vanzari anterioare!

  20. problema e ca idiotii astia au ‘calat’ motorul economiei, si acuma se spala pe maini.. precum manglitorii aia de masini care fura masina, o baga in copac si o sterg de la locul faptei .. mai grav decat greva profesorilor, sau circul politic general, e ca se platesc pensii si salarii de bugetari pe datorie .. impumuturi zilnice de 25% din necesar la buget in ultimele 3 luni ??
    acum va trebui sa vedem cine stinge lumina inainte de o sterge din ‘the land of choice’ .. conu’ dinu, a mai emanat cateva (pre)ziceri de mogul financiar – le rezum aci : naspa, jale , potop..

  21. Sunteti idealist domnule Ciutacu. Astia nu vor face asta de bunavoie niciodata. Ce parere aveti despre PROIECTUL DE LEGE
    pentru modificarea şi completarea titlului III „Prevenirea şi combaterea
    criminalităţii informatice” al Legii nr. 161/2003 privind unele măsuri pentru
    asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice
    şi în mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei, cu modificările şi
    completările ulterioare?

  22. I-ai pus să se jure pe portofele că nu vor mai candida niciodată? Aici i-ai înjurat de mamă, tonomatule! :-))

  23. Cata indolenta pe capul si alte parti nenorocite ale lor! Nici sa scuip nu-mi vine, ca nu-mi merita scuipatul…

  24. pe aia cu scara de bloc n-ai nimerit-o. :))
    si acum pe bune……
    ce jigodii, ce marlanie, ce mojicie, ce sleahta de mincinosi, ce paraziti. vai de capul si de zilele noastre. vai de tara asta.

  25. Nimic de pe aeasta lume nu poate fi mai distractiv si mai captivant decat sa urmaresti din fotoliu, in plina campanie electorala, declaratiile celor ce vor candida, este un joc, destul de ipocrit si hain, dar sa nu uitam ca este doar un joc.
    Ca pe banii, sanatatea si nervii nostri, sunt doar niste amanunte ignorate de alesii nostrii dragi!
    Singura noastra sansa de a riposta este lipsa de la vot, atat si doar atat!

  26. Si-o “asuma”?! ADICA IAR INCEARCA SA NE FACA DIN VORBE! Si cum adica in numele intregii clase politice?! Adica un fel de “statul sunt eu si cu mine”? Si un fel de iarasi “am gresit, ce sa fac acum?! asta este!” Si boii pun botu’, crede el, fiindca MEREU I-A MERS, mereu a manipulat oamenii, cu un hahait, cu o glumita de prost gust, libidinos, nesincer si mitocan! Poate totusi nu si de data asta!

  27. Sireacu’Consumator.Oare nu vede la tv ca suntem invatati sa nu abuzam de alcool ca poate dauna grav sanatatii?Sau vede dublu?Ceea ce face acum imi aminteste de ziua suspendarii cand a anuntat va vine in Piata Universitatii,a intarziat special ca sa provoace o reactie favorabila(credea el) a boborului si odata ajuns a facut tot posibilul ca, sub pretextul ca gardurile jandarmeriei nu pot separa natiunea,sa provoace o incaierare intre “ai lui” si “ceilalti”!Pe de alta parte ceea ce fac “dascalii”,in fapt multi sunt impinsi sa o faca de catre sefii de sindicat,este santaj curat.Au copii ce sa invete!
    PS.Intre timp nu am mai aflat nimic despre Gorbunov,banii famigliei Basescu,ispravile vitejesti ale fratiorului samd.

  28. Pe langa doua palme peste ochi,poate-si dau si doua picioare peste cap,nesimtitii…asa ma-m saturat de jegurile astea populiste…
    PS-Si la urma urmei ne-o cam meritam cu varf si indesat.Tot ca niste cizme vom vota si dupa aceeia iarasi o luam de la capat,in buna traditie romaneasca.:-(

  29. @ de Ionut: si ce rezolvati cu neprezentarea la vot? Asta e o teorie pe care nu reusesc sa o inteleg,serioa vorbesc.Poate-mi expilca si mie cineva ce inseamna si cui foloseste si la ce?

  30. @ Victor : CONFIDENTIAL STIU CA-I OFF TOPIC
    Cred ca M Badea, cu toata simpatia pe care o am pentru el si cu toate ca ii apreciez inteligenta si analizele foarte bune,etc, indraznesc sa-ti scriu poate il mai poate domoli cineva. Dupa parerea mea face doua greseli: 1.vorbeste prea mult despre “dragul lui de viata” !. A inceput sa vorbeasca pe post ca in cabinetul unui psiholog.2. Deja traim o Mircea Badea mania, tot ce spune el a devenit litera de lege pentru foarte multi. Poate ar fi bine sa nu mai insiste asa de mult pe subiecte legate de optiunile sale personale. De dragul deontologiei.

  31. daca astia merita palme, psdistii ce merita? un pumn in cap? nu sunt si ei parte a acestei guvernari impotriva firii?

  32. Hai ca zice bine in seara asta domn’ Cristoiu! Imi place, da si idei opozitiei. Iar Gabi Firea e pe pozitie, ca de obicei. A retransmis niste imagini care nu trebuie sa lipseasca de pe televizorul romanilor. Exact in acea succesiune prezentata la Stirea Zilei, acum si pana la alegerile prezidentiale.

  33. Romania, trezeste-te!
    Sunt atatea de facut si te-ai ratacit
    Romania, trezeste-te !
    Nimeni nu face nimic si am saracit.
    Romania, trezeste-te! …scuze daca e off topic!

  34. Soluţie VERTICALĂ

    D omnule eşti responsabil de eroarea promulgării;
    E fectiv ţi-ai tăiat craca şi-ai pus baza demolării
    M aicii noastre România, ţară ce nu te mai vrea.
    I eşi odată şi ne lasă că ne-ai făcut viaţa grea !
    S oarele nu te mai rabdă cum te clatini pe picioare;
    I a şi scaunul cu tine să te-afunzi cu el în mare.
    A stăzi spusai adevărul, cârcăiac de la născare…

  35. Demisia lor, n-ar rezolva NIMIC! De mâine, toate vor fi la locul lor! Se vor construi cu “spor”: autostrăzi, spitale, şcoli, grădiniţe, diguri contra inundaţiilor, etc. Demisia de onoare se referă la OAMENII CARE AU CONŞTIINŢĂ. Bănuiţi cumva pe vreunul din cei menţionaţi de Dvs. de aşa ceva? Şi, în acest sens, daţi-mi voie să citez un fragment din Jurământul oricărui demnitar al statului român (poate fi şi nord-coreean, chinez, cubanez, că tot Dracu’ ăla este):
    “…Jur să respect Constituţia şi Legile ţării…”.
    Într-un Stat de Drept acest Jurământ e sfânt, iar nerespectarea Jurământului atrage după sine Demisia sau Demiterea de către Instanţele Supreme. La noi, Instanţele se bat pentru bani, mulţi bani. Şi atât!
    D-le Ciutacu, dacă vă îndoiţi că Educaţia n-are nevoie de cei 500 milioane de lei, luaţi la rectificarea de buget, am să vă trimit ceva ce trăiesc eu zilnic la şcoala unde predau via e-mail. Adică preţu’ pentru un ou tre’ să scadă, că nici PIB-u’ nu-i aşa de mare cât au zis ei când s-a adoptat Bugetul! Să fim serioşi!

  36. @Mihaela Petrescu
    Faceti o mare eroare,Mircea Badea nu e ziarist,partea cu deontologia se aplica pupinilor puterii.Ce face Mircea e sa-si spuna frustrarile si in aceste frustrari ne gasim o mare parte care nu ne putem exterioriza si descarca la tv.Eu cand ma uit la emisiune sunt mai linista.
    PS-Poate suntem cu capul toti care nu facem sluj si nu ne spalam creierele de fiecare data cand apare zeul si trompetele sale sa ne spuna cat de tari sunt ei si cum ne scot ei din rahatul in care ne aflam.

  37. Si eu subscriu la ce-ai zis.Mare adevar graita-i.Da’nu scapam noi asa usor de ei.Pentru a ajunge la cascaval ar face orice si ar spune orice.E treaba noastra sa nu-i mai credem si sa ne trezim la realitate.
    Partea buna din toata chestia asta e ca,prin prostiile pe care le fac,isi sapa singuri groapa.
    Sa ne traiesti Victor ca bine le mai zici!

  38. zi-le domn ciutacu, zi-le domn ciutacu…uite inca una dura rau…e o teorie dar are logica…panica porcina creata pentru a abate atentia de la criza…detalii aici

  39. Este destul de clar ca stiau inca din momentul cand au votat respectiva crestere salariala ca nu este posibila o astfel de crestere :> Pana la urma au obtinut ce au vrut atunci, ei sunt la guvernare, PNL-ul este in opozitie si acum au actionat ca la carte ..si-au ‘atribuit’ o particica din vina si s-au spalat pe maini:> Cred ca domnul Basescu ar fi un jucator bun de poker, nici nu clipeste cand minte poporul in fata:> Sunt sigura ca va castiga alegerile si anul acesta..si la cati idioti sunt in Romania, probabil le va castiga chiar din primul tur.

  40. LA 08:58 NU AM SCRIS EU! Nu e corect sa folosesti un nick adjudecat de altul inaintea ta pe un blog!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.