Esti aici:
Prima pagină > Blog > Chestii, socoteli > Da, ne plac peştele! Da’ doar cu măsură

Da, ne plac peştele! Da’ doar cu măsură

Dat fiind că nu doresc să-mi pierd statutul de partener media privilegiat al Coaliţiei Grivco, ascult şi mă supun smerit poruncii blogosferice a mogulului. Pe care am preluat-o din zbor de la Duţuleasca. Ea nominalizându-mă, cât se poate de evident, dintr-un interes profund meschin, că tot nu şi-a negociat leafa cu mine şi îşi pusese-n cap toţi deontologii , din cauza mea, încă de când era la Cotidianul.

Prima nominalizare este, să vezi minune, Împărăteasa, unul dintre puţinii oameni despre care admit deschis că scrie mai bine ca mine şi pe care o admir că, într-o mare de isterie politică, generează subiecte care n-au legătură cu demenţa de zi cu zi. Ceea ce, la cât de paranoic şi plin de sine/mine sunt, e mare lucru. Podiumul de completat de Lilick (din motive de fineţe, acuitate şi stil) şi de Şuţu (talent, imaginaţie, sensibilitate). Îmi mai plac, la prima gândeală, fără să-mi plătesc ramburs părerile bune exprimate la adresa istericei mele persoane şi fără să epuizez lista, vâna creatoare a lui Petreanu, talentul debordant şi umorul amar şi nebun al lui Mordechai, gramatica remarcabilă a Simonei (într-un mediu în care toţi aproximativii devin vedete), imaginaţia nefirească a lu’ Prostea şi, din lumea politică, de departe, Arogantu’. În principiu, găsesc citibil cam tot ce-i în blogroll.

O dau mai departe – pe ea, leapşa – către fix cine are chef să răspundă…

UPDATE: Dat fiind că Badea are o aparenţă porcină, iar eu am împărţit aseară cu el studioul lui Gâdea, nea Tirane, te aştept oricând ai chef tălică la Vorbe grele. Dacă vrei să ne pupăm zgomotos pe gură, vorbesc eu cu mogulu să ne dea toată noaptea şi să ne cânte nea nicu Gigantu. Până atunci, însă, pentru că n-au importat băieţii deştepţi măşti pentru porcină, am găsit în recuzită una de pe vremea aviarei lui Flutur şi mi-o pun preventiv pe ochii mari şi umezi..

Comentarii

comentarii

Similar Posts

47 thoughts on “Da, ne plac peştele! Da’ doar cu măsură

  1. Dle Ciutacu

    Aseara la Sinteza Zilei v-ati aprins cand a zis dl Bendeac ceva de presa scrisa ca-i de porc (a generalizat e vina lui)nu vreau sa va trag la raspundere dar nu a fost frumos…

  2. @daniel: nu-i Bendeac in masura sa judece prestatia presei scrise. daca pozele partidelelor de sex i-au aparut INTR-UN SINGUR ZIAR, nu inseamna ca toti ne ocupam cu fanteziile lui. care, sincer, nici nu sunt vreun subiect…

  3. Nu ratez nici un post de la: Victor Ciutacu, Mircea Badea (cu toate ca e cam rar si scurt in ultima perioada) si Tudor Chirila. Totusi, citesc mai mereu tot ce-mi pica in fata ochilor, chiar daca sunt sau nu de acord.

  4. Da ma scuzati nu stiam ca are poze-n ziar cu `partidele de sex` (greseala mea nu am avut de unde sa stiu citesc doar JN) multumesc de lamurire !

  5. Victore, tu si cu Mordechai imi faceti mie viata mai usoara. De multa vreme ma gindesc sa incep un blog, dar nu o fac deoarece voi doi scrieti in 90% din cazuri despre exact ce as vrea sa scriu si eu, si o faceti mai bine decit as face-o eu…
    Asa ca mult spor la scris,si mult succes!
    Arsulici va multumeste amindurora pentru activitatea voastra neobosita.

  6. @Victor,
    Eu mi-am exprimat parerea pe blogul coolmogulului inca de cand a dat leapsa. Nu mi-am schimbat parerea! Cat despre update: Ai vrea tu! 🙂 De fapt si eu!

  7. cred ca mogulul putea sa faca mai bine chestia asta.
    eu ii imparteam pe caprarii:
    blogul de jurnalist
    blog de politician
    blog de coropratist
    pro-blogger
    etc
    Mana scrie misto, pacat ca o face rar.

  8. Dimineata domeniul tranbasescu.ro era o parodie super la adresa pres-ului. De altfel era identic cu site-ul preş-ului numai ca erau inlocuite sloganurile cu unele mai “simpatice”.

    Ex. “De ce ti-e frica, pasarica?” si urare “Hai la revedere!” sau “Viziunea mea pentru o dictatura sanatoasa!”, care precizeaza ca visul sau presedintelui este “o Romanie in care sa am mai multa putere. Ca presedinte n-am facut nimic. Dati-mi Guvernul, Parlamentul si Justitia si voi face tot ce vreau! Vad un Guvern mai suplu si mai blond. Vad un Parlament atat de mic, incat Emil Boc sa se simta mare”, “o Romanie cu o singura televiziune si un singur ziar. (…) Vad o Romanie in care toti gaozarii si toate pasaricile sa aiba mai mult bun simt cand vorbesc cu mine”. Iar sirul de promisiuni amuzante continua cu “din succesuri in succesuri, catre marile progresuri!”.
    Un bilant fictiv al presedintelui suna astfel: “Am distrus 3 Guverne si 3 Coalitii pana acum. Iar asta a fost doar incalzirea. Nu mi-am propus sa scot tara din criza. Mi-am propus doar s-o conduc acolo. Si am reusit! Am facut ca scoala romaneasca sa scoata “tampiti”. Merit un popor pe masura mea! Autostrazile nu sunt o prioritate. Bordurile, da. De aceea, Adriean Videanu trebuie sa faca parte din orice guvern (…) Ca ministru, am vandut flota la fier vechi. Ca primar, mi-am dat singur o casa pe strada Mihaileanu. Ca presedinte, l-am ajutat pe fratele meu sa faca afaceri cu armament. Inca un mandat si m-am aranjat!”.

    Deviza basesciana de pe site era “Sa traiesc bine!”, iar sloganul “Vreau o Romanie a bunului sprit!”

    Ideea este ca acel domeniu a si fost “cumparat” – insusit dragilor – de portocalii si in acest momentul acelasi continut de pe site-ul vechi este si pe domeniul nou pe care sigur l-au luat cu japca.
    Deci s-a facut cu doua domenii de promovare a cretinitatilor pt.ca nu i-a dus mintea sa cmpere de la inceput sau nu aveau bani saracutii….

    Ce zicea-ti d-le Ciutacu despre tancurile alea daca era base in locul lui Iliescu? Iata confirmarea, nu e nevoie sa faca base ceva doar sa dea ordin si totul se executa.

    Am pus cate ceva din continutul de pe site-ul clona aici in ideea ca de aici nu vor disparea si le pot citi si cei care nu a vazut acel site de dimineata.
    In speranta ca nu va suparati pt. cateva spicuiri din continut va multumesc eu pt. aprobarea.

  9. Domnule Ciutacu,
    In dorinta de a va sustine, am scris direct pe blogul Domnului Voiculescu. Am si trimis la ora 15.01 (parca) ( pe blogul dumnealui apare vechiul orar). La nevoie, daca Dvs. nu puteti intra pe blogul dumnealui, comentariul nr. 15 la “O leapsa ceva mai lirica”, o sa scriu din memorie ce am scris acolo. Printre altele am scris, ca m-as bucura sa nu fie doar o leapsa.
    Cu stima,

  10. Colegu’ Mirciulica e in carantina. Cum nu-ti place moaca la unu’ il declari ca are “porcina” si-l incui in casa vreo zece zile. Proceduri idioate: daca tot au frecat menta la inceputuri cu carantina prin Mexic, macar sa o lase “la liber”. Da’ raman cu vaccinurile nevandute…

  11. Victor, ce parere ai despre declaratiile “prietenului” nostru, Oprescu, care doar ce-a zis ca 88% dintre voturile lui vor merge la Basescu ? Asta e doar inceputul indemnului si o pregatire a votantilor pt turul 2 ??!!! Nu-mi vine sa cred ca face un asemenea joc murdar ! Imi vine sa-mi tai mana cu care l-am votat la primarie ! Era clar de la bun inceput ca inscrierea lui in cursa este un scenariu, dar nu mi-am inchipuit ca va fi calul troian al basescului. Doamneee, ce dezamagire acest om !!

  12. nu vreau sa fiu paranoic, dar cred ca disperatul chior ar fi in stare sa va bage microbu’in studiouri!!!

  13. Ha,ha,ha”sa ne pupam zgomotos pe gura”,Tiranul pune de-o chindie cu blonde si brunete(de bere vorbesc)diseara,de se va auzi pana la tine in studio,hi,hi,hi.

  14. Stimate D-le Ciutacu,

    Lamuriti-ma si pe mine ce insemna ca virgula comentariul trebuie aprobat? De cine?
    Obisnuiam sa-i scriu prietenului dvs. Mircea si am observat ca mesajele mele asteapta moderare.
    Va rog sa-i transmiteti din partea mea sanatate.
    Daca l-am suparat cu ceva imi cer scuze.

  15. se plang ca n-au acces la media ,iar huhurezul cu ochelari pe post de conseler preshedentzal, pleacaca un lash(fiindca nu are argumente) din emisiunea d-nei firea.se autoflageleaza pdl-ul…cand e satul de sado-maso.ce lingai.d/le ciutacu, nici activistii comunistii nu au fost asa de lingai. e incredibil cum au fost spalati pe creier.iar cei care nu sunt au o perfidie inimaginabila in a arunca vina pe altii.in tzara lui ridzi si udrea…

  16. ma uit pe site-ul antenei 3 care merge ff rau .( tre sa stau un secol sa se deschida o pagina . vad sus poza lu unu ce era acuzat acu o vreme de manevrarea unor licitatii pe la niste spitale )
    ce tie si cu virusii astia . sunt ff utili in a inchide granite , teritorii , scoli , declararii starii de urgenta si binenteles bani cacalau la fabricantii de droguri .

    ps: si aia de pe net tot la fel de utili sunt pentru cei ce ii produc .

  17. Vreau sa spun ca va iubesc mult pentru ceea cesuntei si imi incep seara cu emisiunea dv. Vorbe Goale , urmeaza Sinteza Zilei cu D/nul Gadea si din fericire sunteti si dv. si inchei cu In Gura Presei. Va multumesc ca existati si asa mai stim si noi care este adevarul din tara .

  18. CV Basescu:

    # Ministrul Transporturilor în Guvernul Victor Ciorbea (12 decembrie 1996 – 11 februarie 1998)
    # Ministrul Transporturilor în Guvernul Radu Vasile (17 aprilie 1998 – 22 decembrie 1999)
    # Ministrul Transporturilor în Guvernul Mugur Isărescu (22 decembrie 1999 – 26 iunie 2000)
    ____________________________________________

    Hotararea Curtii Europene a Drepturilor Omului in Cauza Societatea Comerciala “Pilot Service” – S.A. Constanta impotriva Romaniei a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 137, din 05.03.2009.:

    7. Prin Ordonanta Guvernului nr. 22 din 29 ianuarie 1999, pilotajul navelor a fost declarat serviciu public portuar.
    A. Anularea Ordinului ministrului transporturilor nr. 508/1999 pentru aprobarea Normelor metodologice de autorizare a agentilor economici care presteaza servicii in porturi

    Curtea Europeana a Drepturilor Omului il gaseste pe ministru Basescu, prin ceea ce a facut pe perioada mandatului sau – abuziv. Si cere repararea abuzului.
    ______________________________________________

    http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_14944/Hotararea-CEDO-in-Cauza-Societatea-Comerciala-Pilot-Service-SA-Constanta-impotriva-Romaniei.html

  19. Sa ma scuzi, da’ dobitocul ala chiar ma enerveaza cum pozeaza el in sfant.
    Talent am eu. Si cateoadata tu 🙂

  20. Si da, cred ca n-o remarcasei. Sunt lucruri concrete despre care chiar merita intrebat. Mai concrete decat vanturarea ipotetica de arme.
    CEDO spune ca-i concret. 🙂

  21. Nu va dezmintiti niciodata! Mistocar, ironic, cinic amestecat cu un umor negru.Ca om al lucurilor concrete va imaginez pupandu-va “zgomotos pe gura” cu nea Talica.Atat de zgmotos este pupatul ca se aude peste tot in tara, ca Big Ben-ul din Londra. Dincolo de “mishteaux”, ma dezamagiti pe undeva. Vreti numai o “noapte” sa-i cereti Mogulului sa va dea? La Badea aceasta dorinta nebuna tine de 5 ani, la Bendeac de 3 ani; doar nu va lasati mai prejos?

  22. Cred ca ai omis-o pe RoxanIa din lista,fara sa ma dau guster dar daca eu am ales sa scriu pe Blogul ei si pe al tau inseamna ca astea sint cele mai bune dintre cele ce-l combat marunt si sigur pe stim noi cine. 😉

  23. Poate ar trebui sa citim cu totii asta
    Este un fel de injuratura de mama si de tata din partea unei baracude scheletice pentru cardul de sardine din care face parte asta doar pentru ca simte (ca sa citam din prostanaci si vanghelioni) ca animalele este ranite dar nu moarte …

    Omul se simte de dreapta, vrea la conducere, stie si simte enorm, ii pute de prostia altora etc. Mare om, mare caracter!

    Cinstit daca cineva m-ar intreba cine i-a scris strategia marinarului chel si sasiu, dupa citirea linkului de mai sus as jura ca Dancu.

    Urmeaza timpuri prea interesante in PSD din pacate pentru orice om de stanga.

  24. victore, pupa-te-as! de nervii tai de-aseara cu bendeac ala. nici mie nu imi place omul, iar acum, cu insistenta cu care vroia sa faca gesturi cavaleresti cu un imparat al arogantei si tupeului… mama-mama, imi venea sa iau la pumni televizoru… desigur, sa-l sterg de praf…. 🙂
    auzi? nu ti se pare ca bendeac e echivalentul din teatru al manelei in muzica???

  25. Hm!.D-l Ciutacu n-ar fi de departe cel mai bun blogger dar nu s-ar folosi de toate mijloacele artistice pentru a-si “get his message” across. Se pare ca “cezura” care este mai mult folosita in poezii, gaseste utilizare relativ frecventa in articolele sale. Propozitiile sale sunt in asa fel construite incat prin plasarea cezurii (virgula dupa “DA”, si apostroful tot dupa “DA” )cele doua propozitii parca sunt impartite in parti egale nu atat prin punct si prin cezura la inceputul propozitiilor, astfel realizandu-se sustinerea cadentei.
    Interesanta constructie.
    Poate cel care doreste sa afle cine este cel mai bun creator, original in blogosfera va aprecia stilul foarte original al D-lui Ciutacu.

  26. Lui Bendeac îi lipseşte cultura politică, în rest, face emisiuni care au rating. Câteodată exagerează, fiindcă asta e meseria lui. La naiba, omu’ e bun în ceea ce face.
    Blogurile sunt aidoma stăpânilor lor, câteodată se mai întâmplă să mai fie şi unul genial.

  27. P.S. Citesc în ziua, articolul “Operaţiunea un Buzdugan pentru România”. Oare Daniel ştie că tiranozaurul îl foloseşte în campanie?

  28. Si mie imi place Imparateasa. De la scrisul ei, am ajuns s-o iubesc. Sper sa nu citeasca mesajul asta, ca nu obsinuiesc sa ii fac complimente des 🙂

  29. Nu am vazut nicaieri scris pe blogul lui Felix numele tau, ca destinatie de leapsa. Si atunci de unde “porunca a mogulului”? Leapsa ai primit-o, indirect, de la Dutulescu, nicidecum de la Felix. Unul dintre noi are, clar, o scapare de logica si mi-e teama ca nu sunt eu acela.
    Mai degraba as zice ca te-ai simtit, pe buna dreptate, nedreptatit si ai vrut cu tot dinadinsul sa te bagi tu in seama. As fi apreciat mai mult daca il lasai pe mogul in boii si cu boii lui. Era un semn de coloana vertebrala, fiindca sa stii, domnule Ciutacu, poti sa scrii perfect si daca nu stai aplecat. Fiindca altfel risti a fi categorisit stii dumneata cum si oamenii sa te gaseasca pe google dupa termenul ala si nu dupa ilustrul dumitale nume. In rest, numai bine doamnei!

  30. @Begone: informeaza-te cum functiona aceasta lume mica si meschina si mai treci pe aici. mogulu’ a initiat-o si politicos e sa fie mentionat. nu mi s-a adresat fiindca stie (sau ar trebui sa stie) ca-s cel mai bun.

  31. “pentru că n-au importat băieţii deştepţi măşti pentru porcină”
    Daca l-ai asculta cu atentie pe dl. Streinu Cercel ai fi si tu mai indulgent.
    Omul asta nu merita sa stea in Romania, e atat de destept, cinstit si vrea sa faca atata bine, stie cum sa faca binele asta, dar are de-a face numai cu dementi, de la Basescu la Ursu si partenera lui de emisiune de la Realitatea.
    De ce nu-l inviti in emisiune?

  32. Pe Mircea Badea, Victor Ciutacu, Adrian Nastase ii citesc cel mai mult. Observati ca am scris in ordine alfabetica. TOTI scriu excelent. In mod particular, Adrian Nastase are o cultura legata de domeniul juridic si relatii internationale, care poate determina anumite articole absolut remarcabile.

  33. Aertizare anagramată

    Mâine se împlinesc 58 de ani de când, la data de 04.11.1951, mama lui Traian Băsescu, în timpul facerii, a lansat – anagramat – avertizarea (de care poporul român n-a ţinut seama acum 5 ani) : “ rău nasc BESTIA ! “.
    Faceţi gestul reparatoriu pe 22.11.2009

  34. Intru DOAR pe blogul tau (foarte des), al Andreei Marin (des),al lui Mircea Badea (des)si al lui Dani Otil (rar).
    Cel mai bun blog e al tau: ma informez (in legatura cu cunostintele despre politica, despre politicieni, muzica, locuri superbe din lume pe care le-as putea vizita), ma amuz, cunosc parerile romanilor destepti (nu stiu daca ai observat, dar aprox. 99 % din cei care scriu pe acest blog au ceva in cap si destul de mult bun simt) si interactionez cu tine (de f multe ori le raspunzi celor care iti scriu).

    Andreea Marin scrie rar si bine (de obicei cand apare in mijlocul unui eveniment, mai mult sau mai putin monden), Mircea Badea este sufletist, cu bun simt dar lenes in ale scrisului / postatului (e destul de comod si el insusi o recunoaste); la Dani intru rar ca sa mai stiu ceva despre viata lui (cred ca si-a facut blog doar ca sa se ‘deculpabilizeze’ in fata oamenilor de ceea ce apape in presa).

  35. cum se va fura la vot…?

    Azi m-am intalnit cu un fost coleg care mi-a propus sa ma inscriu la PDL ..deoarece primeste mici,bere…si adunand mai multi membri ai si alte avantaje…
    -EU i-am spus: BENEFICIAZA si votezi cu cine vrei…doar…cine stie cu cine votezi tu?
    -AM fost contrazis,in sensul ca acestia vor intra cu buletin de vot complectat..iar la iesire vor arata celalalt buletin gol primit la intrare….OARE chiar asa mare magarie este posibila? (Hei,hei…BASE)

  36. Victore, comenteaza: Subiectul “Omar Haisan”este lansat pe piata de Basescu si oameni lui.Omar Haisan este in Tara sau va fi adus si va fi arma cu careva cistiga alegerile.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.