Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Cum s-a negociat transferul anului?

Similar Posts

91 thoughts on “Cum s-a negociat transferul anului?

  1. asta e din ciclul: ‘ce avem noi aici’?

    eu cred ca si lui i s-a facut scarba de pd.Petre Roman a plecat demult fiindca stia el ce stia ?

  2. Imi doresc foarte mult sa dispara ciuma portocalie. O sa votam USL care sper sa repuna tara asta pe un drum normal pentru ca nu e normal ce se intampla(Chevron si Cuprumin) sau votam USL ca sa ramana tot portocalii la putere? Aceasta mutare(S. Frunzaverde de la PDL la USL) o sa dea ocazia propagandei portocalii sa revina la vechea lozinca : PDL=USL=aceeasi mizerie.

  3. Transferul s-a facut pe bani multi. Direct la seful de club. Asa se poarta acum. Plata inainte ca la bordel.

    Binenteles, exista si o varianta oficiala pentru prosti.

  4. Greenleaf nu-i singurul digerabil din PDL. Sper sa avem parte de un mercato extins, in care USL sa mai transfere fo’ cativa grei.

    Abia astept emisiunea! Macar acum nu mai intrerupe nimeni si pot sa te aud scotand mai mult de 10 cuvinte pe orificiul bucal.

  5. rid in hohote…
    am cistigat o bere cu piedone… am zis ca varianta alternativa mai demult ca s-ar putea sa plece ca sa-i ia banii udrei si inainte de alegeri sa intoarca armele dupa ce le-a furat banii de campanie pedeleprelor 🙂 🙂 🙂

  6. Chiar daca Frunzaverde ar fi “lumina pe pamant”,din cauza ca a facut parte/nu un an ci multi mai multi/ din CEL MAI CORUPT/HOT/MAFIOT/NEPATRIOT partid din ISTORIA Romaniei,ar trebui sa faca PENITENTA in PNL, la functii de conducere, cel putin un an.Se spune ca ii cunoste cel mai bine”calitatile d-lui presedinte” insa a “IESIT” cu ele.Nu ca noi nu le-am stii,de la tiganca imputita,trecand prin regii asfaltului,EBA si sfarsind cu vanzari anterioare , POLITIA POLITICA si subordonarea tuturor institutilor statului,a majoritatii TV si a presei scrise/in toata istoria ei romania n-a dus lipsa de tutari,aplaudaci,laudatori platiti la bucata/.Si o intrebare directa:Cand PDL a vrut sa DESTRUCTUREZE PNL, D-l Frunza verde unde a fost?.

  7. Iar faza cu astia care trec din partid in partid, ma distreaza la maxim.
    Parca isi schimba intre ei prezervativele folosite.
    Mai rau este ca f.t pe noi.

  8. Manjirea usl cu rahat portocaliu nu e solutia corecta pt tara. Oricat incercati sa acreditati ideea ca scopul scuza mijloacele, pe frunza verde nu-l scuza nimic pe lumea asta! Cat priveste negocierea, probabil ca doar imaginea lui piedone candidat usl ar putea fi mai nedemna si mai injositoare! Si amandoi se vor curati si placut uscati la vot! Iar noi o sa ne tinem de nas si-o sa punem nenorocita aia de stampila, fir-ar soarta noastra a dracului, in timp se smecherii astia ticalosi isi vor face viata pe mai departe, migrand dupa cum bate vantul schimbarii, asa cum si-au facut-o in fiecare dintre ultimii douazeci de ani! Revoltator dar care-i problema?!

  9. Scuze ca revin.Dar m-am sucit si am inceput sa gandesc POZITIV/vorba lui BADEA/ sa “gandesc bine”ca sa fie”bine” .Daca toti vom gandi doar pozitiv, va fi tot mai bine,mai ales ca avem victorii cu Frunzaverde cu Piedone(slabe sperante ca cei vinovati vor mai plati vreodata).Ce conteaza ca nu vom avea ape potabile,litoral,agricultura,vin de murtfatlar vom avea gaze in bucatarie,in dormitor,in baie,in subsol,la robinetul de apa ,GAZE,gaze,gaze peste tot!.Ce fericire!!!.Sunt convins”GANDIND POZITIV”ca presedintele si premierul fiind niste oameni corecti,cinstiti,saraci ca si noi,oameni din popor, cu studii aprofundate pe mare, la ANVERS , OXFORD si SIE, vor face tot posibilul sa ne mearga bine,sa o ducem din ce in ce mai bine.GATA.De astazi o sa dorm linistit ca ei vegheaza,lucreaza,ne lucreaza si “TOTUL VA FI BINE”.

  10. Victore,
    Inteleg ca Frunzaverde a fost “transferat” chiar daca parea sa fie in “pierdere de viteza” si era pe “lista de transferuri” a DNA. Sa inteleg ca PNL i-a promis ca-l va spala de pacate si-l va “scapa” de DNA?

  11. @bigradu: habar n-am ce i-au promis.
    @alien: eu nu incerc nimic. iau act de intamplari si le comentez. spre norocul meu, nici nu i-am laudat, nici nu i-am injurat programatic pe Frunzaverde sau Piedone, deci n-am a ma suci in nici un fel

  12. Eu cred că în realitate s-a negociat pe vămi. Ponta a zis în mai 2011 că Frunzăverde este şeful mafiei vămilor şi acum, când USL are nevoie de bani, l-au căutat. Mai pe urmă or să-l dea mai în spate, scoţând mai în faţă problema alcoolismului.

  13. Imi pare rau pentru tovarasul Ponta ca parea baiat bun…

    De cand s-a dus in America s-a prostit cu totul. Aproape ca a si uitat sa protesteze contra recentelor escrocherii realizate de noul Guvern: amanetarea zacamintelor de cupru pe bani putini, afacerea Chevron, etc.

    Ma intreb cand se inscrie si Jeffrey Franks in USL.

  14. Ti-as sugera sa-l intrebi pe Voicu, dar mi-e teama ca stiu deja raspunsul:)

  15. Personal nu cred in nici un transfer este unicul partid comunist impartit dupa 1989 in mai multe partide acum grupate in usl si pdl care o ard prin rotatie trec dintr-un partid in altul prostind lumea de genul putere si opozitie. USL-ul prin aceste ,,transferuri,,isi pierde credibilitatea si isi arata adevarata fata. Alba-neagra asta pe care o face cu noi usl + pdl = fostul PCR sper sa se termine odata.

  16. Banii , ba , banii … Ca nu moare nimeni de grija ta sau a tarii !!!
    Sa le fie lor mai bine , nu tie !!

  17. Domnule Ciutacu, sper să fiţi aspru, dar sever cu Voicu şi să-l întrebaţi cum a reuşit să sară din barca lui Stoica în barca lui Tăriceanu şi din barca lui Tăriceanu în barca lui Antonescu, şi dacă mai vede alte bărci în care să sară după alegeri.

    În altă ordine de idei, sper ca-n viitorul apropriat să-l aveţi invitat într-o emisiune şi pe Liviu Voinea, că la sinteza zilei săracul chiar n-a apucă să ducă o frază până la capăt că sigur se găseşte cineva să-l întrerupă.

  18. “După Sorin Frunzăverde şi Piedone, un alt om politic din tabăra Puterii sare în barca Opoziţiei! Este vorba despre preşedintele Traian Băsescu, care a declarat în conferinţa de presă de azi că nu mai vrea să candideze pentru un partid de învinşi ca PDL, care practic îi compromite orice şansă de a ajunge dictator prin alegeri democratice.

    „E o dovadă de caracter să te cari înainte ca barca să înceapă să se scufunde”, a spus preşedintele. „Prin urmare, la următoarele alegeri voi candida din partea USL, mai ales că oricum dictatura n-are culoare politică, nu ţine cont de partid.”

    „Aş candida şi din partea UDMR dacă ar fi nevoie”, a mai declarat Băsescu, „fiindcă sunt conştient că pentru poporul ăsta amărât singurul lucru care mai contează este ca eu să câştig alegerile. Nu mai zic că o să mă amuz foarte tare când o să mi-o pună ăştia din PDL contracandidat pe Elena Udrea, am nişte dezvăluiri absolut compromiţătoare despre relaţia ei cu un om politic extrem de sus-pus”.”

  19. Crezi ca e singurul?S-ar putea sa fie si altele,pana la alegeri mai este.Intre timp vor fi si niste condamnari ,cred.Ma astept la ele.Vad ca se judeca prin presa.Cu lux de amanunte…Si ma refer la presa portocalie.Nu inteleg rostul amanuntelor.N-au decat sa plateasca si cei din urma si urmatorii ,din viitor.Cu conditia sa fie vinovati.

  20. Gata, si Piedone a anuntat ca se transfera la cei cu mai multe sanse de victorie.. Sunt convins ca si in acest caz, ca si in cazul Frunzaverde exista o plediada de explicatii “stiintifice” pentru gest… care sa le fie servite pe tava fraierilor care sunt dispusi sa puna botul…

    Cine-i urmatorul care schimba macazul? O fi Prigoana?

  21. D-lor destul cu refularile, ca batalia nu este inca incheiata.Dupa victorie se analizeaza si partile slabe ,se cauia uneori si vinovati.Dar victoria USL inca n-a sosit si de refularile noastre va profita ppdd ,si pana la urma, Lazaroiu ne va rade in fata, ca a avut dreptate.Trebue luate in considerare reactiile unui animal incoltit din toate partile.Puterea si PDL va ataca, cu disperarea omului care pierde totul si care poate ajunge la DNA si cred ca PDL are resurse materiale/de bani/de propaganda/manipulare destul de mari pentru a mai crea probleme.

  22. D-le Ciutacu sint convisa ca lucrurile cu Frunzaverde sint batute in cuie ,afacerea incheiata dar puteti sa scoateti in evidenta in dialogul din emisiunea d-stra daca liberalii l-au disecat bine inainte sa-l primeasca Eu locuiesc in zona ,cunosc autorul articolului din Jurnal ,stiu de investitia din statiunea Semenic ,am vazut-o cu ochii mei( in timp ce intreg complexul este lasat in paragina tot ce apartine lui Frunzaverde si acolitiilor lui prospera ).Punctul meu de vedere il stiti ,sa-i aduca pe cine vor pentru disparitia portocaliilor dar mai atent la functii si nu chiar cuibariti in sinul lui Antonescu (grea misie are de acum inainte )
    Astept emisiunea ,succes

  23. eu nu cred in darurile de la gre(c)i.Eu cred in manevre parsive,bazate pe “naivitatea”unor membri ai opozitiei.Prea multi si prea deodata se dadura cu dusmanul baselului;frunza portocalie se facu galben albastruie cu o liota de alti “nemultumiti”dar care se vad musai primari ca altfel nu tradeaza,piedone se razgandi si el ca nu se mai vrea sub tutela generalului izmenelor si vrea acasa la conservatori….ciudat,foarte ciudat,mai ales ca frunza pleaca dar lasa un fel de testament”aveti grija de razvan”.Ce-i mai pasa lui de razvan daca nu este multumit de base si ai lui?Fac pariu ca a doua zi dupa alegeri se vor razgandi si se vor intoarce la matca,bucurosi ca au scos din joc un numar destul de mare de candidati si poate castigatori USL.Poate “razvratitii” astia vor reusi ce nu s-a reusit cu celelalte manevre de rupere.Oricum ideea pare buna din moment ce antonescu a muscat momeala si e tare mandru ca a venit frunza la matca,desii i-a cam batjocorit la vremea plecarii.Nu cred in cainarea lui si nu cred ca voi mai vota ca ,vorba turmentatului – “eu cu cine votez?”.Sa fim noi blestemati sa ramanem cu base pe cap pana ce moartea ne va desparti?

  24. o fi vreun von Stauffenberg al pd?

    sper sa stea la cutie sau/si sa le dezvaluie capilor usl mai multe din culisele nenumaratelor intilniri de taina de la vila lake, la un purificator , cum ii spune, ‘debriefing’?

    si, ca imagine, nu l-as prea baga in fatza.

  25. S-a negociat prost pentru PNL. Declarația lui Frunzăverde este grăitoare în acest sens: “Mâine îmi dau demisia din PDL, dar trecerea la PNL ar putea fi temporară.” Întreabă-l pe invitatul tău ce înțelege el din această declarație, să-l vedem cum se încurcă în explicații…

  26. Buna seara,
    As dori sa fac si eu un comentariu vis-a-vis de primirea lui frunza in PNL si mai ales in functie superioara. Nu stiu daca aveti cunostinta despre o misiune similara a doua personaje trimise de PNL pentru preluarea PNTCD. Este vorba despre Pavelescu si Milut care au fost trimisi special pentru a prelua conducerea acestui partid in vederea alierii sau mai bine asimilarii lui de PNL. Dupa cum stiti nu au reusit mai mult decat fractionarea acestuia (nu ca nu ar fi fost fractinat si inaite in grupa Ciorbea, Lupu) mai nou Milut si Ciuhandu. Aceasi tactica o aplica acum basescu cu frunza si altii, care chipurile pleaca de nemultumiti, dar in schimb ei vin cu o misiune bine stabilita si mai precis sa discrediteze imaginea (si asa cam sifonata a USL). Asta se va intampla deoarece bruma de incredere a simpatizantilor USL va scadea drastic la vederea traseismului acelor pdl-isti, dar mai grav primirea lor in PNL. Asta va face ca bruma de simpatizanti USL sa nu mai iasa la vot, iar votantii lui fruza vor schimba barca si vor iesi impreuna cu simpatizantii pdl mai abitir decat opozitia. Am deja semnale in acest sens. Deci de castigat nu are decat basescu si nu inteleg de ce nu vad analistii politici (in frunte cu chirieac, ciuvica si cu radu tudor) acest lucru vadit. Revin si spun ca USL va fi batut de basescu folosind aceleasi arme incercate de PNL (cu AP inghitit).

  27. De zile bune toate tv-le bat campii cu gratie despre trecerea dlui Funzaverde la usl, iar acum mai modern reintoarcerea “fiului ratacitor”Piedone la sanul maicii. Trebuie sa fii inebunit de dorinta de a ajunge la putere ca sa inregimentezi doua asemenea specimene, doi “cai troiani”care la prima adiere vor fugi unde le este bine.Eu stiu ca cine a tradat o data v-a mai trada. asa ca povestile aruncate pe sticla despre valoarea celor doi sunt zero.Ca ascultator fidel al postului A3 am ramas dezamagit de osanalele ridicate celor doi, aveai impresia ca fara ei usl-ul se va destrama, parca erau Mesia, salvatorii neamului.Jenant. Daca esti un fin obsevator poti ssa-ti dai seama ca dl. Frunzaverde nu este decat un pion otravit,care va aduce numai deservicii usl . Sa dea Dzeu sa fiu eu profet mincinos.

  28. Pana la urma, citind de sus in jos, parca sa zic ca nimeni nu-i fericit de migrarile portocalii la pnl. O insemna si asta ceva, nu neaparat ca postacii portocalii baga strambe! Deci, don ciutacu, intrebati-l pe nevinovatul dvs invitat ce parere are el si cu partidul lui, despre chestia asta, si despre faptul ca, in ciuda culorii galben-albastrii traditional liberale, darele portocalii devin tot mai vizibile, lucind ca balele de limax demn, in noapte!

  29. USL spunea ca nu este de acord cu traseimul politic.Acum ce fac? Din56% sigur o sa scada sub 50 pentru astfel de practici!

  30. sa fim seriosi,cred ca usl-ul castiga alegerile in toamna si fara frunzaverde sau piedone.Nu cred ca trebuie chiar sa-l facem transferul anului in politica din 2012,cu toate ca se distanteaza clar de leprele astea gen udrea,flutur etc.in sensul ca nu prea l-am auzit la tv(dosare,spagi,dna)Ce ma ingrijoreaza pe mine e sirul ala de primari zambitori, cu glume,unul din ei chiar a zis ca pleaca cu masina..!!astia da oportunisti

  31. Buna seara d-le Ciutacu,

    Succes pentru emisiunea din aceasta seara.

    Nu comentez nimic despre Dl Frunzaverde;dl Piedone mi-e simpatic.Vedem ce ne va rezerva viitorul,ca nu mai stim acum ce sa credem.

    Cu mult respect pentru Dvs.,
    IoanaP

  32. Mie mi-ar fi jenă în locul lui Mincă. N-am înghiţit-o niciodată cu adevărat, darămite acum!

    Caricaturistul nostru ( brăilean ) de la DC News:
    “Cum poate câştiga PDL alegerile? Trecând toţi la USL.” 😆 😥

  33. observ ca in ultimile zile mai toti l-au scos in fata pe blaga.Uitam repede…

  34. nu sunt interesat de negocierile transferului frunzaverde, singurul lucru care ma intereseaza este ca regimul actual sa plece cat mai repede, indiferent cum pdl sa ajunga in opozitie iar udmr la groapa de gunoi a istoriei.

  35. Cind l-am vazut pe Piedone azi revenind
    la matca, m-am gindit automat la madam
    Minca-Ghervasiuc.
    Vazind-o acum pe d-na in cauza vorbind cu
    atita patos si daruire despre responsabilitate,
    mi-au dat lacrimile.
    E atit de frumos ca se reintregeste familia…
    D-zeu sa ne ierte, va fi in continuare un
    circ si-un tambalau multi ani de acum incolo.
    Btw: mi-a placut ce-a zis Solomon de hoti si
    aliante.

  36. argumentele usl-ului nu m-au convins de oportunitatea ‘importului’ de pdl-isti.cum ramane cu dorinta romanilor care au protestat in tara si bucuresti[eu sunt unul dintre ei]pentru plecarea pdl-istilor de la putere.eu asteptam un singur lucru de la usl :justitie,dreptate pentru romani. saracirea romanilor este proportionala cu imbogatirea pdl-istilor si prietenilor acestora.un deziderat care nu mai poate fi realizat in aceste conditii,ma simt tradat si vandut restul este bla, bla, bla ,repornirea motoarelor economiei bla bla bla si alte tampenii de genul.

  37. usl – motiune pt vanzarea cuprumin, sa nu piarda vremea cu frunzaverde, sa se impuna prin stoparea megatunurilor astea, restul sunt doar vorbe

  38. in urma la toate intamplarile astea, o sa ma gandesc de doua ori pe cine pun stampila… ce treaba-i asta , intai spala cu tine pe jos, si apoi te cauta de bun/….
    ?

  39. Felicitari pentru emisiune. Intrebari pertinente si formulate potrivit.

    Pe mine ma preocupa ca personaje tip Frunzaverde isi pot CUMPARA ce pozitie si ce post vor in orice partid, ocazie cu care eventuali tineri din esalonul 2 din partidele respective pierd orice sansa de a intra in lupta cu sanse egale, urmand sa mai stea o tura pe tusa.

    E adevarat ca tot alegatorii decid, dar e important si ce le pui in fata sa aleaga.

    As prefera niste tineri, chiar mai putin bine pregatiti, dar mai bine intentionati sa se schimbe un pic climatul asta mafiot marca Basescu.

    Rotirea asta de mafioti pe buletinele de vot nu e de bun augur.

  40. un lucru e cert: vechile metehne (inaditul cozilor,
    fripturismul si compromisurile), nu vor disparea odata
    cu pdl-ul si basescu: “la vremuri noi, tot noi”.

  41. din cauza ca “nu mai pot cu astia” sunt gata sa admit toate gafele si greselile celor pe care-i sustin numai sa scap de ciuma portocalie. si desi nu am dreptate, trebuie sa recunosc faptul ca profesorul V Stan are perfecta dreptate, dar totusi nu pot uita cuvintele…”stiu ca nu ai dreptate dar pentru dreptul tau de a nu avea dreptate sunt gata sa mor”

  42. Atitudinea mea la transferul anului:

    Domnilor liberali (și unioniști social-democrați), culcați-vă pe o ureche, vă rugăm. Luați toți PD-L-iștii în partidele dvs, iar noi vom avea perpetua intenție de a vă vota, dar și comoditatea de a nu ne prezenta la vot.
    Alegere plăcută!

  43. O emisiune frumoasa ,calma in care v-ati jucat cu sabia cu 2 taisuri transpusa in cuvinte ,ati stors tot ce se poate de la invitat . Avea o fata incremenita ,jenata cind vorbeati de traseism dar il iertam ca ne-a scapat de portocalii Acum s-au folosit pnl-isti de frunzaverde, dupa un timp sa nu smulga din pnl o bucata cu care va face aceea constructie de dreapa dorita de stolojan ,stoica si basescu coborind pnl istoric la 7%Cred ca psd are un rol de a tempera avintul pnl tinindu-i in aceasta constructie USL dindu-i peste laba lui frunzaverde cind o ia razna . Bine a facut d-nul Stan ,ii critica ,ii tine in corzi , le deschide ochii ,creeaza posibile scenarii…ii fac atenti .Multumim pentru emisiune ,fond si forma (bine venita dupa gura mare ,stridenta si goala de sens a d-nei Minca )La multe intrebari am primit raspuns Multa sanatate ,noapte buna ,sintem cu voi A3,oameni de nadejde

  44. Mi-a placut emisiunea. Mult. 🙂
    A fost o emisiune de bun-simt , cu analize , explicatii si clarificari destul de oneste (dupa parerea mea) , dar atat cat politica o permite … ! 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.