Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Cum a ajuns Cristoiu coleg cu Băsescu

Cum a ajuns Cristoiu coleg cu Băsescu

Lumea se revoltă, pe bună dreptate, că nişte oameni de ştiinţă l-au făcut pe Băsescu membru de onoare al ONG-ului lor. Şuţu spune că începe dictatura. Greşit, Cristi, continuă dictatura, este doar o nouă etapă, cea în care, după ce şi-a primit pupăturile-n cur de la elita intelectuală, tiranul devine cu acte şi om de ştiinţă. Şi, la tura asta, nu-i vina lui, fraţilor! Nici o dictatură nu se instaurează fără complicitatea gunoaielor care aleg să tacă atunci când ar trebui să vorbească.

Nu-i Traian Băsescu de vină că, după ce au semnat cu entuziasm pentru a-l face cetăţean de onoare pe şpăgarul Mircia Gutău, oameni ca Răzvan Theodorescu (mai ales) şi Dinu Săraru (care a schimbat în ultimii 25 de ani doar titlularul bucilor de pupat, toate musai cu escu în coadă) se mândresc să fie colegi de for ştiinţific cu un aproximativ cu apucături de pitecantrop. Sau că, sătul de aşteptat în geam labeunu recompensa pentru serviciile aduse în anul electoral trecut, marele caracter şi maistru-n viaţă Ion Cristoiu (era să zic Coroiu, puşchea pe limbă) s-a decis să treacă la fapte. Ori că profesorul universitar pe bune Virgil Cândea, care în prealabil îl făcuse şi pe Ion Iliescu tot membru de onoare, e gata să se umple de ridicol şi se pune preş la picioarele unuia care a citit faimoşii autorii 7 de treflă şi popă de roşu.

În prezentul context de largă respiraţie academică, vă anunţ că v-o meritaţi pe conferenţiar universitar Elena Udrea ca viitor preşedinte al României, lacheilor

Comentarii

comentarii

Similar Posts

253 thoughts on “Cum a ajuns Cristoiu coleg cu Băsescu

  1. Ceauşescu e nemuritor!. Ne-a lăsat o trainică moştenire PUPINCURISMUL, cultul şefului. Poate că e totuşi ceva mai subtil. Luptăm împotriva comunismului cu armele comunismului. Dă, Doamne!!

  2. tara asta a fost condusa 5 ani de un….specimen ce avea dosar penal unii au considerat asta ca fiind o virtute si au procedat ca atare-l au ales pe acelasi penal sa le fie presedinte pentru inca 5 ani oare vom deveni un popor de cercetati penal? e trist si dezgustator ce se intampla in romma-nia

  3. Ce veste trista ! Tocmai am aflat ca Municipalu’ i-a facut factura lu’ nea Voicu de 1.634 lei.Deci,din cei 4.400 ai lui,cred ca luna asta il sare pe Casuneanu de la rata de rambursare.
    Datorie : 260.000 euroi x 4,12 leuti = 1.071.200 LEI !
    Daca si-ar dona toti banutii in contul datoriei,desfasuratorul ar fi : 1.071.200 lei : 4.400 lei (salariu lunar) = 243,45 luni,adica 20,28 ani si gata,termina cu datoria.dar dupa cum a declarat, ” e econom” si sigur va achita datoria extrem de repede.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.