Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Consecventule, sunteţi mult prea puţini oameni de valoare să vă certaţi între voi

Consecventule, sunteţi mult prea puţini oameni de valoare să vă certaţi între voi

http://www.youtube.com/watch?v=j1cGVDQB398

Bre, când te uiţi dimineaţa în oglindă şi te vezi aşa dizgraţios şi decrepit, ţie nu-ţi vine uneori să-ţi tragi singur o flegmă d-aia verzuie extrasă direct din călcâi?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

63 thoughts on “Consecventule, sunteţi mult prea puţini oameni de valoare să vă certaţi între voi

  1. Nu l-am ascultat absolut deloc. Nici nu l-am văzut. Pentru că nu mai pot…demult nu mai pot. Apoi, de câte ori îl mai suportăm, eu şi soţul meu, în acele imagini redate în diferite emisiuni ale A3, e gălăgie multă în casă. Ne răstim amândoi la televizor care, bietul, nu ne-a făcut nimic.

    Faţa lui? Ai zis foarte bine în ultima frază ce simt şi eu.

  2. Eu m-am uitat,pentruca astfel ,dar nu numai astfel,sa-mi mentin „bunele sentimente”treze.E drept si ca m-am ales cu o durere de cap,numai gandindu-ma ca ar fi posibil sa mai existe cineva caruia sa-i placa…gogosile.

  3. Nici io nu-l mai vaz de muuuuuuuuuuuult!
    @Victor:bre,poate n-are javra oglinda!

  4. L-am prins si eu putin, parca ii era frica ca vin minerii peste el, tot pedala sa redeschidem minele. Si-o fi vandut madam Udrea posetele si au facut rost de salarii.

  5. Cata nesimtire poata sa zaca in acest individ? Incerc sa ma stapanesc sa nu vorbesc urat,sa nu fiu considerat un golan, desi individul merita sa fie facut ca-n Ferentari(STIU CE VORBESC). Am, avut rabdarea sa-i ascult toate aberatiile debitate in fata slugilor parlamentare si nu imi venea sa cred cat tupeu putea sa aiba nemernicul cand dadea ordine sa dea mita electorala bugetarilor, cum cerea “adunare nationala”, cum cerea regionalizarea tarii, cum cerea semnarea de parlament a tratatului fiscal cu UE, tratat care ne condamna la saracie,iar slugile dadeau din cap sau aplaudau idioteniile spuse cu emfaza.Nu este acelas individ care taia salarii,pensii,inchidea spitale,reducea nr.politistilor,dadea pe mainile unei hoate 4mld. de euro pt. a fi furate? Oare asta crede ca in tara asta toti sunt tampiti sau au creierul spalat, uitand raul facut pt.trei generatii?Daca te uiti la figura asta buhaita si plina de steroizi iti dai seama ca judecata ii este intunecata pe un fond de rautate si frica de ce va urma cand nu va mai fi decat un nimeni.De fapt toata balbajeala s-a adresat PDL-lui si aliatilor lui si nu poporului roman.( cand ai max.15% ca partid esti disperat).Sa dea bunul Dzeu ca bugetarii sa se gandeasca bine cand vor vota, pt. ca de fapt nu le da nimic(tva24%,inflatie cat incape, scumpiri in lant), sau ce le da cu o mana le va lua cu doua.Ca incheire va asigur ca figura asta sinistra este mai gretoasa decat a lui Ceasca in ultimii ani din”Iepoca de aur”( am trait-o din plin), pt ca ala chiar credea in timp ce asta e doar un cabotin.

  6. Scenariul prostirii român’lor în faţă pentru a ţ’şpea oară poate fi pus în practică, însă dacă maşinăria de furat nu prinde o majoritate cu pp, nr, unpr şi alţi usl-işti şantajaţi, trăienel sfârşeşte mandatu’… precoce.

    Economia Germaniei a luat-o duios la vale… în fugă => exporturile României se prăfuiesc.

    Pe fondul revenirii crizei în UE şi textelor retarde despre salarii, pensii şi CAS-uri, Isărescu mai scapă cursul din braţe ceea ce sufocă brusc… consumul intern.

    Muţunache ungureanu va patrona o creştere economică… negativă… record, iar belzebut cu nuca mică de la Cotroceni nu mai scapă nici cu elicopteru’.

  7. Cand l-am auzit multumind portocaliilor care au avut grija de pensionari (!!!???) – se referea la cei din agricultura, ce gluma, nu?! – am simtit ca-mi vine sa vomit tot ce-am ingerat in ultimii 3 ani!!! Vedea-l-as langa parintii mei, la Sf.Constantin! Scuze, Victor, dar chiar nu ma mai pot abtine!

  8. E mai previzibil decat tactica lui Piturca intr-un meci oficial. La fel de previzibil este si viitorul pe care ni-l pregateste. Si anume candidatura lui Ungureanu la Presedintie in 2014 si trecerea lui Basescu in postul de Prim Ministru, dupa ce in prealabil PDL va ramane la putere intr-o coalitie cu domnu’Dan, UNPR, Becali, Unguri, PNT si minoritati, dupa alegerile de anul asta. Asta-i motivul pentru care tot ce se intampla este prezentat de el si nu de Ungureanu. Vrea sa-l menajeze, ca sa fie cat mai maculat posibil in 2014. El incaseaza pana atunci, pentru ca oricum nu mai candideaza, si-l lasa pe ochisor in planul 2.

    Intr-o nota comica, ii fac o sugestie lu’ nea’ Basescu. Stiut fiind faptul ca-i razgandac (el inventand de fapt cuvantul asta in acceptiunea lui actuala), ar fi de-a dreptul genial sa-si dea demisia cu o luna inainte de expirarea mandatului in 2014, si sa apara la televizor unde sa spuna razand ca acum s-au incheiat cele 5 minute in care promisese ca isi da demisia. Cu siguranta ca ar ramane in istoria mondiala, nu doar in memoria colectiva a Romanilor. Cu altceva oricum n-are cum sa ramana in istorie. Macar la capitolul asta sa puncteze si el decisiv. “Marele presedinte comic/sadic/razgandac/jucator/cinic/prieten cu Udrea.” 🙂

  9. Referitor la faza asta cu salariile, eu cred ca treaba sta in felul urmator: sigur ca urmau astia din “coalitie” sa dea bani anul asta, ca doar e an electoral ce dracu’, insa nu s-au inteles cine sa comunice “marea revenire a salariilor”… Aia din pdl au zis sa anunte ei primii si aici ma refer la frunzaverde, care nu are nevoie de ordin de la “sefu'” sa zica ceva oricand doreste, iar lui basescu nu i-a convenit, pt. ca el a anuntat taierile si tot el voia sa pozeze si in “salvatorul patriei” cand urma sa anunte revenirea lefurilor! Din acest motiv a iesit toata mizeria asta penibila! :)) Si daca tot suntem la subiectul “contradictii in declaratii” luati-o pe aia de acum 2 zile, tot a marinarului, cand zicea ca “Romania poate deveni in viitorul apropiat independenta energetic”, asta in conditiile in care ei vor sa privatizeze Hidroelectrica, cea care produce 25-30% din necesarul tarii, ori cum dracu’ devine o tara independenta energetic daca isi privatizeaza companiile care produc energia electrica?!?! :))

  10. La fel ca la ala batran si impuscat, ma chinui si-l ascult numai pt a vana gogomaniile, contradictiile si minciunile. Desigur, nici azi n-a facut exceptie de la nici una! De departe, insa, ma fascineaza rasul ala tamp care-l sufoca, efectiv! A urcat la tribuna razand si a ras tot inceputulu discursului, de parca roberta ar fi stata in genunchi sub pupitru si l-ar fi gadilit la talpi ori sub coaie! Nu-mi mai pun intrebarea penibila daca isi bate, cumva, joc, de audienta, acum stiu ca nici el nu stie ce-l apuca si de unde. E imbatranit, bolnav si obosit si nu mai face fata. Poate ar trebui sa faca dos?!

  11. Intre cele doua ipostaze nu a trecut mai mult de o luna,maxim doua,nu?Ce s-a intimplat intre de a ajuns la concluzia asta?Cred ca MRU nu a reusit sa traga dupa el PDL si atunci a iesit cu asta.Daca se reiau si protestele cred ca vor ceda mult mai mult.
    Acum,vreau sa va semnalez niste diferente,pe care i le sesisez si sotiei,diferente aparute intre la interventiile presedintelui.Intre cele doua aparitii ar fi de semnalat-la prima absenta totala a ridurilor de pe frunte,la a doua aparitie riduri accentuate si permanente pe frunte.In prima ipostaza,incisivii de jos cred ca sunt imbracati,albi si in aparitia de azi,par a fi cei naturali,innegriti.Daca aparitiile sunt pregatite,atunci il aranjeaza baietii din reglaje fine cu botox(Putin!).Daca rupe lantul si apare de capul lui,e gata tremura,tuseste,bilbiie,se ineaca.Azi,am crezut ca moare naibii acolo,s-a inecat de vreo patru ori.Despre orice discuta,se refera la persoana lui.Eu,sunt unul care bla,bla,bla….Eu,nu sunt unul care….
    Dupa ce a bestelit parlamentul,cei 322,acum vine si ne spune cit de important e.Delir total,si toate mazetele alea din guvern faceau sluj si ii dadeau calde!Cu fiecare aparitie devine tot mai enervant si mai dizgratios,a luat-o cu minele,cu gazele,tratat fiscal,locuri de munca,bun european,toate vrute si nevrute si toate cu eu asa,eu pe dincolo.
    Poate are ideea sa faca un miting cu oamenii muncii sa le explice si lor cum e cu tratatul fiscal.Si am scapa!

  12. Întrucât era de bun-simţ din partea mea să văd cele două filmuleţe, am făcut-o. 🙂
    Dacă mi-aş imagina că eşti profesorul şi că ne întrebi pe noi, elevii tăi ( 🙂 ), ce am înţeles din cele două, ce idee principală se desprinde din ele, au aş răspunde: faptul că Băsescu e dus rău cu capul, este aproape de a-i lipsi discernământul. S-a trecut la alt nivel; nu mai e vorba de viclenie, şmecherie, nici măcar ticăloşia nu mai e pe primul plan. E dus rău, i-a rămas la suprafaţă prostia pură. Sau e de vină sindromul Korsakoff ( aşa e, KN? 😀 )

    Am trecut clasa? Sau am luat chiar notă mare? 🙂

  13. 1. Pe cat pariem ca , daca or sa se dea bani , atunci acestia NU SE VOR DA de la 1 iunie , ci de la 1 mai ; 😉
    2. Nu am inteles de ce a “batut atata apa-n piua” pe tema transmisiilor de date pe fibra optica ? 🙄 Sa inteleg ca vrea sa faca o lege , pana la alegerile generale , incat TOATA INFRASTRUCTURA DE TRANSMISII DE DATE a Romaniei (inclusiv cele private) SA FIE SUB CONTROLUL SIE , SRI sau STS ? Asta pt. A NU EXISTA UN CONTROL SI O COORDONARE IN TIMP REAL al numararii voturilor de la sectiile de votare , de catre Opozitie si de catre presa neaservita (adica Antena 3) , pt. ca fraudarea masiva a alegerilor de catre Putere sa nu poata fi dovedita ?! 😡 Nu stiu ce sa zic , dar cel putin ciudata tema de discurs …
    3. Tovarasul Basescu isi aminteste ca , CICA , ei ar fi primit voturile pt. “parlamentul unicameral” … 😳 FALS , tovarase! Faptul ca ai tinut alegerile concomitent cu referendumul (pe motiv DE ECONOMIE financiara , cum spuneai tu , tovarase !!!) si ca acesta a fost validat cu peste 80% NU IMPLICA , IN NICI UN FEL , O RELATIE DE CAUZALITATE !!!!!!! Pt. ca DACA ar fi fost asa , AR FI TREBUIT sa castigati si voi alegerile TOT CU peste 80% !!! 😉
    Ba mai mult , daca ati fost alesi de electorat dintr-un anume motiv , ati fost alesi PT. PROMISIUNEA FERMA CA VETI CRESTE SALARIILE CU 50% , SUSTINAND cu indarjire ca “este de unde! ” … Ai uitat tovarasu’ Basescu ?! Daca ati uitat intreaba-i pe tovarasii Boc si Ungureanu ca ei sunt mai tineri si sigur nu uita !
    4. Te laudai , Basescule , de independenta energetica a Romaniei , din punctul de vedere al gazelor , dar “ai uitat” sa precizezi ca REDOBANDIREA ACTUALULUI PLATOU CONTINETAL al Marii Negre S-A DATORAT GUVERNARII TARICEANU !!!
    Ba , mai mult , cum se face ca prospectiunile si exploatarea acestor resurse de gaze LE FACE PETROM si EXXON , cand latrai , cat te tinea gura , ca Tariceanu ar fi vandut zacamintele din Marea Neagra la Sterling Oil ltd. ????? Aud ….????!!! Acum nu mai sunt vandute ???? 🙄

  14. Sunt curioasa. A avut cineva rabdarea sa-l asculte?
    Eu n-am rezistat prea mult.
    Vorbeste discutii; se vede ca vin alegeri…

    PS Geniala intrebarea de sub video :))

  15. Foarte ciudat , dece comentariul civilizat nu intra ? Sa fie oare doar intamplare? Eu asa sper.

  16. basescu si securistii lui trag flegme verzui cu multa ura si placere sadica in fiecare zi pe fata romanilor docili care nu ies din casa la proteste pt ca oricum nu se rezolva nimic!

  17. Eu l-as intreba :care e treaba cu santajarea judecatorilor ?Vezi ca iti vorbesc oamenii,Base!Si nu ma refer la aia de la CCR…

  18. Dezaxatu’ care a produs extaz printre bibilicile portocacanii cu discursul inecat de frica arata asa de rau dupa operatii estetice reusite !Cu toate acestea are tupeul sa apara public ca o piaza rea ptoducand libatiuni bahice !

  19. @Victor Ciutacu, am o rugaminte, este off topic dar nu am gasit alta solutie, si imi cer scuze…
    L-am ascultat pe Mircea Badea discutand despre armele de foc, dar nu am reusit sa intru in direct la radio, avand in vedere ca sunt in SUA si e cam dificil sa sun in timpul serviciului, si sa si prind legatura… Asadar te rog pe tine sa-i transmiti lui Badea daca se poate un link.
    Mircea spunea ca incearca sa se documenteze despre jafuri comise cu arme de foc. Eu locuiesc in Texas, si as vrea sa-i aduc la cunostinta un caz petrecut in Houston, orasul in care locuiesc.
    Poate deschide link-ul de mai jos, sau poate cauta pe google “Houston jewelry store robbery”. Iata link-ul

    O ultima mentiune, in Texas, unde oricine poate detine o arma de foc, procentajul crimelor comise cu arme DOBANDITE LEGAL este de 0.2%. Asadar 99.8% dintre criminali comit crima cu arme detinute ilegal, si asta are de spus multe celor care sustin ca relaxarea legislatiei ar putea conduce la cresterea criminalitatii.
    Multumesc anticipat pentru intelegere si pentru ajutor.

  20. Asa e,ai dreptate d-le Victor Ciutacu.
    din pacate am impresia ca se vorbeste mult (nu ma refer la d-stra) si la urma prostimea ramane cu exact ce vor ei sa auda….
    cand auzi stirile de la televizor ,stiri spuse la foc continuu, fara sa se faca diferente intre stirii: externe, interne , crime,politica si basescu…pur si simplu de prostesc la cap, evident folosindu-se basescu te toata armata de propaganda pe care o are.
    Ma tem ca si NOI SUNTEM PREA PUTINI CA SA MAI SCHIBAM CEVA!

  21. Azi am cam luat foc, pe linga Nesimtitul din fruntea trebii, l-am vazut si pe javra de Nicolicea, de ce?
    Base din haznaua gindirii:
    Sa gaseasca politicienii bani, ca el ce naiba e, decit paduchele din frunte. La taiat el a dictat, acum altii sa gaseasca solutii.
    Am mai auzit ca ne invita sa plecam, ca si nesimtitul de Nicolicea care se crede virgin , desi e o curva notorie. O dadea cu hotul de la casa de sanatate dupa cires. Nu are curaj nici cit o vrabie sa ridice vocea in corul de slugi lasate la furat.

  22. Victore,
    daca se inchide Antena 3, adica cei cu cablu nu vor sa preia emisia voastra, potrivit actualelor contracte dintre firma de cablu si cetatean, nu pot sa va scoata fara sa aibe citeva sute de mii de procese si plata de daune. In contrac eu, cetateanul, am optat pentru un pachet de programe in care e si Antena 3, pe linga alte programe. Modificarea trebuie facuta de comun acord sau sa se schimbe contractul cu alte pachete de programe.
    Doar va sicaneaza si cam atit.

  23. Io-s profesor… asa ca… “DA-MI, BAH, BANII INAPOI, IN 3.14ZDA MA-TII!!” Cat despre vot, stiu io cu cin’ sa votez… QED

  24. El se place. Iti garantez. Doar ca ii pare rau ca nu ne poate face mai mult rau. Mie, tie Victor, noua ca popor… cred ca ne-ar mitralia pe toti care suntem impotriva lui.

  25. Cat de bine! Cu ajutorul domnului presedinte am depasit situatia dificila. Daca e generos o sa mareasca salariile chiar si cu 1%.

    Pacat ca n-o sa-l votez pe Basina nici in vietiile viitoare. Important e ca isi da silinta.

  26. Buna seara d-le Ciutacu,

    Iertati-mi interventia;ma zbat in singuratatea mea si simt nevoia sa-mi exprim opinia.

    L-am vazut si ascultat astazi si mi-a fost sila…E o stare care o simt din ce in ce mai des,si nu din cauza mea,si nu e deloc bine.Nu trebuie sa ne intimideze- e prea fricos ,desi e foarte smecher.Vreau sa traiesc sa vad cum o fi cand nu mai e presedinte.N-o sa-i plang niciodata de mila-pentru el nici acest sentiment nu exista.

    Cu mult respect pentru Dvs.,
    Ioanap

  27. eu sint mai sadic si-am tras cu urechea la discurs.
    e uluitor ce-a devenit. si discursul si omul.
    din discurs se desprinde “eu vreau”.

  28. Eu unul, din tot discursul incrucisatorului am ramas cu senzatia ca la sfarsit se va lasa cu razboi in paradisul oranj. La cum isi dregea vocea marinelul, ma asteptam sa sara vreun lacheu cu paharul de Johnny Umblaretul, insa se pare ca nu s-a prins niciunul.Si erau atatia in sala…

  29. ce imi mai vine sa ii dau o verzuie!…poate ne organizam mai multi sa iasa mai multe verzui!

  30. Astia trebuie vanati ca pe nazisti (vb lu’ Mircea) ca pana nu fac niste puscarie oamenii astia, Romania nu va parea o tara normala!

  31. L-am urmarit de curiozitate cateva minute sa vad ce mai minte pana am simtit niste pulsatii dureroase in zona cerebelului. M-am enervat si mai mult ca nu gaseam dracului telecomanda , sa nu-l mai aud pe acest impostor ordinar cum ne insulta inteligenta, atata cata o fi . E ca si cum l-ai fi auzit pe Hitler spunand ciracilor sai ” ce aveti domle cu evreii astia, ce, nu sunt si ei oameni ? Ia va rog !”
    Nu iti vine sa borasti ?

  32. @evros: fiindca nu m-am angajat aprobator de comentarii la tine si mai am si eu viata personala

  33. In ultimele 2 zile n am putut accesa blogul lui Ciutacu decat prin intermediul paginii lui Badea.Defectiuni la Google

  34. Am sa il parafrazez pe Victor Ciutacu si am sa spun ca a fost iarna mintii si vine primavara dilelii. Ce s-a intamplat aseara langa CC (MAI pt cei mai tineri) face parte din ciclul ordinele mele Constitutie nu are. Nu are rost sa povestec pt ca deja s-a relatat insa astept cu bucurie amenda in cazul in care scormonesc trei prostii si doua aberatii in baza carora sa ne amendeze pe toti cei legitimati. Ar fi totusi de mentionat un episod – cei ridicati de jandarmi in fata CC au fost eliberati sau mai bine spus dati afara din duba la 100 de metrii de sectia de politie la care urmau sa fie dusi pt ca “e presa acolo si n-avem ce face cu astia”. Cand il ai ministru pe Berca Mondialu si te conduce Gogu asta se intampla … PS: daca nu ma insel adjunctul lu Gogu a fost scos din birou si trimis in strada sa fie sigur ca ne rezolva nu care cumva sa plece capu la lege drepturi Constitutie si alte aberatii. Poate ma insel dar nu cred …

  35. Sa fie clar…vor exista amarati care sa il creada. Pe acestia mizeaza!… Ce le va da, daca le va da incepand cu 1 iunie, ar trebui sa apara in lichidarea din august; si parca vad ca nu va aparea, are sa iasa iar chioru si va gasi scuze si explicatii pt. a amana; sau si mai grav, amaratii vor pune “botul” vor primii acesti bani, cateva luni bune, apoi dupa prezidentiale, daca se alege unul de la portocalii si ajunge chiorul prim ministru se vor taia din nou aceste sume…de data aceasta pt. urmatorii 5 ani. ASADAR MARE ATENTIE DOMNILOR BUGETARI! DOAR ASA AU FOST OFERTATI SI PROFESORII PE LA 2009 !!!…

  36. Un ipocrit care doar minte, fura, ameninta si iar minte, fura si ameninta cu tupeu de dictator vagabond!

  37. Am fost intro stare proasta si imi venea sa-mi bag picioarele in ea de diaspora si ma gandeam sa ma intorc, obosit dupa ani de zile de munca fara concediu si altea alea cand ce sa vad pe net….Basescu batand campii. Omul asta e cel mai tare tratament cand te apuca dorul de acasa cum este cea mai buna motivatie sa-ti bagi picioarele in ea de tara (alaturi de soferii din Bucuresti si vecinii ce isi arunca gunoaiele pe geam, cainii maidanezii, coruptia din administratie, sistemul sanitar…) de fapt sunt toate astea intrun singur cuvant: BASESCU.
    Oricum, foart tare, cine se baga la un pariu ca daca o tine asa cu promisiunile si mai da si banii in iunie USL are sa ia sub 50% (ceea ce e principala lor tinta) si mai sti, poate o alinata cu PSD ca prea se pupa Ponta cu Ungureanu? Singura constanta in 22 de ani reprezinta modul total ilogic dupa care voteaza poporu suveran, dar asta e democtatia.

  38. 1.referitor la discursul Planetar al megagalacticului nostru presedinte, Badea a fost excelent aseara.
    contrazicerile lui basecu denota caracterul lui schizoid. un mitoman care nici nu mai incearca sa ascunda ceva, se bazeaza pe uitarea oamenilor, dar ‘ghici ghicitoarea mea’:n-am uitat.’reintregirea'(mai nou, foloseste niste sintagme aiuritoare asemanatoare ‘interventiei cu romanii’) salariilor nu include si restituirea sumelor furate!

    2.astept demisia lui Dan Grigore!

    3.Doamnelor si domnisoarelor, “La Multi Ani “!

  39. “Bre, când te uiţi dimineaţa în oglindă…”

    Acuma şi dumneavoastră,Imperatoare!După ce am aflat că şi-a “spart” (nu ştim sigur dacă numai în înjurături 😛 ) toate “oglinzile”, cum să-l mai bănuim că? 😉

  40. Am auzit ceva din discurs, la noi unii sefi au televizor in birou, dar n-am rezistat pen la final, nu mai pot nici sa-l vad si nici sa-l ascult pe acest individ care m-a adus in situatia de “a trai bine”. I-as da eu flegme din alea de care pomenesti in finalul postului tau, l-as umple de sus pana jos.
    Eu am colegi in institutia in care lucrez care sunt foarte mirati ca lumea iese in strada, sau mai rau se duc si ne parasc la conducere pe noi cei care nu suntem basisti si nu vorbesc cu noi sau in discutiile lor fac aluzie la cat de tampiti suntem noi ca ascultam antenele …..vaaaiiii dar ei nici nu au setat in meniul de programe aceste posturi “ordinare” ; I-auzi Victore, pai daca nu le au setata atunci de unde curge cu reclamatii la CNA? Eu stiu ca ei mananca kakao si ca de fapt se uita la voi si se zgarie pe ochi pentru ca sunteti profesionisti.

    Ti-am relatat “de pe front” , cam asta aud eu zilnic.

    In alta ordine de idei azi este 8 Martie, “La multi ani” sotiei tale si colegelor.

  41. Stii care e parte a cea mai groaznica si ” repetabila ” ?
    Majoritatea vor zice : ” Uite , domne’ , ca e de treaba , ne da banii inapoi … Lasa maica , ce-a fost , a fost …” Ce , daca vin altii o sa fie mai bine ???”
    Iar pe la tara se pornesc iar obiceiurile cu galetile si zaharul si la urmatoarele alegeri : ghici ghicitoarea mea cine v-a fi reales ???
    Este un scenariu tras la indigou care ne va prabusi din ce in ce mai mult !

    In legatura cu CNA-ul , eu nu cred ca se va porni revolutia in favoarea voastra , pentru ca asa cum ai spus intr-o emisiune :” Romanii sunt razboinici doar pe internet ”…

  42. Sincer ce va cashuna ?

    A vorbit Basescu si voi n-atzi avut altvceve mai bun de facut decat sa il luatzi in serios si sa il ascultatzi fara sa ii datzi mute.

    De ce ? Da stiu gargara cu functiza si faptul ca functzia lui va obliga pe voi sa il credetzi. Ca si ce chestie ?

    De cand functzia lui va obliga pe voi sa fitzi prosti si complect lipsitzi de memorie ?

    Cand Basescu din functzia de presedinte a si facut ceva din ceea ce a zis ?
    Si atunci de ce va mai uitatzi in gura lui ?

    Chiar ata de mult a inceput sa va lase memoria incat atz-i uitat cine este cel care va vorbeste de la TV?

  43. In timp ce citesc comentariile, il am si pe Badea deschis pe net, tocmai am vazut imaginiile cu ala de la pacanele pe care il compara cu Basescu, am ras cu lacrimi.
    Basescu sigur se vede frumos si destept, ca doar a cucerit “o buniciune” ca Nutica!!!

  44. Parca vad din nou tara portocalie si intr-un procent si mai mare decat oricand! Romanii sunt revolutionari…Fac niste sondaje de opinie la tara si iata opinia generala: 1. Sunteti multumit de primarul dumneavoastra? R: Nu mai putem domnule cu asta, ne-a furat, ne-a nenorocit si tot in namol ne tine! 2. Pe cine veti alege primar? R. Tot pe asta, ca e bun! 3. Si partide? R: Pai, tot PDL, ca sunt tineri si europeni! Si, magistral, motivatia care completeaza decizia: Pai daca nu sunt bani, ca nu le dau aia de sus… Am cel putin 70% astfel de repondenti! Ciutacule, te pup pe portofel!!!

  45. e clar ca strategia lui abse e ca sa creasca salariile (impaca bugetarii), sa reduca CAS (impaca firmele), demareaza niste investitii majore (exploatarea acelor resurse de care se tot aude), dar oricum va pierde alegerile. insa asta va fi o lovitura grea pt USL, deoarece acuma, dupa campania asta, lumea asteapta minuni de la USL. daca nu-l demit acum pe basescu si nu fac alegeri anticipate urgent, o sa-i iasa chiorului acest joc si USL va avea de suferit amarnic, cand va ajunge la putere.

  46. Iar vorbeşte hâdul. Imediat ce l-am auzit, am comutat pe A1. Ca şi ieri. Nu mă dau în vânt după Negru, dar oricum mă ocup de altele. Lasă să aibă audienţă şi A1, că-i tot de-a noastră. 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.