Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Condiție nenegociabilă de participare

Condiție nenegociabilă de participare

Dacă am ajuns eu să fiu suspectat, de oameni care păreau cu toate țiglele pe casă, că am ajuns s-o folosesc pe Oana Dobre ca să-i fac jocul lui Mircea Geoană executându-l pe Crin Antonescu fără să-mi stric eu relația cu el, înseamă că, într-o lume scelerată la maxim, sunt un monument de normalitate și de echilibru. Lucru de care nici măcar eu nu mă banuiam. Pe cale de consecință – fiindcă mă simt al dracului de rău, sunt extrem de furios și n-am chef de amănunte suplimentare – reiterez că votul meu liber exprimat în primul tur de scrutin va merge către Crin Antonescu sau Sorin Oprescu (și numai către unul dintre cei doi) și fac un anunț.

Până la sfârșitul acestei campanii electorale, candidații care consider eu că au șanse de accede în turul doi vor veni la Vorbe grele doar împreună cu Oana Dobre și vor avea parte de un tratament similar. Dacă nu sunt de acord cu această condiție nenegociabilă, ori nu au ce căuta în studioul meu, ori voi vorbi despre ei fără ca ei să fie de față, ori eu nu mai fac emisiune în campania electorală. Am încercat să fiu domn și n-a fost bine. OK, redevin porc. În definitiv, se poate alege președintele și fără ca eu să-mi vărs ficații prin Romexpo dezbătând soarta blănii ursului din pădure. Sunt atâția inși care mustesc de talent și vor să se remarce.

P.S. Nu-l suspectați pe mogul, că pierdeți vremea și bateți câmpii de pomană. Iritarea e infinit mai lumească decât pare. Sofisticăreala nu mă prinde la ținuta asta.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

105 thoughts on “Condiție nenegociabilă de participare

  1. @Victor,
    Nu m-au deranjat intrebarile puse aseara de Oana Dobre lui Antonescu. Deloc. M-a deranjat atitudinea lui. Pentru ca daca era rational raspundea fara sa-si iasa din sarite. Si avea si ce raspunde. Cred eu. Totusi, raman la parerea mea: in acest moment consider ca este cel mai OM dintre cei patru.
    Ce as vrea sa stiu insa, daca se poate: de ce n-ai invitat-o pe Oana Dobre si la emisiunea cu Geoana? Asta as vrea sa stiu. Multumesc

  2. Nu pricep de ce un om inteligent așa cum e Crin Antonescu nu își dă seama cât e de important să cultive dialogul deschis și fără ocolișuri, mai ales cu ziariștii care nu menajează pe nimeni (așa cum ești tu, Oana, sau Radu Tudor), să nu își iasă din fire, să nu vadă conspirații chiar și printre cei care nu îi sunt dușmani.
    Mai în glumă mai în serios, poate ar trebui să fie sfătuit domnul Antonescu să nu mai citească fitilele ”maestrului” Jack. În ultimul timp, acționează de parcă scopul domniei sale ar fi acela de a demonta teoriile perverse ale menestrelilor băsescieni Pătrășconiu,Mihăieș, ITM, Cristoiu.
    Cu toate că am să îl votez, nu pot să nu observ unde greșește. Destul de des în ultima vreme.

  3. Herr Victor
    Poate ai auzit ce s-a intamplat ieri la emisiuna Danei Grecu. Cu Preda.
    La Realitatea, la R. Dumitrescu, acelasi Preda a inceput acelasi joc ordinar/ perfid/ arogant.
    Daca se intampla LA TINE in emisiune asa ceva cum ai reactiona? Calm, Rece, la Misteaux, iti ceri scuze, etc,etc…

  4. @cineva: din acelasi motiv pentru care n-am invitat-o la prima emisiune cu Antonescu. care a si fost primul invitat, de altfel, ca tot il persecut 🙂 fiecare candidat care conteaza-n sondaje, cu exceptia lui Becali (pe care nu l-am nimerit la program comun cu al meu) si a lui Basescu (care nu a raspuns invitatiei), a beneficiat de cate o tragere face 2 face cu mine. si fiecare dintre ei va beneficia, daca accepta, de un menage a trois live cu mine si cu Oana. am promis egalitate de tratament, ma tin de cuvant.

  5. eu sunt de parere ca oricine e bun in afara de basescu. nu inteleg de ce atata suparare ca este putin ciufulit si domnul antonescu. cred ca toti sunt mai putin ciufuliti fata decat ar merita pt ca au norocul sa candideze impotriva lui basescu si astfel mai toata lumea ii menajaza. personal il votez pe geoana. dvs sunteti logic de obicei: ce legatura au preferintele dvs cu meseria? poate una foarte mica pt ca sunteti om dar nu ajungeati aici daca tineati prea mult cont de ele.

  6. @Victor,
    N-am nici o indoiala ca tu te tii de cuvant insa eu fac pariu cu tine ca emisiunea cu Geoana e prima dar si ultima (cu el, binenteles)! 🙂 Dar asta o stii si tu. Nu mai vine el, mai ales cu Oana Dobre, nici picat cu ceara! Marinaru’ nici atata…. El se teme de gripa porcina! 🙂

  7. Criticarosii vor gasi ceva si la Maica Tereza.
    Cind mai citesc si solutia nationalizarii, imi vine sa imi dau suturi singur si sa ma duc sa ma trepanez la dom doktor.
    Mare e gradina Ta , Doamne!

  8. Doamna Oana D. împlineşte azi doi anişori cu verighetă!? Şi dumneata o încurci cu emisiuni live la ceas de seară…

  9. am o tristete in suflet…la revolutie aveam 14 ani…ma intreb de ce am fost si suntem generatie de sacrificiu (noi astia oamenii cinstiti)? oare cum era bine sa ne fii educat parintii nostrii….???? atatea si atatea intrebari…

  10. Felicitari, Vistor, Felicitari, Oana Dobre…Asa trebuie sa se comporte un ziarist.Sa puna intrebari incomode, la care omul politic sa raspunda, fara sa se incrunte si fara sa dea pe-afara de nervozitate…Inteleg, aceasta campanie le cam macina nervii, dar poate si pe-ai nostri…Daca vrem intrebari, gen : NU=I asa, d-le…x.y.z., ca pamintul este rotund…?” Ne uitam LA-BE-Unu, la Moraru…Dar noi vrem ziaristi adevarati care sa puna intrebari incuietoare… Felicitari din nou, copii ! Mergeti inainte, ca mergeti bine !

  11. ghiutziu, de la ev. zilei, se intreaba de ce nu sunt dezbateri?daca-i veti ‘smulge ‘ un sfert de ceas de intrebari incomode presedintelui actual, ati da ‘lovitura’!rugati-o pe EBA sa medieze… sunt sanse, macar 0,000322?

  12. Iarta-ma, Victore, dar trebuie sa-ti spun: nu imi place de Oana Dobre. Voi argumenta, bineinteles.
    Oana, cand vorbesti cu un posibil viitor Presedinte al Romaniei de talia d-lui Antonescu, nu i te poti adresa ca d-lui Ciutacu in culise, spre exemplu. Ok, esti desteapta (stii ce scoti pe gura, esti bine informata, ai cunostinte politico/economice), ai caracter dar NU esti diplomata, NU ai atitudinea care trebuie (NU mai privi in jos, stai mai dreapta, uita-te in ochii celui caruia i te adresezi) si FII POLITICOASA, lasa omul sa-si termine fraza. Degeaba esti desteapta daca INCERCI sa ai cu un asemenea OM un tupeu jegos. Cizeleaza-te.
    BRAVO CRIN, te votez cu tot sufletul, sa nu te mai pierzi cu firea in fata NIMANUI, pentru ca esti destept, cinstit si ITI PASA DE ROMANI!!!

  13. Printr-o alta combinatie de cuvinte “dezbatand soarta blanii ursului din padure” ajungem la maestrul- manuitor al cuvintelor pe care il suspectam ca in mod deliberat ne cam ‘brush our brains’sa descoperim sensul adevarat, al metaforei, in care foarte multe idei sunt concentrate. Ce sa mai spun de expresia idiomatica “sa-mi vars ficatii” prin Romexpo.. sau sunt “atatea care mustesc de talent”. Este un limbaj atat de viu, de colorat, de umplut cu figuri de stil incat aproape ca pierdem mesajul ce se transmite. La asta se adauga mistocaria, ironia caracteristica stilului dumnealui.Pai cum sa nu citesti blogul acesta, cum sa nu-l urmaresti pe jurnalistul V. Ciutacu?
    Dar am totusi o obiectie. Dumnealui a fost intotdeauna (inclusiv cu Eba) un domn la emisiuni, si sunt sigur ca va fi de acum incolo si mai atent, doar a facut cel mai bun scenariu pentru campania electorala. De ce vrea sa-si creeze o alta imagine falsa, cu care in nici un caz nu va fi de acord nimeni?:”OK, redevin…”.

  14. Eu totusi nu inteleg cum de nu e clar pentru toata lumea ca tot intreband de bani se induce ideea ca ceva necurat e la mijlo, ca tot intrband de Dinu Patriciu se induce ideea ca Antonescu e manipulat de Patriciu, ca tot intreband de ce a facut el pana acum se induce ideea ca nu a facut nimic. E clar ca d-na Dobre a dorit sa se vada ce desteapta si echidistanta e ea, de fapt dand in cel mai onorabil candidat care, zic eum merita o atitudine mai binevoitoare si nu atat de rauvoitoare. Domnul Ciutacu a fost cu totuul altfel in emisiunea cu EBA. Asa e daca est fiica de presedinte sau presedinte!

  15. @Ady: felicitari, tu mi-ai devoalat maleficul plan! cu Basescu-s blat, nu cu Geoana, iar Antonescu e victima mea inocenta 🙂

  16. Daca d-l Antonescu nu isi revizuieste atitudinea ma tem ca are sa piarda o gramada de votanti. Recunosc ca aseara am vazut doar finaul emisiunii, emisiune in care d-l Antonescu m-a dezamagit cumplit – s-a coportat aproape isteric – ,iar Oana Dobre s-a comportat exact asa cum ar trebui sa se comporte toti ziaristii din tara asta.
    Daca am sa votez, il voi vota pe Antonescu pe principiul inca pare necorupt si cu intentii bune.

  17. Deci, in primul tur votam cu Crin sau Sorin Oprescu. Si daca nu intra nici unul dintre cei doi in turul doi,ca Oprescu sigur nu va intra(am curaj sa pun pariu cu oricine), pe cine vom vota in turul doi daca vor ramane Geoana si Basescu? Asta 1.
    2. Crin Antonescu a spus la tine in emisiune ca l-ar pune pe Tiran prim-ministru, daca s-ar forma o majoritate parlamentara in jurul lui!!! Atunci de ce-l votam pe Crin Antonescu?!!!
    3. Sunt de acord sa vina in emisiunea ta Oana Dobre, deoarece este buzoianca de-a mea si ii cunosc familia. Sunt ok, din toate punctele de vedere.

  18. Daca-i vorba despre Oana, as spune si eu ceva, parerea mea.

    Oana are blat cu sine si atat. Ca gandeste dominata de furii, e drept. De multe ori face echivalente halucinante ale vinovatiilor. Pentru ea, Basescu e la fel de rau ca Nastase, ci nu unul cu cateva clase de nocivitate mai departe. A nu fi perfect, pentru ea este la fel de grav cu a fi defect. Ca oricare justitiari, vadimisti basescisti sau taranisiti, fata uta ca in afara de otrava mai exista si licori benefice pe lumea asta.

    Oana nu ar putea fi moderatoare. Cred ca nici Victor. Impreuna insa reusesc o demolare echilibrata a oricarui interlocutor.

    Crin a gresit din delicatete. Trebuia s-o pocneasca (la figurat). Oana ataca cu clisee ieftine (chiar populiste) privitoare la munca unui parlamentar!

    Parerea mea.

  19. Oana Dobre buzoianca? 🙂 just like me….ok, atunci se explica intr-un fel felul ei de a fi….dar tot n-o ‘iert’ 🙂

  20. Domnule Ciutacu daca si dumneavoastra va doriti sa scapati de Basescu la presedentie nu trebuie decat sa faceti una sau mai multe emisiuni in care sa ii puneti fata in fata pe Crin Antonescu si Mirca Geoana, iar cei doi sa nu participe la nici o dezbatere in care apare si Traian Basescu pana la sfarsitul campaniei,si asta nu neaparat la antena1 pentru ca e de stiut ca Basescu nu va calca oricum pe acolo.

  21. Oameni buni! Nu v-ati saturat de vorbe-n vant(vorbe usoare)? De tot felul de ineptii si aberatii? De certuri si de injurii aruncate de la X catre Y? Ca unul a facut, ca altul nu, ca unul poate ca unul nu. Decat sa votam pentru ceea ce nu e sau nu face adversarul politic, mai bine nu mai votam! Trebuie sa ai incredere in omul caruia-i dai votul! Trebuie sa te reprezinte si sa ai credinta ca el va reusi sa faca ceva pentru tine,familia ta si tara in care traiesti! Tocmai de aceea avem nevoie de un om diferit, un adevarat diplomat,care mai are un set de valori fundamentale,o figura reprezentativa, un presedinte care se tine de cuvant.Dezgustat si plictisit de “demisie in 5 minute, din 3 in 3 luni in piata, eradicarea coruptiei, trai mai bun” PATETIC si IPOCRIT! sa votam pentru viitor sa votam schimbarea MIRCEA GEOANA presedinte

  22. @Romania noastra: mai usor cu spamul electoral. jos Basescu e voie, sus Geoana e interzis. my blog, my rules 🙂

  23. 1.bogdan teodorescu e persoana?
    2.oana dobre,dupa mine,nu-i proasta,nici vanduta,e doar infatuata intelectual;in realitate ea nu-i deloc o elita.da’ asa-i la televizor…
    3.oprescu+basescu=love dupa parerea ta?(avand in vedere declaratia lui de ieri cum ca peste 80% din voturile lui se vor duce la basescu)

  24. Cat ar fi de umflate sondajele privind voturile la prezidentiale de cei ce le comanda , nu cred ca d-nul Crin Antonescu va intra ( din pacate ) in turul 2. Singura sansa a lui ar fi ca Sorin Oprescu sa se retraga si sa-i dea voturile , urmand sa ocupe apoi fotoliul de ministru al sanatatii. Altfel, o sa alegem intre Geoana si Basescu. Ce mishteaux.
    Multumim Oana Dobre, pentru incisivitate si tact.

  25. A inceput pregatirea pentru marea operatiune numita-MITA ELECTORALA PENTRU BASESCU! In acest sens, ma refer strict la ceea ce stiu foarte sigur: comandantul IPJ Buzau-comisarul sef STEFU VIOREL, a fost mutat fara nicio motivatie la IPJ Ialomita, deoarece nu a dorit sa asculte de ordinele dictatoriale ale deputatului de Buzau-domnul Cezar Preda. Acesta deja a mmobilizar populatia rroma si paupera din cartierele si satele jud. Buzau, anuntand prin diversi lideri portocalii, ca un vot pentru Basescu va fi platit cu sume cuprinse intre 20-50 de roni.
    Schimbarile sefilor de politie neagreati de PDL vor continua.

  26. Salut Victore,
    de la inceputul campaniei ma gandesc la un singur lucru…votul va fi pro sau anti Base. Care dintre candidati au curajul sa spuna inaintea turului 2 ca nu va bate palma iar cu Omu’ in cauza? Toti parca evita sa raspunda transant. As merge mai departe si as spune FARA orice fel de ALIANTA cu PD-L dupa 6 decembrie.
    Ne am cam saturat sa i vedem cum se porcaiesc pe la TV si dupa emisiuni …”servesc” masa impreuna.

    Semmnat–Un tanar care se gandeste foarte serios sa plece din Romania.

    P.S. Poate ar trebui sa importam o CLASA POLITICA DIN GERMANIA, nu sa fie propus doar ca prim-ministru un cetatean de origine germana. Asa poate ne va fi mai bine noua, celor carora li se tot promite ca vor “trai bine” in tara asta.

  27. Tu ai o slabiciune pentru Oana Dobre. Altfel nu imi explic de ce nu pricepi ca enerveaza lumea la televizor cu autosuficientza ei permanent indignata. Eu efectiv nu ma mai uit la emisiunile in care apare ea.

    Har domnului ca mai nou Gadea nu o mai aduce deodata cu Bogdan Teodorescu la Sinteza Zilei.

  28. @Draghi Puterity: e un pic de inversare. voi, cei carora nu va place Oana, aveti impresia gresita ca reprezentati pe toata lumea. regret ca va sparg globul de cristal, dar eu traiesc in lumea reala. care poate sa o placa sau nu pe Oana, dar care nu-mi poate impune (decat prin folosirea telecomenzii) sa n-o mai invit. iar telecomenzile joaca pentru ea 🙂
    P.S. da, am o slabiciune deschisa pentru Oana, pe care am cunoscut-o cartandu-ne ca chiorii la Realitatea TV. pentru ca are principii, caracter si nu se vinde. ceea ce pentru mine conteaza al dracu’ de tare

  29. Am totusi o nelamurire:
    Tot ce misca-n tara asta (politic) se plange pe tot ce se numeste mass-media, ca avem o CRIZA nemaipomenita. Sociala, politica, morala, culturala, educationala, de sanatate, financiara si nu in ultim rand economica. Si atunci ma intreb cum de cineva sanatos la cap vrea sa se bage cu tot dinadinsul sa conduca epava/rabla numita Romania. Peste tot auzim ca va veni in primul trimestru in 2010 un val de concedieri, de noi taxe, gripa porcina, lipsa de bani si tot ce este mai rau de asteptat. Si atunci de unde nebunia de-a fi SEF -indiferent unde- in acest timp. Nu inteleg….
    PS
    Un hip,hip ura pentru faptul ca Hoara nu si-a mai putut face programul implantat in cip-ul din creier. Rizea l-a mancat.Asa da!!!

  30. bine scrie pe un spital de psihiatrie de nebuni din Franta: “nu uitati, cei mai multi sunt afara”.

  31. De la un timp d-nul Ciutacu isi da prea multa lmportanta.De unde pina unde acest post de televiziune este al sau?DE ce isi permite sa-si exprime dorinta de a vota pe Antonescu?Acest lucru era evident din emisiunea pe care o prezinta.Nu este normal si doresc sa se ia masuri de conducerea antenei 2.Menirea mediei este sa comenteze obiectiv cu toti candidatii,convingerile prsonale sa le expuna familiei.

  32. @sidonia: eu zic sa-i dai un mail mogulului si sa-l intrebi daca nu cumva mi-a vandut mie postul. poate o avea si Basescu dreptatea lui 🙂

  33. Victor, te bat, sa stii! 🙂
    Nu-ti impune nimeni sa n-o mai inviti pe Oana in emisiune, doar ca nimeni nu-i perfect si, daca suntem mai multi pe-aici care avem ceva de comentat la adresa ei inseamna ca ceva-ceva o fi adevarat, nu? Fiecare om trebuie sa tinda la perfectiune, e chiar asa grav ca o criticam mai mult sau mai putin constructiv pe Oana?
    Nu cred ca vreunul dintre noi are impresia gresita ca reprezinta pe toata lumea, dar suntem oameni si avem tendinta sa generalizam, vrand sa exemplificam prea mult, dar in realitate fiecare isi spune doar parerea lui.
    Nu ne jigni generalizand ca doar tu traiesti in lumea reala, nici tu nu crezi asta, altfel nu ti-ai pierde timpul vorbind cu niste oameni care traiesc intr-o alta lume.
    te pup!

  34. @Iordachel Gudurau, l-a cam făcut Rizea sac de box pe Hoară şi m-aş fi simţit satisfăcut, la cât trebuie să folosesc telecomanda (din ce în ce mai des de dat pe mute!) atunci când apar trepanaţi de genul lui, dar nici el, Rizea, nu-i mai breaz. Nu ştiu dacă are dovezi (sper, spre binele lui, să le aibă!) dar, cert e că stă prost (răăău!) cu geografia. Moţoc şi Oltenia este cu totul altceva decât Valea Jiului. Oltenia e Oltenia, Valea Jiului este un minunat ţinut aflat în judeţul Huneadoara, la graniţa de sud a Ardealului. Poate-l pune în temă careva pe Rizea. Ca să fie credibile acuzaţiile lui, nu de alta. 😉

  35. Pt d-na Sidonia. Din sursa sigura stiu ca mogulul a vandut Antena3. A vrut sa-l ia Ciutacu dar nu i-au ajuns banii pe care-i avea. Pana la urma s-a asociat cu Badea si cu Gadea si l-au luat! Inca una: Ceausescu a murit(se crede)acum 20 de ani,iar acum lumea poate zice ce vrea la tv.

  36. @SuKaRiT
    Ca avea sau nu dreptate; treaba lui. Eu m-am bucurat de “mecla” aluia. Nu stia ce sa faca; era in afara programului.
    PS
    Ca Rizea striga, vorbea vorbe si multe prostii
    de acord. Conteaza ca l-a blocat.
    PPS
    Ieri, Preda, a reactionat asa cum ma asteptam. Luat intre, a dat bir cu fugitii…

  37. despre oana: da! jos palaria din partea mea ! a fost un gest de profesionist aseara, chiar daca spre sfarsit a fost putin exagerat.
    cat despre domnul Antonescu, sunt deacord ca aseara si-a aratat o fata pe care nu o mai vazusem pana acum, dar ,oameni buni, este singurul candidat care m-a facut sa cred ca dupa ce v-a fi presedinte, inteligenta mea nu v-a mai fi jignita…daca o sa ma insel si de data asta,cum am facut cu basel, inseamna ca sunt imbecil si o sa aleg si eu calea lu’ Badea, n-o sa mai merg la vot! sa nu mai fac rau prin votul meu Romaniei si romanilor!

  38. @ korbul:

    Nu stiu nici eu ce sa mai zic. Chiar daca votez cu Crin, tare as fi dezamagita de Doctor.

  39. singurii in masura sa rezolve problemele Romaniei sunt:partidul Democrat Liberal impreuna cu viitorul presedinte al Romaniei Crin Antonescu.

  40. @ elena:

    PDL, adica acel partid plin de slugi mediocre si de curve semidocte? Acel PDL?

  41. EU NU M-AS GRABI SA JUDEC NICI PE OANA DOBRE,NICI PE CRIN ANTONESCU. INTREBARILE LEGITIME AU PRIMIT RASPUNS DE LA UN OM CARE PAREA INCOLTIT,IAR DACA NU S-AU DAT RASPUNSURI CU ZAMBETUL PE BUZE ESTE SI PT FAPTUL CA NIMENI CARE ESTE NORMAL N-AR FACE-O ZAMBIND. MI SE PARE CA OANA DOBRE A FOST LUATA IN SERIOS SI CA UN OM RESPONSABIL,CRIN ANTONESCU N-A VRUT SA FIE IPOCRIT.CEEA CE AS FI RASPUNS EU DACA ERAM INTREBATA AR FI FOST CA DL CRIN ANTONESCU N-A FACUT CEEA CE APROAPE TOTI AU FACUT-O ADICA N-A PIERDUT VERTICALITATEA IN CEI 20 DE ANI DE POLITICA SI CA NICI NU CRED C-AR FI PUTUT FACE MAI MULT PRINTRE ATATIA ALTFEL DECAT DOMNIA SA. AE TREBUI SA FIM RECUNOSCATORI CA INTRE ATATEA ANIMALE DE PRADA MAI EXISTA OAMENI.CHIAR NU VEDETI CA AVEM OCAZIA SA NE SCHIMBAM ETALONUL MORALITATII,CA PUTEM AVEA SI ALTE STANDARDE DECAT ‘VANZARI ATERIOARE” SI “SUCCESURI” IN AFACERI? DE LA DL CRIN ANTONESCU MA ASTEPT SI EU LA MAI MULTA DEZINVOLTURA IN INALNIRILE CU PRESA,ALTFEL NUMAI DE BINE.

  42. Cu toata parerea de rau , desi sunt 100% pro-Crin , mai multa lume a remarcat ca Antonescu , atunci cand e “bazait” cu intrebari mai acide, desi are , in general, raspunsuri clare si corecte , comportamentul sau tinde sa “derapeze” spre o IRITARE DEPLASATA SI CARAGHIOASA !!! ( care nu-l avantajeaza deloc in lupta pt. aceasta functie…) Calmul si zambetul pe buze, INDIFERENT DE TONUL SAU CONTINUTUL INTREBARILOR (fie ele si tendentioase…) , ar trebuie “sa-i fie lege” in toate aparitiile sale din talk-show-uri sau din interviuri…!!! Altfel va pierde din atractia si simpatia publicului pt. el… ( iritarea sa va fi considerata ca un semn de slabiciune, nesiguranta….)

  43. “Domnul Ciutacu a fost cu totuul altfel in emisiunea cu EBA. Asa e daca est fiica de presedinte sau presedinte!

    De Ady pe 3 November 2009 la 2:57 pm (#) ”

    “@Ady: felicitari, tu mi-ai devoalat maleficul plan! cu Basescu-s blat, nu cu Geoana, iar Antonescu e victima mea inocenta

    De Victor Ciutacu pe 3 November 2009 la 3:02 pm (#) ”

    Domnule Ciutacu, esti destept, genial exact cum ma vad si eu satul de imbecilismul majoritatii dar in clipa in care devenim “defensive” clacam urat in fata unora mai modesti ca noi.
    Patul lui Procust in care, din spirit de dreptate, vrei sa-i bagi pe toti candidatii are hibe destul de mari
    1. nu putem egala obrazul lui Crin cu soricul lui Basescu sau Oprescu. O palma pe Obrazul lui Crin devine doar o scarpinare pe soricul portocalaului.
    2. ce ne facem cu vulpea slinoasa de la 3cocenii care se pare ca fuge ca dracu de tamaie de tine si de “durmeza” ta?

  44. Domnule Ciutacu,

    e atat de usor de verificat daca Oane e “digerabila” la tv sau nu. Fara sa pretind ca as reprezenta pe toata lumea, tind sa-i dau lui Draghi Puterity dreptate. Privat Oane poate fi un om minunat, prieten de nadejde, etc. Ca si om de ziar nu ma pronunt pentru ca nu o citesc. Dar ca si invitat in emisiuni de tv are darul de a irita. Enorm. Lansati o intrebare simpla “Va place Oana Dobre?” si s-ar putea ca dvs sa fiti cel surprins de spargerea globului de cristal.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.