Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Chiar puteţi să-mi spuneţi “dobitocule”

Chiar puteţi să-mi spuneţi “dobitocule”

UPDATE:  Propaganda portocalie funcţionează pe bază de unanimităţi. E ca la unitatea militară: “ordinul se execută, nu se discută”. Pe asta şi-a bazat ani de zile Băsescu succesele. Nimeni n-a mişcat în front, toţi au comunicat unitar. Nenorocirea e că-s irecuperabili. Pentru ei, orice ieşire din front e sigur o chestie de tactică. Mă uitam la nefericitul ăla de Tapalagă. El, în calitate de pudel al sacrei Macovei, nu poate concepe că, spre exemplu, Badea şi Ciutacu pot gândi diferit faţă de Tudor şi Stoicescu. Nu, tată, nu ştiu ce n-a obţinut Voiculescu la împărţire. Şi s-a gândit el, mogulul, în imensa-i viclenie, să folosească atacul tonomatelor şi lauda celuilalt fel de tonomate. Că doar n-or gândi vreunii cu capul lor. Îmi şi închipui o şedinţă la noi. Gâdea ne aliniază şi, din spatele geamului de criminalistică, Voiculescu ne studiază. Şi după aia decide: ăia doi dau în Ponta, că-s mai nervoşi, ăilalţi doi o dau pe invers. Rămân în rezervă Grecu şi Coman, care intră-n joc doar dacă se accidentează vreunul dintre titulari. Bârzilă se ţine neutră, iar seara, după un time-out, Dumitrescu-i pasează decisiv lui Gâdea şi se-nclină balanţa. Trist e că, în loc să-şi înnoade fashionist cămeşile la spate, astfel de oameni, injectaţi cu ură şi bolnavi de scenarită, fac sex şi se înmulţesc necontrolat. Ceea ce-i extrem de periculos pentru echilibrul omenirii

N-am votat nici (alianţă cu) UDMR, nici modificarea Constituţiei, nici reconciliere naţională-n Palatul Victoria. Am votat strângând din dinţi o alianţă politică asumată.


Există anumite specii de vieţuitoare care nu pricep de vorbă. Cărora trebuie să le desenezi. Inclusiv faptul că n-ai de gând să te sinucizi, fizic şi profesional.

Dat fiind că am înţeles de la televizor că numai dobitocii nu-s în stare să remarce măreţia lui Ponta şi geniala lui mişcare politică, puteţi să-mi spuneţi “dobitocule”.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

154 thoughts on “Chiar puteţi să-mi spuneţi “dobitocule”

  1. Pt o treaba ca asta nu-i necesar doar curaj si incredere in sine dar si un pic de partiotism + o viata petrecuta printre cetatenii obisnuiti astfel incit sa stii ca daca spui asta vei face bine la toata lumea si ca cetatenii te sustin 100%.E imposibil ,din pacate ,din palatul victoria sa faci asa ceva.Cel mult ponta poate arunca niste firimituri la fraieri ,nu-l vad in stare de lucruri mari chiar daca-i tinar si prea linistit.

  2. @mika:
    Sunteti la fel de penibili (pana la nesimtire , chiar …!) ca si portocaliii , chiar daca voi bateti inspre rosu ! 😡
    Vezi ca si aia ne-or considerat o masa de tampiti usor manipulabili si si-or “luat-o” cu varf-si-indesat ; aviz amatorilor !
    Sa nu mai spui niciodata INEPTIA ca “… pur si simplu le-ai dat creditul tau fara conditii … (???!!!)” ! Whaaatttt … ???!!! 😯

    Numai un dobitoc sau un membru de partid , loial , si-ar da votul neconditionat ; orice OM RATIONAL , isi da votul PT. CEVA: pt. conditii de viata mai bune , pt. anumite principii sau valori morale si/sau nationale , pt. anumite scopuri sau planuri politico-socialo-economice , pt. demnitate , respect si bun-simt , pt. profesionalism , etc. , adica pt. oricare din cele enumerate (sau altele) DAR IN NICI UN CAZ “NECONDITIONAT” !
    Iar unul dintre principalele motive pt. care a fost votat USL-ul , nu au fost nici imbunatatirea rapida a vietii romanilor (care suntem constienti ca e imposibil) , nici pt. principiile socialiste sau liberale , ci pt. demnitate (care , in fata pretentiilor abuzive Occidentale nu s-a prea vazut , ba dimpotriva … 😳 ) MORALITATE si BUN-SIMT !!!

    Iar daca si MORALITATEA si BUNUL-SIMT ies si ele din discutie , atunci , cum corect au sesizat Badea si Ciutacu , PT. CE DRACU I-AM MAI ALES ???? (daca tot au ajuns sa inceapa sa se comporte duplicitar ca “portocaliii” si nici de Basescu , Udrea & Co. n-au fost in stare sa ne scape ?! Deci , pt. ce le-am dat votul …?

    Pt. ca nici eu , nici Ciutacu si nici un om “cu scaun la cap” NU LE-AM DAT VOTUL NECONDITIONAT !!!”

    PS: Coane Ciutacule , acest aspect (pe care l-am prezentat mai sus) ai putea sa i-l pomenesti si lui Dragnea (daca vrei) , un om pe care (inca) il respect ; sper sa nu regret mai tarziu … 🙄

  3. Dl.ponta uita ca trebuie sa-l votam pe prietenul antonescu….dracu se mai duce la vot sau in cel mai bun caz daca va candida o maimuta pe aia o votamdar daca face base o ghidusie si obtine o dizolvare aparlamentului?Cat credeti ca veti mai scoate la vot domnilor de la usl? Tare as vrea sa repetam alegerile…mare dreptate a avut Mircea Badea….astia si-au innodat cozile ca sa fure si ce a mai ramas, dar n-o sa tina…..DOTTORE NU-I BINE DELOC! NOI V-AM PUS ACOLO , NOI O SA VA DAM JOS IN FURCI…PE TOTI!!!!.!

  4. Domnule Ciutacu, va rog pe dv.pt.ca sunteti cel mai neutru de la Antena3 pe linie politica sa ii sfatuiti si pe ceilalti care vizibil tin cu actualul guvern chiar daca vede ca nu face nimic (Radu Tudor,Razvan Dumitrescu,Mihai Gadea)sa-si faca emisiunile in asa fel incat sa nu mai tina cu cineva anume.Noi romanii suntem constienti ca nu se va schimba nimic indiferent de culoarea politica,pt.ca toti dupa ce ajung sus fac acelasi lucru:NIMIC.Imi pare rau sa spun dar baiatul meu ca si ceilalti tineri este dezamagit de USL deoarece
    vreau sa vaspun ca PSD-istii din USL sunt cei mai mari baroni ai orasului unde locuiesc .Functiile publice se dau in functie de cum contribui la bugetul lor personal iar cand este vorba de dreptate nici nu stau ladiscutie .Sunt apolitica si mi se rupe inima cand vad ce s-a ales de tara noastra

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.