Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Ce v-ar putea face să-l votaţi pe Băsescu?

Ce v-ar putea face să-l votaţi pe Băsescu?


Dat fiind că, după ce a cerut timp de antenă la mine şi la Gâdea, a avut neplăcuta surpriză să-i fie oferit (inclusiv în scris) spaţiu de exprimare, Băsescu nu se mai poate victimiza că-i persecutat de moguli. Deci marele bărbat e un biet fricos, care se duce doar la emisiuni aranjate, cu moderatori şi coparticipanţi aleşi de el, cu temele dinainte convenite şi, acolo unde găseşte înţelegere, cu întrebările ştiute.

Întrucât îi tremură chiloţii pe el şi nu simt nevoia ca, după fie-sa a mică, să mai fac terapie şi cu faimosul salvator de ostatici şi legendarul luptător anticorupţie, se pare că nu voi avea prilejul să-l întreb la Antena 2/3 care-s realizările concrete ale mandatului său (de care el însuşi s-a declarat nemulţumit) şi nici să aflu motivele care ar trebui să mă facă să-l votez. Cu toată parţialitatea mea public asumată, vă provoc pe voi să-i fiţi avocaţi preşedintelui în exerciţiu al României şi vă invit să nominalizaţi, pe bune, realizările regimului Băsescu şi raţiunile care v-ar putea determina să-l votaţi. Poate-s eu orb şi-mi daţi voi lumină. V-aş fi recunoscător dacă, măcar de această dată, v-aţi abţine de la înjurături, jigniri şi categorisiri.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

377 thoughts on “Ce v-ar putea face să-l votaţi pe Băsescu?

  1. “le fac”!!!
    am tot o traba!
    ma chiompanesc pe un post TV! imi mai trece din alean!!!

  2. Daca ar fi dupa mine nu as vota pe nimeni, nici pe Basescu, nici pe Antonescu, nici pe etc, etc. Dar oricum unul tot o sa iasa!

  3. Mai ca l-as vota pe Basescu daca ar renunta in prima faza la bautura si la elena udrea iar in faza doua daca ar recunoaste ca el se considera destept si noi prosti

  4. Sunt de parere ca nimic nu ne mai poate face sa votam cu Basescu. Imi place orisicum poza, e absolut geniala! Si blogul si emisiunea ta sunt divine! Stiu insa cu cine o sa votez, si multi alti tineri. La Brasov Votam Mircea Geoana!

  5. Asta ma intreb si eu de ceva timp…incerc sa caut un raspuns dar el intarzie sa apara…!!!Ceva concret…nimic!!!Ceva de viitor…nimic!!!Numai promisiuni desarte…chiar m-am saturat si de aceea : La Brasov votam MIRCEA GEOANA

  6. Ce-ar fi sa pornim de la ipoteza ca multi dintre “botanti” ar putea avea dosare pentru “merite deosebite” ? Sunt curios cum gandesc respectivii? Adera sau isi inving teama si spun: nu multumesc ?!? Oare persuasiunea sa fie un sport intens practicat in perioada unor vizite… frecvente ? Cine tine sforile ?

  7. ba, da io nu ii inteleg pe astia care ne guverneaza ba. ies la televizor si zic ca nu sunt bani de pensii si salarii si dl boc s-a imprumutat anul asta cu 30 si ceva de miliarde de euro si nu mai gaseste inca unu jumate pana la sfarsitul anului!! Ce chestie!!….si inca ceva…daca dl basescu nu mai castiga inca un mandat, noul prersedinte o sa desemneze prim ministru tot din partea PD-L ca cica asa zice constitutia ca e partidul cu cei mai multi parlamentari. Pt dl Basescu majoritatile nu conteaza.. Io zic ca nu are nici o sansa Base…o sa piarda!!!Nimic nu m-ar face sa-l votez!!!

  8. Cred ca nimeni, in toata istoria poporului roman, nu a furat (nu a jefuit) atat de mult propriul popor. Cele cateva zeci de miliarde de euro imprumutate de statul roman anul acesta au fost furate de el. Daca nu i-a furat el pe toti, atunci sa vina in fata televizorului nasului si sa justifice, pana la ultimul euro. Mai are si tupeul sa-wsi ameninte propriul popor ca n-o sa-i mai dea salarii si pensii, daca nu-l voteaza pe el!
    Nu mi-e sila de el, ci de clasa politica care nu e in stare sa-l cointracareza. Parlamentul trebuia sa-l destituia a doua oara, pentru terorism. Ce mai asteapta? Ce alte dovezi mai vrea Geoana ca sa initieze destitiurea presedintelui terorist. Terorism a fost regizarea rapirii ziaristilor, terorism a fost si atunci cand a inceput sa asmuta categoriile profesionale una impotriva alteia, pe motiv ca unii au salarii nesimtite, terorism a fost si favortizarea fugii din tara a lui Haissam. Cate dovezi mai asteapta parlamentul Romaniei ca sa-l destituie pe Basescu pentru terorism?

  9. DE CE NU IL MAI VREM PE TRAIAN BASESCU:-pentru ca minte cu naturaletea omului sincer,pentru ca nu are onoare si din acest motiv nu poate deveni niciodata un model de urmat,pentru ca prefera conflictul,scandalul si criza intr-o perioada cand romanii au nevoie de normalitate si de solutii rationale,pentru ca si-a transformat fiica in europarlamentar peste noapte,in timp ce mii de alti tineri inteligenti,muncitori si corecti nu au nici macar un loc de munca.pentru ca promite ca vom trai bine,dar o ducem din ce in ce mai rau,pentru ca nu isi asuma promisiunile neonorate si gaseste de fiecare data alti vinovati,pentru ca are impresia ca nu greseste si de aceea nu asculta niciodata parerile celorlalti.pentru ca vorbele nu se intersecteaza niciodata cu faptele,pentru ca jigneste de la inaltimea functiei,in loc sa dea dovada de respect.pentru ca tradeaza atunci cand il credeai aliat!!

  10. CREZURILE LUI BASESCU:1-Romania este o tara muribunda 2-romania nu are nevoie de autostrazi 3-scoala romaneasca produce timpiti 4-parlamentarii sunt zoaie 5-tehnocratii sunt papusi 6-ziaristii sunt gaozari 7-ziaristele sunt pasarici 8-tiganii sunt imputiti 9-avem nevoie/nu avem nevoie de bani de la fmi 10-daca nu este crezut o sa-si dea demisia in 5 min!!

  11. Voi il acuzati pe Basescu pentru ca e in scandal cu Geoana, Iliescu, Voiculescu ? Pai de ce ma deranjeaza pe mine ca din cauza scandalurilor cu Basescu, tremura chilotii pe ei de frica ? Ciutacu se da destept, cum draq poate sa vorbeasca de rau un om bun (Basescu) si sa ii cante in struna haimanalei de Voiculescu, care e o scursura a societatii ? Aaa, stiu, va primi o prima mare in cazul in care va pierde Basescu alegerile. Voiculescu ii va avea in grija pe Ciutacu&co si-i va recompensa pentru ca ne-au manipulat pe “NOI”. Pai “NOI” ce castigam daca pune mana Voiculescu pe ciolan ? NIMIC! Si atunci de ce il hulim pe Basescu ? DOAR pentru ca nu-i lasa pe astia sa se infrupte din ce-a mai ramas din tarisoara asta ? Ciutacule, ca om de presa, daca slujesti un gunoi … esti la fel!

  12. trebuie sa i se aminteasca mereu lu basescu desprefuga lu Haissam,despre sloganul sa traiti bine,sau despre averea lui acumulata in acest timp,iar ca presedinte,nu mai ar fi cazul,se pare ca a bolunzit.

  13. ma infioara gandul ca traim printre oameni ca mai sus prezentatul “costi” . dle ciutacu,se pare ca nici macar tu nu poti sa te abtii de la jigniri,si pe buna dreptate.imi place faptul ca pe blogul tau mesajele sunt postate imediat,spune-i te rog si dlui badea sa ia exemplu.imi place de asemenea ca iti faci timp sa citesti postarile noastre.toate cele bune! P.S. urmariti cand aveti timp documentarul asta “fall of the republic” http://www.youtube.com/watch?v=VebOTc-7shU&feature=popular

  14. Haideti sa ne facem si noi o campanie de promisiuni,pacat ca am dormit pana acum.Sa-i promitem presedintelui in exercitiu ca daca se termina pasajul de la Baneasa,autostrada pana la constanta autostrada Turda -Gilau,centura de la Sebes-Alba,pana la alegerea noului presedinte,il vom vota cu totii.
    Si cand vor fi toate gata,are timp sa se gandeasca, daca toti cei care am promis asta am mintit sau nu.DIn promisiuni vom trai binee…
    Cand va fi totul gata

  15. Nu mi-a placut niciodata Basescu,de la inceputurile lui pe scena politica.Nici macar o data nu si-a respectat promisiunile si angajamentele, pozand de fiecare data in victima,gen “eu am vrut, altii nu m-au lasat” si “dati-mi totul ca sa fac apoi ce vreau EU”,tradandu-si sustinatorii si partenerii .Ma ingrozeste gandul ca va castiga un nou mandat ,nu neaparat corect,ca vor fi alti 5 ani de scandaluri fara finalitate si fara clarificari in ceea ce priveste afacerile sale si ale familiei Basescu,mai ales ca nu ma conving nici contracandidatii

  16. Doar daca, m-ar lovi “subit si instaneu” nebunia. Doar asa l-as vota pe Basescu.

    Eu unu ii doresc multi ani pe mare. Sa-si faca din vaporul lui.. ce vrea el. Dar, sa nu mai aud de el niciodata. 😀

  17. AAA si in legatura cu moderatori….. Aici in Bistrita, porocalii au renuntat la moderatorii posturilor locale de televiziune si au proprii lor moderatori care sunt membrii in staff-ul de campanie PDL.

    Ceva de genul “Noi ne intrebam, noi ne raspundem.”

  18. cred ca ar fi 19,95 miliarde (euro) de motive sa-l mai vrei … in cazul in care esti masochist. Daca nu te-ai saturat de Base care face bai de multime, poze cu babele/curve/cocalari/aurolaci/ etc( imi cer scuze daca jignesc pe cineva…vorbeam doar despre acel electorat care cu adevarat se incadreaza la propriu nu la figurat), isi pune clop, gusta k un taran, ce e (de altfel), cu degetul miere din strachinile comerciantilor, jigneste domane, indiferent de functiile lor( vezi..”Tiganca imputita”, “muie”)…mai putin domna Udrea- femeia partidului. Daca nu te-ai saturat de taxe peste taxe, de zile fara plata, de greve pentru ca lumea chiar nu mai poate, daca iti place conditia de somer pentru o perioada extrem de lunga, daca iti place cum papusile domnului Base luand asa aleatoriu unul….de exemplu Negoita Liviu,care schimba directorii de scoli dupa bunul plac in functie de cat de pupincuristi sunt…daca nu te-ai saturat de parculete la fiecare colt de strada, plasate strategic cu iesirile direct in sosea unde masinile trec cu viteza, de locuri de parcare luate dupa “diferite” criterii mai putin legale…atunci ai 19,95 miliarde euro de motive pentru care trebuie sa lupti pentru Basescu…doar impreuna putem achita datoria la FMI pe care si-o distribuie cu mare tact pentru diferite “nevoi” ale ministerelor sau minstilor, ma rog…cum ar fi Ministerul Sportului care din banii mei, ai tai , ai altora…a finantat campania LU’EBA care este sub limita medie intelectuale( vai de ea sarac nu poate mai mult e doar fotomodeala si atat…creierul e lipsa k ii marea capul daca il avea)…asta inseamna sa ai cu adevarat “succesuri”…knd o adunatura de idioti se lasa pacaliti de 50 lei pentru un vot…ca urmatorii 5 ani sa chitaie de foame…..M-am saturat…am 22 de ani si niciun viitor aici. Ma simt straina in tara mea…si am senzatia in orice secunda, k aici sunt doar in tranzit si ca defapt eu locuiesc altundeva. Trist sau nu sunt om cu 2 facultati( Jurnalism si Psihologie) si un master…si sunt somera. Biblia zice k nu e bine sa urasti…Sa ma ierte D-zeu(daca vrea) dar Il urasc atat de mult pe acest Basescu incat as vota si cu Eva Kent( vb lu’ Badea) doar sa nu mai fie el. Si daca va pica…promit ca-i fac o barcuta din hartie( k flota nu mai avem…pentru ca oamenii rai i-au vandut-o , si el nu a stiut), sa plece (dracu’) pe mare pana cand o sa-l chemam noi inapoi…mesajul de mai sus se refera stict la Culoarea Portocalie…

  19. am uitat sa precizez k nu am nimik personal cu domnul negoita din 10 lucruri a facu si dansul 5 sunt bune in sectorul 3, era doar o idee pentru ca stiu ca sunt mult mai multi mai rai, el e bun gospodar la sector nu prim ministru…asta era ideea…( am completat partea de sus pentru ca am primit sesizari de la prieteni care m-au acuzat k nu am fost obiectiva… k am uitat sa precizez ca a facut cat de cat si lucruri bune pt sectorul 3…de exemplu a asfaltat, a facut parcari mai multe, a curatat parcurile, a despaduchiat ghettourile…(dar tot un portocaliu ramane pentru mine)Il respect ca persoana , urasc coloratura de fundal-ORANGE

  20. Te-au cam orbit banii sau stai cam prost la domeniu cultura, ceea ce ma indoiesc . Un sfat pentru a ajunge la o raza de lumina ar fi sa fii corect in viata .

  21. Voi oameni pusi si suspusi sau subpusi acolo unde puteti crea tendinte (puteti inlocui pusi cu ajunsi dupa caz)dibuiti si promovati alternative basescului altele decat geoana, vadim si antonescu

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.