Esti aici:
Prima pagină > Blog > Chestii, socoteli > Călătorie de 1 Mai prin land of choice (I)

Similar Posts

82 thoughts on “Călătorie de 1 Mai prin land of choice (I)

  1. Nu cred ca este necesar un comentariu…. trist..dar real.

  2. Credeţi că nu ştim în ce ţară trăim sau că trebuiesc lăutarii să ne cânte la ureche pentru a afla? Nici una nici alta şi vedem chiar mai departe de asta. Vedem cum doamna Iacob-Ridzi va ridica, acum pe criza, mii de locuinţe pe care le voi construi probabil eu şi dvs. Când oare să se facă? După cheful de ieri şau după cel de la alegeri.

  3. asa e! de aprins o luminare pe mormintul turismului no choice ,condus de pe cai mari de duduia purtatoare de traistuta

  4. Pe mârţoaga aia trebuia să se fi urcat Nuţica Doi! V-am zis eu că până la urmă se va da la cai?! Din păcate nu prea a reuşit să facă faţă…

  5. :)) poza cu vaca e penala! bine ca era zi si ai vazut-o… dar sa vezi (de fapt, sa nu vezi) cum e noaptea cand te trezesti cu magarul sau calul pe capota…

  6. SE PARE CA “ROMANIA ESTE TARA TUTUROR POSIBILITATILOR” NU S.U.A. SAU “LA NOI CA LA NIMENEA”

  7. din pacate avem si ceva de genu in Romania si imaginile acestea ne pot crea o imagine poate nu totalitate meritata
    am trecut de 1 mai prin zone care sunt exact opusul acestora pe care le vad in pozele de mai sus
    adevarul este ca avem si drumuri bune in Romania si peisaje minunate dar pe cat de multe ar fi acestea pe atat de putin ne sunt de folosinta… asa sa ne mai scoata si noua o medie de trecere in turismul mondial

  8. Ia sa i le pasezi femeii asteia,
    sa le includa in slide-show-u’ cu pricina.
    (Daca nu cumva mai costa inca 10000 euro.
    Includerea, ca tie sigur nu-ti da nimic.)
    Adevaru-i ca seamana leit cu imnu’ pozele astea.

    _______________________________________________________
    Si ca sa ne ocupam si de cealalta latura a evenimentelor,
    daca impreuna le place astora,
    apoi impreuna sa-i vedem.
    La bine, dar mai ales la rau.

  9. foto 1 – Imaginea Romaniei
    foto 2 – Politica romaneasca ( plan secund )
    foto 3 – Reprezentanta de succes a clasei politice ( nu spun cine, persoana importanta)
    foto 4 – Viitorul Romaniei
    foto 5 – Noi, astia multii
    foto 6 – Nivelul de trai

  10. Daca asta avem,ne “mandrim” cu minunatele si pitorestile locuri ale tarisoarei noastre.

  11. Iaca: Dupa ce ti-ai dus aproape 30 de ani crucea in Romania si ai incercat sa pui la zid PSD-ul, te hotarasti sa iei taurul de coarne – satul sa tot bati clopotele sa-nteleaga iepele – pentru ca, in cele din urma, sa realizezi ca dupa atata chin si jale, mai ai speranta doar de-o lumanare. :)))

  12. Haide bre , daca mergi in Ibitza , e super tare , dar la 5 Km sunt crescatorii de capre . Asa suntem noi , daci liberi liberi de strazi , drumuri asfaltate . Suntem plini de balcanism si toate belele rezultate din smecherie si lene .

  13. asta e tara noastra reala (nu ‘profunda’) – in proportie de 60% .. iar oamenii sunt pe masura .. ei nu au nicio vina, dar cand traiesti asa, ce aspiratii sa ai , inafara sa traiesti de pe o zi pe alta, eventual intre nunti, botezuri si inmormantari ? model economic sud american, condus de politicieni de teapa celor de acolo .. europa e departe. cand nutzi a plecat din asa ceva, si s-a trezit o doamna de capitala, e clar ca o sa calce pe cadavre pentru vuitoanele ei , fitzele cu masini de lux, etc .. 20 de ani am mers aiurea inapoi, pentru niste milioane de oameni .. ei nu conteaza la pib, la progres .. au dreptul la un vot , din cand in cand.

  14. Păi de unde rezultă că nu ai de ales? Ai! Fie nu vii, fie fugi mâncând pământul! Nu fi şi tu atât de negativist. Puţin optimism, ce dracu’!

  15. asta e Romania adevarata…din pacate…si din fericire tot asta ne va mantui, nu imul lu’ Udrea…oricum in timp vom pierde, nu castiga turisti (in ritmul asta)…si asa aveam doar 1 mil de turisti straini in 07 la 21 mil locuitori….in conditiile in care Ungaria avea 10 mil…la 10 mil locuitori…de potential nici nu mai vorbesc…salutari din Elvetia 😉

  16. ceva familiar pt cei ce au rude prin provincie(la tara) si probabil ceva extraordinar pt cei rupti de realitate care cred ca cea mai ieftina cafea in oras se poate bea cu 20 lei

  17. Dacă tot îl servesc securiştii cu scripturi pe Băsel, de ce nu i-or trimete pozele astea, că e jale prin ţară. Şi poate e numai o parte mică a realităţii. Se vede sărăcia şi nepăsarea la tot pasu’. Da’ cred că asta-l doare cel mai puţin!

  18. E oribil imnul turismului.Bani aruncati degeaba.Guvernul face rectificari bugetare dar are bani de aruncat pentru o mizerie de cantec plagiat.In timp ce profesorii se pregatesc de greva cerandu-si drepturile acordate prin lege,oamenii politici se dau in stamba la un festival al oilor,promitand marea cu sarea doar,doar ii va mai crede careva.
    Un singur om,preocupat de problemele reale si grave ale Romaniei face o conferinta de presa in care atrage atentia asupra aberatiilor spuse de guvernanti.Acesta este Crin Antonescu.

    P.S.Da’tu unde ai fost in minivacanta de 1 mai?

  19. De ce nu ati comentat putin despre imnul ministresei Elena Udrea ? Doamne o melodie mai slaba ca asta rar mi-a fost dat sa aud! Adormi pe muzica aia:)Sugestive poze in tara lui “Land of choice “

  20. am fost si eu nevoit sa merg saptamina trecuta pina la Brosteni,in nordul Moldovei.Nu sint mari diferente,poate chiar pe ici pe colo mai rau.”Imagini” cumplite ,se pot gasi in judetul Vaslui sau Botosani (scuze).
    Defapt,asta este nivelul tarisoarei noastre,poporul nu are nicio vina.Nici chiar,cind voteaza aiurea.

  21. ok…si ce doriti sa demonstrati cu pozele astea? 🙂 Ca sunt parti in romania care arata ca si europa evului mediu, sau chiar mai rau? ca majoritatea populatiei traieste intr-o saracie lucie? asa este…dar va propun sa faci o scurta calatorie si prin alte tari, de exemplu…statele unite. In california, (los angeles) cum o dai cotita din centru, ai ocazia sa vezi mizeria si gunoiul in toata splendoarea ei. In toate tarile sunt parti frumoase, si sunt parti ca vai de capul lor. Pe “ei” nu ii impiedica insa sa isi faca campanii publicitare pe teme turistice, si sa isi promoveze tot ce au mai bun. Ce vreti sa facem? Sa ne promovam cu pozele ce le-ati postat dvs? Sa facem ca si idiotul ala de Mungiu care in afara de filme cu comunisti, mizerie si cazuri sociale, nu stie nimic altceva? Un pic de gandire de marketing nu ar strica….parerea mea. In rest toate cele bune dle. Ciutacu.

  22. Puteai alege sa nu te uiti sau sa nu fotografiezi sau… 🙂
    In tara asta nu ma mira absolut nimic. Scuze, m-ar mira daca s-ar intampla ceva maret la nivel de natiune (nu de indivizi, ca din acestia cu performante individuale sunt in sport, in stiinte, in limbi straine etc.): o autostrada, un aeroport, o schimbare in bine a unor mentalitati, o sanatate sanatoasa (intentionat scris), o educatie adevarata. Poate se va intampla vreodata. Poate voi apuca sa vad minunile sau poate, dimpotriva, nu voi avea placerea.
    Cat despre “Land of choice”, intreb ca un cetatean prost – ce recunosc ca sunt – daca tarile cu turism civilizat au un imn al turismului. Exista undeva un imn al turismului? Chiar asta era primul lucru de facut in turismul romanesc? Eu am Brasovul plin de outdoor pentru turismul din Turcia, pe canalele de sport vad reclame tarilor din regiune (Turcia, Bulgaria si Grecia), ofertele de turism sunt net superioare pe raportul calitate/pret pentru Bulgaria fata de ceea ce ofera litoralul romanesc, cel putin. Noi???
    Ne bucuram ca avem inm:)

  23. recunosc zona………astazi am fost si eu pe acolo…..( greu de crezut ca mai exista un clopot similar in Romania), dar sincer…..eu am vazut lucrurile mult mai frumoas. Poate ca mirosea a pamant reavan, a aer curat, picaturile de ploaie aratau ca niste diamante pe iarba, turla grotei iesea superb dintre coroanele copacilor…poate ca de aceea am vazut lucrurile in alb. Nu stiu daca ai facut drumul pana la capat, dar ai fi vazut ceea ce pe mine m-a impresionat placut; sute de hectare de pamant frumos lucrat, covoare imense de rapita, terase ingrijite cu vita de vie si pomi fructiferi, iar la final o manastire inconjurata de un peisaj ireal. Am preferat sa raman cu aceasta imagine, dar am luat aminte la una dintre cele mai mizerabile sosele din tara, am vazut saracia crunta a satucelor prin care am trecut, m-a iritat insistenta cersetorilor, am fost revoltat de marlania romanului care dadea din coate sa se “puna bine cu Dumnezeu”. Stateam si ma gandeam si eu in timp ce conduceam, daca as aduce in acele locuri un turist strain. Raspunsul a fost un NU categoric, decat daca vreau sa-l chinui cu lipsa totala a oricarei urme de logistica turistica, sa-l zgudui bine pe un drum de pe vremea romanilor, iar daca vrea o toaleta sa-i arat marginea drumului sau sa-i spun sa se mai abtina 100 de km.
    PS am evitat sa numesc zona, pt ca am vazut ca nici tu nu ai facut referire

  24. nu e asa ca tara asta ar fi mai frumoasa daca nu ar avea romani?

  25. Off-topic:
    Pentru că n-am avut ce face, după o zi grea de muncă în vie, tocma’ de 1 Mai, am dat pe Antena3 unde se desfăşura “La ordinea zilei” şi erau invitaţi M. Nistor (lideru’ de Sindicat) şi Fl. Călinescu. Cert e că Nistor s-a enervat rău pe Călinsecu, şi a spălat putina în direct. Bun, putea s-o facă şi în timpul publicităţii. Da’ fiindcă îl cunoaşteţi (nu ştiu dacă vă este prieten) pe Fl. Călinescu, întrebaţi-l din partea unui dascăl amărât (adică eu) dacă a devenit deţinătorul Adevărului Absolut? O fi avut atunci ceva cu Nistor, ori l-au apucat toţi dracii pe toţi dascălii. Totuşi, ar fi bin de ştiut, ca să nu murim proşti, sau mai proşti decât F. Călinescu.

  26. Blonda oo69 si Agentul Mazare 0070 au casapit le4gea cu plajele asa incat acestea sa intre direct la hotelieri si cluberi.Ce daca au fost adjudecate de altii anul trecut prin licitatii (multe la bagabontzeala dar asta-i viata).Ce aduce nou Matroana Turismului.Pentru bugetarime,meltenime adica pulime ca sa fiu inteles se acorda 3 asa zise zone in Mamaia dupa cum urmeaza : Zona Perla…in traducere langa WC-urile si maneloteca de la Cleopatra,Zona Cazino adica langa digul ala prabusit unde iese fierul beton ruginit in apa cristalina si defileaza tiganii turci cu piatra de spalat pe picioare si undeva in Tabara Nord spre disperarea boschetarilor care vor trebui sa-si gaseasca alt stabiliment.Restul statiunii se imparte cadastral si se mobileaza cu sezlonguri si umbrele clientelare.Adicatelea Land of Choice…Ai posibilitatea sa alegi ? Ai ! Land of Choice in traducere libera…mars la boscheti ca-mi iei soarele

  27. Domnule Ciutacu, mie imi vine sa fug din tara asta de rusine. Pacat, pacat ca avem niste locuri asa de frumoase dar mentinute intr-o stare jalnica. Asa ne este firea, nu avem nici cel mai mic respect pentru mediu..In urma cu jumatate de an am participat la o actiune de curatare a unui lac din jurul orasului Iasi; nici nu poti sa-ti imaginezi cat gunoi am putut aduna 50 de oameni si in 2 luni arata exact la fel cum era inainte de a veni noi.

  28. Sugestive fotografiile! Din pacate, asa sta situatia pe la noi!
    Pe mine m-au innebunit vesnicele stiri cu mici, bere, blocaje, accidente …
    La fiecare 1 Mai sunt prezentate aceleasi stiri-sablon. Nu mai este cazul sa se creeze reportaje noi in fiecare an! Cat timp acestea sunt la fel, ar putea sa foloseasca butonul Repeat!

  29. Am inteles ca e un comentariu cam lung dar nimeni nu exprima “starea natiunii” mai bine decat Eminescu…
    … care probabil ii putea brandui si mui in acelasi timp pe toti cei care din prostie si/sau ticalosie ne fac de ras neamul si tara…
    … pe toti cei care, fara vreo umbra de rusine sau de frica de Dzeu, ne ucid psihic dar si fizic de atata amar de vreme.

  30. yeah.. we have NO CHOICE!… pe cine sa mai alegi?
    cele cu clopotul si lumanarea chiar sunt faine pozele 🙂

  31. Paaiii….DA! E super minunat! Lipsesc acei actori din imagini care fac reclama romaniei, Nadia, Ilie, si Gica. Daca ei recomanda srtainilori ca sa-si petreaca odihna in Romania, pai sigur! Toti turistii straini vor venii in Romania!!! Nu ar fi un pic mai buna reclama pentru Romania, daca cei din serviciul hotelier si dei cu restaurantele nu ar mai da tepe la turisti, ar servi la fel cum sunt serviti tuistii in strainatate, daca nu ar fi mai scump litoralul romanesc decat cel grecesc sau croat… si asa mai departe…!!!
    Cea mai buna reclama e daca acel turist a plecat multumit si vine si la anu in Romania…

  32. printre atatea tristeti iremediabile haideti sa va arat si cum se poate vedea jumatatea plina a paharului in Romania turistica;
    cu voia Ciutacului sef, fa matale’ singur zum, te rog!

  33. chiar asa?
    chiar TOTI sunteti oripilati de tara in care traiti?asa,brusc?pai majoritatea chiar prin locurile alea traiti,va e lene sa bateti un cui sa reparati ceva sau sa faceti curat?
    Nici Ciutacu si nici statul nu va poate face sa traiti mai bine daca va smiorcaiti incontinuu.Ciutacu e cel putin fata de voi cu sacii in caruta si destul de inteligent si cu experienta.El va supravietui mereu.Voi,plangaciosii si puturosii nu.
    Nu mai cereti pomana,puneti mana si curatati in fata propriei curti.

  34. Chiar acum terminasem de ascultat “Adevaratul imn turistic al Romaniei”, “The End of Choice”,ca sa gasesc ce aici?
    Miss in White (Udrea )oare iti urmareste blogul? Pentru ca eu, ca cetatean al acestui “land of choice”,vreau sa ii ofer gratis, o super idee . DE aceea am o rugaminte la tine, Ciutacu: daca poti, sa treci si denumirea locatiei de unde e martoaga respectiva, sa o treaca ministra in circuitul turistic.Cu toate ca, si celelalte sunt bune de circuit.
    Chiar, mi-am adus aminte de inceputurile agroturismului din Romania.Cica la o pensiune, WC-ul era in curte, apa la lighean, iar proprietarii s-au trezit peste noapte asaltati de turisti englezi, germani,etc.
    Si ar bine sa iti faci si o noua categorie:”Land of Choice”, numai cu astfel de imagini sugestive.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.