Esti aici:
Prima pagină > Blog > Chestii, socoteli > Branding: ţării, cât mai multe curve!

Branding: ţării, cât mai multe curve!

Preşedintele în exerciţiu al României a declarat că unele decizii ale Curţii Constituţionale au transformat-o într-o instituţie penibilă. Are perfectă dreptate! Ultima demnă de remarcat e validarea alegerilor furate pentru preşedinţia României.

Iar l-a adus Traian Băsescu în ţară pe Omar Hayssam să-şi ispăşească pedeapsa. Vine din ce în ce mai des clientul lui Felix Tătaru, dar nu ne prindem. De fericire, l-a dus pe omologul dictator la birt, că doar nu era să-l încurce prin vreo galerie de artă.

Slugile partidului portocaliu al amantelor se dau indignate că pesediştii merg la curve. Dacă sunt minore, atunci chiar e deranj penal mare.  Dacă nu, înseamnă doar că stânga plăteşte prostituatele din bani privaţi, nu din bugetul de stat, ca dreapta.

Vedetoaiele de tabloid şi emisiuni bulevardiere au căzut, parcă toate odată, într-o frenezie dementă a povestirii vieţii şi experienţelor sexuale. Mă aştept să aflăm cât timp pierd la WC şi cât de tare le put picioarele, altfel nişte informaţii esenţiale.

UPDATE. Încununarea supremă a unei cariere jurnalistice exponenţiale: Cristoiu va avea o rubrică săptămânală pe un blog insalubru portocaliu al unui slugoi (al Duduii) care n-a mai avut loc la nici un cotidian. Aştept cu nerăbdare polemicile lui cordiale de labeunu cu Laurette, Ogică, Bianca Drăguşanu, Maharu şi Simona Sensual

Comentarii

comentarii

Similar Posts

109 thoughts on “Branding: ţării, cât mai multe curve!

  1. Etapa urmatoare este sa ne aduca dovezi video ale activatii lor la WC. De fapt, la cat de imbecile sunt lighioanele astea, parca ar fi de preferat o minima dovada de naturalete snobismului si prefacatoriei pe care le exhiba in fiecare zi. Decat s-o aud pe Udrea sau pe seful mafiei ei personale cascand gura, prefer sa aud o basina!

  2. Victor, faptul ca nu-ti place ca Base a iesit presedinte nu inseamna ca le-a furat. Din pacate tu (si alti jurnalisti) ai fost de principiul ca oricine e mai bun decat Base.
    Din pacate ati gresit: dl. Geoana s-a dovedit a fi mai slab. Comportamentul si prestatia lui din ultimele saptamani au fost penibile; de parca nu si-ar fi dorit sa castige. Mai rau, a reusit sa se faca de ras intr-un fel in care nu cred ca cineva se putea gandi ca poate. De altfel, prestatia lui a confirmat eticheta pe care i-a pus-o dl. Iliescu: PROSTANAC. Asta nu inseamna ca e prost!

  3. Sugestiva imaginea, cred ca ar trebui folosita de madam udrea in locul celebrei frunze pentru promovarea turismului in Romania. Practic e cam singurul motiv pt care ar veni turistii la noi: curvele. Deasemenea arata si situatia actuala in care ne aflam : in curu’ gol.:)

  4. Incepi sa devii vulgar !!!… Nu transforma blogul asta intr-o infectie !!!… Nu cred ca e genul tau sa faci asa ceva …
    Ai respect macar pentru doamnele care scriu aici si nu au nici o vina …

  5. Astia care isi string banci de poze sa le vinda sint mici copii pe linga tine. Beton ilustratia!

  6. @axel: scuteste-ma de pudibonderii ieftine. e ultima oara cand iti permiti sa-mi dai mie sfaturi, pe ton rastit sau nu, ca nu-mi amintesc sa fi impartit cheltuielile si efortul de tine blogul asta cu tine
    @bigradu: faptul ca Geoana-i jalnic nu exclude realitatea ca Basescu a furat alegerile

  7. Victore,daca fetele nu sant sub 15 ani Negoita nu cred ca are probleme.E necasatorit.Este barbat,ce vroiau scapatorii de stenogame sa le faca fetelor?Sa le mingaie pe parul balai si sa le recite poezi?Sa fim seriosi.

  8. Hotarat lucru, CCR a devenit o institutie penibila dar nu de ieri, alaltaieri, vorba Dvs.Daca nu erau cam pupincuristi nu validau alegerile prezidentiale furate!!!Dar asa penibila cum este aceasta institutie totusi i-au dat macar peste nas lui boc-basescu de sapte ori. Asta spune ceva, nu-i asa?!Poate, poate se trezesc si ei din amorteala, ca sufleteste (daca au suflet!) nu au murit nici ei.

  9. Banuiesc ca intr-o tara … ( alta), o institutie omoloaga C.C. ar fi dispus inceperea Suspendarii …

  10. Fostii respectiv actualii securisti in frunte cu seful lor zis si Pazvante Chiorul se gandira:-mai cum sa mai mutam noi mingea in terenul adversarilor? Gata si o gasira.Trucuri vechi flacai.Mai da voi nu ati mai evoluat deloc de pe vremea lui Ceaus.Atunci daca strigai jos comunismul erai facut de secu fascist. Acum ti se scornesc aventuri sexuale mai mai poate lar interesa pe amaratul de popor flamand si le va tine de foame.Sunteti penibili si mie mila de voi cand vad ca nu puteti observa asta.

  11. Pana nu o vad pe Udrea asa,degeaba branding,degeaba publicitate pentru turism.Nu tine.E suparat Base ca securistii au o problema cu ungarizarea Transilvaniei?Au avut si la momentul ’89.Atacul la CCR e de fatada,alta e problema .

  12. In porioada turului doi am fost plecat din tara si anume in Germania la “cersit” si pot sa confirm ca majoritatea covirsitoare Romanasilor au votat co basescu sub pretxtul cu din cauza lui iliescu subt plecati din tata. Geoana nici nu facea parte den ecuatie. basescu na a furat alegerile ci camarila portocalie din tara fiindca stiau ca sunt terminatifara el. iar acei care mai cred ca nu au furat sunt nuste dobitoci.
    Apropo de unde ai luat poza ?

  13. Dupa cum se stie politica-i curva.De ce m-as mira ca tinerii politicieni psd-isti se duc la curve!Se duc toti indiferent de culoare politica,deh,ban la ban si curva la curva trage.

  14. in poza nu sint bucile pline de ceafa de porc ale doamnei .udrea?!
    cred ca m-am inselat daca erau acolo’mi venea sa vomit

  15. Victor, din punct de vedere legal, ai dreptate: daca erau minore, atunci e o problema. Desi, daca te uiti la ele parca nu-ti vine sa le ceri buletinul. Apoi, n-am vazut pe niciuna din ,,inoncente” sa aiba vreo problema in a se vinde la modul in care au facut-o. Si-atunci ce ii doare pe diversi? Dar, e din ciclu ,,focul la ei”. Trucuri vechi!
    Cat despre locatarul de la Cotroceni, imi vine sa vars cand il vad lovind CCR, dar nesufland o vorba despre cat de penibil este ,,profesorul de drept Constitutional”, pe care il tine pe post de marioneta antipatica la conducerea (cuvant mare !) Guvernului.Sa vorbesti despre cat de penibili sunt ALTII, dar sa te faci ca nu vezi ca de jenant e ala pe care l-ai facut prim-ministru sunt actiuni vecine cu schizofrenia. Dar, cand au zis judecatorii CCR, in 2007, ca Basescu nu s-a facut vinovat de incalcari grave ale Constitutiei si au institutionalizat practici aproape dictatoriale. Atunci, CCR era o institutie onesta, demna si neincovoiata in fata mogulilor.

  16. Da frate ,da imi place mult,mult….Bravo tie si lui Mircea ,ca sa nu mai vorbesc de Radu Tudor,Gadea,Stan,toti ce mai….Va iubesc si sper sa traiti mult alaturi de noi ca sa ne alinati tuturor celor ce va urmaresc emisiunile si spusele din ce in ce mai de actualitate.Foto e tare rau sa o trimiteti la toate institutiile care nu-si fac treaba poate le inspira.

  17. Eu ştiu doar că această poză m-a făcut să râd în hohote şi am uitat orice subiect de enervare.
    :))

  18. Dupa cum se vede,astea ar fi curvele lui Neptun(sau e “oferta” lui pentru Zeus?).Oricum,seamana bine cu cele cu ale muritorilor!!!

  19. Super poza!!!!! Am avut azi o zi proasta… dar vazind minunatia…….gata… mi-am revenit!!! 🙂 🙂 🙂

  20. Da,bun postul!Cam asta este tot ce ne-a ramas,nici macar floricelele de pe campii,dupa termitele astea care mai vor un nou imprumut la femei,sa facem si noi o poza ca “nudisti” suntem cam toti,ce-i pe noi e si-n sacosa vezi Constanta si din multe alte zone, poza din genul alora din afara,in care se strang pe te miri unde si se pozeaza intr-un delir tremens dar la noi o poza cu pancarta te iubim pana murim,dedicata basescului!.Hai ca m-ai distrat cu poza asta,pudibonzii fata la perete si nu trageti cu ochiul,ar fi un gen de Picasso local in imaginatia mea bogata si ma gandesc la multe “obiecte” indentificate in care la fel de multe ar fi conceput tabloul meu suprarealist dezvoltat intr-o turistica miscare udreleana.Comentariul tau e serios pe cand al meu e ne..serios!Astept frumoasa emisiune intr-o… plina goliciune!

  21. Nu scriu urmatoarele din pudoare, chiar deloc. Cand aud der stenograme despre convorbirile unora care privesc in mod exclusiv viata lor privata, am acelasi sentiment pe care l-am avut cand m-am uitat la domnisoarele din poza la ce aratau. ele, anume der rusine. Iar asta tine der bunul simt, ar trebui intrebati aia care comenteaza daca nu le e un pic rusine sa se bage in viata altora, der nesimtiti; astia is exact aia care se tineau der barfe si in liceu, adica pleava societatii, in general cei mai slabi sie mediocri. Doar asta o mai fi ramas in tara?

  22. @axel :Se pare ca doamnele care scriu pe acest blog sunt incantate de ceea ce vad in fotografie!

  23. O pasare statea intr-un copac
    Si se gindea: “Ce pana mea,
    Ce-i pasa lumii dulci
    De culeg nuci
    Sau dau la …”
    Poza e misteaux!

    PS. Chiar il vezi pe junele Bani infruptindu-se din gemul ala de nuci?

  24. FOARTE TARE!
    Victor, accesul la continutul de calitate se plateste pe pietele online maturizate!
    Pentru doar 2 euro, primesc si eu un “cadru mai larg”!
    Text scurt! Imagine tare! Bravo!

  25. In ultima vreme am fost undeva la subsol cu moralul dar azi simt ca m-am remontat brusc. Dimineata am dat intamplator peste asta
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hil0xCAmWUM
    si am ras de am crezut ca ma paleste apoplexia. La pranz am citit postarea lui Mircea Badea cu soferul si amanta si am fost in delir. Iar acum, pe seara, vii si tu cu postarea si cu poza…Super!!! You made my day! (Sa vedeti de nu s-o vexa Gabitza) 🙂

  26. Boss daca-mi permiti pt. axel:
    papusel p..da nu musca, nu te speria, iar doamnele de aici au simtul umorului.
    La revedere, la revedeeereee!
    uite lady mery rade:) numai tu esti constipat.

  27. Trebuia sa-si piarda si Banicioiu virginitatea intr-un fel !

    @Victor: Nu stii cumva cum o cheama pe a doua ? Eventual si numarul de telefon…

    @emigranta in muenchen: Was ist los ? “Der , sie”… Mai ai putin si ne scrii in germana ! Sindromul Raducioiu…

  28. Problema fiind foarte complexă,nu voi comenta decât atât:dacă veti tine acele creaturi prea mult în această pozitie,ori se vor îneca,ori se vor adapta si vor începe să gândească,poate mai corect,cu partea nescufundată.Vă multumesc dacă o veti lua ca pe o glumă.

  29. Ideea era alta. Daca le-ati fi arata prisica celor din PSD si PNL sa vina cu propuneri mia bune, lucrurile ar fi stat altfel. Ati sustinut un candidat slab care a mai pierdut odata in fata lui Basescu, si inca din primul tur! Strategia a fost gresita: si la PSD/PNL si la voi.
    In privinta furtului, cred ca “the jury is still out”. Vanghelie si Mazare nu sunt cu nimic mai breji decat Pinalti si Flutur. Din pacate lista poate continua!

  30. Basescu asta e exceptional, el stie ce-ar trebui sa faca executivul, cum ar trebui sa mearga legislativul si “evident stie” cum merge juridicul… Basescu mai are nitel si-l intrece pe Ludovic al 14-lea, macar vorba lui celebra “l’état c’est moi” era bazata/inradacinata in ceva, Basescu cade in extrema, mai are putin si zice “la nation est moi” ceea ce-i si mai grav.
    PS: Geniala poza 😉

  31. Sa inteleg ca se incearca un mic santaj contra acceptarii lui anastase,pardon,d-ra anastase.
    Nu ma mira ca a rasuflat in presa,insa ma asteptam sa apara numele grele,nu fraierii de pe la colturi.Ce ma nedumireste este treaba cu minorele:adica in timp ce se consuma actul sexual cu minorii,cei care urmareau,in ce incadrare legala se incadreaza-tainuitori,obstructia justitiei,complici,partasi,nemaivorbind ca acum fetele poate su devenit majore?
    In alta ordine de idei,Tribunalul de la Valcea[daca nu gresesc]a dat sentinta definitiva de neconstitutionalitate a legii lui boc de taiere cu 25% a salariilor bugetarilor,obligand guvernul sa le returneze taierile.Am inteles ca mai sunt 80.000 de procese de acest fel in tara,care probabil vor fi castigate.FELICITARI!
    Astept cu nerabdare sa se returneze si pensiile,tot in baza art 1 din drepturile omului,dupa care sa incep o afacere cu anvelope de iarna,daca m-o lasa BOUreanu sau sa devin somera,ca prelungesc plata somajului cu 4 luni.SUPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRB!

  32. Wow… 😯 o sa trec mai des pe aici

    Pe bune acum,PSD a cazut de papagal,nu putea sa mai astepte sa preia fetitele angajate deja in Guvern de catre baietuii lui Base fetite platite din banul public sa faca ceea ce fac acestea ale PSD-ului pe banul clientului ? Care-i fraierul oare ?

  33. Ala din planul 3 pun pariu ca e al Stimabilei Doamne Ministru. De la atata sunca, ii bate planetara. In rest, se pot trage la sorti pentru prea multele catindate.

  34. Pana si curvele acelea pot fi fiicele, mamele sau sotiile cuiva. Nu vreau sa fiu gica contra din falsa pudibonderie nici sa dau lectii si stiu ca nu ma obliga nimeni sa comentez. Dar in virtutea libertatii de exprimare pentru care luptati, vreau sa spun doar ca pentru sustinerea unei opinii ne-ati obisnuit cu alte mijloace decat cele rezervate de regula publicatiilor/emisiunilor stim-noi-care. Stiu ca aici e un spatiu privat si ca regulile sunt intotdeauna numai cele ale gazdei, dar parca publicul vostru era unul deosebit, cel putin asta am inteles eu din ceea ce ascult/citesc de cativa anisori si din concluzia mitingului. Mi-e greata de tot ceea ce reprezinta mesajul unei asemenea imagini si de usurinta cu care incepe sa luptam exact cu armele celor pe care sustinem ca ii dispretuim, impotriva carora pretindem ca luptam. Nu cred ca e in regula acceptarea unei asemenea “normalitati”. E doar o parere, nu pretind nimanui sa fie de acord cu mine. Oi fi eu cel ciudat in corul celor carora au ajuns sa li se para normala alaturarea unei asemenea poze unui articol bun rau.

  35. Astept cu nerabdare ziua cand le va veni randul sa
    fie batjocoriti si nemernicii care ar fi trebuit
    sa o aresteze pe hoata de voturi.Credeti ca ii va
    veni si randul lui Boc? Daca mergem tot asa eu cred ca exista sansa asta. Cei care au scapat cu
    viata vor muri de ras.

  36. Indiferent de moment, e penibil ce apare în presă! Asta poate crea o iluzie, că ziaru’ lu’ peşte va vinde cu vreo trei exemplare mai mult…
    Şi apoi, curvele nu-s numa’ de sex feminin! Şi nici nu tre’ să fie sexi. Păi dintre ţucălăii Băselului, găsiţi că toţi e secsi?

  37. 😆 M-ai dat pe spate , Victore …! Ce drac mai pot sa spun ?! Poza spune tot , daca stii s-o interpretezi in context … 🙂

  38. Buna seara d-le Ciutacu,

    Foarte bun comentariul Dvs.;mi-a fost sila sa il ascult azi pe basescu.
    In Romania cred ca exista mai multe curve-barbati ,decat curve-femei;eu credeam ca in majoritate, barbatii au mai multa minte decat femeile(si acestora le putem ierta pacatele),dar basescu m-a convins azi de contrariu-e o MARE CURVA din toate punctele de vedere si indeosebi in politica din Romania.Sa ii fie rusine!

    Cu mult respect,
    IoanaP
    P.S. M-a surprins ata de mult fotografia-e greu de privit,dar extrem de sugestiva…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.