Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Băsescu o să vadă stele violet. Hai noroc!

Băsescu o să vadă stele violet. Hai noroc!

La cererea publicului spectator, studiourile energetice Ciutacu prezintă momentul de aur al emisiunii de aseară; suplimentul zilei e Adevărul despre Flacăra Violet.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

117 thoughts on “Băsescu o să vadă stele violet. Hai noroc!

  1. De ar vedea stele verzi!!!
    Uf, am scapat de cosmar! Flacara Violet nu-i dusmanul nostru, ca dupa Teodor Vasile cu ajutorul Flacarii Violet ne putem relaxa. Asta o voi face dupa atata stress spaima, furt de energie, atac energetic, etc. M-ati usurat de o angoasa teribila. Multumesc!

  2. revin,ca sunt ob-sedat: Basescu a tras (la alegeri ma refer) cu un bumerang. Tare, foarte tare, aproape UNICA lovitura, dupa parerea mea, dupa 90.

    Doar aparent tinta a fost M Geoana. In fapt Geoana era doar o holograma, o proiectie a nemultumirii noastre.

    SI cu, si fara astrologie, bumerangul lui Base se va intoarce. Cu frustrari (daca vreti le spunem energii) neconsumate.

    avem rabdare.

  3. Am o dilema.

    Am o bricheta care de fiecare data cand o folosesc face flacara violet-albastruie. Asta inseamna ca de fiecare data cand imi aprin o tigare..SUNT POSEDAT?

    Need help! Cum sa scap de aceste energii violete negative?

  4. Unul din cititorii unui ziar American afirma urmatoarele.

    “ Our elected officials in Washington have at least four goals:

    1. Get elected
    2. Get re-elected
    3. Get or keep their party in power
    4. Bring home as much pork as possible.
    Notice the good of the people or country is not in this list. I believe we need term limits. If we don’t force this issue, things will only get worse, if that’s possible.”
    Dupa cum stiti senatorii si congressman-ii (ca si in romanica ) pot fi realesi pina la iesirea la pensie. Cit despre flacara violet pot spune ca aceasta reprezinta perdeaua de fum de care avea nevoie si mass media si portocalii si neosecuristii lui ceausescu.

  5. 178 e pe blog calare si mai vrem sa
    mearga filmuletul.
    E multi avizi de cunpoastere!
    Poate sunt!

  6. Arata-ne si niste ratinguri ca sa ne iei aerul, vedeta mica . Sau esti timid la 1,5 ?

  7. Am înregistrat întreaga emisiune de aseară (bine no, recunosc c-am pierdut vreo 5 minute din ea, până m-am prins de subiect 😛 ) aşa că, vreau să ştiu: dacă o ascult zilnic, se împlineşte previziunea? Nu-i bai de-i nevoie s-o ascult şi de două (sau de mai multe!) ori pe zi, efect să aibă. Are?! 🙂

  8. @chelnerul violet: e perfect la 1.5, se cheama top 5 in piata, emisiune care aduce bani in post (nu consuma) si-l umple de nervi pe chelnerul suprem. daca vrei ratinguri, pui manuta si-ti cumperi de la Gfk, nu stai la-ntins mana cum te-a invatat idolul manelistilor.

  9. Nu stiu de ce dar niciodata n-am putut sa-l sufar pe omul cu barba de la libertatea.
    Cat de Basescu as vrea sa mai vada si altceva decat nurii lui Nuti si spuma de la sampanie dar e greu

  10. Foarte prosti portocalii astia transformati in violete si panselute, macar s-ar putea interesa cum se masoara audientele…
    Pe cand sa treaca si canalul de casa al PDL-ului, Vox News, de 0.2-0.3???

  11. @micul scaldator/chelnerul violet: ai nevoie de-o stire pentru Cancan? la viitorul nick diferit pe acelasi IP, devii instantaneu istorie pentru blogul meu

  12. Ne mai potolim si noi cu misticismu’ asta, sau o punem de-o balada tematica ca la Radio ZU?… 🙂

    Se strânse Băselu’
    Şi cu tot cartelu’
    Şi se tot vorbiră
    Şi se sfatuiră
    Pe l-apus de soare
    Fix la confruntare
    In seara senină
    Şi cu lună plină,
    Să-i pună lui Geoană,
    Sare drept pe rană.
    Şi să-i dea incet
    Flăcări violet.

  13. “Toate animalele sunt egale, dar unele sunt mai egale decat altele.” Nici “scorpionii” nu-s toti egali. Nu cred in tampenii de genu. Iar pe Basescu il citesti fara astrograma. “Credinta mea e ca nu”(ori credinta, ori stiinta?)…faca-se dupa credinta ei.

  14. Dom’le eu am un “printipiu”: nu dai in cel cazut.Vad ca jurnalistii au o placere sadica sa loveasca in PSD si in Geoana. Nu-mi plac dar nimeni nu vorbeste de noul mandat Basescu(cate personalitati l-au felicitat, l-au vizitat ) de ce nu mai vorbeste Basescu despre moguli, oligarhi si unde-s probele incriminatorii pe care le are,ce mai face Mircea Basescu,Ioana Basescu, d-na Udrea(care si-a suflecat manecutele si a trecut la treaba ,”gospodarind” zecile de mil. de euro), d-nul Videanu sau Vladescu_care nu a stiut sa-si conduca propria firma, bagand-o in faliment(ce sa mai zic de minister?).Si mai am o nelamurire: unde e…Boureanu ?

  15. Victor,
    Astia din Haiti au murit pe capete, totusi mai exista supravietuitori dupa 7 zile petrecute sub daramaturi. Asta DA energie. Noi ce facem? Stam tampi si ne uitam la flacara violet care licareste in ochiul de bour prezidential. Pacat.

  16. Stau si ma intreb daca Geoana punea mina pe o cheie franceza sa-i friga una dupa ceafa marinarului la marea intrevedere decisiva, ce ar fi facut psihopupu, ar fi lansat o basina ultra-violeta si meta-puturoasa (sau mai bine sa-i zicem o boare de Vint(u))sa blocheze atacul? Ma cam indoiesc. Vrajeli de astea s-au mai vehiculat in toate domeniile – finala campionatului mondial de sah Karpov – Korcionoi parca.

  17. Lumeeeeee!!! Luminați-mă!!! De ce spuneți flacăra VIOLET sau stele VIOLET ?!? Nu pricep de ce nu se face acordul între substantiv și adjectiv. Titlul cărții dr.Teodor Vasile este „Flacăra VIOLETĂ” . Prin analogie , ar trebui să spunem raze ultraviolet, stele verde,
    etc.

    Constelația de stele violet sau ,mai degrabă, verde s-ar putea să se numească Mircea Băsescu !?!

  18. Eu chiar inclin sa cred ca nu-si termina mandatul. Daca la inceputul lui 2009 toate “babele” spuneau ca va iesi el in alegeri, la o diferenta infima, prin toate mijloacele posibile,tot atunci spuneau si ca nu-si va termina mandatul.Si ca cineva se va supara tare urat pe el si-i va arunca flacara inapoi. Atunci sa fie cum vad astia in stele. Daca nu a fost cuminte si si-a batut joc de karma lui!
    Eu ma pun la primavara pe sadit panselute, sa le arunc in mare,cand se va intoarce pe vas carmaciul. Vant la pupa, sau cum se spune?

  19. Deci aici era cheia, cum zice maestrul ezoteric de pe OTV: cum sa fie el compatibil cu poporul roman daca nu stim inca carei civilizatii apartine: ori serpiriene, ori balauriene. Daca inregistrarea e mai veche, intre timp cred ca s-a creat o galaxie cu mai multe civilizatii: cea udreana, videana, bociana…Doamne fereste, ma opresc, cred ca m-a atins flacara si pe mine.Si ma mai si bate la palma cineva, ca o dau in compuneri.

  20. D.lor,
    mor fiinte la nastere,la 1,2,3…..ani din diverse motive.Credeti ca daca se prapadeste dl. Basescu, se termina lumea ?Sa inteleg ca-i doriti moartea?Zic romanii ca :daca e sa mori,mori si pe treptele bisericii !Din anumite emisiuni,inteleg ca se doreste moartea acestui om.Oare cei care l-au votat pe Basescu,vor moartea lui Geoana sau a d.lui Antonescu ? Diaspora….frauda…..flacara violet….Manolea…..astre si zodii……vai,vai….vaide noi !

  21. @octopus: mandatu’ se poate termina prematur si prin demisie/demitere. n-o da-n paranoia, ca eu n-am incurajat vreodata atitudinile de tip fascistoid.

  22. Nea Victore,te referi la baietii aia destepti care cumpara kw lesne(mai mok) si apoi scot loveLE la greu?!!! Io nu ma uitai aseara la voi,iar acusica nu citi,dar ma bagai la comm.Daca te referi la aberatiile lui Hrebe,eu cred ca totul este o prostie sfruntata a politicienilor.Le fuge pamandul de sub picioare cand pierd,iar ca sa mai reziste,o dau cu tot felul de magareli.Au pierdut,furand mai putine voturi,picand in capcanele lui BASELU,iar acum le este rusine.RUSINE SA LE FIE!!!!!!!!!!!!!

  23. @ GEORGIANA P:

    Pentru că nenea Hrebe a confundat, de la început, adjectivul cu substantivul neutru “violet”, iar acum a devenit brand : “flacăra violet”.
    🙂

  24. Si de numerologie s-a tinut cont atunci cand s-au fixat datele alegerilor…si 22.11 si 4.12 il avantajau…dar astea sunt mici amanunte…

  25. Io v-am spus ca Marinelu´are nevoie de vrajitor
    deoarece este bolnav. Rau. Ala ii da energia necesara. Nici Tiranu´nu mai iasa la inaintare si nici pe vrajitor nu-l intreaba nimeni nimic.
    Mai asteptati…
    PS
    Nu-i doresc deloc raul. Mi-e indiferenta persoana…

  26. Eu nu cred ca vrea cineva moartea aproapelui. Cu toate, ca unii, in disperare, ajung si la asa ceva. Si stiu si portocaliii-violeti(am facut si acord)lucrul acesta. Eu, personal, vreau sa naufragieze toti, undeva, pe o insula pustie, de orice culoare ar fi ei.Si sa se bata acolo in flacari, si sa-si ia cu ei si acordurile, si imprumuturile…am vazut undeva un banc :” in 2012, sfarsitul lumii, un preot tine o slujba pt. politicienii romani, care se ridicasera toti la cer si plecasera spre un paradis…fiscal”.

  27. D.le Ciutacu,
    multumesc pt. raspuns.In anul 2000,la alegeri(sigur va amintiti)f.multi oameni de presa(aproape toti) se luau pina si de culoarea nasturilor de la camasile purtate de Vadim Tudor(nu-l iubesc).A pierdut alegerile (media a cistigat) si….? Basescu a cistigat (media a pierdut) si….? Ceva nu e in regula cu… ???… poate numiti dvs.(ca sinteti genial)s-au gasiti motivul potrivit pentru iesirea din situatia aceasta.Sa nu ziceti, Geoana,Crin sau Johannis ca nu va cred.Multumesc pt. ingaduinta !

  28. de nar mai vede nimic.de ne-ar lasa dracului in pace.de near lipsi naibi de spiritismul lui.de sar duce…tot duce…duce…

  29. A innebunit lumea cu flacara lu’ peste.Tara arde si purceaua e moarta in cotet.Mai nou a devenit si o moda din cate vad eu la televizor,toata lumea poarta ceva violet.Ne ducem la dracu’ cat de curand fiindca la balamuc suntem de mult timp.

  30. Flacara vileta a aprins Romania. De cateva zile numai vilet vad. Sa se duca naibii cu flacara lui violet cu tot!

  31. Daca, feri Doamne, marinarul nu-si termina mandatul din cauza de deces,astia din pedeleu l-ar face martir pentru cauza tarii, iar romanii, din empatie (ca vai saracu cit a mai suferit el pentru tara), ar vota tot in portocaliu si pe viitor!
    Asa ca mai bine sa gaseasca politicienii alta metoda sa ne scape de asta. Ca unu’ cu ochi buni si caruia sa nu-i tremure mina pe un PSL s-ar mai gasi.
    Banzai!

  32. Felicitari sincere pentru STUDIOURILE ENERGETICE CIUTACU! Sper sa puteti focaliza interesul oamenilor pentru productiile Dvs.Imi exprim convingerea ca prin ceea ce faceti creati O STARE DE BINE. Angajand numai “baieti destepti din energie” veti putea atinge scopul de PURIFICARE si de ARMONIZARE a societatii romanesti. Mult noroc.

  33. De ce oare este considerata asta o asa mare senzatie? Cati presedinti si alti deminitari nu au folosit si nu folosesc…prea mare tam-tamul dupa parerea mea.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.