Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Cine are urechi să le deschidă pâlnie

Similar Posts

89 thoughts on “Cine are urechi să le deschidă pâlnie

  1. @Nostradamus: exista o specie de oameni care nu-s capabili nici de buna cuviinta, nici sa priceapa ca logic e sa nu postezi orice-ti trece prin cap oriunde ti se ofera spatiu de exprimare. iar eu sunt prea acrit ca sa incerc sa mai fac eforturi de civilizare colectiva…

  2. Tudor Gheorghe este genial! Domnule Ciutacu tot la categoria “Romani de exceptie” ar trebui mentionat si Mircea Lucescu, care aseara a realizat chiar o “super performanta” 😀

  3. La o prima ascultare, fata mea, care are opt luni, a stat nemiscata! A savurat fiecare sunet! Cand s-a terminat, era agitata si gangurea, de parca ma certa. Am mai dat si am mai ascultat o data. A scos un tipat de bucurie, a inceput sa ingane si ea – dar a stat la fel de cuminte!
    Tudor Gheorghe face minuni cu fiecare dintre noi!

  4. Oriunde si oricind aud o melodie cinta de MAESTRU imi dau lacrimile .
    Parerea mea este Domnul Tudor Gheorghe poate face parte din patrimoniul universal muzical nu numai cel romanesc .
    Din nefericire nu am avut bucuria sa particip la un concert al Domniei sale. Cu siguranta as plinge involtuntar tot spectacolul.
    Multumim MAESTRE, Divina gratie!!! Dumnezeu a inzestrat vocea Dinsului cu puteri divine.

  5. @ Victor
    Am trimis un mesaj acum cateva ore, dar nu a fost postat, si as vrea doar sa stiu daca nu a ajuns (din motive tehnice) sau nu l-ai aprobat. Chiar daca e a doua varianta, nu este un repros (e domeniul tau 🙂 ) doar o simpla curiozitate.

  6. @Drujbaru: cred ca a intrat in spam si am dat empty fara sa mai verific daca nu s-au strecurat si d’alea bune

  7. Ma inclin, ca intotdeauna, in fata imensei creativitati a acestui monstru al muzicii ramanesti. Sfasietor sa auzi comprimata in cateva cuvinte si sunete toata durerea provocata de vremurile pe care le traim. Genial! Genial!
    Va invidiez ca-l puteti vedea in carne si oase.

  8. ca sa NU fiu in trend, pe mine ma dor urechile. O sa ziceti sa schimb frecventa. Corect, dar voiam sa stiti si voi ca desi in 90$% din cazuri sunt de partea voastra, de data asta sunt contra.

  9. Am ascultat prima data melodia aceasta prin anii 90. Era fara orgestra si paruse pe caseta audio. Se numea ,, Mie-mi pasa”. Atunci facea referire la cei din si de sub regimul lui Iliescu. Se vede ca e general valabila si asta arata ca vin ai nostri pleaca ai nostri, dar totul ramane la fel.
    Il venerez pe d-nul Tudor Gheorghe pentru tot ce mi-a daruit

  10. MULTUMIM pt aceste minunat OM, sper ca pe 10 mai cand, v-a avea spectacol sa fiu si eu cu mama mea in sala, o merita si ea saraca sa asculte un concert aedvarat.Mi s-a parut mie, da aseara erati cam obosit in emisiunea lui Gadea.

  11. superb sau intr-o exprimare mai vulgara l-a f…t si pe Bregovic, cel putin cu piesa asta.

  12. Prima postare am facut-o dupa prima vizionare.Acuma dupa cea de a cincea,trebuie neaparat sa te intreb ceva Victore.Poate fi gasit undeva inregistrarea intregului spectacol?Eu traiesc in Spania si nu am cum sa merg la spectacol in Romania dar daca se poate gasi pe undeva dvd-ul as putea sa il cumpar.Multumesc.
    P.S. Mi-am permis sa ma adresez cu ”Victore”pentru ca sintem de virsta apropiata si formularea cu ”domnul”mi se parea exagerata.

  13. Un concert senzațional,un mesaj profund auzit pana la Venezia.Tot un mesaj vreau sa lansez si eu (romanca plecata din tara de 35 de ani): ONG din Bucuresti CAUTA PROFESORI iubitori de copii (cu varsta 0-80 de ani)CA SA EDUCAM SOCIETATEA!
    sa-i invatam pe copiii carora le” cresc dintii!, sa-si respecte” bunicii si parintii”.

  14. măreţie, acesta este cuvântul. se poate spune o măreţie dramatică? e greu de crezut că se întâmplă pe pământ românesc… de obicei, aşa ceva se poate doar altundeva, nicicum aici… chiar dacă cei care “prestează” sunt români…

  15. Prozaic spus acest mare Om trage un semnal de alarmă.Dar… nu vă supăraţi, boieri dumneavoastră,este vina noastră a neamului de mămăligă că ne lăsăm călcaţi în picioare. Aparatul bolşevic al PDL-ului – unde şi-au dat mîna CIA, Mossad, AVO şi KGB – a atins perfecţiunea trădării de neam. Şi ţara n-are antiviruşi. Seviciile sale secrete lucrează împotriva românilor. Asta da performanţă. Experimentul iniţiat de guvernul mondial continuă cu Frankeştein ală pe post de conducător. Măcar de era dracu unu mai deştept. Da să te facă ăstă?!? Asta da jignire.

  16. Ma intreb, plin de mahnire, cati din cei care umpleau sala palatului cu suflarile si aplauzele lor frenetice, adresate acestui stalp al bunului, al normalului, al valorii, redeveneau, odata iesiti din acea sala: toparlani cu Q7 care-ti taie calea, te injura gros si se abtin sa coboara sa te bata doar pentru ca sunt grabiti si tu prea putin important?

    Sau nenorociti din cei care, in timp ce vorbesc despre dificultati bugetare, criza si sacrificii, isi afunda mana in buzunarul nostru?

    Sau in celelalte sortimente de minusoameni care hotarasc in era aceasta asupra majoritatii aspectelor vietii noastre, omorandu-ne suflare cu suflare?

  17. melodie cutremuratoare. Mi se ridica parul pe sina spinarii…
    Am fost la un concert de-a lui Tudor Gheorghe. Am fost impresionata de puterea si calitatea vocii, si caldura cu care ne vorbea. Este un om de valoare pt muzica romaneasca …

  18. Am vazut spectacolul. Si pe cel de acum, cel mai recent, Al Cincilea Anotimp – Femeia. De fapt am vazut toate spectacolele lui, fara exceptie, de vreo 5 ani incoace. E una dintre placerile la care nu as renunta orice ar fi.

  19. Vai, ce surpriza placuta cu acest clip! am uitat complet de concertul asta, voiam sa merg si eu..
    macar cu ocazia asta mi’am revazut si eu fostii profesori si colegi. multumesc!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.