Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Watergate de Dâmboviţa. Securişti tonţi

Watergate de Dâmboviţa. Securişti tonţi

Am văzut mizeria securistică din care a făcut labeunu toată ziua ediţii speciale. Am aflat că Relu Fenechiu apreciază emisiunile mele şi că le ia în calcul. Mă bucur, are gusturi şi nevoi. S-a calificat, de la ei, liberalii, doar Crin Antonescu în campania pentru referendum. Am aranjat direct interviul, n-am nevoie de intermediari, încă. Mai departe, cineva cică trebuia să mă sune pentru o carte. N-a făcut-o. Dacă-i vorba de viaţa şi opera lui Traian Băsescu, a lui Marius Oprea, cu părere de rău, n-o am nici eu. M-am plictisit repede şi n-am mai citit stenograma, dar am înţeles că voia Dan Motreanu să mă scoată-n stradă, împreună cu MIrcea Badea. N-a reuşit, nu-i atât de performant ca Narcisa. Dacă mai e ceva interesant despre mine, altceva decât că sunt de acord cu demiterea prin referendum a preşedintelui suspendat , consideraţi că vă rog politicos să apăsaţi pe link, să citiţi şi să mă anunţaţi.

UPDATE: Până vă lămuriţi ce-am făptuit, citiţi şi cine plăteşte mizeria din oficine şi oficioase

Comentarii

comentarii

Similar Posts

55 thoughts on “Watergate de Dâmboviţa. Securişti tonţi

  1. Sunt de toata jalea! Bine le-a mai facut (si) azi d-l Ghise.Daca se uita as vrea pe comentariile astea,sa stie ca-l apreciez mult(eu,o anonima,i-s fana,sa stiti!).

  2. Moooooaaaaama, ce lovitura de presa Labe UNU! =))
    COLON-EL — solutia moderna pentru constipatie”. :))

  3. Era clar ca e un sistem de spalare de bani in spatele acelor trusturi de presa basiste.

    Partea interesanta (apropo de securism) e ca libanezii si arabii aia, zburda de ani buni in libertate in Romania.

    Basescu se pricepe de minune la negociat afaceri banoase cu cetateni straini, de cand cu escrocheria “rapirii ziaristilor” – rascumparati ulteriori pe bani grei (din bugetul statului roman) din care cel putin 1 milion de euro net ar fi ajuns direct in buzunarele lui Basescu (escrocheria a inclusi si scoaterea din tara a lui Omar Haissam – sa-si traiasca linistit sfarsitul zilelor acasa la el).

    Am asa un feeling ca mai sunt niste generali complici la escrocheriile astea, care nu se regasesc in poza.

  4. Daca este luata in serios recomandarea de neparticipare la referendum este periclitat secretul votului.O noua infractiune.

  5. Nixon pentru Watergate si-a dat demisia. Oare Ghitzanstein citeste presa romana si intelege ceva?

  6. L-am vazut pe suspendat intr-un interviu in care , reporterul il intreba de ce nu a venit lunar in Piata Universitatii , pentru intalniri cu sustinatorii asa cum promisese la precedentul referendum . Cu ochii aposi , fara sa clipeasca , acest individ , ajuns printr-o greseala a istoriei in fruntea Romanaiei , a spus : eu am fost de fiecare data dar nu a venit nimeni ! Cred ca e greu sa sustii un asemenea om daca nu esti vandut pe bani multi .

  7. Daca inregistrarile au fost facute ilegal (cum banuiesc c-au fost) trebuie sesizate organele competente plus toti liderii si media internationala! Sa-l vada si el pe “democratul” Basescu in actiune!

  8. Din ce a prezentat aseara Ciuvica la Tv, referitor la cum primesc banii astia de la labe1tv si evz, se pare ca e real cam tot, pt. ca pe forumuri si bloguri a aparut azi (pentru prima data) o noua formula de atac: “din ce bani credeti voi ca Ciutacu, Badea si Gadea sunt platiti? Din banii pe care ii face Voiculescu vanzand energie electrica catre Metrorex” :))) Deci inseamna ca i-ati lovit la temelie pe pupinbasisti, daca l-au transformat pe Voiculescu intr-un “baiat destept” din energie, care va plateste in acelasi fel cum ii plateste energy holding pe ei! :)) Concluzia propagandei basiste era (la fel ca si in cazul politicienilor) ca “toti jurnalistii sunt la fel! Nu poti avea incredere in ei!” :))

  9. Nu am inteles de ce este aruncat Fenechiu in fata cand tot Iasul stie ca are probleme cu legea. Si pe urma USL-ul se mira de ce nu le ies calculele? Cum stau deoparte atatia trebuia sa stea si Fenechiu deoparte.Astadaca vor sa castige voturi consistente la Iasi. Parerea mea este ca au comis-o cu alegerea asta.

  10. Fenechiu zice ca ei nu tin evidente si transcripturi la sedinte, oare de unde or fi venind ele? Chiar sunt atat de fraieri sa tina sedinte de campanie fara sa verifice camera de goange in aceasta epoca mareata a marelui basinos?

  11. Ce chestie domn’le. Is buni astia de labe1. Chiar nu stiam si am aflat de la ei, cu stupoare, ca USL-ul a pregatit suspendarea.

  12. Victore, din ceea ce simt eu se va lasa cu victime. Ai grija de tine si de familie. Zgariatul capotei a fost, mi-e teama, doar un avertisment.
    P.S. Nu mi-as dori asta, daca revine Piratu’, de voi (ai nostrii), de la Intact (cu Voiculescu la parnaie), ce se alege?

  13. @Victor: ce nu inteleg eu, e cum de nu esti inca
    in al ‘s-pelea cer aflind ca te regasesti in cadrul
    societatii civile, intr-o companie selecta, alaturi
    de mari caractere precum Stelian Tanase & Mircea Dinescu ?!

    N-am avut rabdare sa parcurg tot pdf-ul, mi se inchid ochii
    la greu, dar o sa-l parafrazez pe alde Badea:
    “Fenechiu, Relu Fenechiu !”.

    PS: apropo de fiinta extraordinara ce se lafaie in jde sute
    de metri patrati: nu-i ironic faptul ca un DA l-a adus la
    putere in anul 2004 si tot un DA il va da jos in anul de
    gratie 2012 ?! (@all: puteti sa ma citati 😉 )

  14. sunt discutii normale de partid si organizare a referendumului. grav este faptul ca sunt institutii sau persoane care au inregistrat in mod ilegal aceste discutii de partid. cred ca institutiiile statului au datoria sa descopere cine, de ce, cum, pe ce bani au fost facute aceste inregistrari. vionvatii sa fie pedepsiti conform legii! trebuie mers pana in panzele albe, altfel nu vom trai decat intr-un stat securist.

  15. In locul dumneavoastra eu nu postam link-ul spre mizeria aia. Ce tara de rahat avem daca trebuie sa-l cercetam de fiecare data pe cineva in cur doar pentru ca un tampit ne spune ca si-a ascuns ceva acolo.
    In campania asta am refuzat sa-l ascult pe Traian Basescu. L-am auzit de multe ori dar nu l-am ascultat niciodata.La fel si pe cei de la B1 si pe ceilalti tristi care inca mai vor sa ne “salveze democratia”.Propaganda lor e o insulta pentru mine, am impresia ca pentru ei oamenii sunt niste maimute care atunci cand nu se imperecheaza mananca, si ca din cand in cand dau drumul la TV exact atunci cand apar propagandistii sa primeasca mesajul.Dupa care se intorc inapoi in pat fara sa gandeasca.
    Exemplu :
    Nu mergem la vot ca sa nu validam lovitura de stat. Daca e ceva iesim dupa ora 8 seara. 🙂
    Cum poate cineva sa spuna asa ceva ? Chiar ne-am tampit de tot ?
    Cum poate Blaga sa spuna ca toti cei care nu voteaza nu-s de acord cu demiterea ? “A se abtine : A nu se pronunța, a nu-și exprima părerea sau votul; a se ține departe de o activitate.”
    In ziua in care vom scapa de Basescu tara asta va arata altfel. Daca o vom face pe 29 printr-un vot masiv, voi fi mandru ca marea parte a compatriotilor mei inca mai gandesc.In rest, manelele nu ma intereseaza. Nu o sa citesc “stenogramele”, nu am facut-o nici in 2004.

  16. la o gramada de cacat nu lipsea decat motul, si ce de moturi (moate) numai colonei facuti la apelul bocancilor…dar la ce sa te astepti de labeunu?

  17. Naspa…dispare ciolanul, care si asa era cam plin de zgarci in ultimul timp. Astept urmarea declaratiei lui becali referitoare la suma de bani ceruta de sturcescu de labe1. Hello! Is anybody here? Echo….

  18. Nu vad ce este de condamnat sau de blamat in aceasta stenograma. Doar oligrofenii basisti si nici aia nu vad ce ar avea de comentat aici, este o actiune perfect normala. Este un partid politic care isi face strategia de campanie si comunicare cu profesionisti, de data aceasta mult mai atent si mai practic. Este ca si cum am citit stenograme de la brainstormingurile care au loc in agentiile de publicite pentru diverse campanii ale unor branduri. Cat de prosti si ratati sunt cei de labe1! Stenogramele lui Felix Tataru nu le dau? Cele in care isi planifica cum sa debiteze toate oligrofeniile pdlistii? Ar fi interesante criteriile gen: il trimitem pe Boureanu la toate e misiunile, pentru ca e in stare sa sara la bataie, sa injure, sa scuipe. |Iar la conceperea mesajelor si strategiilor basiste, acolo chiar ar fi interesant de citit, este ca si cum ai face un profil psihologic unui criminal.

  19. Si eu am aflat de la mareata LABE ca am fost platit in iarna pentru Piata Universitatii….Oare-am semnat si statul de plata si acum trebuie sa platesc impozite ?hahahaha…

  20. Bun articol, Domnule Citacu.
    Din pacate, nici azi dimineata, la chioscurile de la Sala Palatului, nu am gasit Jurnalul National cu cartea Domnului Marius Oprea. Vanzatorii mi-au spus , ca si luni, ca, desi comandasera ziarul cu cartea, nu le fusesaera aduse decat ziarele. Pacat…
    Va doresc mult succes!

  21. Oamenii se intreaba ce spune Europa acum, de faptul ca asta Basescu cere neparticipare la referendum, dupa ce a cerut prag de validare! E o greseala! Europa l-a invatat si aia cu plagiatu si cu pragu’ la referendum. Scurt, ca sa nu obosim.

  22. Domnule Ciutacu,

    Off topic.
    Azi, la ora 8 dimineata, la Piata Romană, nu era JN. Mi s-a spus ca NU l-au adus (chioscul dintre gurile de metrou), iar la alt chiosc inspre Mc Donald’s il vand fara carte.

  23. @ Victor Ciutacu
    Nu-i nimic interesant in acele stenograme, mai interesante sunt reclamele pentru abdomenul plat din dreapta. 😀

    @ Alex Constantin
    Ghitenstein nu intelege probabil nici presa americana.

  24. Rus nu mai face public auditul? Zisese ca e gata. Ca vad ca doar PNL si PC le-au facut publice. Poate pesedeul vrea sa lase peneleul si pe Crin in ofsaid. Sau poate s-au gandit ca cele de la udrea si de la Min. Economiei sunt mai “de efect” decat cele de la Interne sau Mediu.

  25. Cred ca puteam paria cu totii ca televiziunile aservite lui TB primesc bani negri de ani de zile ,deci nu este o surpriza, partea interesanta acum incepe cand se realizeaza descalcirea traseelor financiare. Bravo Mugur Ciuvica.

    Apropo despre echipa lui Fenechiu si sloganurile contra Basescu ;ma mir si imi pare rau ca nimeni nu reaminteste populatiei de gogosile electorale ale lui TB din campania lui 2009 cand racnea ca, nu cumva Posta si Sarea sa cada pe mana lui Voiculescu.Iata ca Posta Romana e in pragul falimentului dupa ce au spoliat-o de 140 de mil.de euro.A protejat-o bine de Voiculescu si de Vantu,nu ?.Cred ca exemplul asta poate sa-l priceapa orice basist retardat, care inca nu e lamurit daca Basescu e cinstit sau nu .

  26. Cred ca dezvaluirea celor de la GHIMPELE nu a fost o nautate pentru multi .Mircea Badea de vre-o 2 ani spunea seara de seara acest lucru.Extrapoland deducem ca guvernarea BASESCU-BOC s-a bazat NUMAI SI NUMAI pe lucruri si fapte subterane care sunt multe penale iar MAJORITATEA LA LIMITA PENALULUI.E clar ca va face ORICE si mai ALES se va ascunde sub pulpane lui Zefrean ca sa scape de justitie in scopul ca noi sa nu aflam NICIODATA “atrocitatile” facute IN MATERIE FISCALA(aici sunt banii dupa care li s-au scurs ochii si dupa care au FOST AHTIATI).Pentru a vedea TOT AISBERGUL si nu numai varful lui ar fi necesara o masiva participare la referendum si astfel dupa 29 vom afla toate”minunatiile regimului”.

  27. Victor,eu nu pot sa inteleg cateva lucruri:dupa multe scrisori si apeluri a celor din USL la U.E.,referitor cu ceea ce se intampla la noi cu boicotul lansat de TB si PDL,acest Barroso tace si nu spune nimic,in legatura cu acest boicot.De ce?Dupa ce, cei de la USL au acceptat regurile jocului impuse de TB,PDL,CCR si acest Barroso,acum se pare ca nu-l mai intereseaza democratia din Romania.Ce sa-nteleg,ca daca TB va fi demis la referendum va iesi si ne va spune,ca s-a incalcat democratia deoarece au iesit oamenii la vot?

  28. Roberta Anastase: “Cine votează de două ori merge la puşcărie sau se împuşcă!” (sursa RTV)

    Este un miracol ca doamna Anastase mai traieste, dupa cate o impuscatura pentru fiecare vot numarat dublu la aprobarea legii pensiilor…pentru ca la brutarie vad ca nu a ajuns.

  29. @ Victor Ciutacu
    Care Budeanu, cel de pe timpul lui Ceausescu, jurnalistul de serviciu (permanent) la plecarile in strainatate ale cuplului prezidential? Radu parca il cheama, daca nu ma insel prea tare.

  30. Domnule Ciutacu, ati vazut interviul lui Basescu de la PrimaTV? Nu l-am mai vazut atat de slab de la faza cu pixelul albastru, la emisiunea lui R. Dumitrescu. Cristina Topescu nu l-a atacat prea tare, dar l-a pus in dificultate cu niste intrebari ok, fara agresivitate. E cam greu fara Nasu’ si Colonelu!

  31. Of topic; aveam la fb o prietena Simona, ziarista mai nou vad ca la evz care a facut campanie pt copii de la tara, bani si haine la care am participat si eu.Azi posteaza mandra nevoie mare, poze cu basescu care a venit ieri in redactie , cum le-a dat autograf bla bla bla si ca vai, s-a uitat la mainile lui si nu tremura(de la bautura zic eu).Si ii scriu, ca nu ne intereseaza omul ca imi vine sa vars, si o intreb da cu cei care va platesc pe voi si labeunu cum este.Am primit 2 like, dar a sarit ca arsa, cum poti sa crezi tot ce te intoxica ANTENA 3, ca nimeni nu are cum sa ii spuna ei ca e platita ca sa isi faca treaba.Pa si la revedere, i-am multumit pt campanie pt copii si i-am dat out de pe fb meu.Traienel cocosel cica il da pe Ponta in judecata, ca nu e adevarat nimic cu viloiul de 1 mil euro pe care si-l pregatise.Sunt bucuroasa nevoie mare ca am gasit cartea la ora 6 dimineata.Vad ca au inceput sa ia atitudine USL si s-au facut deja primele dosare penale, pt cei care incercau sa opreasca oamenii de la vot, cu bani sau retinandu-le buletinele.

  32. Eu m-am lamurit demult de faptul ca cei care il sustin pe Basescu sunt o parte, platiti foarte bine din bani publici si restul sunt retardati de-a binelea. Orice incercare de dialog cu un basist este o forma de tortura. Cu acesti indivizi nu se poate discuta, refuza orice logica, orice argument real si valid, oamenii sunt pierduti. Cum sa acuzi jurnalisti sau persoane publice gen Ciutacu, Badea sau Dinescu de simpatii sau sustinere pentru un candidat sau altul? In SUA acest fapt este ceva comun si normal, cum ar fi fost daca Fox News o acuza pe Oprah ca il sustine pe Obama, foarte multi actori si vedete de la Hollywood l-au sprijinit pe Obama si nu a aruncat nimeni pe piata stenograme de la sedintele democratilor, in care se organizau aparitiile lui Obama alaturi Oprah sau alte persoane. Cred totusi ca Oprah este o comunista si a platit-o Voiculescu.

  33. @ Patratele
    Ai plagiat, te-am prins!
    Ironia asta cu cele doua DA-uri ale lui Basescu le-am vazut din 17 iulie, pe un alt blog, intr-un comentariu semnat “Genoveva”. Ce gacem, intrunim CNADTCU sau Consiliul National de Etica? 😀 😀
    Rusine, Dinu Patriciu! 🙁 😀

  34. Stimate domnule Ciutacu,
    am cautat astazi pe site-ul Jurnalului national si nu am reusit sa ma dumiresc unde ma pot adresa pentru a comanda o carte, “Adevărata faţă a lui Traian Băsescu”. Au aparut si in orasul meu vreo 20 de exemplare,din pacate nu am reusit sa prind nici unul.
    Publicati, va rog, pe site unde ne putem adresa, doritorii sunt multi. Va multumesc.

  35. Off topic (amestecat, de nervi):
    1.Cand spune ca vila nu a fost renovata pentru el, chiar nu poate nimeni sa-l intrebe “dar pentru cine domnule?” (poate rapunde Boc la intrebarea asta, doar el a platit renovarea)-asta ma enerveaza cel mai tare ca ne iau de prosti pe toti;
    2.”Europeanul” poate ne explica si noua cum l-a numit el pe Claudiu Saftoiu sef la SIE, urmare a dorintei “sufletelului” Claudiei;
    3.Sincer iti spun, am avut impresia ca retardatii de pe net care il sustin sunt platiti, astazi la birou am avut o mare si neplacuta surpriza cu una dintre colege (care pare normala totusi) si care ne-a adus argumentul suprem “Da ce, Antonescu e mai bun?”.Se pare ca inca mai are multi sustinatori, eu unul nu cred ca scapam de el duminica-tu ce crezi?

  36. Buna ziua d-le Ciutacu !!!

    Daca tot e in discutie media , avem o problema……
    Sunt unul dintre cei care are o nelamurire : Cum este posibil ca editiile Jurnalului National avand ca supliment cartea semnata de dl. Oprea nu a reusit sa ajunga la cititori, desi cererea pietii a fost una considerabila ? Sa fie oare vina editorului a distribuitorilor privati sau a intrat in actiune ,,tabara adversa” ? Oricum trebuie evidentiata slaba organizare si mobilizare a celor interesati ca rezultatul referendumului sa fie schimbarea Presedintelui Romaniei.
    Pe de alta parte este mai mult decat evident faptul ca exista o persoana (cel putin) in Romania, careia ii este extrem de inconfortabila (blanda exprimare) aparitia unor randuri pe hartie ………

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.