Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Trebuia să cânte cineva jalea la parastas

Trebuia să cânte cineva jalea la parastas

De când i-am citit spumoasele aventuri plezirist-sexuale cu nevasta lu’ Boureanu (pe care înainte o dusese la altar, da, tot cu Boureanu!), l-am suspectat pe Vlădescu de probleme la cap, nu la prohab. Senzaţie întărită, ulterior, de repetatele sale cuceriri de satir bătrân şi bogat, obsedat să-şi lase prietenii (Rotileanu ştie!) fără soţii. Bun, aventurile lui de alcov sunt benigne pentru poporul suveran. Nasol e că, într-un an de criză economică oribilă, Băsescu l-a găsit liber pe terenul de tenis în Herăstrău şi l-a luat partener de tăiat coliva. Iar ăsta – mi-e clar, om cu mintea ocupată cu plecatul de-acasă pe câmpii – s-a gândit că imaginea parastasului poate fi vândută cel mai bine amatorilor de senzaţii tari de Andrei Gheorghe pe ritmurile lui Dan Bittman.

P.S. Dacă tot l-a adus pe post de miel de oferit haitei înfometate, poate-l întreabă Vădescu pe Bittman şi cum se încasează materialu’, liber de orice taxă, ad labam

Comentarii

comentarii

Similar Posts

132 thoughts on “Trebuia să cânte cineva jalea la parastas

  1. in plina criza economica,guvernul ne ofera ca solutii doar panem et circenses,scuze,de fapt doar circenses:(

  2. s-a tampit lupul!astia nu stiu ce sa faca sa scape de putere si cauta un scandal prin care sa scape de putere!e prea mare palaria,si bocescu cred ca rade ,si partescu cred ca rade!cum sa nu indemni lumea la revolta ,tot sa vorbesti frumos,asta nu poate sa continue in halul asta ptr. ca lezeaza Romania si pe omuletii amarati care traiesc pe pamantul asta!

  3. Poate ca acest domn Vladescu a considerat ca Ministerului de Finante nu i-ar strica putina publicitate. La altceva nu ma gandesc, deoarece cred ca ai nevoie de ceva experienta in domeniu pentru a munci la MF, sau nu!

  4. andrei gheorghe mai bine ar mai face o emisiune cu rataciti in jungla africana si concurentii sa fie in ordine alfabetica : basescu; boc; berceanu (poate merge si bercea mondialul; Eba; udrea si videanu…aaa sa nu-l uitam pe blaga

  5. Trait pe propria piele urmatorul sfat;-NU furati,guvernului nu-i place competitia.

  6. Daca Vladescu va fi remaniat asa cum banuiesc ca se va inatampla si va veni Guta la Finante,sunt curios daca Dan Bittman isi va depune demisia de onoare la cabinetul noului ministru, pe motiv ca nu poate lucra cu noul sef “din cauza de viziuni macroeconomice incompatibile pe termen lung” !… 😉

  7. Nici cu stiu ce sa mai cred ! E o nebunie in tara asta. Eu cred ca cei din fruntea tarii au pierdut definitiv contactul cu lumea reala .Parca sint bauti cu totii sau dusi cu mintea ! Ei nu stiu ce se intimpla in tara . Eu sint din Piatra Neamt si lucrez la o firma unde salariile sint platite pina la nivelui lunii iulie 2009 , iar de marit nu s-au marit de exact 5 ani . De plecat nu ai unde pentru ca nu sint posturi nicaierei si atunci stam asa si ne bucuram ca macar ne merge vechimea deocamdata . Si nu am facut facultatatea cum a facut-o doamna Udrea , ci la stat si pe vremea cind se facea carte si erau 7-8 pe loc la admitere ( am terminat Cibernetica la ASE in 1978 ) Dar cred ca si multi “votanti” merita ce li se intimpla ! Pacat de restul !

  8. Astăzi, ascultându-l pe Vlădescu vorbind despre rolul lui Bittman, mi-am dat seama că am prea multe clase pentru a înţelege ceea ce vrea să ne transmită.

  9. Astept ca Roxana, printesa Ardealului, sa prinda si ea un post macar la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului. Guta – la Cotroceni, ca tot au plecat consilierii pe capete.

  10. In sfarsit, cineva vorbeste despre asta; singura explicatie poate sa fie aceea ca astia doi sunt “momeala” menita sa potoleasca foamea lupilor indarjiti – asa cum, la stana, ciobanii lasa oile moarte departe de stana- cu speranta ca acestia nu vor ataca. Iar comparatia nu e deplasata, avand in vedere ca guvernul pare o strunga in iarna: saracie lucie si mizerie! Ce ma surprinde e cum dracu’ a acceptat Bittman – l-a lasat glasul sau vrea sa-si semneze autodafe’-ul..la Gheorghe nimic surprinzator: el oricum e “muci”.
    Pacat de Boureanu, in schimb, mare pacat! Tocmai el, care a dat din clanta cel mai mult in campania lui Zeus, i-a spurcat pe toti, tocmai el a ramas in al doilea pluton…nu e usor de acceptat. Cuget ca, in amintirea vremurilor trecute si a sfantului altar, ar putea infiinta un departament al “Magnificului incornorat” ( hai ca n-am inventat eu, e si o piesa de teatru, de Cormmelink)…
    PS: Victor, nu stiam ca suntem vecini, te-am vazut la Premial cumparand ziarele in 2-3 dimineti; e foarte amuzant pentru ca vanzatoarea uraste trustul Intact, si face niste comentarii foarte funny!

  11. Dupa ce l-am vazut pe Vladescu cum se pupa repetat (la venire si la plecare, in fata camerelor) cu Tariceanu, zilele trecute, si cum vad acum ca ii angajeaza prietenii cu care ia masa prin oras, incep sa cred ca e vorba de un joc. Dar nu prea il inteleg.

  12. Astia incep sa aiba un haz tot mai nebun!Bittman Dan. Cam ce studii are el?
    Sa faca ce? Sa fie consilier cum? (Stop! Si miliboc si-a pus soferul consilier. Sau ala de la aviatie, care ara director si consilier al directorului in una si aceeasi persoana).Da, de aceea nu va fi in Romania ca in Argentina…

  13. Ţara arde şi baba se piaptană. Minunat. Sper sa nu se dea salariile si pensiile vreo 2 luni sa vezi atunci concerte. Meritam tot ce ni se întâmplă. A ajuns Boc să se imprumute ca sa-mi iau salariul si noi vorbim de cresteri de pensii. Udrea se lafaie pe 3.7 miliarde euro si noi ne plingem ca nu avem bani de autostrazi. Ţara asta e un carnal fără sfârşit, dar meritam.

  14. Poate acum o sa primim in loc de salarii dvd-uri cu concertelele holograf? Parca ar iesi mai ieftin statul.
    In rest, toate cele bune, traim ca-n Trinidad and Tobago deci merge, ganditi-va ca se putea si mai rau.

  15. O decizie care, aşa cum am scris şi la mine, nu mă face decât să cred că vor să ne testeze, vizavi de rezistenţa pe care o avem la bătaia asta de joc.

  16. In calitate de fost admirator al trupei Holograf, pot spune ca Dan Bitman este o ilustra nulitate, cu calitati de manelist. Imaginea de star i-a fost construita be baze false. Ca si Andrei Gheorghe, reprezinta o categorie de oportunisti ieftini care dupa ce ajung pe val dispar in diverse cotloane obscure. Cine e sotia lui Bitman ??? De ce un afemeiat ca el s-a casatorit cu o femeie care nu-i spune nimic ??? De ce s-a tuns Bitman ??? De ce Holograf a incetat sa existe numai cu putin dupa plecarea lui Cotabita ???
    Imaginea Ministerului de Finante va fi Andrei Gheorghe sau Dan Bitman ??? Ce mai conteaza fratilor ? Oricum Fiantele vor functiona cam ca Taraful din Clejani, numai ca aici baietii tac daca le lipesti suta pe frunte.

  17. D-le Ciutacu,
    E prima data cand va banuiesc ca “nu aveti informatii exacte”; cum puteti vorbi de “parastas” cand dupa declaratia Ministrului Finantelor ” nu este absolut nimic special” la imprumutul de un miliard de euro pe care Romania va lua de pe piata externa, pentru ca nu “este vorba de excedarea limitelor de imprumut stabilite pentru acest an?”
    In ceea ce il priveste pe Dan Bittman, acesta: “nu va canta imnul taxelor si impozitelor” declara tot domnul ministru; dummnealui, Dan Bittman, fiind perceptibil pentru foarte multi oameni, ii va lumina la cap pe acestia ca nu-i nici o problema de ingrijorare pentru poporul suveran.Ei, vedeti cum stau lucrurile?
    Multumin pentru promptitudinea cu care ne-ati informat din nou de problema aceasta acuta.

  18. e si acesta un mod de a ni se arata cate functii “trasnite” exista prin ministere …

    oricum, e amuzanta replica lui Vladescu despre rolul lui Bittman “… a discuta cu cetăţeanul, de a-i comunica într-un mod care dacă e perceptibil pentru Dan Bittman, e perceptibil pentru mult mai mulţi oameni” – pare a avea o nuanta care nu il flateaza tocmai pe proaspatul consilier.

  19. Si zici ca l-a pus pe Bitman consilier cu populatia? Mai bine-l punea pe fante consilier cu copulatia, era mai potrivit. Pai daca Gheorghe e deja “muci”, Bitman ajunge-n doua zile Batman.

  20. @brankardierul

    Serios, sa scape de putere!!!!!!!!!!
    Astia vor cit mai multa putere, doar s-au exprimat cu cinism: au doi ani pina mai sunt alegeri si ii doare la basca de cei pe care ii lovesc la buzunare.
    Pentru ei suntem pulimea nemultumita si fraiera.

  21. vb lu badea: superb . Eu rad cu lacrimi ca daca plang mor repede. Deja stiu ca ne dam cu sania pe economie si cum sania in sus nu merge e clar ca economia are o directie de partie asa ca nu mai conteaza. Suntem unici. Cartea recordurilor la aberatii mai completeaza azi o fila.
    Deja colegii din biroul vecin de la serviciu , toti votanti ai lui basescu, se plang de taxe si eu ii intreb senin “pe bune”? dar voi ce dracu va asteptati sa se intample cu astia? sa faca treaba cumva?
    apropo de bitman:doamnelor si domnilor intra in scena dl consilier in miniesterul de finante, prezentator al emisiunii danutz srl Daaaann Bittmaaaaaannnn. Nu stiu cine va scrie imnul ministerului: Banica sau Guta? “Bubulina gospodina, socoteste pana cand cade lumina” sau poate aia cu “Suna telefoanele ca dracii/ Arunc milioanele cu sacii!” a lu Guta cred ca e mai potrivita pentru imn.
    Uite ca nu stiu daca ai inceput emisiunea la Antena 2 dar daca nu propune-i lui Gadea sa faca un sondaj azi la emisiune cine sa cante imnul Min de Finante.

  22. cit cistiga din activitatea aceasta pseudochansonetistul bittman si caricatura de gheorghit?
    contractele sint secrete de stat?
    din moment ce noi le platim nu e normal sa stim si valoarea lor ?

  23. astia vor sa faca bugetu mp3. ca e mai mic ca format. vai de capu nostru. bravo diaspora, ati ales bine. eu macar nu am votat

  24. Ehehehe…intr-o luna se va retrage pe fond muzical:”si baietii plang, nu-i asa?”
    De ce a acceptat Bittman? Simplu- ne explica baiatul- e balcanic

  25. fratilor asta e nedreptate si discriminare,sa se faca dreptate eu propun s-o aduca pe Naomi si pe Fernando de la Caransebes sa echilibram un pic situatia ca erau in dezavantaj ,,13-14,, si ,,banii vorbesc,,

  26. Deci eu nu mai inteleg nimic, aseara am auzit pt prima oara din gura lu’ Badea ca A. Gheorghe e la ministerul de Finante, acum imi spuneti ca si Bitman? hai serios???au plecar toti specialistii din tara aia si au mai ramas astia? sa faca ce? ce gluma tare!!! (pacat ca nu e gluma)

  27. Eu ma gandesc la altceva . Daca se reduc posturile si unii functionari vor primi atributii largite , cum la Bittman si Gheorghe nu poate renunta , poate vor stabili astia strategii bugetare si fiscale (bine , adevarul e ca pot s-o faca cam la fel de bine ca si cei care o fac acum) . N-ar fi ca lumea : Gheorghe – seful directiei TVA , iar Bittman – la buget , accize si alte marafeturi ?

  28. Ana are mere.
    Tara noastra este frumoasa.
    Ministerul de finante nu are bani.
    Bugetul este mic.
    Tara se imprumuta.
    Tiranu´nu zice nimic. Oare mai traieste? De ce tace?
    Hudrea vorbeste la OTV. Pe supozitii si ce crede ea. Dar oficial???!
    Hassam este inca fugar.
    Mircea Basescu oare ce mai face? Cum o duce el?
    Dar EBA? Dar notarasita?
    FMI-ul si BM-ul isi freaca mainile? Abia asteapta sa plateasca salariile si pensile romanilor?
    Oare Mogulii se mai fac? Sunt speriari?
    Afara e frig. Dinu Patriciu este rosu de rusine
    si emotie…

  29. adevarul e ca dupa asemanarea terifianta intre Romani si Argentina nu ma mai mir nici daca il pune ministru de interne pe cioaca.
    afara ploua…

  30. Trupa lu’ Base are o noua strategie de a atrage admiratia oamenilor. Angajand profesionisti. Intai Gheorghe care sa zicem e profi in televiziune (ne facem ca uitam de capcana in care l-a atras pe Boc 🙂 pe vremea cand lucra la Antena1, sau de limbajul de lemn). Acum l-au adus pe Bitman pentru care avem tot respectul pentru profesionalismul de care da dovada in muzica.
    Numai ca acesti oameni nu au mai facut asa ceva pana acum.
    Acesti oameni nu au nicio treaba cu politica!!! Si ma refer desigur la cei care adopta aceste strategii pentru a-si face imagine proprie in conditiile in care tara e unde e si noi traim cum traim…

  31. Mda, ma mir cum puteau zice unii ca Vladescu este un adevarat profesionist cand au vazut astea…in orice caz Vladescu e in aceeasi oala ca si Videanu, udrea(trebuie sa scriu fara litera mare la inceput pentru ca s’asa este destul de mare doamna udrea..mai ales la propriu)etc. ..din punct de vedere al competentei zic.
    P.S : Pot sa pun pariu ca in Zimbabue sau Mali este un guvern mai competent ca in Romania.

  32. Io as fi pus-o pe Oprah in locul lu’ Gheorghe (tot realizatoare de emisiunui – da’ mai vizionate) si pe AC-DC (pe toti!) in locul lui Bitman (ca si aia cinta cu “banii vorbeste”)

  33. E bine, e bine, e foarte bine.
    Un adept al lui e pi cur ar trebuie sa fie prevazator; gheo s-o facut muci dupa trei zile.
    Danutz n-ajunge; pe margine ar trebui scosi la incalzire si
    Salam si paula seLing.

  34. Ăştia vor să scotă castanele din foc cu mâinile altora, ei o fac … alţii să explice la proşti, adică să ia toate bobârnacele.

  35. Ce crezi ca ar trebui schimbat in viata ta, Dane?

    – Totul! Glumesc. Si eu ma gandesc de multe ori la schimbari, dar mi-e cam teama de ele. Sincer, mi-a trecut prin minte, la modul serios, sa-mi iau familia si sa plecam din Romania. Mi se pare ca aici trebuie sa faci niste eforturi mult prea mari ca sa duci o viata normala. In strainatate, daca nu ai pretentii la niste extravagante futile, adica sa consumi banii fara discernamant, deci daca vrei o viata decenta, nu e nevoie sa te dai zilnic de trei ori peste cap. Din nefericire, nu pot sa fac pasul asta, pentru ca baietii mei sunt deja ancorati in Romania: aici au scoala, gradinita, prietenii… De politica nu vreau sa ma apuc, desi am foarte multe oferte in sensul asta. Fiindca n-as putea sa mint oamenii si n-as vrea sa-mi sacrific nici meseria si nici familia pentru… pentru ce?… Nu stiu ce-o sa se schimbe anul asta. S-ar putea chiar sa spunem o perioada stop muzicii. Sa ne mai relaxam si noi, sa mai acumulam idei. Nu poti sa fi tot timpul in priza. Concertele nu ne incurca viata, cu partea de creatie e mai delicat… Acum, ca m-am tot marturisit, sa mai adaug o confesiune: eu am idei pentru un nou proiect, dar ar fi ceva mai mult decat un simplu album. E o idee mai ampla. Mai degraba, o opera rock. Ceva care s-ar putea lega si de un spectacol de teatru si de un film. Deci, ar fi mai mult de munca si nu stiu cine mai are timp sa se inhame la o chestiune de genul asta. O sa mai vedem…

    cam asa ceva spunea Bittman in decemebrie 2009!oare stia ceva?si care o fi noul sau proiect?

  36. Astept cu sufletul la gura numirea lui Nikita consilier la aparare si a lui Magda Ciumac consilier la cultura pentru relatia cu manelistii, in rest…Afara ploua!

    P.S. Sa iti fie rusine ………(ghici?)

  37. Scuze!am uitat sa pecizez sursa declaratiei lui Bittman:Formula As din 28.decembrie 2009!

  38. Eu am terminat Finante in 2008 si bineinteles ca nu sunt posturi scoase la concurs. Ce trebuie sa fac in cazul asta? sa ma apuc de cantat pt a putea trai?

  39. Andrei Gheorghe, Dan Bitman…da’ ce-i acolo? petrecere? Anul asta din cate intelesesem eu ne pregateam….iar…de criza…
    Oricum daca mai e vreun cantaret care nu e in parlament sau in guvern sa spuna acum, pentru ca se va simti dat la o parte data viitoare cand vom vedea o sedinta in plen si o sa avem impresia ca suntem la un fel de premiile Oscar …romanesti

  40. lui vladescu ii dau un pont,cele mai competente din tara asta si care ar putea scoate tara din criza ar “domnisoara” SEXI BRAILEANCA si cea mai sexi mamica din romania NIKITA.
    Sunt absolut convins ca cele doua vor face treaba buna.

    P.S. Sper sa nu ma ia in serios

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.