Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > S-au schimbat criteriile de performanţă?

S-au schimbat criteriile de performanţă?

UPDATE: Înregistrarea emisiunii

Înţeleg că participăm la întrecerea capitalistă pe bază de cifre, dar nu pricep cum ai tupeul să deschizi gura când faci audienţe cât scorul la pauză

Am revenit, după câteva zile de respirat civilizaţie şi curăţenie, într-o ţară unde s-au schimbat subit criteriile de performanţă în televiziune. Aşa că am aflat azi noapte că, într-o criză economică fără precedent recent, o ieşire isteroidă a preşedintelui pe un post naţional care strânge 60.000 de oameni (rating mediu de 0,5%) în faţa televizoarelor a ajuns să fie considerată un succes editorial şi, mai ales, de audienţă. O să încerc să mă adaptez şi eu, strâns de pe drumuri, noilor condiţii. Dar mă întreb cu voce tare – mai mult nu pot face – dacă trebuie să rog să vă rog să mai închideţi din televizoare (să nu stric cifrele la modă) sau să tac inteligent o oră întreagă.

Până atunci, voi întreba, cu voce tare, cine/din ce bani plăteşte salariile labeunu, post care nu apare cu vreo emisiune în primele 20 poziţii ale topului audienţelor.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

61 thoughts on “S-au schimbat criteriile de performanţă?

  1. cine plateste salariile labeunu? noi, cine altcineva?! sigur, platile le fac “interlopii politici” – ca sa-l citez pe CTP -, dar din banii nostri.

  2. Victor, nu critica pe cei de “labeunu” ca se supara rau Badin (si asa s-a luat de tine, zilele trecute, cu vorbe nu prea frumoase, pe pag. lui de facebook)… 😀

  3. Am citit ieri pe blogul tinerei ex antena 2 Sorina Matei cat de mandra era de 0.5 audienta. Alta e problema mea: cum poate un om tanar si cu ceva (presupusa) inteligenta de jurnalist sa inghita toate monstruozitatile/aberatiile/prostiile prezidentiale fara sa i se clinteasca un muschi de pe obrazul (inca) neingrosat? Slugarnicia, chiar bine platita, este periculoasa la o varsta la care nimeni nu isi imagineaza (sper) ca regimul Basescu este vesnic. Sau, stiu ei ceva ce eu nu stiu???

  4. …si, ca sa fiu concret, citez putin de pe pag lui: ” Cum arogantul si prea genialul este interesat de ratingul nostru (…)”.
    La cine s-o referi oare ?

  5. Faptul ca un discurs de-al lui Basescu strange 60k telespectatori (neobligati de cineva sa se uite) eu cred ca e o mare performanta. Pe bune, l-a auzit cineva vorbind?!?
    Citeste-ne Marele Gatsby o ora daca tot vrei sa-ti strici audienta…

  6. am citit si eu postarea sorinei si m-am amuzat afland ca beunu a inceput sa bata din ce in ce mai des antena3.
    cred ca e de la caldura.

  7. @TITI: cred ca e modul lui complex de a-mi purta o vie si perpetua recunostinta pentru ca i-am tinut spatele (si mi-am luat-o aiurea de la Basescu din cauza lui) in cele minim doua cazuri cand a bagat Jurnalul National aiurea-n rahat cu niste “dezvaluiri” cel putin paralele cu realitatea.
    @Nina Balan: fata e pe program. nu pentru a gandi e platita si detasata de la o televiziune la alta.
    @Miles Teg: macar fanaticii lui si tot se uita

  8. Da, prietene, dar dacă doar 60.000 de fanatici i-au rămas(şi sigur printre ăia care s-au uitat erau şi din tabăra adversă lui, care vroiau să ştie ce şi cum), e jale! Pentru Supremul Cur, nu pentru altcineva!
    Lumea s-a săturat de monologul lui monomaniac, de repetarea până la greaţă a aceloraşi clişee. Să zicem că labele nu sunt chiar o culme a televiziunii, că n-a prea auzit lumea de el. Dar ratingul nu e cine ştie ce mai mare nici când apare la TVR 1. Care joacă, totuşi, în Liga Mare. Bine, stă mai mult în zona retrogradabilă, dar e în Liga Mare. Ei, asta chiar ar trebui să le dea de gândit.
    Apropo: se simte criza pe cele meleaguri curate şi civilizate?

  9. @Constantin Gheorghe: labele sunt televiziune cu acoperire nationala de mai bine de 10 ani, dar au atitudine de televiziune mica. e chestie de mentalitate.
    da, se simte. hotelurile la care anul trecut trebuia sa-ti faci rezervare cu o luna inainte aveau acum disponibile camere si la zi

  10. Mai grav mi s-a parut ca televiziunile serioase au promovat vreo doua zile la rand si pe carmaci si pe sorina matei si pe labeunu!

  11. Pai cu totii suntem investitori labeunu. Si mamaie din varful muntelui daca da vreo taxa la stat detine procente din labeunu :))

  12. “….cine/din ce bani plăteşte salariile labeunu…”
    Zău aşa, Imperatoare, păi asta ne interesează pe noi, pe ăilalţi de ce-i exludeţi?
    S-ar impune o întrebare cât se poate de legitimă “pe unde vă ascundeţi nenicilor când vă vorbeşte tartoru’?” Excluderea vă paşte! 🙂

  13. Hm… Bădin, ziceţi? Cât să fi trecut ( parcă nu chiar atât de mult ) când scriam cu plăcere pe blogul lui, iar el şi răspundea, uneori? Parcă ( a se citi “sigur” )avea alte păreri pe atunci!

    Ce silă şi scârbă mi-e de unii oameni!

  14. da victore, o ai mare 😉
    pe de alta parte, e clar ca postul ala e finantat politic
    date despre rentabilitatea lui vom afla mai tarziu in urma unor “dezvaluiri incendiare” despre alta afacere/tun/contract cu statul.
    si eu, ca patron “cu relatii” as tine o firma pe pierdere daca pe baza ei celelalte din holding infloresc.
    si off-topic, ne calificam si “noi” in grupele EL anu’ asta?
    numa’ bine!

  15. @STANESCU: nu-i prost, da’ n-are nici o sansa de a se impune intr-o piata care-i e usor straina doar injurandu-i pe cei care-si inchipuie el ca-i stau in drum. era oarecum simpatic la Turul Frantei, da’ sub Naum la orice capitol. e diferenta de calibru…

  16. Slava domnului ca macar a disparut din peisajul B1 gretosul nas Radu . Postul la
    care-si face acum veacul nu-l am pe cablu asa ca sunt scutit de senzatia de voma pe care o aveam atunci cand mai ma uitam la emisiunea lui in care asteptam din moment in moment sa se aplece si sa-i pupe mana celui mai iubit
    ( hulit ) dintre romani .

  17. Apropo de Banciu …
    Butonand la telecomanda, am nimerit la B1 in momentul in care domnul mai sus amintit vorvea despre A3. Prin urmare, nu am trecut mai departe cu viteya luminii. Dumnealui spunea ca, intr-o zi bine precizata, timp de 15 minute (nu mai tin minte daca imediat dupa ora 22 sau imediat dupa ora 23) a batut A3 cu 0.1 puncte. Performanta mare, tinand cont ca postul in cauza este pe piata de doar 4 luni. Si ca, atunci cand avea 4 luni de existenta, A3 nu trecea de 0.
    Nu mai stiu ce rating avea A3 acum 6 ani, asa ca nu am contraargument.
    Nu urmaresc niciodata B1, dar aveam impresia ca acest post exista pe piata de mai mult de 4 luni. Sau ma insel?

  18. Intentionam sa scriu vorbea, nu vorvea si viteza, nu viteya. Imi cer scuze pentru greseli. Promit ca nu se va intampla prea des.

  19. Banciu daca s-ar limita pe felia lui, adica pe sport ar fi ok,dar sa vii sa te lauzi ca i-ai batut pe rivali cu audiente de 0,5 si 0,7,e chiar jalnic si a fost tare o motivatie de-a lui :”pai unde sa se duca si presedintele,labeunu cand pe Antena si Realitatea de dimineata pina seara il injura”

  20. M-am abţinut să-ţi spun înainte de emisiune că, ultima oară când îl ascultasem pe Alin Teodorescu, era băsist. Din acest motiv soţul meu a zis că preferă o emisiune cu Bogdan… Teodorescu.

    Acum, în timpul emisiunii, spun: Alin Teodorescu e TOT BĂSIST. Aş zice unul jegos. După capul lui de mare analist, ar trebui să avem alegeri anticipate din trei în trei luni-după cum spuneai- până o ieşi ce vrea Băsescu. Şi dacă nu MAI iese niciodată?
    A zis-o şi pe aia cu suspendarea…

  21. Auzi nene, mai lasă dracu’ sondajele alea, că ştii bine cam cum stă figura cu lauda. Noi, aştia care te urmărim, cam ştim despre ce-i vorba. Sincer să fiu, mie mi se rupe de cine-i lider de audienţă cînd mă uit io la VG!
    Ar cam trebui s-o lăsaţi mai moale (toţi cei de la A3 – inclusiv COLABORATORII) cu “Noi sîntem… şi dacă nu ne credeţi iaca ratingurile”
    NOI ŞTIM!
    Te tot poţi supăra pe mine şi mă poţi “interzice”, da’ asta mi-e părerea. Aveţi grijă să nu daţi în “sindromul pedele” Adică “Noi şi numai noi… restul e KK, nu contează”
    Banzai!
    Unde o stat ascuns domnul Alin Teodorescu ? Că îi ceva vreme de cînd nu l-am mai văst…

  22. Sociologul v-a spus ceva important! Sper sa reflectati: Romanul nu apreciaza criticile pana in panzele albe. As adauga chiar ca, daca, fiind contextul favorabil, vor fi distrusi si cei criticati si cei care ii critica.
    Sper sa nu fie la o scara mai mare un alt proces de idiotire a poporului, al doilea val, dupa generatia pro, generatia HUO! In tandem cu DD in direct…
    Stiti ca mai am eu un fix cu un dir., dar nu mai insist, ca indispun.
    Stima!

  23. poate nu era lumea lamurita cu ce interviu voia Sorina Matei sa faca si nu a putut la antene….
    eu unul m-am crucit cand am vazut-o langa basescu dupa turul 2, in blestemata zi de 6 dec 2009

  24. Dau şi eu două citate referitoare la A. Teodorescu, primul din februarie 2009 şi cel de-al doilea din octombrie 2010:

    1.”Sociologul Alin Teodorescu a declarat luni, ca Victor Ponta are sanse mici pentru a reusi ca lider in PSD, nefiind bine vazut de cadrele medii, care-l percep ca pe un “tanar rasfatat”, protejat al lui Adrian Nastase.
    Alin Teodorescu declara, vineri, la Realitatea FM, ca ordinea candidatilor in urma congresului de sambata va fi Mircea Geoana, “fara discutie”, Cristian Diaconescu, Miron Mitrea, lui Ponta fiindu-i acordata ultima sansa.”

    2.Victor Ponta: O să vă povestesc un singur lucru înainte să îl daţi. Eu cu Alin Teodorescu, cu care am avut o relaţie destul de civilizată, am fost împreună în Guvernul Adrian Năstase, la turul al doilea de scrutin, Adrian Năstase contra Traian Băsescu, era 9 fără un sfert, nu o să uit toată viaţa, că nu mi-a povestit cineva, am trăit eu. Alin Teodorescu a venit în birou la Adrian Năstase, eram mulţi acolo, a venit şi ne-a zis: e ok, l-am bătut, 54-46. Noi am sărit în sus, ne-am bucurat. Eu de atunci nu îl mai cred pe Alin Teodorescu, poate să zică orice.”

    Mare sociolog, aproape la fel de mare ca Dâncu.

  25. faptul ca nu doresc sa ne spuna din isi iau baietii banii credeti ca aceasta situatie va tine la nesfarsit – regimul basexu’ se va termina – mai devreme sau mai tarziu (sper eu dupa alegerile din 2012) – situtia de labeunu va sfarsi tot atunci?

  26. acu fara suparare dar sunt in asentimentul lui @violet – si eu am avut impresia ca “batranul comunist” e de partea marinarului betiv.
    daca e sa fiu sincer eu l-as vrea suspendat pe basexu’ pana`n alegerile locale de anu’ viitor si n-ar fi o utopie ceea ce vreau eu (tine nitel de udmr) – daca se va intampla treaba asta acum – sigur sigur sigur nu mai revine in sondaje daca e sa se faca referendum – mai mult proportia va fi inversa ca la precedentul referendum …

  27. Si eu constatasem, de ceva vreme, ca Alin Teodorescu a apucat-o pe cararea batatorita de Cristoiu, Calinescu, Andronic si Gusa, asa ca am urmarit emisiunea de aseara sa vad in ce ape se mai scalda. Nici o schimbare… Nu stiu daca e (doar) un mercenar, oricum asta nu-i o scuza pentru a fi neprofesionist. Pentru un om care pretinde ca isi castiga painea din analize sociologice, bazate in special pe cifre, e inadmisibil sa aiba atatea “scapari” in legatura cu evenimentele recente din politica. Ori are creierii terci, ori e un imbarligator de doua parale. A doua varianta mi se arata mai probabila… Nu e posibil sa sustii ca, din 2004 incoace, PSD nu a obtinut mai mult de 30-31% si PNL 14-15%, doar pentru a convinge ca alianta dintre ele nu depaseste acum 45% ! Dupa alegerile parlamentare din 2008, la Camera si Senat, PSD-ul a obtinut 33,09-34,16% si PNL-ul 18,57-18,74%, putand sa formeze impreuna guvernul cu o majoritate de 51,66-52,90%. Doar ambitia lui Tariceanu de a pretinde fotoliul de prim-ministru si, mai ales, “inclinatia” negociatorilor Geoana si Mitrea catre PDL, au impiedicat formarea unui guvern PSD-PNL. Si acum, dupa trei ani de guvernare dementa PDL, asta vrea sa ne convinga ca USL nu depaseste 50% ?! Apoi, cum poate sa sustina ca Basescu a castigat referendumul de suspendare din 2007 cu 84-85%, cand stiu si copiii ca a obtinut 75% ? Si de unde dracu’ a scos cifra aia de 3600 de ministri ? Daca am presupune ca am avut 50 de ministri diferiti in fiecare an (si n-am avut, multi dintre ei ducandu-si la capat intreg mandatul de patru ani) ar reiesi ca, in ultimii 20 de ani, am avut vreo 1000. Dar ajunge cu cifrele… Omul are probleme serioase si cand isi da cu parerea despre situatiile care se vor crea dupa alegerile din 2012, daca Basescu ar refuza sa numeasca un premier propus de un USL castigator. Cat de usor vorbeste el despre dizolvarea Parlamentului si declansarea de alegeri anticipate, chiar de catre cel care declara in nestire ca Romania nu are nevoie acum, in criza economica, de instabilitate politica… Astea sunt situatii prevazute de Constitutie pentru cazul in care fortele politice din Parlament sunt fragmentate si incapabile de aliante. Ne-am face de rasul lumii daca un singur descreierat ar hotari dizolvarea Parlamentului, in conditiile in care exista o majoritate parlamentara de peste 50% care poate si vrea sa asigure guvernarea. Si ne mai spunea ca, in cazul suspendarii lui Basescu, poporul milostiv s-ar putea solidariza cu el, ca e agresat, saracu’. Dar de ce nu s-ar solidariza poporul cu USL, initiatorul suspendarii, pentru ca el e primul agresat, de vreme ce Basescu refuza sa accepte rezultatul alegerilor, hotarat de acelasi popor ? In fine, am cam lungit-o… As mai adauga ca mercenariatul asta al lui s-ar putea explica si printr-un santaj cu privire la trecutul lui ante-decembrist, el fiind urmarit de mai multa vreme de banuiala c-ar fi fost turnator. Si cred ca nu prea are incredere ca dosarul lui nu va fi facut public candva, asa ca ne-a pregatit putin inca de aseara: “Daca ai un procuror bun, spui si ce nu crezi ca vei spune vreodata. Asta va spun din experienta…”

  28. Acest Teodorescu este un mercenar ordinar,mobilat foarte sumar la cutia craniana,dar siret din cale afara,care isi da aere de mare cunoscator/cugetator,la fel ca alt mercenar (pupincurist) Dancu. Bine ar fi sa mearga la posturile basiste,sa nu ne intoxice cu emanatiile lor. Nu stiu de ce insistati,cei de la A3,sa ni-i aratati,deoarece stim cat sunt de limitati/indobitociti/lingai. Cand vedem portocaliii si haita lor de lingai,ne apuca o greata,pana la voma. Cautam spatii libere de basism,ca sa putem respira si noi.Ajutati-ne !

  29. @Victor: noi, astia de la A3, omitem sa va intrebam pe voi cine s-ar califica pentru invitarea in emisiune. si, cel putin la Vorbe grele, asa va ramane, indiferent cat de tare va veti zvarcoli. fiindca nu ne-am angajat, oricat de tare v-ar placea voua, propagandisti la USL. iar puterea, din care Alin Teodorescu nu face formal parte, trebuie sa aiba posibilitatea de a se exprima civilizat si decent.

  30. Apropo de ce zice şi Bubulea: eu aseară mă gândeam că mai victimă decât Băsescu, în cazul suspendării, rămâne tot BUZUNARUL cetăţeanului român. Cred că nu contează, în acest caz, nici măcar nivelul de inteligenţă al omului. Pe-asta cu buzunarul şi stomacul o pricepe tot prostul. Aşa că analizele de toată jena ale mercenarului pot fi băgate de acesta undeva. 🙂

  31. Eu zic ca-i bine ca mai invita si prosti, indiferent de culoarea politica. Aflam astfel cum stam!Eu m-am distrat copios si cu Cr. Preda si cu Alin.

  32. Ce nu pricep eu Dom Victor Ciutacu ,de ce imi bag in grila Dolce programe gen : OTV – B1 Tv la liber si in grila principala a altor firme de cablu Rds – sau UPC si lista ar putea continua cred linstit cu Kanal D Tvr 1, eu as fii de acord daca vreau sa vad o emisiune sau cine stie ce transmisiune sa platesc pay per view . si am doua intrebari :
    1.oare cei dela B1 Tv au salarile mai mari ca le a lui ESCA
    2.unde o sa lucreze Radu Moraru aka nasu ca am inteles ca a dato in bara cu mareata lui televiziune 10 TV. oare il rangajeaza LABEU TV SA MAI II PUPE IN DOS PE CEI DELA PUTERE ,DAR PE CE TRONSOANE ORARE CE ACUM NUMAI ARE LOC DE TURCESCU SI CRISTOIU

  33. De cateva zile OTV-ul duce o campanie draconica impotriva primarului Sorin Oprescu… Un razboi murdar, grotesc… Presupun ca PDL-ul a dat startul la jocul electoral, iar Traian Basescu il foloseste pe Dan Diaconescu pentru castigarea Capitalei.

  34. @ Victor & shogunu’:

    Actuala putere ce se afla la conducerea Romaniei, fiind autoritara si totalitarista, face ce vrea, cand vrea si mai ales cum vrea. Fara sa intrebe pe nimeni. Asta este din punctul meu de vedere trasatura de baza a oricarei formatiuni/gasti/grupari care ajunge la un moment dat, conjunctural, sa aibe mai multa putere decat a sperat.
    Exact in aceeasi masura, si folosind intocmai aceleasi mecanisme, se comporta si televiziunile din Romania, oricare ar fi ele.
    Daca e sa facem un calcul mic, si avem tinere de minte, constatam ca orice televiziune care abia s-a ‘nascut’ incepe agale sa-si formeze un anumit public, se poarta foarte “cu manusi” cu oamenii carora li se adreseaza, da dovada de un bun simt exagerat cateodata si conteaza foarte mult (sau cel putin asa lasa impresia), pe parerea telespectatorilor. Insa odata cu trecerea timpului, aparitia banilor foarte multi si implicit a ‘puterii’ ce emana din credibilitatea pe care si-o formeaza (de cele mai multe ori prin munca asidua, efort sustinut si rabdare de Sisif) se poate constata foarte usor cum tind sa se comporte precum cei pe spatele carora si-au creat initial audienta/rating/bani/renume si carora li s-au opus de multe ori mai abitir si cu mai mult succes decat a facut-o chiar opozitia.
    Multe televiziuni de succes per ansamblu, impreuna cu multi/e realizatori/e, incep sa sufere de “tabelita”. “Tabelita” e boala foarte grea. Adica daca esti un om normal, intri in presa cu cele mai bune intentii, muncesti mult, ti se ofera destule oportunitati pe care fiind atat destept cat si inteligent nu le ratezi, iti creezi un renume, castigi respectul unui anume segment de public, devii “popular” in adevaratul sens al cuvantului si continui sa faci o munca pe care o indragesti, mi se pare fair. Daca in schimb, la toate astea se adauga si betia puterii pe care o dobandesti dupa ce petreci mult timp acolo in varf (imitand intocmai tipologia PDL-ista), se cheama ca ai dat-o’n “tabelita”.
    Nu cred ca e televiziune la ora actuala in Romania (incluzand aici si televiziunea nationala), care sa nu ne arate tabele peste tabele, cu rating-uri, market share-uri, cote de piata. Toata lumea e plina de tabele. A dat “tabelita” in toti. Pentru multi nici nu mai conteaza ce aduc pe micul ecran (ex. Gherghe, Mandruta), atata timp cat ajung sa se vada si ei acolo in top 10 sau top 20 in tabele. Altii se chinuie sa faca emisiuni decente, cu invitati de cele mai multe ori respectabili, ei insisi fiind la randul lor oameni respectabili, dar care molipsindu-se de “tabelita”, au ca unic scop intrarea in tabele, si aratarea pozitiilor ocupate, pe sistemul “a mea e mai mare”.
    Se stie foarte bine ca daca nu faci rating, mori (din punct de vedere audio-vizual evident). Numai ca eu am crezut in naivitatea mea, ca “a te da mare” constant si sustinut, e contraproductiv, atunci cand te adresezi unui anumit segment de public. Succesul intra intr-un fel la categoria “si altele”. Adica dupa ce ai muncit mult, publicul te respecta si te urmareste, castigi rezonabili, si “esti cineva”, succesul e de la sine inteles, nu mai e nevoie sa-l trambitezi constant ca si cum daca n-ai face-o lumea (care te priveste) n-ar sti ca-l ai. De-aia zic ca “tabelita” e boala grea…
    Un mic exemplu (avand in vedere ca postez pe acest blog):
    Victor Ciutacu, 5 Iulie 2011: “Vineri mă întorc la treabă. Aia din geamul sticlei, pentru care am luat Premiul APTR şi mă înjură toţi proştii, că la ziar am ajuns încă de ieri. Dat fiind că, dacă tot ăsta-i hitul săptămânii, bacalaureatul l-am luat al treilea pe liceu (fără să consider că-i vreo performanţă), mă gândesc ca viitorii mei invitaţi să fie de la nivelul mediu în sus. Adică oameni cu gramatica la zi, recognoscibili pentru categoria de privitori căreia mă adresez şi care să aibă ceva de spus. Deci aştept sugestiile voastre.”
    Victor Ciutacu 6 August 2011: “noi, astia de la A3, omitem sa va intrebam pe voi cine s-ar califica pentru invitarea in emisiune. si, cel putin la Vorbe grele, asa va ramane, indiferent cat de tare va veti zvarcoli.”
    Din punctul meu de vedere, analizand un om care mi-a castigat respectul si admiratia inca din vremea in care era ‘invitat din oficiu’ la RTV pe postul de ‘jurnalistul Victor Ciutacu’, cam prin 2007 sau 2008 (imi cer scuze daca incurc anul), e greu de inteles cum poate sa treaca relativ usor de la “astept sugestiile voastre”, la “…omitem sa va intrebam…indiferent cat de tare va veti zvarcoli…”. Bine, eu unul, asa pentru mine, as putea sa-mi ofer o explicatie si anume faptul ca de la prima abordare (cea de pe 5.07.2011), pana la ce-a de-a 2-a abordare (cea de pe 6.08.2011), omul de presa si de televiziune Victor Ciutacu, a prezentat pe blogul personal nu mai putin de 6 tabele. Pentru un jurnalist/realizator Tv, care de cand il stiu nu obisnuia sa apeleze la astfel de ‘prezentari’, postarea a 6 tabele pe durata unei singure luni, ma face pe mine in calitatea mea de ‘consumator’ de Victor Ciutacu, sa cred ca s-a molipsit si el de “tabelita”.
    Intr-o vreme suferea si Mircea Badea. Era chiar cronica suferinta lui, prezentarile fiind zilnice. Insa cred ca o fi gasit leacu’ pentru ca de mult timp a incetat cu tabelele.
    Oricum, pentru mine (privitor la TV), nu e intocmai placut sa constat ca televiziunile in ansamblul lor, impreuna cu realizatorii ce le populeaza, reusesc intr-un mod neplacut sa copieze comportamentul oamenilor politici pe care ii detest atat de mult si care se lasa transformati pana la ultimul exemplar atunci cand dau cu gustul de bani, putere, faima…

  35. @Catalin: candva, cand o sa am chef, o sa-ti explic pe larg la ce foloseste “tabelita”.
    cat despre invitatii mei, cu tot respectul de care sunt capabil la ora asta, n-aveti nici un cuvant de spus. eu si numai eu decid cine se califica la “Vorbe grele”. cat timp tabelele alea care te enerveaza arata mult peste nivelul critic fara sa ma prostituez, deciziile mele sunt bune.

  36. Victore vad ca unii te injura pentru emisiunea de aseara, eu tin sa te felicit pentru ea. A fost o emisiune foarte informativa, Teodorescu a explicat foarte bine niste lucruri… nota 10. A fost chiar una dintre cele mai reusite emisiuni pe care le-am vazut in ultimele luni.

    Ultimul minut (ultima intrebare) a fost dupa cum zic pasionatii jocurilor pe calculator “EPIC”.

  37. E ziua mea si mi-e bine,am intrat in randul celor cu 50,bravo pentru performante,keep going,jos palaria,asa se face meseria.

  38. de la inceputul anului si pana acum nu am vazut nicio audienta cu emisiunea lui Badea, In gura presei. De ce?

  39. @Ion: s-o fi saturat sa le citeasca pe post. n-are nici cea mai mica urma de concurenta. face peste mine, iar ailalti sunt la genunchiul broastei.

  40. Nu prea am inteles de ce te dai de ceasul mortii. Pana la urma ai cei mai ok invitati. Si prostalaii cetatii si geniile aferente. De aia ai si audienta. Cred ca ti-am mai spus-o. Eu sunt mai ingrijorat de celelate emisiuni care chiar sunt tampite. Dovada ca toti cad sub tine. Sigur, nu nominalizez ca sa nu-ti creez probleme. Pe de alta parte, constat ca va bateti pe un slot din ce in ce mai mic. Iar pe de alta parte, ma intreb, cum dracu’ mai luati publicitate pe saracia asta creata chiar de voi prin 2009-2010, sustinand politicile tampite ale actualei gubernari( pensii nesimtite, grasi versus slabi, prea multi pensionari etc.).Pur si simplu v-ati taiat craca de sub picioare. Geniali, geniali, dar cine mai sponsorizeaza geniul?Poporul nu mai are bani( sau daca ii are,si-i are, nu se grabeste sa-i arunce pe piata- de ce ar face-o?, guvernantii fura la greu sa se asigure pentru viitor). Pana la urma presa este un serviciu oarecare ce este finantat de cerere . Se pare ca cererea este din ce mai mica. Trebuie sa luati masuri, astfel incat sa castigam si noi si voi.Daca voi, ziaristii aveti schelete in dulap, e treaba voastra. Nu ne implicati si pe noi in aceasta aventura putinista.

  41. @Un cetatean dezgustat: grija ta pentru sloturile si publicitatea noastra e induiosatoare. ale mele-s din ce in ce mai mari de cand m-am apucat de treaba. te autoflatezi daca-ti inchipui ca-i pasa cuiva de tine. esti, pentru industria asta, un click pe telecomanda. pleci tu, vine altul. cu cat aduc mai multi decat pierd (si, deocamdata, asta se intampla), locul meu in grila se cimenteaza. nu esti interesat de ce scriu sau ce scot pe gura, nu ma urmaresti, e simplu.

  42. Reactia ta online e impresionanta intr-o zi de Duminica. Chiar nu am preocupari in acest sens. Pur si simplu am vrut sa-ti spun ca te admir fara a cadea in idolatrie. Ai cele mai echilibrate emisiuni si am vrut sa-ti comunic acest fapt. Atat!

  43. @Victor Ciutacu:
    Raspunsul pe care i l-ai dat lui “Un cetatean dezgustat” confirma intr-o oarecare masura ce am spus ieri in comentariul de la 18:48.
    N-o sa vada nimeni, niciodata un astfel de raspuns din partea unora ca Turcescu, Striblea, Nasu si altii…
    Cu cat audienta le e mai mica, cu atat mai mult o sa-i vedem tacand chitic.
    Siguranta pe care o emana astfel de raspunsuri precum cel al tau, e data de munca pe care s-a cladit, in timp, o asemenea stabilitate.
    Numai ca as avea si eu un singur amendament daca mi-e permis, si apeland la ingaduinta ta. Taica-miu, dupa vreo 40 de ani de comert si avand gestiuni si raspundere in spinare, printre alte ‘povatuiri’, mi-a spus urmatorul lucru: “Indiferent de conjunctura, daca vrei sa fii rentabil, tine minte: clientul nostru, stapanu nostru!”.
    Acum, daca televiziunea nu e un business bazat pe ‘clienti’, sa-mi fie cu iertare. Sau poate ca noul tip de client reprezentat doar de procente pe un grafic, nu e ‘luat in seama’ cum era pe vremuri in negustoreala, cand te intalneai cu el face to face.

  44. @Catalin: cand clinetul iti spune zilnic, fara sa probeze, ca ai marfa expirata si, totusi, revine obsesiv in fata tejghelei, chemi paza si te lipsesti de prezenta lui.

  45. RATINGUL…dzeul vostru…asta-mi aminteste de indicatorii economici din perioada comunista…planificare, cincinal…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.