Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Poporul suveran mişcă pă sistem turbo

Poporul suveran mişcă pă sistem turbo

Manelele, la ora actuală, a cucerit toate vârstele, de la copil până la omul care se poate mişca, pentru că manelele e un gen de muzică foarte dansant, bazat, ca sound, foarte mult pe partea de percuţie şi un argument e faptul că eu cel puţin am cântat la diferite genuri de oameni, de la omul de rând la omul sărac, la omul bogat, la omul care s-a considerat intelectual” (muzicianul preferat al preşedintelui)

“După părerea mea, având în vedere că domnul preşedinte, din ce am văzut eu la televizor, am văzut că se pricepe la dans, am văzut că le are cu dansul. Avându-le cu dansul, înseamnă că domnul preşedinte are şi ureche muzicală, pentru că nu te poţi apuca să dansezi dacă nu ştii(…)Dacă manele au reuşit, în ciuda faptului că se spune că suntem fără şcoală, fără cultură, într-un cuvânt, că suntem inculţi, am reuşit, prin textele noastre, să cântăm viaţa de zi cu zi aşa cum e ea şi să ne adresăm oamenilor pe înţelesul lor. Manelele are linii melodice foarte melodioase şi foarte bine gândite ca şi conţinut pe linie melodică”

http://www.youtube.com/watch?v=OunST_w9oiM

UPDATE: Efectul 99%

Comentarii

comentarii

Similar Posts

183 thoughts on “Poporul suveran mişcă pă sistem turbo

  1. Si asta-i doar inceputul;mai aveti putintica rabdare sa vedeti in ce hal ne aduc portocalii pana in 2012;asa ca,sa traiti bine ca altfel va ia mama dracului!

  2. Eu zic sa nu intram in panica.
    “La 99 % din romani le plac manelele” – se refera probabil la 99% din cei care l-au votat. Si aici procentul este exagerat. Procentul corect ar fi 80 – 90%.
    O seara buna!

  3. la o asemenea majoritate,cred ca manelistii ar trebui sa fie reprezentati in parlament si in guverncu o specie de Ministerul Manelistilor.(minister care s-ar ocupa cu promovarea acestor minunate linii melodice)

  4. daca-i pui chelie si ii iei mustata jos, a qui ressemble-t-il?!…epouvantable, vraiment…

  5. La întrunirea recenta a Consiliului de Securitate al
    ONU se discuta problema Irakului.
    Dupa o ora de discutii, Tony Blair scoate un ceas cu
    capac sa vada cat este ora, iar pe capac era gravat “De la George Bush pentru Tony”.
    Dupa o perioada de discutii, scoate si Bush un ceas de argint cu capac, iar pe capac era gravat “De la Tony Blair pentru George”. Dupa alta ora de discutii aprinse, Vladimir Putin scoate un ceas din aur cu diamante, iar pe capac era gravat: “De la IC Bratianu pentru Carol I”.

  6. Haleu, da’ dacă se gândeşte Vlădescu să impoziteşte sunetele, ce mai face bieţii manelişti? Da, să poate băga impozit pă cauză dă poluare fonică! Şi Vlădescu are consiler pă unu’ care nu-i manelist!

  7. Manea prezidenţială

    Ciociolino domnişoară
    Să te pup la subsuoară
    Şi mai jos, mai jos pe gambă
    Când se stinge mica „lambă”.

    Haide, haide, vin’ la ţaţa
    Să te fac să-ţi rozi mustaţa

    Vreau să stau pe piolet
    Sub cravata violet
    Să-ţi rod bine toată coaja
    Până nu se rupe vraja.

    Haide, haide, vin’ la Cotroceni,
    Haide Leano ca să rozi coceni.

    Notă : se repetă până-n dambla

  8. “Manelele are linii melodice foarte melodioase şi foarte bine gândite ca şi conţinut pe linie melodică”

    Hai sa fie asta un fel de citat a-la-Murphy ?

  9. Cum in spatele lui Geoana au fost Vantu,Patriciu si altii,asa si in spatele lui Basescu au fost si sunt tiganii,dupa cum am vazut cu toti in frunte cu Bercea Jupanu si Mondialu..tara tuturor posibilitatilor

  10. asa se viseaza base_?
    cu mustata lui guta?
    si cu breton pe frunte … !

    Mare pacat ca a cantat la alta…casca)!

  11. Chiar mi-a placut melodia “melodioasa” Chiar ma gandesc sa migrez si eu…de la 1% la 99%. Ca se practica…E de bun gust acum sa te dai cu turma, fie ea si “portocala manelista”. Care dupa cum s-a vazut chiar a functionat foarte bine,,, Pai, cu un asemenea ritm si cu 44 de pahare cum sa nu fi atras de “leganarea buricului”, MAi ales daca si seful turmei o face?
    Apropos, individul din imagine nu va creeaza impresia ca seamana cu cineva?

  12. am reuşit, prin textele noastre, să cântăm viaţa de zi cu zi aşa cum e ea şi să ne adresăm oamenilor pe înţelesul lor.

    Aici chiar are dreptate… Astea sunt textele pe care le pot intelege portocaliii cu serifii lor cu tot. MAi mult, e batator la cap!!!

  13. Manelele are linii melodice foarte melodioase şi foarte bine gândite ca şi conţinut pe linie melodică

    Imi este greu sa memorez fraza aceasta… Oare sunt si eu manelist?

  14. ..la omul bogat, la omul care s-a considerat intelectual—

    Guta, meriti nota 10. Esti mai sincer ca altii. Doar stii ca ci care te asulta doar se pretind a fi ceea ce nu sunt… Pentru aceasta declaratie de demascare publica a celor 99% eu nu te-as mai lasa sa canti. Pai, este posibil sa jignesti o asemenea majoritate de elita? Si mai ales, sa ai tupeul sa sppui sa presedintele s-a aliniat cu majoritatea? Ce sa inteleg de aici? cata subtilitate! Ce geniu!

  15. Citeam cu cateva luni in urma ca echipa PDL a pregatit cateva manele de inima pentru iubitorii genului, in speranta ca mesajul lor va aduce cat mai multe voturi pentru Basescu. Si le-a adus cu varf si indesat.
    Compozitorii si interpretii acestora sunt romi despre care d-l ministru de externe spune ca poti sa spui despre ei orice, dar nu ca sunt imbecili. Deci pot fi hoti, criminali, nenorociti doar IMBECILI nu. Nu e deci nici o problema cu ei doar ceva marginal: de imagine. Sunt raspanditi in lumea intreaga cu manelele lor cu tot si ajung si la muzee dar nu intra, mai bine canta manele. Vedeti daca societatea romaneasca nu i-a responsabilizat ca nu au reusit sa progreseze? Nu-i tarziu niciodata.

  16. Pai nu zicea dl basescu ca iarna nu-i ca vara?
    Acum ce face vine si ne spune ca vara e frumos sa ascultam colinde? Grele sunt caile filozofiei basesciene…

  17. off topic: Boc cica vrea TGV in Romania, sa traverseze tara, astia sunt funny rau:)) pfff…eu pricep ca pe ei nu-i duce capul prea mult, dar n-au si ei pe acolo niste consilieri care sa le spuna cand abereaza si ar trebui sa-si tina pliscul? Romania si….no comment!

  18. Asta canta caCarusso cacumangura ar fi o privighetoare.In rest….SA AUZIM NUMAI DE BINE!vorba lui Neculai Constantin Munteanu.

  19. Om bun, asta e presedinte sau statistician ? 😆
    Constat ca are o adevarata obsesie pentru tot felul de procente.
    In 2004 am aflat ca 25% suntem homosexuali, acum aflu ca 99% dintre noi sunt manelisti… 😆
    Da’ oare de unde are jupanu’ cifrele astea ? Cred ca sunt rodul muncii neostoite si neabatute a serviciilor multilateral competente.
    Ca la ce bugete au s-ar face de rasu’ curcilor daca n-ar ostoi augusta sete prezidentiala !
    La setea de cunoastere m-am referit, evident… 😆

  20. Dom Ciutacu,..o sa zic si eu ca Adolf Eichmann
    (mi se pare) da eu cand aud de oameni d-astia de cultura si implicit de “cultura” de-asta a la Salam,Minune samd, de zice “presedintele care este” ca-i implementata cu succes in popor, mai ca-mi intra cheful sa pui mana pe pistol.Parol.

  21. Apai sincer m-a scarbit Basescu cu vorba lui. 99% sunt manelisti? Ce foc ni-s o natie de zapaciti inculti? De Cioabe, Mondiali si Gute cu Salamuri?
    Sa vina aici la dezintoxicare muzicala, la noi in Timoc sa auda si sa joace niste vlasce adevarate, il facem noi sanatos sau….

  22. “Barbate dupa votare am sa-ti fac niste gratare,am sa beau dupa votare 44 de pahare”…..no comment!ar fi inutil!!!

  23. Daca-i considera romani numai pe cei 5 milioane,care l-au votat,evident ca are dreptate.Sigur sunt manelisti 99%.

  24. Soluţia salvatoare

    Impozitul pe flatulenţă şi eructare, conform declaraţiei ministrului Vlădescu făcută la Kanal tv, este numai o chestiune de timp, concomitent cu oblgativitatea purtării non stop, cu data de 01.04.2010, a filtrului cuantic euro-flat-eruc de protjare a mediului cosmic, anexă la CNP.
    Pensionarii beneficiază de o majorare simbolică a impozitului cu 65 % (vârsta de pensionare)
    datorită aeroalimentaţiei excesive. Guvernul Boc a “mirosit” soluţia, dând foarte verde normelor metodologice anexate la OUG.

  25. Haidi, bre… Ci naiba. Doar voi, cu televiziunile voastre ati facut sa ajungem la asta. Mai intai ProTV-ul si apoi Antena 1. Nu pot uita socul avut cand am aflat ca Teo a inceput sa invite manelisti in soul ei de dupa-amiaza. Iar Antena putea ea sa ramana mai prejos?… Ia te uita la nenea Medelin azi, maine si in fiecare zi dupa-amiaza?… Chiar e asa nevinovat ce face el si Antenele. Iar Capatut de miez de noapte?… Ia sa vad un om de televiziune (poate tu?!…) care sa declanseze o batalie pentru scoaterea manelelor si a tuturor storfulitelor si bildimbiclor sexosi cu criiru cat aluna din emisiunile TV de la posturile la care lucra si de unde papa si atunci da, mesajul tau are credibilitate. Ce, manelistii cand sunt numiti de Base sunt idioti, dar emisiunile in care sunt acestia invitati sunt, nu-i asa!, de un mare nivel entelectual?!… Hai sa ne hotaram: ori manelele sunt mereu indezirabile si atunci BASTI cu ele din spatiul public si mai ales din televiziuni, ori sunt creme de la creme si atunci nea Adi si dom Guta pot astepta titlul de Doctor Honoris Causa la Universitatea Nationala de Arte. Putina consecventa, ce naiba!…

  26. Tara de manelisti, cu euroi pe frunte !
    Cine da apa la moara subculturii?
    Pai e vreo televiziune care sa nu fi fost atinsa
    de “curentul” manelist?!

  27. Acesti manelisti ar trebui ignorati, macar de presa, daca nu si de altcineva. N-au decat sa cante la ale cui nunti vor si pe cati euroi vor (“fara numar”), dar prezenta lor in emisiuni televizate, ca invitati sau, culmea, prezentatori de emisiuni, in presa scrisa etc mi se pare de neiertat.
    Pai si filmele XXX cu minori au publicul lor, dar asta nu inseamna ca trebuie sa le vedem la TV. Sa recunoastem: presa i-a facut “vedete” pe Columbeanca, pe Sexy-Brailancea, pe Ciuma(ca), pe Piticul porno si alte scursuri care nu ar fi trebuit sa aiba acces pe micile ecrane. Din pacate, tonul l-a dat chiar Teo, dar vad ca acum si Brancu ii calca pe urme…
    Nu cred ca mai exista in lume vreo tara in care in televiziuni sa existe atat de putini jurnalisti veritabili si atat de multe vedete Playboy. Acum nu ne ramane decat sa contemplam monstrii pe care i-ati creat, ca intr-un experiment de laborator scapat de sub control, ca-n filmele americane.

    Daca o tinem tot asa, in curand Adi Minune sau unul de-ai lui vor ajunge presedinti ai Academiei Romane sau ai Uniunii Scriitorilor!

    Pentru Dumnezeu, IGNORATI-I, macar atat puteti sa faceti.

  28. …fetele mele e o valoare
    mogulii n-au pus botu’ pe sare.
    Sunt fericit,
    V-am ciuruit !!!

  29. Va tot luati de saracanu Traienel presedintele-minune al romilor . El e ce-l mai tare ,mai tare chiar decit maneaua …. Intr-o zi o sa va confirme chiar dna Nuti .
    PS. Nuti e dna aia care poate sa stea calare pa 2 ministere.

  30. Ce bine imi pare ca ati venit cu acest ‘update’ ca ma simteam jignit ca m-ati considerat manelist.
    Eu sunt un meloman infocat, dar manelele chiar nu le suport si ocolesc toate locurile publice mai aglomerate unde miroase a “mici”, “bere” si mai presus de toate, unde difuzorul dat la volum maxim m-ar putea asurzi cu manele.
    M-am uitat bine la postarea Dvs. si mi-am dat seama ca reprezinta Piata Mare din Sibiu in timpul campaniei electorale, unde “Voda” pare se ca nu domina peisajul urban. Sunt sigur ca daca ar fi fost vorba de un concert a lui Guta cu Roxana – Printesa Ardealului, ar fi fost imbulzeala, ori in aceasta postare nu este, ceea ce-mi sugereaza ca pe atunci Basescu nu avea chiar asa mare trecere ca un manelist adevarat ce este.Dar ulterior s-a dovedit, dupa procentajul ce a obtinut “Voda” la Sibiu ca masinaria de “convins” votanti a functionat la parametrii asteptati de Basescu.

  31. @alphas: in cazul in care n-ai aflat (da’ ma-ndoiesc), aici nu scrie trustul Intact, ci persoana fizica Victor Ciutacu; in timpul ocupat, redactor-sef la JN si realizator de Vorbe grele. unde nu apar manelisti. daca ai reclamatii la adresa programelor A1, scrie-i Cameliei Voiculescu.
    @CIRSTEA FLORIN: al cui e Mazare si ce legatura au manelele pedeliste cu promisiunea lui neonorata? d’aia a ramas ala primar, ca-i Basescu manelist?

  32. asa, si daca ii scriem Cameliei Voiculescu, ce??? domnia sa nu vede emisiunile antenelor? nu vede ce invitati au anumite emisiuni? ce scursuri de invitati? ce subiecte…chiar daca-i scriem, nu o sa se intample nimic; conteaza mai mult cativa euroi (sau mai multi) decat opiniile si comentariile noastre; orice s-ar spune…suntem mai multi decat ar putea crede “unii” si altii care am vrea altceva sa vedem la tv; si nu-mi aminti de telecomanda;

  33. @agia: va invitam politicos sa comentati pe forumul A1 productiile tv ale A1. eu nu sunt condica de sugestii si reclamatii. daca nu pricepeti de bunavoie, va silesc eu s-o faceti. sau, ma rog, sa n-o mai faceti aici

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.