Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Între noi, aroganții. Dialog, nu strigăte…

Între noi, aroganții. Dialog, nu strigăte…

Înregistrarea emisiunii

http://www.youtube.com/watch?v=YJPhR7rYGbg

UPDATE: Înțeleg că-s primul, dintr-o listă oarecum pestriță, care-l irită pe cel mai cu PR filosof glossy din România. Ceea ce mă foarte bucură. Pentru că nici eu nu mai vreau să trăiesc într-o lume unde trece drept model în conștiința publică unul care i-a pupat în cur pe Ceaușescu (pentru a fi reprimit în PCR) și pe Băsescu (în schimbul unor sinecuri). Pe ultimul îl înjură azi pe unde apucă, de pe statul de plată al lui Patriciu, din motive care-mi scapă și mă lasă rece…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

110 thoughts on “Între noi, aroganții. Dialog, nu strigăte…

  1. Eu…pentru ca n-am mai vrut sa traiesc in aceeasi tara cu Plesu, am emigrat.
    Dar daca lui Plesu nu-i place Gadea , Ciutacu si Badea…poate pleaca el si ma intorc eu=))

    Plesu l-a ” plagiat” pe Dan Grigore, care a afirmat recent si insistent ca Mircea Badea e tot aia cu DD.
    Stiind la ce kur pupa ambii, nu ma mir ca gandesc la fel.

  2. Emisiunea a fost excelenta! Chiar daca nu sunt un fan al lui Adrian Nastase, considerand ca a avut si ele pacatele sale, nu pot sa nu constat inalta factura intelectuala de care da dovada.
    Spre deosebire de circul pe care se incapataneaza Basescu sa ni-l ofere a-l asculta pe Adrian Nastase si altii asemenea lui inseamna sa respiri aer curat.

    Intr-o tara cu o atmosfera de maidan astfel de personaje mai improspateaza aerul. Si chiar daca nu le impartasesc intotdeauna orientarea politica, aparitia lor este benefica, mai ales ca asemenea oameni incep sa devina raritati.

    Felicitari, d-le Ciutacu, pentru emisiune…

  3. Astea sunt tampenii. Ce liste frate? Ce vorbeste Plesu’ ala? Daca scrii carti nu se cheama ca esti scriitor. Wtf? Ii se pare lui ca e scriitor. Iar for fuck sake daca aberezi in abstract nu se cheama ca esti filosof. Astea sunt nebunii. Adevarata intelepciune se afla in punctul in care reusesti sa atingi echilibrul existential,momentul in care nu decristalizezi in interior conflictul cu realitatea si realul.

    Puneti prea repede eticheta de filosof pe tot felul de oameni care vorbesc la modul aiurea abstract si scriu carti pe care le citesc ei si tovarasii lor.

    Realul conteaza si nu fanteziile asta.

    Auzi tampenie:

    Andrei Pleşu: ”Nu mai vreau să trăiesc într-o lume în care principalele personaje se numesc Ciutacu, Băsescu, Gâdea, Diaconescu”. REZISTENŢA DE LA BIBLIOTECĂ”

    Omul asta este un frustrat aflat in conflict cu realul.

    Sa fuga din tara….Sa mearga in Berlin…Sa vada acolo nebuni, daca nu ii mai ajung aia din Romania. Sa o arda in Shared House cu Alcoolici violenti sa vezi ce o sa ii placa dupa aia in Romania. Vorbeste aiurea. Nu stie ce vorbeste. Sa manance din gunoi sa vezi cum isi schimba parerea.

    Filosif…Ala e nimeni. Habar nu are ce inseamna cu adevarat realul deci nu se poate numi Filosof.

    Va pierdeti vremea aiurea in tara aia. Romania e doar o limita in fatza existentei.

    Uite realitate pura

    http://www.youtube.com/watch?v=8kT96UIkhDE

  4. Ti-ai dat silinta si ai centrat din toate pozitiile. Cameleonul a demonstrat inca o data de ce a fost ales de catre stapanii sai, sa dea o masca de “normalitate” unui guvern . Pe cat poate fi de elegant in exprimare si de expert in limbajul de lemn al diplomatiei, pe atat e de hidos pe dinauntru. Brr, sper sa nu il mai vad vreodata ajuns la butoane. Pe el sau pe creaturile sale. Oricum, fata de marlanul suprem, acesta stie sa ne minta si sa fure closca de pe oua mult mai stilat. Parca ar conta…

  5. Nastase la fel cu Basescu?Prostii asa cred si nu are rost sa-i contrazici,au mintile prea odihnite!

  6. Câteva gânduri off topic…
    Apropo de ce se întâmplă acum la PDL BUcureşti: oare Blaga, care este prezent dar…nu este, s-o fi gândind acum că, dacă şi-ar fi petrecut ultimii ani din viaţă…ALTFEL, n-ar fi fost nevoit să asiste la spectacolul oferit de CURVĂ şi în cinstea ei? Este incredibil ce se întâmplă, ce aud( că de uitat nu pot )!

  7. dl ciutacu, va felicit pentru interviul cu adrian nastase, cel mai bun politician roman, pe care din pacate romanii in prostia lor nu l-au ales in 2004 si acum suporta consecintele. de fapt as dori sa-i spuneti colegului dvs valentin stan ca incepe sa depaseasca orice masura. in emisiunea conexiuni deinaintea celei cu a. nastase, v.stan a demonstrat ca termenul de echidistant nu-i este cunoscut. cand pe parcursul unei intregi emisiuni inamicul public este “comunistul” psd si “comunistul” ponta te intrebi daca omul asta e in firea lui. pot fi de acord cu el ca-i place c. antonescu si pnl-ul dar asta nu inseamna ca trebuie sa te dai atat in stamba. sa-i fie rusine!

  8. victore ,mi-a placut emisiunea si asta nu pentru ca sunt fan nastase dar in ultimii am fost si suntem bombardati de obraznicie,impertinenta,tupeu,nesimtire si chiar simteam nevoia de un pic de aer cu parfum de inteligenta

  9. IA DE LA BĂIATUL

    Lângă zidul nordic al unui fost complex comercial abandonat s-a pripăşit de vreo 15 ani un ins fără vârstă – Gigi, care desface contra un leu tot ce recuperează de la tomberoanele blocurilor limitrofe cu locaţia sa. Are şi o saltea pe care se hodineşte ziua şi noaptea potrivit programului său. Nu fură, nu cerşeşte, nu tâlhăreşte.
    Contemplând magazinul său am identificat o broşură scrisă de Academicianul Mugur Isărescu în urmă cu vreo 30 de ani (ceva cu Legea dezvoltării planic – proporţionale, lege obiectivă ce acţionează în socialism, care avea urme de excremente !) pe care Gigi o relansează, zic eu, ca soluţie sigură pentru ieşirea din epoca binefacerilor BBI (Băsescu, Boc, Isărescu).
    Gâdea prezintă de câteva seri nişte „fripturişti Hopa-Mitică” ai regimurilor Ceauşescu-Iliescu-Constantinescu-Băsescu, în care sigur îi vine rândul şi lui Veşnic Mugur.
    Măi căcăciosule viticultor lasă-i pe români în pace şi meri în mă-ta cu Legea ta fără de lege, că nu se face primăvară în sărăcia românească doar cu… un mugur !!!
    Eu nu m-am împumutat niciodată, dar des îl împrumut pe Cel de Sus.
    Gigi ! ia, te rog, de la băiatu (nu de la Băsescu) pentru o cafea la varice…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.