Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > De ce are Mircea Badea succes la public

De ce are Mircea Badea succes la public

Țăranu’ a ieșit ieri primul în megasondajul tatulician 10 pentru România, la o categorie din care nu s-a revendicat a face parte vreodată, ba chiar a contestat-o cu vehemență. E o performanță-n sine să întreci în popularitate mituri înrădăcinate în mentalul colectiv precum CTP sau Cristoiu. Pentru că 10 pentru România e nimic altceva decât un concurs de popularitate, nu vreo olimpiadă a competențelor. De aici și revolta scrâșnită pe Net a sicofanților cu aere intelectuale din trustul lui Vântu. Ei n-au fost validați niciodată de public. Scriiturile lor sau emisiunile unde strâmbă din nas n-au produs vreodată bani, ci au consumat. Pe când la Badea, așa nejurnalist cum se dă el, a fost taman invers. Pe el l-a ținut și-l ține publicul la măsuța aia. Publicul lui, care e-n stare să fugă după el în masă prin Parcul Tineretului, îl simte sincer în revolta față de sistem și-l vede că se ține de cuvânt. Câți s-ar fi dus să defileze cu pene pe cur în Piața Victoriei? Sigur că n-a mutat din loc sediul Guvernului și că a făcut rating pe baza imaginilor promise și ulerior difuzate. Dar, dincolo de saltul greu de făcut peste bariera ridicolului, Mircea și-a respectat o promisiune. În țara unde puțini mai dau doi bani pe propriul cuvânt de onoare…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

286 thoughts on “De ce are Mircea Badea succes la public

  1. Saltaretii astia de la putere nu au liniste nici azi,cred ca se pregateste ceva impotriva voastra cu zambetul pe buze,incercati sa va feriti!
    Mult bine la toata lumea!

  2. Sarbatori Fericite!

    Mircea, de la masuta ta, m-ai ajutat sa trec peste un an care a fost foarte greu pentru mine.

    La multi ani tuturor.

  3. De ce are Badea succes la public si de ce Ciutacu a ramas “doar” un geniu in propria-i oglinda sparta? Tema ptr urmatorul Dvs articol acid?

  4. Cui ii pasa de “megasondaj”? Nu inteleg de ce te deranjeaza ca a iesit Mircea Badea primul, nici macar nu a afirmat acest lucru la tv ca pe o mandrie…. la urma urmei nu a omorat pe nimeni.
    E “taran” dar, “si-a respectat o promisiune. În tara unde putini mai dau doi bani pe propriul cuvânt de onoare…” – Ai incercat sa fii obiectiv dar sa stii ca nu ti-a iesit, si nu o spun cu rautate.

  5. bah nush…sincer mi se pare cam trist…nu cred ca asta-i drumul al bun…in boxeri cu pene pe dos…

  6. unul din motivele succesului se afla in spatele simpatiei lui pt BOUreanu cel mai simpatic si plin de carisma PDList fara de care nu avea loc nici o emisiune inainte de alegeri si care acum neapucand nici un ciolan cred ca s-a ascuns prin poalele lenutei udrea.VA ROG aduceti-l iar pe sticla pentru ca imi pierd timpul fara sa ma enervez si fara sa injur lucru care ma usura .Chiar nu aveti nevoie de un BOUrean sa dea cu oistea in gard sa ne mai distram un pic.El este Pupincuristul ideal inventat din timpuri de 20 de ani apuse.Lui base cred ca i s-au imflamat hemoroizi de atata timp de cand nu mai este lins de Pupincurist.MI-E DOR DE PROSTIE! IN REST ,NUMAI BINE VOUA SI CELOR DRAGI VOUA!!! LA MULTI ANI !!!!

  7. daca nu isi respecta promisiunea ii scadea popularitatea, dealtfel stirbita de faptul ca ai lui is psdei. Este jurnalist… ca doar si carturile is concursuri de masini.

  8. E tare nebunu,nu ma gandeam ca e in stare sa o faca,dar asta e,cuvantui e cuvant.Mare om,puternic caracter.

  9. De ce are succes? Risul nu ni-l poate fura nimeni. Inca. 🙂

    El stie sa rida cu multi romani, asta e secretul.

    A propos, tonomatul e plin de hituri noi sau se da cu trendul? 🙂

    La Multi Ani raule si iti doresc sa nu te incovoaie nimeni daca totusi nu e numai banul la mijloc.

  10. Este bine ca macar pe Badea il mai avem ca sa ne arate the funny side of things ca sa zic asa…si ca o incheiere Badea nu cauta rating, ci se distreaza in propria-i emisiune si nu cred ca l-ati vazut niciodata cu hartiile in mana ca Diaconescu, crizat, studiind rating-urile.

  11. Scriu aici ca sa nu stric Spiritul Craciunului: Ce naiba e cu oamenii din tara asta??? CHIAR TOTI au ajuns sa linga picioarele lui “zeus” (nu merita onoarea de a-l scrie cu majuscula…)
    Dupa Tariceanu , Catarama si inca multi altii , acu’ l-am auzit pe Iosif Boda , cum ca tara asta nu poate iesii din criza pt. ca Antonescu nu se gudura la picioarele stapanului…!!!!???? Asta s-o tampit rau de tot… !!!
    Dupa Catarama , acum am avut ocazia sa vad la Boda o prestatie ABSOLUT P E N I B I L A , EXECRABILA chiar….!!! Ce naiba se intampla cu toti astia…???

  12. corect. il apreciem pe Mircea Badea pt ca este sincer si isi tine promisiunile(lucru cat mai rar intalnit nu numai la politicieni dar si la restul romanilor). da il apreciem pe Mircea pt curajul da a spune lucrurilor pe nume, il apreciem pt…., dar am impresia ca in momentul de fata a cam luat-o razna.

    si ca sa va mai destind putin un banc scurt:

    Geoana presedinte
    🙂

  13. Toata stima pentru Mircica .. 🙂 data viitoare venim si noi ;). Multumesc pt vorbele sincere spuse despre “taranul” de Badea .

    Tot respectul >:D<

  14. da domnu’ Ciutacu si Clujul, cel care e la o mie de ani de Bucuresti (pararea dvs), a luat locul intai la orase, la aceeasi megasondaj. va doare obrazul de la “palma” primita? desi eu cred ca daca nenea Boc era din Zau de Campie, nu mai plasati Clujul la mii de ani lumina in spatele Bucurestiului.

  15. tare omu’! daca a promis ceva… acu nu putea sa linga unde a scuipat nu? daca ar fi mai multi nebuni ca el in tara asta, poate multi romani cu 2-3 diplome (luate pe bune, nu la ID la… “Sorbona”) nu s-ar mai gandi cum sa faca sa ajunga in vest… maturatori, gunoieri sau alte joburi care cer “inalta calificare”(not!).

  16. DOMNULE BADEA
    LA MULTI ANI SI MULTA PUTERE DE MUNCA PENTRU NOUL AN. Daca nu i-am putut schimba pe acesti
    impostori. macar sa ridem de ei,poate ii apuca si pe ei rusinea sa mai minta in halul acesta.

  17. zidanne: mircea badea a zis-o chiar el intr-o emisiune(nu mai stiu daca la tv sau la radio) ca nu si-a dat licenta. fara licenta sustinuta nu primesti diploma. numai bine

  18. Am ras cu lacrimi. Minunat…sunt semne ca o sa ne pastram inteligenta si discernamantul prin sictirul si nebunia dovedita fata de sistem…mai bine dus cu pluta decat oaie placida pastorita de bubuli.

  19. pe langa mesajul anterior, doream sa mai adaug (pentru ca am dreptul de a imi exprima opinia, precum si ceilalti) ca de fiecare data cand vizionez emisiunea lui Mircea Badea nu pot sa il iau in serios, privesc o emisiune de comedie in mare parte in care rad fie de el, fie de cei pe care ii prezinta (in diversele ipostaza) si cum scrie mai sus, merita acest premiu de popularitate dar nicidecum unul de valoare.

    Oricum in politica niciodata nu se minte, nici de o parte nici de alta, in nici o tara.

  20. Tare mi-ar placea sa va am prieteni! ( Ciutacu, Badea, Gadea )Sunteti tustrei oameni de caracter!Dar distanta … bat-o vina! Salutari de la Satu Mare ! LA MULTI ANI !!!

  21. pentru “dhana”: “Iata de ce Mircea va avea mereu mai mult succes decat contestatarii sai “cu aere intelectuale”

    Am inceput sa rad de o persoana care sunase la emisiunea de la radio a lui Mircea Badea si ii spunea, fara sa realizeze (acel individ) cum sa isi faca emisiunea. Acestia sunt clar niste intelectuali, doar ca ce vrei sunt putin cam prosti si nu realizeaza diferenta intre o emisiune (pamflet, diverstisment) si o emisiune de timpul celor realizate in Marea Britanie in urma cu multi ani.

  22. De ce-l “iubesc” pe Mircea?
    Pentru ca nu se straduieste sa fie jurnalistul “care nu este”, spre deosebire de alti care se straduiesc sa ne faca sa credem ca sunt “jurnalistii” care de fapt NU sunt.

    Felicitari Mircea Badea si felicitari Victore.

    Va asteptam cu nerabdare in 2010.

    Deja m-am saturat de emisunile de “umplutura” de sarbatori.
    Parca e pustiu prin mediul TV fara voi. Asa ca chefuiti si haideti domnilor si pe “acasa”.

    PS Transmiteti-i lui Gadea ca daca vrea sa se lase de televiziune, poate face cariera muzicala. Cred ca multe “stele” muzicale au cam inghetat cand au vazut ce voce are Mihai.

    Felicitari celor de la Antene si va asteptam sa va intoarceti.

    La multi ani cu santatate la toti!

  23. -De ce?Pentru ca este natural in comportament,adevarat cu el si cu ceilalti,cu bunele si relele sale.Socot ca acesta ar fi un fel “realist”de a aborda viata si problemele ei.
    -Acest “talent” lipseste tocmai acelor politicieni care au in ei si cultura civica si politica si morala pentru a fi buni conducatori politici.Grav este ca multi stiu sa se prefaca a fi precum Mircea si castiga massa de oameni pentru a-i vota.Si mai departe ramane acea massa pe mana celor votati,dar si cei care nu i-au votat pe aceia…
    -Vorba stiuta de noi:…prosti,da’ multi.
    Cu respect,nartip

  24. cica: “uite pixelu’…” :))) e fenomenal, MB e un om plin de carisma. geniala faza cu BOC DORMI???

  25. Tot respectul pentru Ciutacu si Mircea Badea,,,jurnalisti si in primul rand oameni demni de tot resectul intregii tarii!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.