Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Curva rămâne curvă şi-n ziua de Paşte

Curva rămâne curvă şi-n ziua de Paşte

Pe fondul crizei mondiale nimicitoare şi al bătăliei fără menajamente pentru accesul la resurse, marile puteri au descoperit, subit, că Gaddafi e dictator şi nebun. Şef peste Jamahirie de mai bine de 40 de ani, Colonelul a fost, pentru toţi, bun de arătat cu degetul şi, în paralel, de făcut bani cu el, iar acum, dacă tot se răstoarnă la comandă regimurile autoritare din zonă, a devenit subit nefrecventabil şi, pe cale de consecinţă, urgent dispensabil. Sigur că-i o tragedie ce se întâmplă zilele astea în Libia, dar la fel de tragic a fost regimul Gaddafi şi când excentricul personaj îşi instala cortul prin marile capitale ale democraţiei planetare de paradă şi se bătea pe burtă cu liderii politici care astăzi se întrec în a-i da ultimatumuri. Iar regimul de la Bucureşti, fălos ca măgarul la trăsură când e să se declare solidar de paradă cu marile puteri şi să-şi închipuie că ar fi un soi de miez pe axele strategice internaţionale, dar nutrind speranţe deşarte că o să valorifice într-o zi creanţa de la Tripoli, nu e-n stare nici măcar acum să iasă de sub straiele sale ţipătoare de curvă a regimentului şi să adopte o poziţie politică fermă.

UPDATE: Dupa ce-a tacut solemn, intai si-a luat o felie de jurnal la TVR ca sa spuna nimic si acu’ peroreaza, prin telefon, despre ambasadori cu mandate ferme si secrete, la Realitatea

UPDATE LA UPDATE: Nici daca-si propunea, Severin nu putea sa-i faca un serviciu mai mare lui Basescu si sa-i ia locul pe agenda dezbaterii publice. Cu fiecare apartie publica pe care o are, se ingroapa si mai tare. Parlamentul European plateste lefurile alea regesti si deconteaza lunar sume inimaginabile pentru orice persoana de conditie medie tocmai ca europarlamentarii sa nu faca afaceri paralele si/sau intersectabile cu exercitarea mandatului lor.  

Comentarii

comentarii

Similar Posts

132 thoughts on “Curva rămâne curvă şi-n ziua de Paşte

  1. Ţinând cont de cine este reprezentat de peste şase ani regimul de la Bucureşti, nu putem avea nicio pretenţie. Pentru personajul care ocupă vremelnic postul de la Cotroceni şi cel “topit” de farmecele târâturii semianalfabete de Pleşcoi, pălăria e mult prea mare…

  2. Buna ziua d-le Ciutacu,

    O ,Doamane,ce dreptate aveti!
    Avem un regim de tot rahatul!A avut vreodata o pozitie politica ferma?!Ferit-a sfantul!
    Mi-e greata de lasii astia!

    Cu tot respectul,pentru dvs.,
    Ioanap

  3. Traian Ceausescu si omologul sau Muammar Gaddafi!

    Ultima data cand am verificat faceam parte din UE NATO si nicidecum din BRIC, dar omul se mai schimba!

  4. O, da, mare vorba cu curva! In privinta “duplicitatii”, cum elegant zicea un promo al emisiunii lui razvan, nici nu avem termen de comparatie, mai ca si curvele s-ar putea simti usor nedreptatite de comparatie! Dar exista vreun lucru, vreun om, vreo situatie, vizavi de care marinaru’ sa dovedeasca loialitate, fermitate ori consecventa?! Poate doar duduia cocos, ca exceptie ca intareste regula. In plus, insusi faptul ca presedintele si min. de externe apar in media cu declaratii diferite, desi ei sunt reprezentantii tarii in exterior, ne face sa parem, ca stat, nebuni de balamuc, dar arunca si o noua lumina asupra dezordinii paranoico-schizoide care bantuie viata politica, economica si sociala din aceasta tara de mare rahat!

  5. Parerea mea, este ca razboiul asta se va extinde.

    Si ma intereseaza foarte tare parerea ta.

  6. Nimeni si nimic nu ne obliga! Nici macar sa ne aratam dezacordul oficial impotriva folosirii fortei multinationale, chiar daca e doar un joc de orgoliu intre doi baieti oficiosi. Pacat ca vom suferi noi, prostimea. Am aflat si “colosala” suma datorata de Libia catre Romania: 64 milioane de $. Si cand te gandesti ca masa credala a unei firme aflata in insolventa, destul de ocrotita de oranduirile politice, sa-i zicem Cuprom, este de 110 milioane euro, din care jumatate de la banci si stat, pe care tot noi o sa-i dam sub o forma sau alta (dobanzi, comisioane, impozite etc) pare destul de indreptatita ideia de contra francezilor, englezilor, norvegienilor, danezilor etc. Mai ales daca tinem cont ca acei firfirei de $ provin din afacerile familiei constantene de trafic de armament basescian.

  7. Update:

    N-au bani sa hraneasca saracii, dar au bani de razboaie.

    50 de milioane de $ sau evaporat in cateva minute, prin lansarea a 110 rachete tomahawk, si asta e un mizilic.

    Eu cred ca ne echilibram pe o bara care e gata sa se rupa si un al 3-lea razboi mondial nu este exclus din discutie.

  8. Eu nu inteleg care e faza cu Libia acum?! De ce se tot spune ca “pana acum” Gaddafi era bun si acum e rau?! Ce legatura are asta cu ce se intampla in prezent??? ONU nu era dreptul si nici obligatia sa intervina in problemele interne din nicio tara, decat in momentul in care se comit atacuri impotriva civililor sau se produce un genocid sau ceva de genul! De ce a fost tolerat pana acum Gaddafi??? Poate pt. ca nici poporul Libiei nu avea prea multe de spus si nu a incercat pana acum sa-l inlature de la putere?!? Situatia este aproape identica (pastrand proportiile) cu cea din Romania actuala! Degeaba spuneti voi jurnalistii ca in Romania se produc abuzuri sau unii europarlamentari atrag atentia chiar si in Parlamentul European ca in tara noastra e “naspa”, daca poporul NU FACE NIMIC! A daca maine ies in strada 150.000 de oameni si pe basescu il apuca nebunia si ordona sa se traga in manifestanti sau sa fie batuti sau stiu eu, atunci da, vor interveni si cei din exterior! Dar daca poporul unei tari nu face nimic, ba mai mult e “relaxat” ce sa faca restul lumii?! Sa-l scoata pe ala care conduce cu forta??? Au incercat americanii sa-l omoare pe Fidel Castro (si totul s-a incheiat chiar penibil), dar daca populatia Cubei era de acord cu el ce sa faca cineva din afara??? Unii zic ca bine, dar atunci daca stiau ca Gaddafi e “nasol” de ce cumparau petrol de la el?!?!? Pai poate pt. ca nu e petrolul lui, ci e petrolul Libiei (ca stat) si poate pt. ca era o “simpla” operatiune de vanzare-cumparare (ca doar nu-i faceau un favor cumparandu-i petrolul). Cat despre reactia lui basescu… El crede ca “aduna” voturi in tara daca se opune “granzilor” Europei, dar dupa parerea mea e doar un penibil care nu face altceva decat sa strice si mai mult relatiile Romaniei cu tarile din vest si in felul asta sa fim si mai izolati decat suntem in prezent!

  9. “Tara de secaturi, tara minora, cazuta rusinos la examenul de capacitate in fata Europei… Aici ne-au adus politicienii ordinari, hotii improvizati astazi in moralisti, ministrii care s-au vandut o viata intreaga, deputatii contrabandisti… Nu ne prabusim nici de numarul dusmanului, nici de armamentul lui, boala o avem in suflet, e o epidemie infricosata de meningita morala”.
    Octavian Goga, 1916

    Se vede treaba ca tara a fost la fel din totdeauna, astia suntem noi rumanii si punct. Operele lui Caragiale sunt la fel de actuale si astazi si vor si peste 200 de ani, uitati-va la ce a facut si ordinarul ala de adrian severin.

  10. Abia astept sa murim vreo 3-4 miliarde sa mai respire si planeta asta. Ar fi cea mai buna solutie anti-poluare:):crapam jumate si care ramane respira alt aer, mananca alta eugenie, traieste cu 20 ani mai mult in medie… Perfect!

  11. Păi ce,de Paste ce are dacă-si face treaba?Se duce întâi pe la biserică,obtine cumva iertarea(si în avans dacă stie să insiste)si…la treabă!Îmi cer scuze,dar mai academic nu se poate vorbi în conditiile date.

  12. Victore taica, de cand ti se pare tie ca noi mai facem politica externa? Spune-mi si mie de unde ai dedus chestia asta?…Externe sunt numai periutele aplicate de Baconschi pe deux-piece-ul marchizei de Plescoi…

  13. Gresesti, Victore cu pozitia noastra. Tacand, Basescu de data asta, a facut bine, alaturandu-ne banditilor dupa petrol, ne pierdeam demnitatea, mai ales ca acolo nu a fost o pozitie oficiala, atac oficial NATO, UE, sa fim obligati ca partneri. Tipand ca-i o incalcare, etc, riscam sa ne-o luam rau peste bot caci oricum suntem varza la orice capitol, iar cine se pune cu SUA, etc. cred ca eschivandu-ne, ne-am exprimat cel mai bine, impotriva. intr-adevar, mare drama, cea a poporului libian. un mascarici ca sarko si o femeie comisar ca si H. Clinton. numai bine

  14. Jucatorul nu se incurca cu tarisoare d-astea… aficane.
    El asteapta momentul cand va da ultimatum pt eliberarea lacului rusesc din Estul… Romaniei.
    Si asa Rusia are mana libera de la Occident pentru tura urmatoare de “eliberare a cetatenilor de sub tiranie”. Daca rusii isi vor propune, cat de curand, sa-si protejeze conationalii din Moldova sau Transnistria?

  15. curvele castiga un ban cinstit practicand o meserie veche, nenorocitul asta care a izolat Romania a adus pierderi imense tarii practicand curvasareala!!!

  16. @ioana: d’aia se cheama oameni de stat si candideaza la cele mai inalte dregatorii, sa ia decizii, nu sa stea indecisi

  17. d-le Ciutacu,de data asta nu mi se pare ca a gresit , sunt si altii mai breji ca noi,vezi A.Merkel ,care s-au eschivat cat au putut

  18. Coane Victor, noi suntem minusculi, pitici, insignifianţi, inexistenţi! Nici măcar nu suntem vocali, nu spunem nimic, atunci ce pretenţii mai avem?

  19. Da’mae mai exista?!Mai avem noi politica sau afaceri externe?…ca cu cea interna ne-am lamurit, atat timp cat e topit mucea de baconski sub fermecele blondei de Buzau mirosande a carnatz plescoian,se mai pune problema ca Romania mai are un cuvant de spus?Si oare ce-am vrea sa ne spuna,sincer,n-as mai vrea sa vad cum un sef stat ii mai da cu flit lui basescu si cum este pus la colt de alte state,mai bine ar sta in banca lor si sa taca,razboiul asta se duce bine mersi si fara ei interesele o cer,oricum cred ca numai o barcuta le-ar putea da din flota lui basescu.Cat despre Gaddafi sunt ultimele lui ore,nici asta n-a stiut cand sa se retraga,mai bine si-ar lasa poporul sa aleaga ce drum vor.In loc sa stea la umbreluta cu un suc in mana si cu fundul pe dolarei,ca doar isi pastra si el o sonda,paranoia din capul lui vede copii si femei,inarmati ca sa-l apere,auzi,un milion, am inteles ca-s si putini vreo 6 mil.,ca aia or fi si prosti sa-si riste viata pentru un batran senil si paranoic.Concluzia,daca nu stii cand trebuie sa te pensionezi vine coalitia peste tine si rezolva ei.

  20. A ratat-o si pe asta!Cind Sarkozy i-a cerut sprijinul,Basescu s-a dat cu ruj.Asta-i politica de stat in Romania: curvele se dau cu ruj si cred ca e deajuns sa fie consilier prezidential pe politica externa,ministru al turismului,senator UNPR,sef ANAF,presedinte PSD,presedinte al RO,etc.Nu inteleg ca e nevoie de portocale ca sa iei decizii,nu pentru a chema minerii la Bucuresti sau pentru a taia salariile si pensiile propriilor cetateni.Cum era aia:Francois Mitterand est l’amis de l’assasin!

  21. Mai nasol este nici macar atunci cant trebuie “sa schimbe regimentul” nu se prinde si sta si se uita ca proasta la …. pardon! …precum curca in lemne!

  22. Oameni de stat? de stat adliteram:))dar ti-ai asuma cum tuna inconstientul de Antonescu pozitia franceza cand sunt cel putin 100 de romani acolo? si cand stii ce se poate intampla in Ardeal, Basarabia vreun scenariu asemanator? cand stii ca incalca flagrant dreptul international? ai dreptate ca si principiu, da, trebuia sa spuna nu suntem de acord. dar uita-te la noi, dezastru total. Aici este vorba de asumare. asumare a deazstrului.

  23. Imi place poza. E superba… Era tare una cu Udrea si Gaddafi.
    Totul se bazeaza pe nevoi economice si politice. Sarkozy mi se pare chiar mai periculos decat Basescu (are ceva din sangele celor veniti din stepele Asiei)

  24. Basescu isi procura “flacara violeta”/agenti neurotoxici din Libia si Iran. (vezi discutia Necolaiciuc-ayatolahul Iranului “noi platim locomotivele inchiriate din Romania nu cu bani ci ALTFEL”).
    Tare imi pare ca razboiul din Libia ii “stinge” betivanului flacara violeta si s-or trezi si romanii din “somnul cel de moarte”…

  25. numai ca dementul de gadafi e mai destept si a reusit sa intoarca strada in favoarea lui.

    dupa ce franta s-a facut de rahat in tunisia si egipt, din pacate pentru ea, nu a reusit sa isi faca pasenta cu tripoli. rusia, china si liga araba au condamnat-o. germania nu o sustine, ceea ce e o palma fara precedent. arabii au inceput sa manifesteze impotriva frantei iar gadhafi a reusit sa intoarca o represiune de om dement in razboi impotriva nato. culmea, arabii care manifestau si se dadeau de ceasul mortii impotriva dictatorilor acum ies cu manifeste anti-nato.

    mie mi-a zis-o odata un francez si nu il credeam : cine se baga la arabi e un cretin. aia trebuie lasati in pace. cum intra cineva la ei, poate sa se duca cu bani, spitale, mancare pentru flamanzi, know-how, tehnologie si tot ce vrea. va fi perceput ca inamicul numarul unu imediat ce intra la ei.

    ghadafi va rezista fiindca astia prefera sa fie macelariti de proprii lor conducatori decat sa ii protejeze cineva. asta e stilul lor. martirajul e mai important decat normalitatea.

  26. Sarkozy a inteles al cui descendent este , a inteles ca tara lui este prima democratie din lume si se comporta ca atare .
    Basescu este un milog tupeist , asta a fost toata viata si asa va ramane … sa speram ca-l trece Sarkozy pe lista si ne ajuta sa scapam dracu de el !

  27. in razboiul iugoslav le-am luat minele de nikel, in razboiul irakian le-am luat petrolul, in razboiul libian le luam… dar ce minunata ocazie sa iesim din criza prin vanzare de furnitura militara mai ales cand nota de plata pentru munitia folosita o vor plati altii. de fiecare data pretextul a fost acelasi populatia impilata de dictatori, trebuia salvata. nu? drepturile omului trebuiesc aparate. dar de ce in alte locuri dictatori nu sunt deranjati, populatii impilate nu trebuie ajutate, drepturile omului nu mai trebuiesc aparate?

  28. MARINARUL NU A FOST ALTCEVA DECIT O CURVA A SECURITATII LUI CEAUSESCU. SUSTIN PUNCTUL TAU DE VEDERE DIN ARTICOLUL TAU.

  29. Hait,ca iese la ora 20 la TVR1 sa ne lumineze!Sint curios daca au avut timp sa il aranjeze sau a scapat iar din lant mahmur.

  30. Inca o curva!
    Adrian Severin a trimis reporterilor un e-mail spunând: “Vă anunţ că modificarea dorită de către dumneavoastră a fost făcută. Vă trimit deci o factură de 12.000 de euro pentru “servicii de consultanţă în ceea ce priveşte modificarea codului din Directiva 94/19/CE, Directiva 2009/14/CE”, afirmă publicația britanică The Sunday Times.

  31. Cine să ia poziţie nene Victore? băselu-i ocupat cu conducerea pedeleprelor (ca să nu zic şi de “reînodarea” relaţiilor tradiţionale de prietenie între boboare). baconscu are încă pe mufă “farmecele” udrei.
    Am auzit azi părerea a doi miniştri de externe (foşti). O poziţie mai simplă nici nu se putea. Ceva de genul “ne susţinem aliaţii cu ce putem, că nu prea avem noi mare lucru”.
    Tata-mare ar fi avut o poziţie mai clară, da’ nu pot s-o reproduc aici.
    Banzai!

  32. Daca pariai pe ipocrizie la bursa deveneai milionar. Interesant fuse cum i’a apucat pe Sarkozy si Obama constiinta de coada tocmai acum. Hmm…ce bizar, acum au descoperit ca libienii o duc nasol si ca Gadaffi e -culmea bai frate- dictator!
    Romania nu are ce cauta din punct de vedere militar in Libia pentru ca, dupa parerea mea, in mod direct doar marile state pot profita. Cum sa vina o furnica precum Romania sa haleasca ceva mare si bun?
    In fine, poate vom trimite si noi ajutoare pentru raniti.
    Nu uita, Basescu priveste lumea crucis, asadar nu intelege ce se petrece, deci Romania nu isi asuma o pozitie.
    Basescu functioneaza dupa ideea vestitului Socrate: “Eu stiu ca nu stiu nimic”. E complex domnule Victor, dar nu ne prinseram noi, astia de la tara! :))

  33. Ha ha ha! Sper sa intre yankee-ii si la stocurile de VX (nerve agents). Sa ramana betivanul pe “uscat” si se termine cu apatia romanilor. Se strange latul in jurul gatului portocaliu de la Cotroceni. Circ mare va iesi, Victore! Vom afla cum isi asigura “linistea” Ceausescu si mai apoi uzurpatorul lui Iliescu & oranjgutanii.
    Ati observat ca si tatucu’ ilici se inverzise de atacurile impotriva Libiei?
    Cat de grijuliu atentiona recent Iliescu ca nemultumirile populatiei au atins nivelul unei revolte populare! Stie el tatucu’ ca flacara violeta te sedeaza pana la un punct dupa care are efect invers.
    Va-ti pus vreodata intrebarea de ce era ceausescu asa de fanatic constructor de “blocuri” in care ne tinea “sedati” la gramada ?
    Personal, am multe intrebari…. Cateva:
    – de ce aerul conditionat la Parlament vine de sub scaunele parlamentarilor ?

    – de ce au votat PDListii ca prostii de vreo 2 ori (vezi TVA 5%) ca mai apoi sa se decida sa faca o investitie de milioane sa schimbe instalatia de aer conditionat ?
    – de ce Geoana a fost lasat de Hrebenciuc (seful de campanie) sa participe la dezbatere cu ceilalti candidati DOAR LA 2 DEZBATERI IN INCINTA CLADIRII PARLAMENTULUI?
    – De ce a inventat domnul Hrebeciuc povestea “flacarii violet”? Ce a vrut sa “acopere” cu ea?
    – Nu e ciudata coincidenta ca Hrebenciuc a fost implicat in inchirierea locomotivelor in Iran, locomotive pentru care ayatolahul spunea ca “plateste inchirierea lor ALTFEL decat cu bani” ? (vezi declaratiile lui Necolaiciuc)
    ???????????????????
    intrebari, intrebari, intrebari….
    si una pentru betivan:
    Simti ca iti aluneca jiltul de sub fundic, criminalule?

    In locul lui Antonescu, eu personal, as avea prezenta zero in cloaca numita CLADIREA PARLAMENTULUI!

  34. Victore,astia s-au nascut cu curu-n doua luntrii!Ca-i Paste,ca-i Craciun,curva tot curva ramane.

  35. Chiar daca destul de probabil asumata pur accidental, de data asta pozitia lui Base mi se pare cea corecta. Uneori a te abtine de la a lua o pozitie este cel mai bun lucru pe care il poate face un om de stat.

    Mai mult, eu unul, cumva paradoxal, cred ca daca i se poate reprosa ceva apasat de tot lui Base este tocmai faptul ca este prea bagacios.

    Iar lui Madalin de mai sus ii spun doar atat: o fi zis el Goga ce-a zis, dar greu mai gasesti in istoria politica a Romaniei individ mai nemernic ca Octavian Goga.

  36. Ai pus bine degetul pe rani: “alianta” ucide (victime colaterale) in Est ca sa “apere” vieti in Vestul Libiei. Si le tremura glasul de manie despre Gaddafi, insa tac tare si apasat despre abuzurile dictatorilor fata de propriile popoare in Yemen, Maroc, Bahrein, Arabia Saudita.

    Obama a dezamagit previzibil. E unul dintr-o serie de Presedinti americani care nu scoate lumea din acest status-quo idiot. Cum spune si Noam Chomsky, suntem condusi de prosti cu multi bani. Va recomand ultimul sau interviu la BBC pe 8 martie 2011

  37. Pozitia ferma nu poate fi decat in 4 labe,astfel incat sa dea satisfactie maxima Licuriciului.Slugile nu au pareri…,asta e numai unul din pretzurile platite de asa-zisii conducatori,care sunt tolerati si carora li se permite sa fraudeze alegeri,ca doar noi,romanii …,nici nu puteam trai fara baza militara americana.De ce sa murim din cauza rachetelor iraniene ,cand putem muri de foame?Asa ca ,tacerea e mai buna decat orice….,sa ne prefacem ca nu vedem nimic!!

  38. Exact ce spuneam,a venit si confirmarea din partea lui Basescu:,,Romania nu are de ce sa se pronunte”…,pt ca statul roman exista doar cu numele.

  39. De-acord cu tine si as mai adauga o parere personala:daca erau lasate in continuare aceste regimuri,exista un alt pericol si mai grav,instaurarea extremismului islamic,fiind cunoscuta sustinerea americana si europeana pentru dictatori.A iesit Franta la inaintare ca sa nu iasa NATO si America dintr-un simplu motiv:un curent antiamerican ar determina radicalismul islamic si incapacitatea de a mai controla zona.

  40. Doua zile i-au trebuit presedintelui sa se trezeasca. Ii tremura degetu`pe tragaci.
    Si… i-au spus doctorii sa nu mai traga!

  41. Irina, nu este precum spui. Daca nu te superi, cine crezi ca erai vajnicii rebeli? tu ai vreo anti-racheta sub pat in caz ca vrei sa protestezi? Fratilor, erau inarmati de cia, via armata egipteana! daca prin absurb realizezi ca odata rebelii instalati, aia cu barbi si rugaciuni repetate la moschei o sa instaleze democratia? Coranul nu subzista cu democratia, fratilor! De aceea, aia sunt asa numiti “dictatori”! uitati-va cum este Irak-ul democratic dar UAE unde fetele sunt arse de vii fiindca pompierii nu scot decat pe cele imbracate conform sharia. Dar de ce pe aia din Yemen nu sare nimeni? nu omoara si ei rebeli. Yemenul este sarac, de aia. nu le pute a petrol si bogatii! Romania este prea mica sa nu fie de partea dreptului international, alaturi de China, Germania, etc. Kosovo se poate reinventa!

  42. Cand vor incepe aliatii sa cotrobaie prin Libia gasesc ceva arme livrate din Romania asa pe sub embargou? Cat despre Romania noi suntem aia cu intorsul armelor ne caracterizeaza noi ne dam dupa cum bate vantul.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.