Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Cât vreţi să dureze viitoarea guvernare?

Cât vreţi să dureze viitoarea guvernare?

Nea Trăiane, deşi te ştiu obsedat de mine şi-ţi pui discursurile-n Parlament ca să nu rămâi în istorie numai la Gâdea şi Ciutacu, nici măcar nu te suspectez că ai amânat-o o zi ca să n-am dreptate. Dar, dacă tot vrei să câştigi alegerile, ia-ţi şi tălică nişte analişti mai inspiraţi prin curtea Palatului. Pentru mine eşti plictisitor de previzibil. Dacă-ţi spun eu la televizor, cu nouă luni înainte, ce-o să faci cu argaţii din dotare, e nasol rău de tot. Şi, dac-ai ajuns să grăbeşti demiterea lui Nica (deşi nu te avantajează timingul) numai ca să acoperi cumetria EBa-Ridzi, te-ai ramolit politic. Pe cine mai dai afară la viitorul filmuleţ pe care-l public?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

52 thoughts on “Cât vreţi să dureze viitoarea guvernare?

  1. Nu cred ca pe Basescu la ora actuala il mai intereseaza altceva decat castigarea cu orice pret al inca unui mandat de presedinte si pentru asta e in stare sa-i rada pe toti cei ce il incomodeaza. Ce inseamna pentru el toti?! TOATA LUMEA, IN AFARA DE EL BINEINTELES, INCLUSIV PROPRIA FAMILIE! E disperat si de aceea gafeaza din ce in ce mai des si din ce in ce mai dramatic pentru el.
    Se naste guvernul in intregime condus de clanul Basescu. Cu doua luni inainte de alegeri, pedelistii au toata puterea si toti banii in curtea lor. Vor cumpara voturi, vor face arestari, vor mima generozitate, vor face totul pentru ca Basescu sa ramana presedinte.
    SPER CA TOTUSI ACEST POPOR SE VA TREZI LA REALITATE SI CA IN TOAMNA O SA AVEM UN NOU PRESEDINTE.

  2. Victore, cred ca Chioru’l va da jos pe Boc la urmatorul filmulet…e in stare de orice asta.

  3. nu mă pricep eu la politică foarte mult, dar cum naiba vor guverna singuri, dacă nu au majoritate parlamentară?

  4. Despre guvernu’ asta, ce sa zic, vorba cuiva, acum ca s’a dus, sa fie sanatos ! 🙂
    Urmatorul ar fi bine sa reziste cel mult pana in iarna, asta daca nu’ti iese tie pronosticul pana la capat !

  5. vor face pe dracu’ sa-i pieptene!!! imi cer scuze fata de pedelistii simtiti…oricum am niste draci de imi vine sa sparg tastatura!!! Acush s-o vezi pe Udrea la dou aparate!!! Doamne Maiculita Domnului ce vremi! Toate le-am vazut dar daca o vad pe mufa asta cu doua portofolii drept imi crapa o aorta!!

  6. Nicio sansa! Se pregateste o motiune de cenzura.
    Si ca sa vedeti care e opinia omului de rand, iata o schita de drum Bucuresti-Constanta:
    Un calator e enervat ca a luat rapidul. …Bip..Bip..ca a dat o groaza de bani…bip! Si are deja intariziere 1/2 de ora. Mai bine lua autobuzul.E nervos si pe taxa de pod de la Fetesti…bip..(aviz M.Transporturilor)
    Alt calator e din Cernavoda si e suparat ca_ Centrala atomica s-a privatizat, inclusiv bucataria, ca s-a saturat de “aranjamentele” de acolo, ca e frica sa mai stea in oras….biip… cand paza nu o mai asigura jandarmii ci o firma privata cu niste micuti paznici care nu se vad din bocanci…bip..si care au salarii proaste si se intreaba ce va face un astfel de angajat daca vede in mana 2000 de euro…bip!(aviz M.Industriilor)
    Am ajuns in Constanta unde taximetristul injura…bip.. pe “seful” originar din Constanta, care n-a facut nimic pentru ei, ca PD-L si Mazare sunt prieteni… biiip…. in Constanta si ca ei s-au saturat de “legaturile ” astea, unde Consiliul local percepe impozit pe toata cladirea desi ai inchiriat o camera si daca ai inchiriat pe 2 saptamani, tot o luna platesti…biiip!
    Concluzie: toti se felicita ca nu au mai trecut pe la urnele de vot de cel putin 8 ani.

  7. Eu am o intrebare: in astea 45 de zile de interimat intra si sambetele si duminicile ???
    Ca daca nu, marinelu iar a facut o manevra.

  8. Desi ‘Turmentat’, mi-as dori sa fiti providential dle Cetatean! Pacat ca restul asa-zisilor ‘cetateni’ ai acestei tari nu se fac sesizati decit ca aplaudaci ai acestui individ, care se pretinde presedinte al tarii, ori ca palavragii de vorbe goale in jurul vreunui sprit. Daca ar fi fost altfel, Romania nu s-ar fi aflat azi la picioarele unui pirat (cu pretentii si, culmea, practici tolerate de dictator sud-american) si ai acolitilor sai; romanilor nu le-ar fi fost rusine sa-si recunoasca nationalitatea, cind merg in strainatate; tara, chiar daca nu s-ar fi aflat pe culmi de prosperitate, macar s-ar fi situat alaturi de celelalte state`central-europene. Desi inteleg dezgustul multora fata utilitatea participarii la vot, ramin la parerea ca nimic altceva nu-i poate stavili marsul spre victorie al basescului decit participarea masiva la vot. Frauda este realizabila, cred eu, la o prezenta redusa la vot (vezi ultimele exemple) si mai putin la o participare de 15 milioane de alegatori.

  9. Din pacate, viitoarea guvernare va tine cat vor vrea cei din PSD + PNL. Doar ei au puterea de a o da jos. Ceo din PDL au obrzul prea gros sa plece ei singuri.

  10. Ce dracu il tot invitati pe Pieleanu asta. Tot ce se intampla il avantajeaza dupa parerea sa pe Basescu. Scade leul, este greva generala, se adanceste criza si e din ce in ce mai barbat basinesu. A devenit plictisitor de previzibil “specialistul”. E un fel de Cristoiu proaspat revopsit. Ptiuuuu…

  11. Dle Ciutacu,

    poate offtopic la acest post, dar la fel, poate, ontopic la tot ce se intimpla in tara asta. Care credeti ca sint sansele ca sa vina cineva din popor, poate satul, poate disperat, poate inspirat, sa-l pateze pe don Basescu cu o cerneala ce lasa pete mai adinci si mai greu inlaturabile?

  12. Domnule Ciutacu, prin anii 90′ ma miram cum a fost posibil ca italienii sa aiba 140 si ceva de guverne de la razboi incoace.Acum stiu, Romania a inceput sa semene cu un stat mafiot ca celelalte din ginta noastra latina,italienii si America de sud.Spaniolii au avut dictatura si apoi s-au trezit la monarhie constitutionala. Poate ar fi timpul sa ne gindim la modelul spaniol.Guvernul asta remaniat, n-o sa reziste nici o luna. Astfel, nimeni din executiv nu va mai fi legitim in afara de Basescu, exact ce a urmarit.
    Se pare ca 70% dintre votantii pe blogul dumitale au luat-o in barba, dumneata “included”. Incepe scena finala a mascariciului.. ori,ori.
    Un taliban care a avut, din nou, dreptate….

  13. pai daca e sa iti continui prezicerea, chioru o sa castige alegerile, ca ficatul vad ca ii merge brici … din pacate

    cu nutzica nu se mai intampla nimic ? vad ca e in floare, desi s-a mai implinit un pic la forme (stress, prea multa mancare, sau se apropie menopauza ?)

  14. Dupa mine,ar trebui sa fie maine alegeri.Sa scapam naibii de ei cit mai repede.In ruptul capului nu mi-am putut inchipui asa ceva.Cred ca pina la motiunea de cenzura sau un vot de blam.

  15. Ciutacule pe asta ai nimerit-o, doamne fereste sa se implineasca si cealalta cu “Basescu va fi viitorul presedinte” profetie pe care ai facut-o in aceeasi emisiune din decembrie.

  16. Mi-e teamă că n-o să mai scăpăm de ăştia: PDL se prefigurează ca partid-stat, Băselu şi Elena sunt noii Nicu şi Leana (da’ with a vengeance) şi, împreună, ne vor conduce spre un “viitor luminos” încă 20 de ani, pe puţin! Şi asta pentru că, pe de o parte nu sunt încă destui care să realizeze că a-l vota pe Băse echivalează cu opţiunea pentru dictatură, iar pe de altă parte, pe mulţi nici nu i-ar deranja dictatura. Oricum, cu vocaţia PDL-ului şi a “conducătorului suprem” de a schimba legile şi Constituţia după interesul de moment, cred că va transforma România într-o republică (mai mult decât) prezidenţială, plus va modifica durata mandatului de preşedinte la 7 ani (caz în care va putea aplica schema Iliescu de 2 mandate jumate, urmând să mai candideze pentru încă un mandat, pentru că – nu-i aşa?! – primul a fost doar de 5 ani şi nu se pune).

  17. Broscoiul de Bistrita, l-a asemuit pe micul MUC,cu Stefan Cel Mare,daca va face reformele anticriza,dar cum acestea au ramas o utopie,poate deput.Ioan Olteanu il va compara pe MUC cel mic dupa propiile imoralitati cu un amant de proasta calitate.
    Guvernul-rest,este dupa chipul si asemanarea lor, mic -calic -si fara chip -,dar cu mascota da neam “CEAUSESC” ,Elena Urdea.

  18. Te crezi prea important. Crezi ca Basescu l-a scurtat de cap pe Nica sa nu se mai uite lumea la clipurile tale? Fii serios, mr Ciutacu, aquila non capit muscam. Nici cand musca asta bazaie enervant de rau.

  19. garibaldi,mi-ai luat vorba din gura! Pieleanu insusi a recunoscut,vara aceasta,ca nu i se parea interesant Basescu,pana intr-o seara,pe litoral,cand se aflau la mese alaturate.Atunci a recunoscut ca a fost sedus (evident,nu la modul porno) de “omul asta”.Eu de atunci nu suport sa il mai vad invitat pe la vreo emisiune.Pai du-te naiba,esti invitat sa fii obiectiv,nu sa iti exprimi parerea prin prisma admiratiei tale (nepermise,dak te dai analist politic sau ce vrei tu) fata de un pion important din politica!
    Am mai auzit,printre discutii,ca Letoniei i s-a retras dreptul de a decide politic.Repet,am auzit,fara detalii.Pana o sa intru acum pe vreun site sa vad despre ce e vorba,cred ca i s-a retras suveranitatea politica,pt incapacitate de a lua decizii viabile.Mi-as dori sa ne traga cineva de urechi in halul acesta!!! Atunci o sa ne trezim.Atunci nu o sa mai lasam toti analfabetii sa voteze pentru noi!
    CAT VA DURA GUVERNUL? Eu tot sper intr-o motiune de cenzura a opozitiei.

  20. Eu am câteva nelămuriri:
    – mai e în vigoare protocolul dintre cele două partide?
    – cum dracu este iar UDMR (care nici nu e partid, de fapt) un “pion important” în ce se va întâmpla cu România? Fără supărare din partea prietenilor maghiari, dar m-am săturat de chestia asta…
    – de ce sunt atât de importante, până la urmă, alegerile prezidinţiale, câtă vreme nu preşedintele va putea scoate, singur, ţara din cacao?
    – cât va mai avea bani BNR să ţină cursul? (link util, fără intenţie de reclamă – http://www.cursbnr.ro/cotatii-valutare – cotaţii în timp real)
    – dacă tot e vid de putere şi vrem transparenţă, de ce nu folosim cartea de telefon să remaniem tot sistemul? Sunt convins că aşa, la bulan, ne-ar merge de 10 ori mai bine!

    Iulian,
    un bou, care se întoarce la treburile lui, plin de sictir

  21. cat vreau sa dureze viitoarea guvernare…. e vorba de aia care tocmai a-mbobocit? ar fi bine sa nu treaca noaptea, de preferat sa i se ia galcile pana sa plec de la serviciu.
    Zi-le Don Ciutacu: cine castiga prezidentialele? Am incredere, ca simt asa putin sange de Samantha.

  22. Zicea d-l R.Rudor in articolul de azi ca Boc ‘nu are toti boii acasa’ aruncand guvernarea si scena politica in aer. Dumnealui este contrazis de PDL-sti care declara raspicat “Suntem pregatiti sa ne asumam guvernarea singuri”.Te pomenesti ca prin ratiunea lor la ‘rece’ de acum incolo tara va fi adminitrata exemplar, ca in coalitia cu PSD, tara NU a fost administrata de loc.
    In aceste conditii previziunea D-l Ciutacu ca TB va castiga alegerile intr-un procentaj de 90%, este o amenintare iminenta la adresa democratiei. Dar dumnealui nu uita sa adauge sarcastic, ironic, cu aciditate “daca il va tine ficatul”.O afirmatie care merita digerata!

  23. Victore,nu te mai alinta atat cu filmuletele astea ale tale.Cumetria eba-ritzi nu mai intereseaza de mult pe nimeni.Una e aleasa bine-merci,alta e pa definitiv.Asa ca genul asta de dezvaluiri s-a cam fasait.

  24. Probabil va dura pana ii va veni o alta idee Baselului sau pana va reaparea pe tapet scandalul Udrea.Ce miscare mai buna sa-l acopere (din nou)decat caderea guvernului.Criza Nica a durat 4 zile,sa incercam una macar de o saptamana.
    Il urmaream aseara pe Boureanu la A3 si parea incomplet…nu-i gaseam celebrii muci.Am cautat astazi peste tot,i-am gasit acum vreo 10 minute.I-a imprumutat lui Costica Canacheu.

  25. Cand s-a creat aceasta alianta de guvernare am spus ca e moarta ca doar ” 3 + 1 = 4 ” trandafiri. Asta s-a si intamplat o alianta care ne-a ingropat de vii.
    Acum, pe patul de moarte, cu ultimile puteri, imi exprim ultima dorinta. Vreau sa deschid o lista in care sa adresam o solicitare la ONU prin care sa ne precizeze daca putem sa ne mutam la Polul Nord sau Sud si sa ne intemeiem propria tara unde oamenii gandesc la rece inainte de a lua o decizie, unde nu se imprumuta 13 miliarde de euro ca sa le fie bine bancherilor, unde oamenii au coloana vertebrala, etc.
    Apropo oare putem emigra la Polul Nord sau Sud? Chiar cred ca ar fi o avalansa de oameni care ar dori sa o faca pentru ca s-au saturat de nimicnicia clasei politice din Romania si a asa zisilor binevoitori care se intalnesc la Golden Spritz. Acestia nu stau cu picioarele in apa caci se stie de catre toti care au facut armata ca apa nu e buna nici in bocanci ci e buna numai cu vin.

  26. domnule ciutacu, bateti campii..
    il doare pe basescu fix in pix de dumneavoastra, mai ales acum.
    broasca ce se crede taur.

  27. Eu nu ştiu să mai dea pe cineva afară, dar ştiu că vis-a-vis de chestiunea ridicată într-un comentariu de mai sus, cum o să guverneze ăştia fără majoritate parlamentară, vă reamintesc că şi zilele guvernului Tăriceanu 2 erau numărate după ruperea alianţei maro. Şi uite că au rezistat şontîc-şontîc pînă la finalul mandatului, anul trecut. Diferenţa între ăştia şi liberalii lui Tăriceanu, este că ăştia îl au prieten pe Băsel, în timp ce liberalii îl aveau duşman. Şi cum era vorba aia cu “Doamne apără-mă de prieteni, că de duşmani am eu grijă”, s-ar putea să nu le fie prea bine. Dementul de la Cotroceni este în stare să calce pe ei doar ca să mai obţină un mandat..

  28. Ei uite, cu castigarea prezidentialelor de anul asta a lu’ traienel cred ca te inseli (de fapt, sper din tot sufletul sa te inseli!;)). Cat vreau sa stea noua guvernare? Nici macar 5 minute! Sper sa se alieze si sa treaca peste orgolii cei de la psd si pnl si sa-i toace pe pedelei de sa le sara fulgii! Hai cu motiunea aia de cenzura odata!

  29. Avem tara pe care o meritam!Manelisti 60%,idioti 20%,retardati10%,imbecili 5%,inteligenti(ca mine,Ciutacu,Badea,Gadea)5%.Presedinte,o sa fie tot boschetul ala de basescu si daca nu ma credeti,intrebati serviciile(de cafea,ceai,etc).

  30. eu zic sa il punem pe boc interimar la toate ministerele si apoi pe base interimar in locul lui boc.in viitor poate facem un interimat si cu parlamentul.
    pana luni

  31. Cel mai trist este ca Muc cel mic, foloseste acum Ardealul,pentru ai face campanie lui Traian ,dar sper ca nu i-a lovit nimeni in cap cu leuca,incit sa uite ca dupa adunarea de la Covasna a secuilor, Train “roman”,nu a zis nimic despre dorinta de independenta a .acestora.BRUSC ITI ESTE DRAG ARDEALUL?
    Guvernul sper din tot sufletul “sa traiasca bine” asa cum le-a urat ,domnul presedinte.

  32. Am auzit una buna:

    De ce Videanu a luat agricultura ?

    Ca sa avem campuri cu borduri …

  33. Pentru ca M.G. a fost la mutare pe tabla de sah, dar nu a facut nici o mutare, domnul prezzdent i-a dat sah prin Boc. OK.Oare ce l-a determinat pe M.G. sa nu miste nimic pe tabla de sah? teama de a nu fi intr-un sah etern. Cred ca a avut dreptate.

  34. GUVERNUL BOC 2 TREBUIE SA CADA NEAPARAT, DEOARECE DACA VA FI LASAT PANA LA ALEGERI, VOR FRAUDA SCRUTINUL ELECTORAL, IAR BASESCU VA CASTIGA SIGUR, CU BANI, ALEGERILE PREZIDENTIALE DIN ACEASTA TOAMNA.
    ROG PNL-UL SA SE UNEASCA CU TOATA OPOZITIA SI SA DEA JOS ACEST GUVERN MAFIOT.

  35. mi se face scarba si greata de tot ceea ce se intampla,cat o sa mai poata fura mai victore si de unde ca orice sac are si fund nu?
    o sa aiba grija d-zeu dragutul de ei mai devreme sau mai tarziu o sa fie judecati.dar sti ce o sa ma bucur ca eu o sa pun lemne pe foc si ei o sa fie in cazan:))) multa bafta victor si zi-le de la tine ca le zici bine.

  36. hai sa-ti zic una buna ,dl primar ridzi a construit in piata victoriei un sens giratoriu care a costat doua miliarde jumate, si ptr renovarea policlinicii din petrosani nu mai are bani ce zici?

  37. Nu ma bag peste dvs. d-le Ciutacu,in a prezice pana cand o sa reziste urmatorul guvern,dvs. aveti sclipiri de geniu,dar pt. a fi mai precis la urmatoarea prezicere despre guv. spuneti doar atat,o sa dureze exact cat vrea basescu,si sigur rera la respuesta corecta.
    Fii tare Victore!!!
    Eu te urmaresc,pe tine,Gadea si Badea,sunteti preferatii mei,un salut din Spania.Sa vezi ce aberatii de promisiuni a facut japitza aia de basescu pe aici,e un adevarat lup de mare:nu zaitzi pagadi.hihihihihi

  38. Decembrie 1989…decembrie 2009; au trecut cei 20 de ani ai “marelui” profet Brucan. Oare s-a inselat si sa mai avem nevoie de inca 20?

  39. Jagardelele de la Realitatea, cred ca au schimbat iar macazul. Mai nou, fac ei referendumul lui base…de cenzura, nici nu mai zic :))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.