Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Condiție nenegociabilă de participare

Condiție nenegociabilă de participare

Dacă am ajuns eu să fiu suspectat, de oameni care păreau cu toate țiglele pe casă, că am ajuns s-o folosesc pe Oana Dobre ca să-i fac jocul lui Mircea Geoană executându-l pe Crin Antonescu fără să-mi stric eu relația cu el, înseamă că, într-o lume scelerată la maxim, sunt un monument de normalitate și de echilibru. Lucru de care nici măcar eu nu mă banuiam. Pe cale de consecință – fiindcă mă simt al dracului de rău, sunt extrem de furios și n-am chef de amănunte suplimentare – reiterez că votul meu liber exprimat în primul tur de scrutin va merge către Crin Antonescu sau Sorin Oprescu (și numai către unul dintre cei doi) și fac un anunț.

Până la sfârșitul acestei campanii electorale, candidații care consider eu că au șanse de accede în turul doi vor veni la Vorbe grele doar împreună cu Oana Dobre și vor avea parte de un tratament similar. Dacă nu sunt de acord cu această condiție nenegociabilă, ori nu au ce căuta în studioul meu, ori voi vorbi despre ei fără ca ei să fie de față, ori eu nu mai fac emisiune în campania electorală. Am încercat să fiu domn și n-a fost bine. OK, redevin porc. În definitiv, se poate alege președintele și fără ca eu să-mi vărs ficații prin Romexpo dezbătând soarta blănii ursului din pădure. Sunt atâția inși care mustesc de talent și vor să se remarce.

P.S. Nu-l suspectați pe mogul, că pierdeți vremea și bateți câmpii de pomană. Iritarea e infinit mai lumească decât pare. Sofisticăreala nu mă prinde la ținuta asta.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

105 thoughts on “Condiție nenegociabilă de participare

  1. Stimate domn,de regula va urmaresc,dar am pierdut ,cred ceva important;Oana Dobre atacindu-l pe Crin Antonescu.Si chiar daca in acte sint psd si ar trebui sa votez M.G.,votez C.A.pentru ca este mai uman si daca s-a aratat stinjenit?,enervat de intrebarile Oanei,chiar asta se dovedeste.Poate ca zimbiti …ce naiva…dar indraznesc sa sper ca in toata varza asta politica in care ce nu era posibil ieri se infaptuieste miine(aliante),a mai ramas cineva care nu s-a uns (inca)cu toate alifiile si poate ca se va gindi de doua ori daca sa o faca sau nu.In rest …numai de bine…ca daca incep sa va povestesc cum vecina de peste drum isi cumpara in acest moment doar un metru de lemne(73 ani,singura,cu pensie de cap)pentru ca nuare bani de mai multe,ma apuca plinsul…

  2. Foarte curios, dar de cateva zile Crin Antonescu nu mai apare deloc la Antena3, in schimb Geoana este ultra-prezent.

    Why ??? PSD-PC ?
    Era mai bun Crin ca Geoana, parerea mea…

  3. @Cristian: voi, liberalii, suferiti de mania persecutiei, da’ macar nu sunteti singurii. Crin a fost joi la Gadea, iar de vineri pana duminica m-am saturat de live-uri de la mitingurile lui electorale; pe Antena 3…

  4. Eu sper sa nu am dreptate, dar azi am stat non stop pe A3 si nu pot sa nu sesizez ca a fost prezentat Geoana non stop si Crin deloc. Pana acum era un echilibru.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.