Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Câştigi raliul Monte Carlo pe Trabant?

Câştigi raliul Monte Carlo pe Trabant?

UPDATE: Azi noapte, răspunzând la ultimele întrebări din cele vreo 100 ale interviului-fluviu, am vrut să fac pariu, cu mine însumi, că asta va fi singura “temă” care va suscita interesul mass-media din .ro. Fraier am fost că n-am pariat. Măcar aveam satisfacţia că, pe lângă că pierdeam pariul, îl şi câştigam.

– Într-un anume post ai fost destul de dur cu bietele asistente din emisiunile de divertisment. Curvăsăreala nu-i și ea un job ca toate celelalte?

– Sunt ferm pentru legalizarea prostituţiei. Dar nu pentru folosirea ei întru prosperitatea industriei pe care o iubesc şi de unde mănânc o pâine. Cu tot respectul pentru meseria de curvă, care e grea, nu pot fi coleg de breaslă cu nişte prostituate. Dacă paraşutele vor tv, să dea probe la Hustler TV sau la Private Spice.

– Vorbește-ne, te rog, despre dezavantajele de a apărea pe sticlă…

– M-ar bate Dumnezeu să mă dau victimă, nu mi-e deloc rău acum. Dar am momente când nu mai suport lipsa de intimidate, ingerinţele în viaţa privată, băgarea-n seamă. Chair dacă nu pare, Ciutacu e şi el om. Şi, la un moment dat, s-a săturat de popularitate şi notorietate. Repet şi aici ce-am mai spus într-un interviu din care nişte proşti au făcut declaraţia săptămânii. Mi-am dorit al dracului de tare să devin celebru şi, după ce am ajuns, mi-am dat seama că mi-am dorit prost.

Partea a treia

Comentarii

comentarii

Similar Posts

15 thoughts on “Câştigi raliul Monte Carlo pe Trabant?

  1. treaba asta cu ce-ţi doreşti e veche de când lumea; nu degeaba se zice “ai grijă ce-ţi doreşti, că s-ar putea să se întâmple”. uite, prin 2004 şi eu îmi doream să ajungă băsescu preşedinte; din păcate a ajuns 🙁

  2. O sa-ti raspund la intrebarea din titlu: da, poti. Daca reusesti ca celorlalte masini sa le defectezi: uneia motorul, alteia cutia, alteia sa-i furi o roata, etc.
    Asa ca atentie la “trabantul” PDL-ului (nu ti-o zic tie, evident).
    N-am auzit de chestia cu DD la PIN-ul lui Gusa. Il stiu pe Gusa, nu foarte bine, dar de mult (suntem din aceeasi luna si an – cam cu doua luni mai tineri ca tine 🙂 ) , el a facut fizica, eu matematica la UBB , aceeasi generatie. Cu colegii lui de an care locuiau in camin sunt prieten foarte bun. Cei care-l cunosc mai bine si mi-s prieteni vorbesc frumos despre el. Dar din cat l-am cunoscut in cariera lui politica (imi amintesc si acum cat de socat am fost sa aflu ca e noul secretar general al PSD) tind sa-ti dau tie dreptate in ce-l priveste.
    Nu cred ca DD e atat de naiv incat sa creada ca va ajunge presedinte. Dar stie ca poate obtine un 8-10% cu care sa intre in calculele oricarei formule guvernamentale. Chiar si in PIN. Omul acesta face si presa si politica tot cu cifrele unui bilant contabil in minte (rubrica “profit” – intelegi ce zic). Nu-mi place deloc.

  3. Imi aduc aminte de candidatura Doctorului,pe care l-am si votat. Am mai mentionat eu asta aici, imi pare rau sa ma repet dar sunt si acum curios. N-a fost un al doilea episod Isarescu pana la urma,ba chiar a fost al naibii de contraproductiv(“nu plec de la primarie pana nu termin treaba” ,incalcarea unei promisiuni ce va fi sigur folosita impotriva lui). Cine stie, poate cu sprijinul USL…
    In rest nu am sa uit cat oi trai cel mai tare slogan electoral: “Votati Lavinia Sandru! Votati Ursul!”

  4. “Nici Elena Udrea goală nu făcea rating mai mare decât atentatul terorist.” Nu gaseai si tu alta , nu k as da-o jos din pat , asta k sa nu fiu misogin si mitocan !

  5. oarecum offtopic: e adevarat ca a fost votata in unanimitate (pdl psd pnl plus marele oprescu) marirea pretului gigacaloriei la 170?
    tot legat de acest subiect cica costurile pe gigacalorie nu depasesc 70 lei…

    ce frumos se imbina furturile transpartinic… sau oare sint toti intelesi iar noi asistam la piese de teatru media 🙂

  6. Wow! Doar după U2 nu mă dau în vânt. Ceilalţi însă, toţi, sunt apropae de sufletul meu! 🙂

  7. Cu riscul sa-ti devin antipatica,prefer un Antonescu mai putin implicat decat un Oprescu la presedintie.Poate ,fara sa vrei, mi-ai dat dreptate.Tara asta ar avea nevoie de un varf care sa medieze si sa nu se implice obsesiv peste tot , sa aduca oameni pregatiti care sa lucreze in echipa,la nivel macro, in toate domeniile.Cred ca ne primim lectia cu un individ care pretinde ca le stie pe toate,profitand din plin de sprijinul serviciilor.E obositor sa primesti lectii de drept de la un marinar care s-a trezit sef de stat si care se da omniscient.Daca a facut studii de drept(daca e securist ,cu siguranta le-a facut,pentru ca erai obligat sa faci dreptul pe langa studiile la securitate,inainte de 1989), nu i-au folosit la nimic.Si nici experienta de viata nu i-a folosit.E greu sa explici unor indivizi avizi de putere ca obligatia lor ar trebui sa fie o buna guvernare si un nivel de trai ridicat pentru cei pe care ii slujesc.Si aici e problema tarii,cand ajung la putere ,toti uita ca sunt in slujba celor pe care i-au votat si considera ca rolurile se inverseaza.Ca tu ,ca om de rand ,trebuie sa il slujesti pe el,alesul.In mediul privat indivizi ca astia nu prea au sansa,doar daca nu sunt sateliti pe langa stat.

  8. Sicilia e marfaaa recomand Palermo,istorie,plaja si preturi accesibile. Apropo a uitat cineva de vremurile lui Ceausescu cand alimentele se cumparau pe baza unei cartele? Sau poate ca unii nu le-au prins. Pentru toti acestia guvernul pdl infiinteaza economatele magazine pentru persoanele cu venituri mici. Te prezinti cu cuponul de pensie (inlocuitorul vechii cartele) prin care se atesta ca esti milog si iti cumperi mai ieftin ulei si zahar ca sa nu crapi de foame in tara lui Base.

  9. OLE, frate!Mai putin Depeche Mode.M-a tampit frate-meu ani la rand cu ei, pusi la maxim!Nu-i pot asculta nici din greseala.

  10. Buna seara d-le Ciutacu,

    Aveti o mare personaliate si,implicit o notorietate-nu aveti ce sa faceti;ati intrat deja cu mult profesionalism in istoria jurnalismului si veti ramane acolo definitiv.Trebuie sa va asumati orice consecinta:multi va apreciaza,unii va urasc-dar asa cum ziceti sunteti un om si trebuie sa va bucurati de tot,ca orice om adevarat de pe acest pamant.
    Dar nu mai sunteti un Popescu,Ionescu,X-ulescu,sunteti Ciutacu-un profesionist jurnalist, pe care il cunoaste o tara intreaga si trebuie sa va asumati si partea ,neplacuta pentru Dvs., a medaliei celebritatii.

    Cand vor mai trece 14-15 ani,o sa va doriti sa va mutati la casa,sa scapati de betonul asta infernal al blocului-fizic si social.O sa va doriti o adevarata libertate,in liniste, ascultand taraitul greierilor(ca in paradisul d-lui Mircea Diaconu).
    Apreciez ce ati afirmat:”O ţară care construieşte se dezvoltă. O ţară care dărâmă se închide”.Din pacate,ne cam inchidem …

    Cu mult respect pentru Dvs.,
    IoanaP

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.